Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie cu prima mea experienta gay
Autor : yndary - 2023-01-28
Citita de 4000 ori - Nota 7.00 (48 voturi)
Am vb cu Alex prima oara pe Kik, I-am zis cam ce as vrea sa incerc, am tot discutat, am schimbat poze, cu pula lui, cu corpul lui, cu fata lui, cu curu meu, buzele mele, corpul meu dar eu fara sa imi arat fata.
Ramane sa ne vedem la Hotel international.
Iau o camera la hotel, urc sus si incep sa ma pregatesc. Ii dau mesaj cu etajul la care sa vina si incep sa ma pregatesc. Ma dezbrac, si ma duc la baie sa imi curat curul.
Iau pompita si incep sa imi fac clisme cu apa calduta sa fiu pregatit sa iau pula in cur. Dupa scot un dildo si incep sa il sug, sa il iau mai adanc, sa il iau pana in gat. Ma inec singur cu pula de silicon,sa fiu pregatit. Imi fut gura vreo cateva minute si dupa incep sa mi pregatesc curul. Intai incep cu 2 degete pline de lubrifiant , apoi cu dildo-ul pe care tocmai l-am supt, plin de lubrifiant. Il lipesc de perete si ma fut in cur cu dildo-ul.
Intre timp suna telefonul si in zice ca a ajuns Alex la hotel,si e la etajul 2. Imi scot dido-ul din cur si las agatat pe perete si imi pun un halat repede si ies pe hol.
Il vad, si ii fac semn discret spre mine.

Intra in camera si incui usa dupa el.
Se uita la mine si zambeste – Salut, eu sunt Alex, ma bucur in sfarsit sa te vad Dany.
Imi bate inimi atat de puternic incat imi tremuraa: -Salut, si eu ma bucur sa ne cunoastem.
Dam noroc si il invit pe canapea. Se aseaza pe canapeaua de 2 locuri si imi lasa loc sa ma asez langa el.
Eu ma pun direct in fund pe podea, intre picioarele lui. El ramane usor surprins dar isi departeaza picioarele, si eu ma apropii de pula lui.
D: Vrei .. Sa iti dai jos pantalonii … vreau sa imi dai la muie si sa ma futi ... doar de asta suntem aici...
A: Da ti-e pofta de pula tare de tot din ce vad… n ici 3 vorbe nu am schimbat si deja vrei la muie...
Isi da jos pantalonii si tricoul si boxerii, le arunca pe podea, si se aseaza inapoi pe canapea in curu gol, cu pula semi bleaga.
A: Hai, halatu‘ jos si treci la muie, sa vedem ce stii sa faci.
Imi dau jos halatul si il las in jurul meu, eu raman in curu gol, si ii iau pula bleaga in mana. Imi umezesc bine buzele, o belesc sa ii scota capul pulii la iveala si incep sa ii ling capul pulii cu limba, intai cerculete cu limba de jur imprejur si apoi sa ling exact sub capu pulii. Ma uit in sus la el si ii iau capul pulii intre buzele mele si il sug in gura. Continui sa ma joc cu limba pe capul pulii in timp ce ii sug pula. Imi bag si imi scot pula lui din gura mea incet, dar ritmic, de fiecare data putin mai adanc si putin mai repede. Ii simt pula cum ii creste , cum se intareste repede, in timp ce o sug.
I se scoala complet, si pentru un moment, o scot din gura si ma uit la ea, or avea mai mare decat dildo-ul meu, mai lunga, vreo 18 cm macar, si ceva mai groasa, dreapta si tare, cu ca capul pulii maricel.
I iau pula inapoi si incep sa o sug mai repede, o bag si o scot din gura, pana aproape sa imi intre in gat de fiecare data, din ce in ce mai repede, in timp ce ii ling capu pulii cu limba si ii frec pula cu o mana si masez coaiele cu cealalta. Il aud cum geme si ii simt mana pe cap cum ma indruma sa i-o iau mai repede , mai adanc. Ma simt ca asa o curva acum, iau la muie de la cineva pe care l-am cunoscut in persoana acu’ 5 minute. Prima mea muie.
Imi scot pula din gura pentru un moment cat sa ii zic : Vreau sa imi umpli gura si sa imi acoperi fata cu sperma, si vreau sa ma futi in gura, cum iti place tie...
El nu raspunde dar imi ia capul in maine si isi baga pula la loc in gura mea si de data asta incepe sa imi miste el capul, mult mai repede. Continui sa sug la fel ca ininate, sa ii ling capul pulii si imi pun mainile pe coapsele lui. Il las sa ma futa in gura.
Se ridica in picioare, ma repozitioneaza putin si ma apuca de cap.
