Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experiențe, cap. 2
Autor : Lovesimon3 - 2022-01-03
Citita de 4960 ori - Nota 5.03 (33 voturi)

Iancu mă privea pe cealalta parte a mesei, si eu îi întorceam privirea înapoi. Am stat uitându-ne unul la altul câteva minute. Mi-a pus mâna pe umăr și mi repeta că totul este ok. Mă simțeam frânt, aveam o relație de 4 ani care s-a dus pe apa sâmbetei, iar eu am contribuit la asta. Cristina nu se mai simțea bine cu mine. Mă îmbătam în fiecare seară, acasă, la bar, la prieteni, în oraș cu ea. Nu mai făcusem sex de câteva luni deja, nu puteam să-mi scol pula fiindcă eram mult prea amețit de alcool, iar Cristina dormea de cele mai multe ori pe canapeaua din living. Am făcut amândoi, până la urmă, același lucru. Am găsit amândoi un bărbat care să ne satisfacă nevoie neatinse de luni de zile. Dar mă simțeam brutal, eram terifiat.

Nu mai făcusem sex cu bărbați până atunci. Mă atrăgea idea de penetrare, și voiam să schimb rolurile. I am propus Cristinei să încercăm ca ea să mă penetreze anal, dar întotdeauna respingea ideea. Îmi plăcea, câteodată, să simt că sunt altcineva, în timp ce fac sex. Voiam să fiu obiectificat, să mă las dus de val în mâinile altcuiva. Voiam să mă relaxez, în extaz și durere. Iancu, până la urmă, mi-a oferit dorința care se ascundea înăuntrul meu încă din adoleșcență.

Nu-mi amintesc mare lucru din ceea ce făcuse cu mine, eram tranchilizat de la molly și vodcă, nările îmi erau roșii de la poppers. Îi simțeam doar pieptul, pe spatele meu, în timp ce eu îmi arcuiam coloana vertebrală sub el, că să găsesc o potrivire în arta penetrării mele. M-a sărutat pe fiecare centimetru al pielii mele, mă mușca de gât, și mă strângea de sânii mei de bărbat prematur. Strigam lent, fiindcă îl simțeam în interiorul meu. Dar se simțea atât de bine, e o agonie erotică pe care n-am mai simțit-o până atunci.

-știi că ai avut un orgasm uriaș după ce m-am terminat în tine?
-oh, nu mai îmi zi, acum mă simt ca pula pentru ce am făcut aseară
-calmează-te, rămâne totul între noi...Aș vrea să te cunosc mai bine. Nu mi-ai zis prea multe despre tine până acum.
-ce să-ți zic, Iancule, că sunt un alcoolic și un drogat și singura fată cu care am vorbit toată viața s-a culcat, de fapt, cu un gay?
-dacă te ai futut și cu mine nu înseamnă că ești gay, ești bisexual
-și asta-i drept...totuși, nu cred că vreau să mai repet experiența de aseară
-de ce nu?

Iancu își lasă mâna să cadă, ușor, de pe umăr. Îmi ajunge pe coaste, până la talie, unde se oprește și mă strânge ușor. Își pune celălalt braț în centrul pieptului meu și simt că fețele ni se apropie. M-am ridicat subit. Începeam să transpir și rămâneam fără aer în timp ce îmi căutam restul hainelor.

-Cred că trebuie să plec acasă

Iancu a început să strige

-Mă zăpăcești de cap, în pula mea, du-te drecu acasă și lasă-mă. Vezi, nu uita chiloții de curvă...

Mă speriasem, și am ieșit de pe ușa apartamentului cât am putut de repede.

Pe drumul spre casă am început să plâng, atât de puternic. Lumea de pe stradă întorcea privirile, mă simțeam jalnic. Ziua nu putea să fie mai bună, Cristina a pus lacăt pe ușa apartamentului nostru, uitase să-mi spună? Sau o amenințasem eu mult prea puternic că dacă pleacă o s-o dau afară din apartament, deși contractul de închiriere era pe numele ei.

Ce dracu fac acum?

Stăteam în balconul de pe scara blocului și mă uitam la celelalte masive gri, până când m-a sunat Iancu, i-am dat ocupat. Mă sună încă odată, îi răspund, tac când încearcă să mă salute.

-uite...îmi pare rău că am strigat la tine. Chiar nu vreau sa mi bat joc de tine. Am vrut doar să-ți zic că mi-a plăcut ceea ce s-a întâmplat aseară, și mi-aș dori să se mai întâmple, dar nu vreau să te oblig în nici un fel, sunt aici, pentru tine.

-nu mai am unde să stau, Cristina a pus lacăt pe ușă și mi-a blocat numărul. Proprietarul nu-mi răspunde. Nu știu ce dracu să fac

-hai înapoi, poți să stai la mine, fără apropouri sexuale, acum. Înțeleg că ți-e greu și vreau să te ajut. Plus, ai uitat sutienul de aseară

Era ora 6 deja, vedeam că se lasă seara. Aveam la cine să stau în București, măcar pentru o noapte, dar mi-ar fi fost mult prea greu să explic ceea ce s-a întâmplat între mine și Cristina. Am acceptat propunerea lui Iancu.


Afară era frig, de toamnă târzie. Sun la interfon și-l anunț pe Iancu că am ajuns. Când deschid ușa apartamentului lui, mă surprinde căldura. În plus, Iancu făcuse curat, și apartamentul de burlac queer părea să aibă o altă față acum.

Am petrecut un timp vorbind, m-a observat că eram trist, și că nu voiam să vorbesc despre nimic. Mi-a arătat canapeaua pe care urmam să dorm și mi-a dat niște așternuturi noi. Am început să ațipesc, mă simțeam ca pula, nu mai voiam decât să evit realitatea pentru câteva ore. Am adormit dus, până auzeam, de la baie, picăturile repezi ale dușului ce cădeau pe faianță.

Mă simțeam ma...



    Login