Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFetita pentru cativa marinari vikingi
Autor : ciprianp - 2012-07-21
Citita de 11186 ori - Nota 8.09 (466 voturi)
Am ramas dator cu finalul povestirii mele din vacanta petrecuta anul trecut pe Marea Baltica: “Fetita de o noapte pentru un marinar suedez”.
Enjoy it!

Stateam pe pat in patru labe de mai bine de 15 minute, iar Foxy, tinandu-ma strans de solduri, ma futea cu putere, ca un marinar veritabil, de se cutremura tot patul cu noi. Pula lui pietroasa si groasa intra ca un piston in fundul meu largit la maxim, iar atunci cand ajungea la capatul cursei, se insuruba bine de tot in curul meu, rotindu-se ca o manivela. Simteam cum luam foc cand isi rasucea pula in mine, iar atunci cand coaiele lui paroase si flocii sai aspri imi freacau atat de excitant fesele inrosite de palmele pe care Gunnar mi le aplica periodic, gemeam coplesit de pacere!
- Ah! Ah! Ce bine e! Gunnar esti minunat! Asa, asa ! Fute-ma cu putere! Sparge-ma! Ai o pula extraordinara! Ah! Doamne, cat de bine poate sa fie! Asa! Fute-ma! Fute-ma bine!
- Vic! Dragul meu si tu esti o adevarata comoara! Ai un cur fantastic si stii asa de bine sa te tii in pula! Contrele tale meseriase ma innebunesc! Esti cea mai fantastica fetita pe care am futut-o pana acum! Te-as fute asa pana la ziua si chiar am sa o fac! La cate numere rezisti, baby?!
- Gunnar! Nu ma pune la incercare! Baga-ti tu pula asta fantastica in mine, cat de mult o sa poti si o sa vezi cand am sa zic : Destul!
Foxy continua sa ma munceasca cu ravna si cu pasiune! Fesele imi ardeau de la palme grele si apasate de marinar, pe care Gunnar mi le cara cu sadism, iar curul ma frigea si ma ustura de la cata pula intrase in mine, dar el nu dadea semne ca voia sa ma insamanteze cu sperma lui calda si spumoasa, pe care o asteptam cu aviditate sa se goleasca in mine!
- Ah! Ah! Durule! Fute-ma tare! Fii armasar narvas! Fute-ma ! Esti fantastic! Vreau acuma sa te golesti in mine! Vreau samanta ta minunata de armasar in mine! Vreau sa o simt calda si groasa, cum ma umple si urca in mine sus, tot mai sus! Haide, goleste-ti barbatia viguroasa in curul meu, care asteapta insetat sa o absoarba! Haide, Gunnar! Fii barbat! Fa-ma o fetita fericita! Vreau acum in mine samanta ta calda si fecunda!
- Vic, nebunule! Cat de bine te pricepi tu sa golesti un barbat de samanta lui si sa il faci fericit! Uite, chiar am acum am sa ejaculez in tine si o sa-ti ofer placerea sa te fecundez! Ai mai primit in tine seva de la un marinar scandinav? Ah! Ah! Doamne, cat de bine e! Ah! Nu mai da contre, iubire, ca ma innebunesti! Nu-mi mai strange pula intre buci, ca am sa mor de placere, chiar acum! Iubire, esti minunat! Mi-nu-nat!
Pravalit peste mine, gemand ca un armasar, Gunnar dadea din fund ritmic si apasat, golindu-se in jeturi calde si cleioase, care imi inundau fundul, urcand repede in mine, tot mai sus! Eram coplesit de placere, tinand cu greu in spate namila de viking paros si viril, cu pula adanc infipta in curul meu, care ma fecunda cu seva lui viguroasa, de marinar statut! Greutatea lui de aproape 100 de kile, m-a daramat in cele din urma si m-am prabusit cu Gunnar peste mine! Acesta infipt in mine, ma pompa in continuare, gafaind fericit!
- Ah! Ah! Te fut! Te fut! Acuma esti numai al meu! Curva mea dulce si iubita! Iti dau pula multa si samanta groasa, asa cum ai vrut tu! Iti place, dragul meu Vic?! Mai vrei? Mai vrei?!
