Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experienta pe placul meu
Autor : lover09 - 2014-02-28
Citita de 12708 ori - Nota 4.93 (106 voturi)
Buna, am 26 de ani si sunt din timisoara.
Sper sa va placa ceea ce va voi povesti.

De multa vreme ma excita gandul de a satisface un barbat matur, sa-l las sa faca ce vrea cu mine si sa-i dau voie sa-si indeplineasca orice fantezie cu mine, oricat de perversa ar fi aceasta. Cu cativa ani in urma am cunoscut un barbat matur, cu care am invatat sa fac sex oral si am invatat cum sa o iau toata in gura, chiar putin mai dur sau foarte rapid. Mai multe despre aceasta prima experienta intr-o alta povestire, acum sa continuam cu aceasta.

Timp de cateva luni am tot intrat pe diferite siteuri de socializare erotica, si am vorbit cu foarte multe persoane, dar spre surprinderea mea nu a fost deloc usor sa gasesc pe cineva care sa indeplineasca toate cerintele. Cautam pe cineva curat, serios, cu bun simt, discret, matur si hotarat.
Pana la urma m-a acostat un tip care spunea ca se numeste Vasi, este doar activ si isi doreste o relatie discreta cu cineva care este dispus sa ii satisfaca nevoile de cateva ori pe saptamana. A mai spus ca partenerul pe care il cauta el trebuie sa fie dispus sa-si puna la dispozitie gura pentru ca el sa se satisfaca asa cum doreste.
Am hotarat sa continui discutia cu Vasi pentru a ne cunoaste mai bine. Era un tip de 43 de ani, divortat, cu putina burtica, fara prea multa experienta, curat si foarte discret. Dupa mai multe discutii in care ne-am cunoscut cat de cat unul pe celalalt si ne-am dat seama ca e foarte probabil sa ne potrivim de minune in pat, am decis sa ne vedem seara, dupa lasarea intunericului, pe la ora 21, undeva pe malul begai, urmand sa mergem apoi la el acasa.

Era cam ora 17 cand am hotarat acest lucru, asa ca am intrat rapid la baie si am facut un dus, apoi m-am epilat pe tot corpul pentru ca asa ii promisesem lui Vasi. Imi place sa ma epilez, si imi place senzatia pe care o am atunci cand cineva imi mangaie picioarele sau funduletul cand sunt proaspat epilat. Cu toate ca nu am un corp foarte feminin, imi place sa fiu fin si ingrijit.
In sfarsit, am terminat cu dusul, epilatul, crema de corp, si s-a facut ora 19:30. Stiam ca am nevoie de cel putin 30 de minute pentru a ajunge la locul de intalnire stabilit, asa ca am inceput sa ma imbrac. Vasi mi-a spus ca ii plac si "fetitele", asa ca mi-am pus o pereche de tanga de culoare roz si peste ei am imbracat o pereche de pantaloni stramti, pentru a-mi pune in evidenta fundul. Stiam ca e cam rece afara, dar totusi mi-am luat pe mine un tricou subtirel si usor de dat jos.
Am luat deasupra o jacheta si am iesit, indreptandu-ma spre locul de intalnire. E o senzatie extraordinara sa merg pe strada cu acei tanga roz, stiind ca trecatorii habar nu au ce port eu sub pantaloni. Vroiam sa ajung acolo putin inaintea lui, asa ca am grabit pasul. Era intr-adevar cam rece, asa ca oricum aveam nevoie de putina graba pentru a ma incalzi.

