Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFierbinteala
Autor : al8090 - 2014-02-16
Citita de 8560 ori - Nota 7.92 (39 voturi)
Nu mai simtisem de mult un penis in mine. Deja funduletul meu gemea dupa o pula buna. Simteam cum ma arde dorinta sa intre un barbat in mine si sa ma pompeze.
Nu mai aveam rabdare. Intru pe chat si ii scriu sa ne intalnim la el, ca sa ma reguleze, sa imi dea portia de pula.
- Vreau sa fiu tarfa ta mica, i-am scris, sa ma domini si sa ma penetrezi, sa transpiri deasupra mea.
- Haide la mine, imi scrie fara alte explicatii

Ma duc la oglinda si imi dau jos chiloteii. Funduletul meu era ras si gata de a fi futut. Ma imbrac si pornesc spre el.

Imi deschide usa. Era vara si el era doar in chiloti si tricou. Ne asezam la povesti si o bere, ca sa ne facem comozi. Intre timp imi dau si eu jos tricoul si pantalonii. Ii vad pula cum i se intareste prin chilotei si ma apuca o pofta nebuna.

Ma pun in fata lui, el fiind asezat pe scaun, si ii mangai coapsele. Ii zambesc si ma duc cu mainile inspre chilotii lui. Ii dau jos. Penisul lui nu era inca sculat, dar era dornic sa ma reguleze in toate gaurile. Ma mai uit o data la el si ii zambesc. Ii iau picioarele in jurul gatului si ma apropii cu gurita de pula lui. Inchid ochii si incep sa il sarut tandru si sa ii miros pielea pulii. Penisul lui se trezeste la viata. Deschid gura si il las sa alunece printre buzele mele. Are un gust atat de bun si e fierbinte. Simt cum imi creste in gura. Gem ca o tarfa de placere si incep sa-l sug cu pofta. Gem si il sug tot mai repede rotindu-mi limba in jurul glandului lui.
- Iti place pula, tarfa mica.
Ca raspuns gem de placere.

Se pune pat.
- Haide aici curva mica

Ma pun peste el intr-un 69 si incepem sa ne sugem cu pofta unul pe altul. Pula lui imensa si tare imi umple gura. Il sug cu o pofta nebuna. Degetele lui se plimba prin jurul gaurii mele si ma da cu lubrifiant. Imi baga incet in fundulet cate un deget pentru a ma pregatii de pula lui grozava. Degetele lui intra tot mai repede in mine, unul, apoi doua, apoi trei. Ma prinde de buci si isi baga limba adanc in gaurica mea.

Ard de placere. Simt cum fundul meu pulseaza si vrea pula lui sa intre adanc in el. Gem ca o tarfa. Mai iau putin lubrifiant si ma dau in gaurica, dupa care cobor cu funduletul in dreptul pulii lui care isi astepta recompensa. Ii frec un pic pula printre bucile mele, ca o curva de la striptease, dupa care ii potrivesc capul pulii in gaura mea.

Ii zic sa ma futa usor pentru ca ma doare. Ma prinde de solduri si capul pulii lui incepe sa intre in mine. Gem la fiecare milimetru de pula ca o fata mare. Ma prinde mai tare de solduri si isi baga toata pula in gaurica mea fierbinte. Simt toata barbatia lui in mine. Simt durere si placere in acelasi timp. Vreau sa fiu futut ca o tarfa. Incepe sa ma pistoneze, si alunec in sus si in jos pe penisul lui. Gem si imi simt anusul cum se muleaza pe pula lui la fiecare pompare. Pula imi e sculata la maxim si mi se balanseaza in sus si in jos in timp ce ma fute, facandu-ma sa ma simt si mai bine. Coaiele lui mari se lovesc de ale mele si ma innebunesc de placere. Sar pe el in extaz si imi simt anusul cum se contracta si se dilata pe penisul lui.

E transpirat tot si ma fute tot mai tare. La un moment dat ma intoarce si ma trezesc cu el deasupra mea, eu cu fata in jos la cearsaf, iar el din spate pompandu-mi bucile. Se aseaza tot peste ...



    Login