- Da! Da! Fute-ma in continuare! Da din cur si umple-ma cu smantana ta, superba si cremoasa! E asa de bine! Imi place cum stai cu pula infipta in mine si ma futi! Ai fost fantastic! Un viking veritabil! Da, m-am mai futut cu marinari, dar si cu barbati scandinavi, vikingi ca si tine, insa niciodata cu un marinar scandinav! Gunnar, dragul meu, tu esti primul marinar scandinav care ma fute si esti extraordinar! Nu ma mai satur de tine! Vikingul meu minunat! Da! Da! Mai vreau pula de la tine! Mai vreau sa ma futi! Vikingul meu puternic si dur!
Epuizat de efort, Gunnar s-a oprit din pompat, dar a ramas cu pula bagata pana la coaie in curul meu si intr-un elan de posedare, m-a cuprins dragastos in cleste, cu bratele si picioarele, strangandu-ma cu putere sub el. Apoi a inceput sa imi sarute si sa imi muste cu pasiune ceafa, mormaind satisfacut ceva in suedeza! Era super si foarte senzual! Stateam, strans imbratisat, sub acest marinar puternic si viril, cu pula lui inca viguroasa, adanc infipta in mine, muscat de ceafa si mozolit atat de excitant! Nu mai puteam de placere si am juisat intr-o colosala explozie, umpland de samanta asternutul lui Gunnar! Stateam asa, unul peste altul, imbratisati si fericiti, asteptand sa ne revenim dupa partida fantastica de amor!
Deodata, din cealalta camera un telefon a sunat insistent!
- Cine naiba poate sa fie la ora asta?! Sunt liber in noaptea asta si am cerut sa nu fiu deranjat de nimeni! Poate ca e Capitanul. Scuza-ma! Ma duc sa vad despre ce e vorba! Daca vrei, poti sa faci un dus pana ma intorc, ca esti leoarca de transpiratie! Dupa cum vezi, sunt la fel si eu! Esti foarte priceput sa storci de vlaga un barbat!
Gunar a disparut in living si a inceput o conversatie la telefon pe un ton autoritar si rastit! Nevrand sa fiu indiscret, am dat curs invitatiei si am intrat in baie sa fac un dus racoritor! Cand m-am intors din baie, Gunnar statea asezat pe canapea cu cele doua pahare, umplute din nou cu coniacul acela dumnezeiesc!
- Cum a fost dusul?
- Super! M-a revigorat si mi-a dat noi puteri!
- Ma bucur! Am sa-ti urmez imediat exemplul, dar mai intai hai sa mai bem o gura de coniac, sa capatam puteri!
- Noroc si sa fii iubit!
- Noroc, la fel si tie!
Cat timp Foxy si-a facut dusul, am cercetat curios livingul sau. Pe pereti atarnau inramate la mare cinste, diplomele si brevetele sale de navigator, incepand cu diploma de absolvire a Facultatii de navigatie din Göteborg, cea de masterat de la California Maritime Academy si terminand cu brevetul de Capitan secund. In sifonierul sau incapator am vazut aliniate militaraste, atat hainele obisnuite pe un vapor, cat si uniformele sale de ofiter maritim. M-am infiorat de placere cand le-am vazut! Din prima zi cand am urcat pe un vapor am facut o mare pasiune pentru uniformele ofiterilor si poate de aceea, in perioada cat am lucrat pe vasele de croaziera, am fost deseori sedus de ofiterii marinari, care au profitat copios de slabiciunea mea. Cand usa baii s-a deschis, m-am retras repede pe canapea, prefacandu-ma ca studiez cu interes un catalog al companiei de croaziera cu care calatoream.
- Draga Vic, te rog sa ma ierti ca am zabovit mai mult la dus, dar simteam nevoia sa ma relaxez un pic, dupa partida fantastica de amor pe care am avut-o! Dar vad ca ti s-a golit paharul! Haide, sa-ti mai torn un pic!
- Nu, lasa! A fost de ajuns!
- Haide, nu te mai sclifosi ca o domnisoara la primul ei futai, care ar mai vrea pula, dar se jeneaza sa ceara, ca sa nu creada barbatul ca e curva!
- Bine, doar un pic!
- Si apropo! Betiv nu esti tu, dar esti o curva experta, fara egal! Toata stima! Acuma inteleg eu de ce Patrick te tinea ascuns in colivie, numai pentru el! Hai, noroc!