A: Hai ca vad ca stii sa sugi oleca, ai mai luat la muie, recunoaste curvo, ai mai supt pula pana acuma
D: Nu, doar dildo-uri, esti primu’ care ma fute
Ma apuca bine de cap si isi infinge pula in gura mea si incepe sa ma futa din ce in ce mai adanc, de fiecare data isi bag pula putin mai adanc in gatul meu. Ma innec cu ea, o simt cum imi forteaza gatul, aproape imi vine sa vomit, dar rezist. Aud zgomotele pe care le face gura mea in jurul pulii lui, cum horcai, si saliva care im curge din gura. Imi place mutl, doare, dar ma excita idea.
Ma fute din ce in ce mai adanc, nu foarte repede, dar isi baga toata pula in gatul meu, si o scoate , o baga la loc. I simt coaiele cum imi plesnesc barbia in timp de capul pulii lui imi forteaza constant gatul.
Imi scoate pula din gura pentru 1 moment si ma intreaba:
D: ti-ai pregatit si curul cum ti-am zis ?
A: da , dar intai vreau sa imi dai la muie pana imi umpli gura cu sloboz, dupa ti-o scol din nou si ma futi si in cur... dar vreau sa ma futi in cur cu sperma ta pe fata.
D: Ai de pula mea ce nesatul de pula mai esti
Incepe sa ma futa in gura din nou , la fel ca inainte , adanc, ritmic. I simt din noi coaiele cum imi plesnesc barbia, saliva imi curge pe pula lui, si pe coiele lui si pe barbie, Imi simt ochii rosii si plini de lacrimi dar imi place, si il prin de buci si il strang de buci
I simt pula cum se intareste in gura mea, si mai tare, incepe sa ii pulseze.Il aud cum respira mai greu si mareste putin ritmul.
Nu si-o mai baga atat de adnac, ma fute doar in gura, nu si in gat si eu incep din nou sa ii face cerculete cu limba de capul pulii. Deodata il aud cum geme si si simt primul jet de sperma calda cum imi umple gura, isi scoate pula si si isi face laba si simt inca un jet cum imi aterizeaza pe fata, pe obrajul drept si pe frunte, si inca unu pe nas , ochi si frunte. Inca vreo cateva jeturi le redirectioneaza inapoi in gura mea pana imi umple gura cu sperma.
Se aseaza inapoi pe canapea si zambeste.
D: Ti-a placut?
A: Daaa, zic eu cu gura inca plina de sperma
Inghit sperma si ma pun pe canapea langa el
A: Ti-am zis ca probabil o sa imi placa tare sa fiu futut in gura. Si sperma in gura si pe fata... sooo fucking hooot...
El rade..
D: Da, vad ... iti place pula ceva de speriat...
Punem amandoi cate un halat pe noi si iesim pe balcon la o tigara, eu inca cu sperma lui pe fata. Afara stam la tigara, bem cate o sticla de apa. Vorbim incet sa nu ne auda daca mai e cineva pe lang, imi zice ca i-a placut cum sug. Mai facem putina conversatie si intram inapoi.
Intram inaoi, ne dam jos halatele si vad ca deja o are semi-erecta din nou.
Ma pun inapoi in fund pe jos si incep sa i-o sug din nou, sa i-o scol.
O iau inapoi in gura, si incep sa i-o sug mai alert, si simt cum ii creste din nou in gura mea. Iarasi ii ling capul pulii ii ling si coaiele in timp ce ii fac laba cu mana pana vad ca e tare din nou.
D: hai, pune-te capra peste canapea, vrea sa te fut si in cur
Execut imediat, ma pun capra cu picioarele departate, iau lubrifiantul si pun cantitate suficient pe borta curului. Imi ia lubrifiantul si il aud cum isi acopera pula cu lubrifiant din belsug, si ii simt 2 degete cum imi penetreaza curul, pline cu lube.
D: Te-ai incalzit cu un dildo inainte ? sau ai curu asa de larg de obicei
A: Da, ma futeam cu dildo in baie cand ai ajuns tu.
D: Perfect.
Il simt cum ma apuca de solduri si ii simt capul pulii cum se pozitioneaza pe gaura mea. Impinge incet, si intra destuld e usor inauntru. I simt pula cum avanseaza incet dar sigur in curul meu, ma simt din ce in ce mai plin. Doar putin , dar se simte atat de bine, si curand ii simt toata pula in mine, ii smt si coaele cum ma ating, si soldurile lipite de curu meu. Gem usor de placere cand il simt pe tot in mine.
Incepe sa iasa usor si sa intre incet inapoi. Ma obisnuiesc cu pula lui in cur.
D: Cum e ? Iti place pula ?
A: Mm. Daaa, se simte bine, a durut putin la inceput dar a trecut acum. Doar sa tii sa fie lube acolo.
D: nu-ti fa griji, am eu grija de curu tau...
D: am sa maresc ritmul, si imi zici daca te iau prea tare, da?
A: Da... dar ia si da-i acolo , ca e bine
Incepe sa ma futa usor in cur, ii simt pula cum intra si iese din mine, incet, dar ritmul e din ce in ...



    Login