Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezii de cuplu
Autor : cretzuas - 2019-12-05
Citita de 7791 ori - Nota 7.68 (65 voturi)
Salutare

Am pus pe "hartie" una din fanteziile mele

Sunt cu Andreea de 1 an, timp in care amandoi ne am explorat bisexualitatea, deci totul merge destul de bine intre noi.
Ce nu incercasem, noi era stilu de orgie, in care amandoi sa ne bucuram de pula.
Zis si facut, hotaram sa mergem la una din petrecerile de de swingeri din oras, unde auzisem noi ca ar fi mai mult pentru cuplurile ca noi 🤘.
Ajungem in locatia cu pricina , ne echipam si stateam la povesti.
-Buna, zise un tip inalt si bine facut, crezi ca as putea sa o imprumut pe amica ta, o admir de cand a intrat
-Buna, sa stii ca nu trebuie sa ii ceri voie lui, ca nu sunt proprietatea nimanui, deci pot merge linistita, doar ca am venit impreuna cu iubitul meu aici, pentru a ne indeplini o fantezie, amandoi suntem bi si am vrea sa avem parte de actiune cat de mult in seara asta., zise Andreea pe un ton impunator
-oh, minunat, daca asta doriti, noi avem deja un grup creat si nu ne ferim nici noi de o pula,zise el intorcand privirea catre un grup de inca 3 barbati care pareau destul de apropiati.
-hai sa mergem zic, luand o pe Andreea de mana si cu pula deja erecta gandinu ma ca in sfarsit ne vom indeplini fantezia.
-hai baietii am gasit un cuplu pe gustul nostru, facem cunostiinta si mai stam la un pahar.
Fara sa imi dau seama Andreea deja se saruta cun tip si ii freca pula de zor.
-sa u ne lasam asteptati, le zic baietilor, punanduma in genunchi in fata unei puli superbe, culcate, l ales pe el, pt ca imi place la nebunie sa simt pula cum se.scoala in gura mea, si mi o umple.
O imagine de vis, eu cu Andreea sugand fiecare cate o pula, in timp ce al treilea si o freca si astepta sa fie supt.
Mai schimabm pulile cu Andreea, si pana sa ne luam fiecare cate o pula, ne sarutam pasional, imi place la nebunie sa o sarut dupa ce suge pula.
-vreau toate gaurile pline zice Andreea urland de placere
-vreau si eu iubire, stii dosr ca imi place, unul din ei se intinde pe spate, ea se urca pe el cu spatele catre el, isi potriveste pula la.fundul ei nesatul, si se lasa in jos urland, vin si eu peste ea, o o ling un pic in pizda ei zemoasa, si ma infing adanc in ea, simt cum cineva imi maseaza fundul, si mi l pregateste pentru o penetrare. Andreea are suge o pula de zor, primesc si o pula, superba, scurta dar destul de groasa, care ma fute in gura excelent.
Deodata simt cum fundu imi este invadat si un val de placere imi curpinde tot corpul, faceam schimb de priviri cu Andreea si se vedea pe fata noastra cat suntem de excitati si multumiti ca fantezia ne a fost indeplinata.
Schimbam pozitia, Andreea ma pune capra, ma loveste peste fata, ma scuipa si aud
-vreau sa te vad posta facut,
-oh, da zic eu cautand cu privirea o pula pe care sa o sug, o primesc imediat si unul din ei se conformeaza si incepe sa ma futa adanc, diferit total, de prima pula, aceasta era subitre dar destul de lunga, din miscarile rezultate, aveam impresia ca cele 2 puli se vor intalni in mine, dar ma bucur de acest futai, Andrrea se bucura de priveliste si de cele 2 puli ramase libere.
Cel ce o futea in pizda, il aud cum urla de placere si realizez ca ia umplut pizda Andreei, ma opresc din supt, ma uit la ei si mi se confirma, din pizda ei se scurge un fir de sperma, si o vad cum se contracta, stiind in acel moment ca asteapta sa o ling si sa o curat.
Partenerul meu...



    Login