- Noroc si bafta! Sa ajungi cat mai repede capitan plin!
- Tack för hälsningen! Adica, iti multumesc! Sa te auda Cel de sus! Fumezi ?
- Nu, viciul asta nu il am! Ai uitat ca odata am fost sportiv de performanta?!
- A, da! Campion la gimnastica! Mie imi place ca la un pahar de coniac fin, sa mai pipez. Te deranjaza?
- Deloc!
Gunnar si-a aprins pipa sa galbuie din spuma de mare, pufaind tacticos si pe data camera s-a umplut cu mireasma dulceaga si extrem de aromata, de tutun englezesc fin. Adulmecam aroma dulceag-amaruie, cu tenta de vanilie si de cuisoare si simteam cum creste excitarea in mine, vazandu-l pe Gunnar complet dezbracat, tolanit in fotoliu, cu trupul sau masiv si musculos, acoperit de un par roscat si cret, atat de viril si de seducator. Nu avea rost sa ma ascund! Postura aceea, era extrem de seducatoare, asa ca m-am asezat intre picioarele lui musculoase si paroase, adulmecand aroma de tutun. Gunnar se juca tandru cu degetele prin parul meu si pufaia tacticos, scotand rotocoale de fum.
- Vic, vad ca iti place aroma tutunului de pipa! Nu vrei sa tragi si tu un pic? Macar de curiozitate!
- Nu, multumesc! Imi e de ajuns aroma fantastica si foarte excitanta pe care o raspandesti tu! Dar as vrea sa trag si eu din pipa ta! Din asta, groasa si carnoasa, care se sprijina de ceafa mea! Ma lasi?!
- Oricand doresti tu! Haide sa tragem amandoi! Eu din pipa, tu din pula! E bine asa ?!
Fara sa-i mai raspund, i-am apucat in gura pula sa semierecta si am inceput sa o sug ca pe o acadea. Din cand in cand o scoteam din gura si o lingeam apasat, de la cap pana la radacina inecata in flocii roscati si creti, iar apoi coboram mai jos si ma ocupam de coaiele sale paroase si dure ca niste nuci. Gunnar era in al noualea cer si gafaia sacadat, coplesit de placere. Apoi si-a lasat pipa in scrumiera, m-a apucat de cap apasandu-ma peste pula lui, care se facuse beton si a inceput sa-mi umple gura pana la refuz, cu pula sa fierbinte! Voia din nou deep-throating, iar eu eram de acord. Gunnar s-a ridicat in picioare si si-a bagat pula adanc in gatul meu, pana cand fata mi s-a cufundat in tufa lui roscata de floci. Tinandu-ma strans de cap, a inceput sa dea din cur apasat, facand curse prin gatul meu.
Chiar atunci cineva a ciocanit discret la usa cabinei sale. Gunnar si-a scos repede pula din gatul meu si precipitat a intrebat:
- Cine e?!
- Noi suntem, sefu’: Erik si Lars!
- Asteptati un pic!
Gunnar s-a indreptat repede spre usa cabinei, a descuiat-o si i-a poftit inauntru pe cei doi. Pe usa au intrat doi vlajgani, imbracati numai cu niste sorturi scurte, un fel de izmene de sport si cu niste maieuri foarte decupate, lasand la vedere musculatura lor masiva, tatuajele extrem de provocatoare si trupurile lor imblanite, de culoare roscata. Erau de doua ori mai musculosi si mai parosi decat Foxy. Ca doi ursi!
- Sa va fac cunostiinta! Ei sunt Erik si Lars! Marinarii mei de pe vas! Sunt suedezi ca si mine, din Göteborg, si marinari din tata in fiu! Vikingi adevarati!
- Baieti, el e Vic! Un vechi prieten si invitatul meu in seara asta! Este sarb si e fetita mea in noaptea asta! Daca el va dori, va fi si fetita voastra! Lui Vic ii place tare mult pula si sa fie futut de barbati adevarati, asa ca voi! Cred ca o sa ne distram cu el pe cinste, toti trei!
