Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu, Costy si Tudor (5)
Autor : paris22 - 2014-06-27
Citita de 5928 ori - Nota 8.05 (142 voturi)
M-am intins pe pat si in singuratatea camerai mele m-am descatusat, am inceput sa plang cu disperare, nici eu nu stiam de ce: de ciuda, de furie, de jena, poate dezamagire ori de toate la un loc. Tatal meu sa faca una ca asta?! Dupa atatia ani de casnicie sa o insele pe mama cu un tigan de o varsta apropiata cu a fiului sau?! El, care se dadea o persoana importanta si onorabila, respectat si admirat in societate, un barbat model?! Si ce mare ipocrit! Mi-a facut scena aceea monstruoasa, cand a aflat ca ma iubeam cu Tudor si m-a alungat de acasa, iar el facea acelasi lucru cu Costy, chiar inaintea mea! Cum de il mai rabda pamntul?! Daca pentru faptul ca m-a alungat de acasa l-am urat, dar totusi in sinea mea i-am gasit o scuza (era parinte si il dezamagisem), deodata am ajuns sa-mi fie jena si scarba de el. Ce om ordinar, fara onoare si demnitate! Ei bine, EU numai voiam sa stiu nimic despre el! EU il renegam si nu-l mai voiam de tata! Eram chit!

Cu toate ca ma mai calmasem, eram foarte trist si amarat! Parca imi murise cineva drag! Deodata am auzit ca s-a deschis usa, apoi am auzit vocea lui Costy:

- Pot sa intru putin? Iti datorez niste explicatii! Stiu ca esti suparat pe mine, ca nu ti-am deschis mai-nainte, dar eu te-am pus in garda!
- Lasa-ma in pace si du-te la dracu! Ce explicatii vrei sa imi mai dai?! M-ai mintit, mi-ai tradat increderea si prietenia, poponar ordinar ce esti!
- Bine, dar eu ti-am spus de la inceput ca ma vad cu acest domn! In fond, si tu te-ai vazut si ai facut dragoste asta-noapte cu Tudor! Chiar i-am auzit vocea, cand a intrat dimineata la tine in cameara! Noi doi suntem doar amici si parteneri ocazionali de sex! Nu tin minte sa ne fi jurat credinta si fidelitate reciproca! Am ajuns iubiti si eu inca nu am aflat? Daca e pe asa, sa stii ca pot sa renut la acest domn si sa fiu numai al tau, daca si tu vei renuta la Tudor si vei dori sa fi iubitul meu!

Eram oarecum surprins de cele spuse de Costy si am priceput ca bietul de el nu avea nici o vina. Traia intr-o imensa eroare!

- N-ai priceput nimic, bietul de tine! Domnul cu care te-ai futut este tatal meu!
- Aaaa?! ... Stai putin! Nu mai pricep nimic! Tu glumesti?! Iti bati joc de mine?! Cum adica, tatal tau?! Nu mi-a spus nimic, despre asta! Nu stiam ca este casatorit si ca are un baiat mare. Nu i-am vazut niciodata verigheta pe deget!
- Normal, la cat de ipocrit si de prefacut este! Da, acest barbat care te fute de peste 6 luni este tatal meu! Cel care m-a renegat si m-a dat afara din casa pentru un fapt similar! Pe motiv ca ma iubeam cu Tudor, un barbat de o seama cu el! Ei, mai ai ceva de zis?!
- M-ai lasat fara cuvinte si cu un gust amar! Uite, asa ma pedepsete mereu Cel de Sus, pentru viata mea plina de pacate! Imi da lovitura, dupa lovitura! Cum apare soarele si in sufletul meu, imediat se strang norii si totul se duce de rapa! Singura solutie care mi-a mai ramas este sa las viata asta nenorocita si sa ma calugaresc!
- Vorbesti prostii! Ce vina ai tu, ce vina am eu? Asa ne-a fost scris! Asta e soarta noastra! Apropo de calugarie, asta e crucea pe care Cel de Sus ne-a dat-o sa o purtam! Buna, rea, trebuie sa mergem inainte!
- Da! Si sa iertam gresitilor nostri, care ne-au dus in ispita!
- Eee! Nici chiar asa! Ca noi nu suntem Dumnezeu, sa-i izbavim de pacate! Ba nu! Sa sufere cu varf si indesat! Asa cum suferim si noi acum, doi copii orfani de tata, alungati de acasa, singuri pe drumuri, ai nimanui!