Se facuse ora 21 fara vreo 10 minute cand am ajuns. El nu era inca acolo, asa ca m-am asezat pe banca in acel loc slab iluminat si am scos din buzunarul jachetei un balsam de buze stralucitor, cu miros de zmeura si o culoare roz pal care nu era prea stridenta, dar iesea putin in evidenta pentru oricine s-ar fi apropiat de mine. Am pus balsamul la loc in buzunar, iar in schimb am scos de acolo o oglinda mica, un creion pentru conturul ochilor. Foarte repede am aplicat un contur subtire ochilor. Subtire pentru ca atunci cand folosesc machiaj imi place sa nu exagerez, ci sa fac in asa fel incat machiajul sa nu fie strident sau sa iasa in evidenta, dar sa fie observat de o persoana care e foarte aproape de mine. Singurul lucru pe care l-am mai facut inainte sa vina Vasi a fost sa folosesc foarte putin rimel pentru a-mi aranja putin genele. Am bagat repede totul inapoi in buzunar si am asteptat. Zona era foarte slab iluminata, si nu era circulata aproape deloc, asa ca nu prea erau sanse ca niste trecatori sa-mi observe machiajul.
N-au mai trecut nici 2 minute si il vad pe el venind, exact asa cum a spus, in niste pantaloni raiati gri, o jacheta neagra si pantofi negri. A ajuns langa mine, m-a salutat, s-a prezentat si s-a asezat pe banca.
- Buna draga, eu sunt Vasi, imi pare bine sa te cunosc in persoana. Imi place foarte mult ca porti machiaj, te face putin mai feminin, exact asa cum imi doresc.
- Buna, sunt Adrian, dar imi poti spune Adi. Si mie imi pare bine sa te cunosc, si ma bucur ca iti place machiajul meu.
- Spune-mi, chiar esti hotarat sa te intalnesti cu mine in mod regulat?
- Desigur, asa cum am vorbit si pe net, vreau sa fiu persoana la care sa apelezi de fiecare data cand vrei sa te satisfaci.
- Ma bucur sa aud asta, dar sa stii ca am vorbit serios cand am spus mai devreme ca vreau sa-ti pui gura la dispozia mea, sa fac ce vreau eu cu ea.
- Foarte bine, abia astept sa vad ce o sa faci cu ea.
Intre timp, Vasi a inceput sa ma mangaie pe un picior, iar asta a inceput sa ma excite. Simteam nevoia sa ii ating madularul, asa ca am inceput si eu sa il ating pe un picior si sa il mangai tot mai sus, pana am ajuns cu mana la el la prohab. I-am masat incet prohabul pentru cateva minute, timp in care simteam cum madularul lui devine tot mai mare si mai tare, pana a inceput sa iese putin din pantaloni.
A fost o emotie extraordinara sa ii vad chiar si o mica parte din penis pentru prima data in realitate. Il mai vazusem in poze pe care mi le trimisese Vasi, dar era cu totul si cu totul diferit acum cand minunatia aceea era chiar in fata mea. Mi-am facut curaj si l-am atins. Era cald si tare, am inceput sa ii mangai capul, fiid atent in acelasi timp sa nu treaca cineva pe langa noi.
Vasi a inceput sa respire tot mai puternic, si mi-a soptit: "Pune gurita pe ea, umezeste-o putin."
Am ezitat putin, asa ca el mi-a spus: "Stai linistit, te anunt eu daca vad pe cineva venind spre noi."
Nu a trebuit sa mai spuna si altceva, ca m-am si aplecat, punandu-mi buzele pe capul acelui madular care stiam ca isi va cauta satisfactia chiar in gura mea in urmatoarele ore.
Mi-a placut foarte mult senzatia pe care am avut-o cand buzele mele impreuna cu limba mea au atins pentru prima data acea minunatie, iar aroma era una barbateasca, de penis, extraordinara. Imi place foarte mult aroma unui penis care a stat in lenjerie o zi intreaga sau cel putin cateva ore.
Vasi si-a desfacut nasturele la pantaloni, astfel lasandu-mi putin mai mult acces la penisul lui, si imediat dupa aceea si-a pus mainile la mine pe cap si a inceput sa ma apese in jos destul de tare, lucru ce m-a obligat sa-i iau in gura capul penisului. Mi-a placut foarte mult aceasta senzatie, mainile lui la mine pe cap, apasandu-ma pe penisul lui. M-a tinut asa cam un minut, timp in care eu ma jucam cu limba pe glandul lui. Cred ca i-a placut foarte mult aceasta initiativa a mea pentru ca am inceput sa il aud cum spunea incet: "mmmmm, daaaa, asaaaaa, joaca-te cu limbuta acolo", iar eu bineinteles ca nu m-am oprit pana nu m-a ridicat el, spunandu-mi ca i se pare ca aude pe cineva venind. Intr-adevar erau cateva persoane care veneau spre noi, asa ca Vasi mi-a propus sa mergem la el asa cum am stabilit, pentru ca oricum e cam rece afara si nici nu avem intimitatea dorita.