- Nu sunt sarb, sunt roman si sunt surprins de intamplare! Gunnar, nu mai avertizat de loc! Am fost de acord sa fiu fetita ta si sa ne futem, pentru ca ne cunoastem demult si iti eram oarecum dator. Dar de la asta si pana la faptul ca vrei sa ma faci posta cu marinarii tai, e o cale lunga! Nu am ajuns in halul asta, sa ma fut cu oricine si oricand! Am demnitatea mea! Gunnar, aici ai gresit! Nu sunt o curva! Am vrut sa-ti fac tie o placere! Atat! Imi pare rau! In momentul asta m-am imbracat si am plecat!
- Vic! Stai asa! M-ai inteles gresit! Cum sa te fac posta?! Nici vorba! Dar cu ceva timp in urma erai foarte incantat de prestatia sexuala a marinarilor vikingi. Citez din memorie : ” Da, m-am mai futut cu marinari, dar si cu barbati scandinavi, vikingi ca si tine, insa niciodata cu un marinar scandinav! Gunnar, tu esti primul marinar scandinav care ma fute si esti extraordinar! Imi plac mult vikingii! Nu ma mai satur de tine! Vikingul meu minunat! Da! Da! Mai vreau pula de la tine! Mai vreau sa ma mai futi, vikingul meu puternic si dur!” Am gresit cu ceva?
- Nu! Chiar asa ma spus!
- Deci, am crezut ca iti plac marinarii wikingi, roscati, solizi si parosi, masculi adevarati, asa ca m-am gandit sa-ti fac o surpriza! Adineaori, cand am vorbit la telefon cu ofiterul de cart, mi-am amintit ca fratii astia doi, tocmai au iesit din tura si sunt disponibili. Asa ca i-am chemat, special pentru tine! Ti-am ales doua exemplare valoroase si inca n-ai vazut tot, sunt extrem de dotati si nu sunt gay. Sunt straight cu adevarat, dar pe vapor si lor le place sa traga la buci, mai ales la fetite sexy ca tine! Daca am gresit, te rog sa ma ierti, iar pe baieti am sa-i trimit inapoi la cabina lor! Ce zici?!
Ce sa fi zis?! Imi placea de cei doi baieti! Erau de 10 ori mai tari decat Gunnar! Erik, era mai tanar si mai frumusel, cam de vreo 22-23 de ani, musculos ca un culturist dar cu o fata rumena ca de copil, niste ochi albastri bestiali si un zambet sincer si cuceritor. Celalat, Lars, era mai in varsta, cam la 30 de ani, cu ochii caprui, robust si vanjos, bine cladit, cu trasaturi virile, mai aspre, barbos si cu un zambet parsiv si seducator, care parca te invita la sex. Si erau amandoi foarte, foarte parosi, ca niste ursi! Privindu-le trupurile musculoase si imblanite, m-au trecut prin corp mii de curenti, in stomac s-a iscat un stol de fluturi si pula mi s-a ridicat ca un par. Imi doream sa fiu posedat si futut de acesti masculi minunati! Gunnar a invins!
- Bine! Fie si asa! Acuma nu are rost sa-i trimiti la culcare pe baieti, dupa ce i-ai provocat! Uita-te la ei cum le lucesc ochii de pofta si cat de tare li s-au sculat sculele in izmene! Baieti, dezbracarea! La curu’gol! Sa va vad barbatia! Sa vedem daca ma meritati!
Fara sa comenteze, cei doi s-au dezbracat imediat iar eu am ramas paralizat, cu ochii cat cepele, iar in gura a inceput sa-mi ploua din greu! Nu era adevarat! Incredibil! Cei doi aveau niste pule colosale! Nu am mai vazut asa ceva, iar de futut nici atat! Cu mult peste 20 de cm ! Mult mai mare, chiar si decat a lui Danut! Cei doi stateau in fata mea zambind siret, cu pulele lor rozalii, imense si groase, ridicate in sus din tufa deasa si sarmoasa de floci roscati. Mai in jos, atarnau grele, coaiele lor mari si paroase, ca de taur comunal! Inghiteam, repetat, saliva care nu mi se mai oprea!
- Ce zici Vic? Nu vrei sa ni le gusti un pic, sa vezi daca iti plac?!
A spus Lars si s-a apropiat cu pula de gura mea. Imediat a venit langa mine si Erik. Gunnar statea tolanit in fotoliu, fumandu-si pipa si savura cu placere spectacolul erotic ce incepuse deja. Pentru inceput am luat in mana colosul lui Lars si am inceput sa il ling, culegand ...



    Login