Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu, Costy si Tudor (4)
Autor : paris22 - 2014-06-14
Citita de 5408 ori - Nota 7.99 (106 voturi)
Trecuse de miezul noptii si Tudor era in continuare pe cai mari, inca nu se saturase sa ma futa! Deja se golise in mine de cateva ori si m-a futuse in toate pozitiile care-i placeau lui mai mult. Am luat smantanica de la el pana m-am saturat, iar funduletul meu era plin de slobozul lui. Ma tinea stans in brate, in pozitia 33 si ramasese cu pula infipta in mine de la ultima ejaculare, asa cum stia ca imi placea mie la nebunie. Ne relaxam, ca sa prindem noi puteri. Din cand in cand imi saruta ceafa si imi rontaia in joaca urechea, excitandu-ma foarte tare.

- Puiut drag, mie mi s-a facut pofta de ceva dulce! Nu-i asa ca vrei si tu?
- Da, vreau mult de tot sa-ti mai sug pula si sa-ti ling sudoarea de pe coaie! Ce poate fi mai dulce de atat?
- M-ai innebunit! Nu ti-a fost indeajuns? Stai linistit, ca o sa-ti mai dau! O sa te tin in pula toata noaptea si maine la fel, o zi intreaga! Sa-ti ajunga, nesatulule! Vampir mic, lipitoare ce esti! Dar eu vorbeam serios, mi-e pofta de ceva dulce. Hai sa ne ocupam de capsunele pe care le-am adus de la restaurant! Dar mai intai, hai sa ne spalam un pic, ca suntem transpirati si plini de sloboz. Mirosim ca niste armasari in calduri.

Am intrat la baie amandoi, ne-am sapunit unul pe celalat, apoi ne-am dusat! Bineinteles ca Tudor nu a scapat nesupt, asa putin, cat sa-mi faca mie hatarul si sa-mi potoleasca pofta. Apoi am revenit in dormitor. In timp ce eu am adus de la frigider, capsunile si frisca, Tudor a intins pe pat un carceaf mai uzat, fara sa pricep de ce.

- Puiut, intinde-te pe spate! Stiu ca o sa comentezi si poate n-o sa-ti placa, dar te rog sa-mi satisfaci acest mic capriciu!
- Fac orice pentru tine, taticutul meu iubit!
- Perfect! Comanda la mine!
Tudor a luat in palama sa mare si grea o cantitate de frisca si a intins-o pe pieptul si pe abdomenul meu. M-am infiorat de racoarea ei, dar nu am zis nimic. A mai adaugat niste frisca, ca sa fie din abundenta. Apoi a luat o capsuna rosie si parfumata, a tavalit-o prin frisca de pe burta mea si a muscat-o pe jumatate. Restul mi l-a dat mie in gura.

- Acuma facem invers! Intai tu Puiut, dupa care o termin eu.

Am continuat tot asa, pana am golit casoleta. Gustul combinatiei era deosebit de placut: capsune proaspete si coapte cu frisca aromata cu vanilie. Pentru ca a mai ramas frisca pe mine, Tudor a inceput sa o linga metodic, centimetru cu centimetru.

- Trebuie sa facem curat la locul de munca! Mama, ce gustos poti sa fii, puiutul meu dulce!

Limba lui moale si catifelata era calda, contrastand cu frisca rece de pe mine si ma excita la culme. Vazand ca eram din nou in extaz, Tudor a prelungit mica lui tortura, aducandu-ma la orgasm. Cand am inceput sa gem de placere si sa respir sacadat, Tudor mi-a luat pula in gura si a inceput sa o suga! A fost lovitura de gratie! Imediat am inceput sa ejaculez. Dupa ce am terminat, Tudor s-a aplecat peste gura mea si cu un sarut a golit tot ce a primit de la mine. Apoi ne-am imbratisat si am amestecat samanta ce avea gust de frisca si capsuni. Mi-a placut foarte mult fantezia lui Tudor!

- A fost super! Mi-a placut enorm! Tati, ai fost foarte inspirat cand ai cerut capsuni si frisca de la restaurant. Dar ai fost cam lacom! Mie, nu mi-ai mai lasat nimic.
- Adica? Pai, am mancat capsunile impreuna.
- Da, dar frisca ai lins-o numai tu! La mine nu te-ai gandit.
- Puiut, mai vrei frisca? Uite, ca a mai ramas ceva in pahar. Nu stiam ca-ti place asa de mult frisca. Ia de aici si linge-o de pe degetele mele. Intr-adevar, e cam putina.
- Sa-ti ling degetele?! Nu asta voiam, dar acuma lasa. Vino incoace sa-ti curat degetele alea de frisca!

I-am luat degetele de la mana dreapta si le-am curatat cu limba de restul de frisca cules din pahar. Apoi Tudor s-a ridicat din pat si a revenit dupa cateva minute, ridicand victorios un tub de spray.

- Ura! Suntem salvati! Am uitat ca aveam prin bucatarie un tub cu frisca. Nu e ca cea naturala, dar e buna la gust. Ei, ce zici? Te multumeste?
- Ced ca da! Depinde cata este. Nu e prea multa, tubul e pe jumatate gol, dar am sa ma descurc si cu atat! Acum, te rog sa te intinzi tu pe spate si sa stai cuminte la dispozitia mea. Comanada la mine!