Zis si facut, am plecat, iar in vreo 15 minute deja eram la el in fata blocului. A deschis usa de la scara blocului, am intrat, iar el fiind chiar in spatele meu mi-a soptit la ureche:
"Ce ar fi daca nu am aprinde becul in scara blocului si tu te-ai pune putin in genunchi aici in fata mea?"
Nu a trebuit sa spuna a doua oara, pentru ca eu m-am si pus jos, asa cum mi-a cerut. S-a aplecat spre mine si mi-a soptit sa deschid gura si sa o tin asa. Era foarte intuneric, asa ca nu vedeam mare lucru, dar dintr-odata am avut o surpriza. Am simtit un jet scurt de lichid cald in gura. Era urina lui, mi-a oferit un jet scurt, oprindu-se doar pentru a-mi baga penisul in gura in timp ce se masturba incet. Nu era mult lichid, asa ca am inghitit, dar imediat am simtit un alt jet, la fel de scurt. Prima inghititura nu a avut un gust rau, asa ca am inghitit din nou, si am continuat asa timp de aproximativ 2 minute. El dadea un jet scurt, si eu inghiteam. Dupa aceea m-a ridicat si mi-a soptit:
"Bravo, esti foarte cuminte, mi-a placut foarte mult ca nu ai obiectat nimic adineaori, cred ca ne vom intelege de minune"
I-am raspuns ca ma bucur ca i-a placut, si i-am spus ca si mie mi-a placut foarte mult, a fost o surpriza destul de placuta.
Acestea fiind spuse am continuat sa urcam spre apartamentul lui. In sfarsit, ajungem, el descuie usa, o deschide ca sa intru eu, apoi intra si el. A inchis usa, a incuiat-o si imediat m-a tras brusc langa el, apropiindu-si fata foarte mult de a mea.
- Imi place mirosul buzelor tale, dulceag, de zmeura, dar acum as vrea sa le si gust. Saruta-ma.
Auzind asta, mi-am apropiat buzele de ale lui pana ce i le-am atins, moment in care am simtit mana lui in spatele capului meu, tragandu-ma catre el, iar in acelasi timp limba lui a inceput sa-si faca loc la mine in gura, intrand, iesind si miscandu-se, iar de fiecare data cand intra aducea cu ea parca tot mai multa saliva. Sarutul acesta a durat cateva minute, pierdusem notiunea timpului in timp ce el ma saruta pasional si imi dadea tot mai multa saliva.
Bineinteles ca am inghitit tot ce nu a curs pe dinafara. Dupa ce ne-am sarutat am mers in sufragerie unde Vasi mi-a spus sa ma dezbrac si sa raman doar in chilotei. Nu a trebuit sa-mi spuna de doua ori, m-am conformat imediat.
Mi-a spus ca ii plac foarte mult chiloteii mei, si mi-a spus sa ma pun in poala la el, cu fundul in sus. A inceput sa ma mangaie pe fund si pe picioare, admirand cat de fina si lipsita de par imi e pielea. Dintr-odata am simtit o palma pe fund, nu foarte tare, dar nici incet. Am intors capul catre el si am zambit, moment in care a urmat a doua palma, si a treia palma. Incepuse sa ma doara putin, dar am tacut si nu am spus nimic, cu toate ca expresia fetei mele in acel moment ma dadea de gol. Aparent lui Vasi ii placea asta pentru ca nu s-a oprit, ci cateva minute tot asa a tinut-o, palma dupa palma, ca mai apoi sa imi mangaie din nou funduletul acum rosu si picioarele.
Dupa acest tratament, mi-a spus sa ma ridic din poala lui si sa ma pun in genunchi. M-am conformat imediat, iar el a venit in fata mea si mi-a spus sa deschid gura. Si-a introdus capul penisului in gura la mine si mi-a spus sa il prind cu buzele sa le inchid in jurul penisului si sa nu ii dau drumul. Exact asa am facut, iar dupa cateva minute am simtit din nou acel lichid cald la mine in gura, singura diferenta fiind ca de data aceasta nu era doar un jet scurt, ci nu se mai oprea. Acum intelegeam de ce Vasi spusese mai devreme sa nu ii dau drumul penisului, cu siguranta vroia sa inghit tot, iar asta am si facut, nelasand sa curga nimic pe langa. Avea un gust interesant, chiar mi-a placut, iar cele 15-20 de secunde in care s-a golit de tot au trecut cu placere.
In tot acest timp vedeam pe fata lui cat e de satisfacut, iar asta m-a excitat foarte tare. Nu si-a scos-o de la mine din gura, ci a inceput sa se miste, facand un dute-vino cu penisul in gura mea, la inceput incet, iar p...



    Login