Impresionat de propria mea tirada si de soarta cumplita pe care o descrisesem atat de patetic, am inceput sa-mi plang de mila in hohote, aproape isteric, ca o descatusare si usurare sufleteasca. Impresionat foarte tare, fie de vorbele mele, fie de plansul meu dramatic, Costy m-a cuprins protector in brate si a pornit sa boceasca si el! Stateam imbratisati si plangeam in hohote, teribil de impresionati unul de celalat si amandoi de o soarta nedreapta! Parca ne murisera toate neamurile si toti prietenii nostri dragi si am ramas singuri pe lume! Dupa vreo 5 minute ne-am calmat si ne-a revenit cheful de viata!

- Ia uite, e aproape 4. Costy, tu nu trebuie sa fii la munca?
- Nu, ca astazi am facut schimb de tura cu un coleg, care maine are nevoie de o zi libera sa-si rezolve niste probleme. In schimb maine voi lucra toata ziua! De aia l-am chemat la mine pe tatal tau! Eram liber, tu erai la Tudor, cine sa ma deranjeze?!
- Hai sa nu mai vorbim de asta, ca ma apuca greata din nou! Uite aici niste bani. Te rog coboara la 2 si cumpara ceva de baut! Niste vin, dar sa fie mai dulceag, asa cum imi place mie!
- Nu mai are vin! Bere, tarie, altceva... Stai asa! Cred ca mai are niste Garrone! Iti place?
- Nu stiu, ca n-am baut din asta niciodata! Ce fel de bautura e?
- Un vermut, un vin mai special, dulce-amarui, mai aromat si mai tare ca un vin obisnuit!
- Suna bine! Da fuga si cumpara-l!

Costy s-a intors repede cu bautura si cu o punga cu cuburi de gheata! Era tocmai potrivit pentru caldura de afara si din camera mea. Ne-am pus pe cinstit si pe povestit, ca doi prieteni buni. Pentru ca nu mancasem nimic toata ziua m-am ametit imediat. Nici Costy nu s-a tinut mai tare. Din vorba in vorba, din consolare in consolare, din pahar in pahar, am inceput sa faceam dragoste cu multa pasiune, iar eu m-am pornit sa-l fut pe Costy ca un iepuroi! Cand eram mai in focuri, calare pe Costy, am auzit pe cineva ciocanind la usa, apoi vocea baritonala a lui Tudor:

- Puiut scump, eu sunt! Esti gata? Am venit sa te iau!

Am inghetat amandoi. Primul care si-a revenit am fost eu. Calm, mi-am tras boxerii pe mine si i-am aratat prin semne lui Costy sa faca la fel.

- Imediat, Tudor.
- Salut! Scuze, nu stiam ca ai un musafir si ca ... sunteti ocupati!
- Salut! Ma bucur mult ca ai ajuns si ca pot sa-ti fac cunostiinta cu prietenul meu Costy, care m-a ajutat foarte mult de cand m-am mutat aici. Sa stii ca si el este gay si a avut o viata tare chinuita.
- Salut tinere, sunt incantat sa te cunosc. Esti primul baiat din cercul lui de amici cu care imi face cunostiinta!
- Va salut, domnule...
- Tudor! Tudor si atat!
- Va salut domnule Tudor, sunt incantat ca in sfarsit am placerea sa va cunosc. Am aflat multe lucruri frumoase despre dumneavoastra!
- Te rog sa nu ma mai “domnesti” atata. Ca doar suntem intre prieteni! Prietenii prietenilor mei, sunt si prietenii mei, asa suna o vorba frantuzeasca! Dar ce faceati voi aici, Puiut? Va cinsteati? Si v-ati incins asa de tare, ca ati ramas numai in izmene?
- Tudore, trebuie sa fiu onest cu tine, asa cum ar trebui sa fie un fiu cu tatal sau. Chiar in ziua cand m-am mutat aici l-am cunoscut pe Costy si ne-am imprietenit repede, pentru ca aveam nevoie sa stau cu cineva de vorba, sa ma descarc, aveam nevoie de umarul unui amic pe care sa plang! Tu erai departe, iar eu singur pe lume.
- Am inteles, deci Costy te-a consolat si oarecum mi-a tinut locul. Gresesc cumva?
- Tudore, locul tau in sufletul si in viata mea este unic si de neinlocuit, te rog sa fii sigur de asta! Dar, intr-adevar, Costy m-a ajutat cu vorbele si prezenta lui sa depasesc acele momene grele, despre care deja ti-am povestit. Iar Costy e un baiat special, foarte tandru, doritor de prietenie si afectiune. Viata a fost asa de vitrega cu el!
- Asa, si? Sa inteleg ca v-ati consolat si v-ati acordat ... “afectiune” reciproca?!
- Nu esti departe de adevar, dar n-ar tebui sa ai motive de gelozie! Costy e numai pasiv, iar eu am avut sansa si ocazia fericita, dar si imensa placere, sa experimentez rolul de partener activ.
- “Ocazia fericita dar si imensa placere, sa expeimentez rolul de partener activ”! Baietas, sa inteleg ca de acum inainte o sa ma futi in cur si pe mine?

