Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experiente si placeri
Autor : sharetiri - 2023-02-24
Citita de 3835 ori - Nota 6.35 (52 voturi)
Ceea ce scriu nu este doar o fantezie ci s-a intamplat. Daca va fi apreciata scrierea voi continua, altfel ma opresc.

Noi suntem cuplu, eu am 30, prietenul meu 27. El e blondut la 1, 70 eu brunet 1,80. Suntem de 2 ani impreuna si am decis sa ne condimentam relatia cu un al treilea, patru.. etc.

Primul contact cu un baiat a fost cu Catalin. L-am chemat la noi, sa ne cunoastem, am baut, ne-am sarutat. El avea experienta in 3some, asa ca ne-a pus sa ii povestim ce dorim. Iam zis ca un tip de incredere cu care sa ne futem regulat dar pe care sa nu fim gelosi si cu care sa aveam weekend uri de sex, vacante etc.

In prima seara nu am avut parte decat de sarut dar am planificat o plecare la Sibiu toti 3 pentru a experimenta acolo mai multe. Am plecat intr-o sambata dimineata. Eram f horny. Inainte de a pleca de acasa, i -am spus bf ca e liber sa faca orice.

Eu sunt partea activa a relatiei. Am plecat la drum, eu conduceam. Dupa 3 ore ajungem pe valea oltului si Catalin ma intreaba:
-Aici e mai chill si ai geamuri semi fumurii, il lasi pe bf sa vina in spate sa ne facem oral?
-Da, dar nu mai cere voie, fa ce crezi cu noi!
-Ok

Bf s-a mutat in spate si cei doi au inceput sa se sarute. Mie mi s-a sculat instant. Ii baga usor mana in chiloti lui Catalin si o freaca usor in timp ce sarutul continua.Apoi ii desface usor pantalonii si ii scoate pula. Era medie ca grosime dar lunguta. Bf se apleaca si ii ia pula in gura, incepe sa o suga usor timp in care Catalin geme. Oralul a durat cam 3-4 minute, dupa care s-au oprit.
Catalin spune:
-Stai linistit ca nu ne terminam acum
-N-am o problema, faceti ce vreti.
-Nu nu, facem sa fie jocul mai intens.

Ajungem la Sibiu, dupa ce mancam, hotaram sa ne intoarcem in apartament sa facem un dus. In timp ce despachetam intram bf, apoi Catalin. E si randul meu, incep sa ma spal si mi se pare ca se aude zgomot. Opresc apa si se aude ca si cum cei doi se fut. Recunosc gemetele bf dintr-o mie.
Deschid usa usor si ma duc catre camera noastra. Nu este deschisa foarte mult dar vad lejer. Era asezat capra iar Catalin avea botul in curul lui. Se pune amicul nostru pe spate si bf peste si incepe usor sa se miste. Pe langa gemete aud doar:
-Ce bun esti, ce bine te misti.
Ii las sa se futa pana Catalin ii zice ca nu mai are mult si ca vrea sa se termine de fata cu mine. Intru, ii zic:
-Va urmaresc de mult, continuati.
Ma duc la bf, ii bag pula in gura si incep sa il muiesc. Era futut din doua parti. Eram foarte excitat la imaginea bf in pula altuia.
Bf se pune in genunchi, eu cu Catalin in fata lui ne sarutam si terminam pe fata lui si pe piept.

Dupa acest moment, iesim sa ne plimbam prin oras. Se face 23:00, eram semi obositu cu ceva alcool la bord asa ca ne intoarcem in camera. Ne schimbam dar ne dam seama ca nu...



    Login