Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fara scapare
Autor : slingblade - 2021-08-15
Citita de 8061 ori - Nota 6.21 (33 voturi)
Cu toate ca era miezul zilei si afara era soare in camera era penumbra. Perdelele atarnau pana la podea iar lumina patrundea cand curentul le misca cate putin. Zgomotul masinilor de pe bulevard acoperea sunetul pasilor mei pe parchetul gol. In dormitor era doar un pat dublu cu o perna. Printr-o crapatura a perdelei ma uitam la forfota de pe strada. Nu puteam sa dau perdeaua la o parte pentru ca eram gol. Nu aveam decat o zgarda in jurul gatului. Deodata am vazut o femeie in jur de 40 de ani cu o rochie mulata si careia sanii mari ii jucau in ritmul mersului. Am inceput sa am o usoara erectie dar ea a disparut repede din campul vizual. Nu l-am auzit pe Marius cand a intrat in camera decat cand a ajuns in spatele meu. Si el a vazut erectia si m-a cuprins cu mainile de la spate, apoi a inceput sa imi maseze pula. Erectia a disparut imediat. Nu sunt gay, nici macar bi. Iar in camera asta nu ma aflam de buna voie. Atunci Marius m-a apasat pe umeri, semn ca vroia sa incepem.
M-am lasat in genunchi si am inceput sa ii mangai pula. Era destul de mare chiar si cand nu era sculata. Din cand in cand ma uitam la el, asa cum imi ceruse sa fac. Dupa o vreme a inceput sa devina putin mai rigida. Atunci stiam ca trebuie sa trec la pasul urmator. Tinand-o de la baza am inceput sa ii sarut varful si apoi sa o bag usor in gura. Eram atent la ce reactii produceau miscariile mele. Am inceput sa o umezesc cu saliva ca sa alunece usor buzele pe ea. Apoi am inceput sa o bag si sa o scot din gura aproape de tot. Cu limba o presam in sus, mai ales la capat. Pula continua sa se mareasca si intra tot mai adanc in gat. Nu a trecut mult si a trebuit sa incep sa sincronizez respiratia cu miscarea dute vino. La un moment dat m-a oprit, semn ca vroi sa schimbam pozitia.
Am luat tubul cu lubrifiant si am inceput sa ii ung pula incepand de la varf. Deja era ridicata si pulsa la fiecare atingere. Dupa asta fara sa mai pierd vremea m-am intins pe pat pe burta. Mi-am pus perna sub burta iar picioarele le-am departat la maxim. Mainile le-am unit la ceafa. Nu puteam sa vad ce facea Marius dar simteam ca s-a urcat pe pat si ca se apleaca peste mine. In curand pula lui tresalta vioaie intre fesele mele. Incerca sa gaseasca intrarea fara sa se ajute de maini. Stiam ca e doar o chestie de timp. Si intradevar la un moment dat a impins in locul potrivit si pula s-a strecurat usor. Si eu eram largit bine din cauza but plug-urilor pe care ma punea sa le port noaptea.
Acum a inceput sa ma pompeze din ce in ce mai tare. S-a intins pe spatele meu si ma strivea cu toata greutatea de saltea. Ii simtem pula cum ma patrunde si apasa undeva adanc in mine. In mod normal, simplul gand ca ar putea sa mi se intample asa ceva m-ar fi umplut de groaza. Dar acum eram total pasiv, ca si cum m-as fi privit din exterior. Se pare ca ne putem obisnui cu orice. Miscarile deveneau tot mai rapide si mai puternice. Vantul a miscat putin perdeaua. Pentru o clipa am putut vedea afara cativa oameni care steptau in statia din fata blocului. Corpul lui Marius ma impingea in saltea din nou si din nou. De acum el era total sub controlul instinctelor. Stiam ca in situatia asta putea sa fie mai dur. Si intradevar imi lua mainile si le uni la spate. Cu o mana imi tinea incheieturile iar cu alta imi apasa capul in saltea de dupa gat. Toate in timp ce ma penetra tot mai violent. Din nou curentul a miscat perdeaua dar de data asta nu am putut vedea decat cu coada ochiului cerul. In scurt timp a ajun la orgasm. Cu niste miscari puternice imi baga sperma lui adanc in mine. Apoi pret de un minut a ramas nemiscat dupa care s-a ridicat si a iesit multumit din camera.
Eu am ramas nemiscat in pat. Apatia si angoasele cu care traiam de cateva luni era mai puternica ca oricand. Priveam doar perdeaua si asteptam urmatoarea briza ca sa vad ce mai este afara. Apoi am inceput pentru a mia oara sa ma gandesc daca as fi putut face ceva ca sa nu ajung in situatia asta.
Totul a inceput cam acum 5 luni. Intr-un weeken in care nu aveam nimic de facut si eram excitat la maxim am inceput sa ma uit pe site-urile de matrimoniale. Acolo mi-a atras atentia anuntul unei transexuale. Arata foarte feminina si m-au intrigat pozele ei. Fara sa imi pot explica de ce, mi s-a parut foarte incitant gandul sa ii fac sex oral. Nu am atrag barbatii in nici un fel, dar ea arata super sexy. Dupa un telefon am fost in fata blocului unde locuia. Am urcat si ea m-a asteptat in usa. Era imbracata cu un halat de matase care il tinea strans pe corp. Formele i se ghiceau usor prin panza alba. S-a dovedit ca avea multa experienta cu incepatorii. Mai pe scurt dorinta mea a fost indeplinita. Am simtit pentru prima data cat de fina este la atingere cu buzele pielea pulii, cum e sa o simti calda cum iti creste in gura si cum e sa ai sperma uscata pe buze.
Problemele au inceput a doua zi cand pe Whatsapp am primit de la un numar necunoscut un video cu actiunea din ziua precedenta. Am simtit cum mi se face rau si aproape am scapat telefonul. Tipa pe care tocmai o vizitasem colabora cu Marius, care cauta victime sa le santajeze. Cum avea numarul meu de telefon...



    Login