In ochii sai negrii s-au adunat nori de furtuna, vocea i s-a inasprit, iar fruntea i s-a umplut de cute. Tudor s-a incordat deodata si ne privea de langa usa amenintator.

- Nu, Tudore! M-ai inteles gresit! Te iubesc la fel de mult ca mai inainte, vreau sa raman fetita ta devotata, iar tu sa fii taticutul meu scump si drag. Ce am facut eu cu Costy a fost altceva, ia-o ca pe o joaca de copii. Doi copii orfani, fara de tata, fara mama! Fara sprijin parintesc, fara afectiune, fara iubire!
- Ha, ha, ha!! Ha, ha, ha!! Ha, ha, ha!!

Tudor s-a luminat la fata si a izbucnit in hohote de ras care nu se mai opreau. Mie imi revenise inima la loc, iar Costy a zambit pentru prima oara de cand a dat ochii cu Tudor. Un zambet cam timid, dar sincer si neprefacut!

- Vai, n-am mai ras asa de bine, de numai stiu cat timp! Deci puisorilor, hai sa recapitulam, ca sa vedem daca am inteles eu bine. Voi doi vreti sa va “jucati” impreuna, dupa care sa vin eu, ca sa va fut pe amandoi?! Hai, ca sunteti simpatici? V-ati gandit mult timp, pana ati hotarat asta?
- Tudore, iar imi rastalmecesti vorbele! Nu am stabilit nimic si ...
- Domnu’ Tudor, va spun .. aaa... iti spun sincer, cu mana pe inima, ca eu nici macar nu m-am gandit la asa ceva!
- Baieti, vreti sau nu vreti sa va fut?! Ce tot o dati cotita?!
- Binenteteles, taticul meu drag!
- Da, daca asta doriti si dumneavoastra.
- Sper ca nu mai esti suparat, taticutule?
- Nu! De ce as fi, cand am castigat doua guri care sa-mi-o suga si doua fundulete fragede, pe care sa le fut! Hai sa vedem de ce sunteti in stare, ca mi s-a sculat voinicul de cand ma tot uit la voi. Aratati ca doi pui de gaiana speriati de un cocos!

Fara alte comentarii, Tudor a inceput sa se dezbrace rapid, apoi s-a asezat intre noi si am inceput sa ne sarutam cu infocare. Costy s-a aprins cel mai tare, fiind impresionat de fizicul musculos si paros, atat de excitant a lui Tudor. Ne bateam intre noi care sa-i apuce pula lui Tudor in gura si sa o ia la supt. Apoi am cazut la pace. In timp ce unul o sugea de zor, celalat se ocupa de coaiele acelea bombate si negre, acoperite bine cu floci. Pentru ca eu eram deja familiarizat cu placerile si dorintele lui Tudor, l-am lasat pe Costy sa se ocupe de pula si de coaie, concentrandu-mi atentia asupra trupului absolut superb al iubitului meu. L-am luat la lins si la sarutat, centimetru cu centimetru, de la urechi pana la degetele de la picioare. Costy a priceput imediat comanada, ne succedam reciproc, cand la supt pula, cand la lins si mozolit trupul viguros si viril al lui Tudor. Ni se tocisera limbile de cat par si floci aspri a trebuit sa lingem, dar Tudor era ca un print, plutea in al noualea cer si nu dadea semne ca s-ar fi plictisit. Ba, din contra!

- Puii mei, e minunat! Ma simt alintat ca un pasa! De mult nu am mai avut parte de asa rasfat! Continuati, daca si voua va face placere, ca eu sunt super incantat de munca voastra. Ma topesc de placere! Sunteti asa de dulci! Aveti niste limbi catifelate care ma baga in boala! Ca imi vine chiar acuma sa va trag in pula, dar ma abtin. Toate la vremea lor!
- Tudore, sunt atat de fericit ca nu te-ai suparat pe noi si ca iti place cum stim noi sa te dezmierdam si sa te facem sa te simti bine. Nu-i asa, darga tati, ca vrei si un rimming meserias?
- Daaa!! Ma mai intrebi?! Stii deja cat de mult ma innebunesti cand imi dai limbi si ma futi cu limba in cur! Parsivule!
- OK, tati scump! Sa trecem la treaba! Intoarce-te pe burta cu fundul in sus, iar tu Costy baga-te sub Tudor ca sa-i sugi pula si coaiele. Tati, cu fundul mai ridicat! Acuma suntem doi care lucram pentru tine. Stai pe coate si pe genunchi, ca sa incapa Costy sub tine! Acum e perfect! Costy, baga-te sub tati si ia-i pula la supt! Haide, da-i bataie, sa-l facem fericit pe taticul nostru!

In timp ce Costy statea culcat sub Tudor si-i sugea pula de zor ca un mielut, eu i-am idepartat cu palmele fesele musculoase si am inceput sa-i ling cu pasiune gaoaza aceea neagra, bine captusita cu floci, care fremata in asteptare. Pe data am simtit gustul si mirosul acela specific, care ma innebunea mereu si ma excita la culme, asa ca, fara sa ma mai pot controla, mi-am dat drumul imediat. Am gemut de placere, dar am continuat sa-i fac rimming lui Tudor, intrand adanc cu limba in anusului lui generos si rotindu-o acolo cu putere. Tudor gemea excitat asaltat de gurile noastre nesatule, apoi a inceput sa dea din cur si sa-l futa pe Costy cu forta si multa determinare. Imi placea cum fesele lui paroase ma izbeau ritmic peste fata si cu toate ca era mai dificil, continuam cu perseverenta sa il ling in cur. Costy era ametit de placerea deep-throatingului meserias pe care Tudor se pricepea atat de bine sa-l faca. Tati il futea cu multa invesunare pe Costy de ceva vreme, iar transpiratia se scurgea de pe el, dar amicul meu rezista eroic, cu toate ca facuse spume la gura, iar balele i se prelingeau pe barbie in jos. Cand Tudor a inceput sa geama apasat am stiut ca trebuia sa-si dea drumul. M-am oprit din lins, el a strans tare din buci si s-a infipt in gatul lui Costy pana la coaie. Dupa aceea Tudor s-a lasat efectiv peste el, acoperindu-l cu trupul sau masiv si, impingand din cur de cateva ori, a ejaculat fericit, soptind cu o voce ragusita:

- Ah, ce bine e! Suuuper! Ma simt extraordinar! Ce placere minunata! Puisorii mei, sunteti bestiali! M-ati facut atat de fericit! Asa puiut mic, inghite tot! Tot slobozul asta caldut pe care ti-l da tata acum.

Costy statea strivit sub trupul musculos a lui Tudor, cu pula acestuia bagata toata pe gat si acoperit fiind de el, nu puteam sa stiu ce simtea, dar dupa felul in care-i strangea si imbratisa cu putere fesele paroase, banuiam ca era extrem de excitat si de incantat. Apoi Tudor s-a ridicat in genunchi si abia atunci l-am vazut mai bine pe Costy zacand pe spate cu ochii inchisi, rosu la fata, cu buzele si barbia naclaite de saliva amestecate cu sperma, dar zambind fericit. Burta lui bronzata era acoperita de cativa stropi mari de sperma alba si cleioasa, semn ca si el se golise, coplesit de placerea futaiului colosal pe care-l primise de la Tudor.

- Iubitii mei, sunteti fantastici! De multa vreme nu m-am simtit asa de bine! Cand unul ma lingea in cur asa de excitant, iar celalat imi sugea pula cu atata sete, ca un vitelus, nu mai m-am putut abtine si l-am luat pe Costy la futut. Si ce bine a fost! Mai ales ca, tu puiut, nu te-ai oprit din lins! Bestial si super excitant! Nemaipomenit! Mai baieti, voi chiar stiti meserie! Hai, cine-mi curata si mie pula, ca sa zicem ca am terminat o repriza?!

Pentru ca Costy, epuizat fiind, statea in continuare culcat cu capul intre genunchii lui Tudor, am tecut eu sa-i termin treaba. Am luat la lins pula lui Tudor, inca viguroasa si fiebinte, recuperand urmele de sperma amestecate cu saliva lui Costy, care aveau un gust ciudat, dar deosebit de excitant. Dupa aceea, fiind un pic gelos pe portia zdravana de sperma primita de amicul meu, am luat pula lui Tudor in gura si am supt-o cu toata puterea, ca sa o golesc de samanta ramasa pe drum.

- Puiut, iar imi faci asta? Te rog sa incetezi, ca ma doare! M-ai supt pana in strafundul coaielor! Ai rabdare, ca are tata sloboz si pentru tine. Hai sa facem o pauza, ca sa ma odihnesc un pic, dupa care am sa te iau pe tine la pula. E bine asa?
- E foare bine, tati! Sunt nerabdator sa-ti simt pula in mine. Ei, ce zici Costy? Ti-a placut de tati al meu? Nu-i asa ca am avut dreptate, ca Tudor e un barbat fantastic?
- Nici nu incape in discutie! A fost cel mai tare si mai meserias deep-throating de care am avut parte pana acum. Cu toate ca mi-a demolat gatul cu pula lui dura, groasa si cam...



    Login