Tudor a urmat docil instructiunile mele si s-a intins pe spate. Pula lui devenise deja ferma si viguroasa, ridicandu-se in sus ca un catarg, scutindu-ma sa o mai stimulez. Am luat tubul de frisca si am ornat cu frisca mai inatai coaiele apoi am imbracat cu frisca toata pula. Imi mai ramasese in tub ceva frisca si pentru urmatoarea etapa. Apoi i-am spus lui Tudor sa-si indeparteze picioarele ca sa ma pot aseza intre ele, dupa care am inceput sa-l ling. Am inceput cu coaiele lui voluminoase si parasoase. Cateva minute bune le-am lins meticulos, lasandu-le curate fara nici o urma de frisca, iar apoi Tudor si-a ridicat putin picioarele sa pot ajunge cu limba la perineu, ca sa curat si acolo frisca care s-a scurs. Dupa aceea m-a ocupat de pula care se facuse si mai vanjoasa cat timp i-am curatat coaiele. Am inceput sa o ling de jos in sus, de la radacina catre cap, de jur imprejur, metodic si constiincios, aducandu-mi taticul in extaz. Cand am ajuns la gland, am inceput sa-i dau rotocoale cu limba, culegand usor si fin, toata frisca asezata acolo, lingandu-l ca pe un cornet incarcat cu inghetata.

- E super, Piutul meu drag! Hai, ia-o acum si in gurita! Ca mor de nerabdare sa mi-o sugi! Te rog frumos!
- Am zis, comanda la mine! Bine, dar numai putin! Aveam alta intentie, dar daca ma rogi, fie!

I-am luat glandul in gura si am inceput sa il sug usor, iar cand Tudor s-a pornit sa impinga de jos in sus, am inteles ce isi dorea si am inceput sa-i fac un blowjob in toata regula. Dar nu voiam sa-l termin atunci, asa ca dupa cateva minute m-am oprit spre marea lui dezamagire.

- De ce te-ai oprit? Gata, deja?! Mai aveam putin si iti dadeam frisca direct din pula mea! Raule! Vrei sa ma chinui un pic, nu-i asa?
- Am spus, numai putin! Pastreaza frisca aia pentru mai tarziu. Acum te rog sa te asezi capra, pe genunchi si pe coate. Indeparteaza bine picioarele. Mai cracanat! Ca la rimming. Na, ca am anticipat, fara sa vreau!
- Acuma e bine, Puiut?
- Da, e perfect! Comanda la mine, in continuare!

Am luat tubul si am golit frisca intre fesele lui largite, iar cea mai ramas am intins-o bine cu palmele peste bucile lui mari paroase. Mama, ce mult aveam de lins! Yamy! Timp de o jumatate de ora am tot lins la curul mare si paros a lui Tudor, pana ce l-am facut sa straluceasca de curatenie. Imi mai ramasese portiunea ingusta dintre buci in zona rozetei. Cireasa de pe tort! Incet si treptat am lins toata frisca de acolo, care incepuse sa se topeasca, dezgolind rozeta lui negricioasa si incretita, captusita cu floci negri si creti. Bestial! Apoi inceput sa o ling cu inversunare, iar la fiecare pasa a limbii mele rozeta se deschidea putin, parca dorind sa fie patrunsa. Dupa aceea am inceput sa il pentrez cu limba si sa mi-o bag cat mai adanc cu putinta! Tudor gemea fiind superexcitat, apoi brusc s-a ridicat si s-a rasucit cu fata la mine, mi-a apucat capul in palmele lui mari si si-a infundat pula in gura mea. A dat de cateva ori din fund si am simtit jeturile lui calde si cleioase, care imi umpleau gura. Apoi m-a ridicat pana la gura lui si ne-am sarutat cu lacomie, impartasind amandoi samanta lui minunata. Dupa aceea m-a impins capul inapoi catre pula lui, sa-mi termin jobul si sa o curat, cum faceam de obicei.

- Doamne, Puiut dulce, ai fost extraordinar! De-a dreptul criminal! M-ai excitat atat de tare, ca nu am mai putut sa rezist! Eu, barbat in toata firea! Pe zice ce trece devii mai priceput! Ca o curva profesionista! Ma faci sa te doresc cu disperare. Hai repede la baie sa ne spalam putin, dupa care, drept rasplata, tati o sa-ti traga un futai meserias, asa cum iti place tie.

Aproape ca se lumina de ziua cand in sfarsit am terminat partida noastra nebuna de sex! Obosit, epuizat, dar foarte satisfacut, am adormit in bratele primitoare si ocrotitoare ale lui Tudor, ca un prunc in bratele tatalui sau si am dormit profund, fara sa ma misc, pana cand a sunat un telefon. Fiind inca obosit, Tudor l-a auzit cu greu, s-a ridicat de langa mine si s-a indreptat in hol ca sa raspunda! Apoi a revenit in dormitor ca sa anunte:

- Erau sefii mei. Ma suna de 10 minute, dar mobilul meu a ramas de aseara in sufragerie, in pantaloni. Nu stiau ce s-a intamplat cu mine, de aia m-au sunat pe tefonul fix. Imi pare rau, stiu ca ti-am promis ca vom petrece toata ziua impreuna in pat, dar trebuie sa ajung repede la serviciu. Trebuie sa le prezint raportul de deplasare si documentele pe care le-am adus cu mine. Pana fac eu un dus si ma rad, te rog sa faci tu o cafea cat mai tare, ca sa-mi revin, ca inca sunt ametit dupa noaptea nebuna petrecuta cu tine!

M-am conformat indicatiilor lui Tudor si am facut o cafea puternica si amaruie, care ar fi sculat si mortii din somn. Eu insa nu voiam sa ma otravesc, era abia ora 10 si mai aveam de gand sa dorm, dupa plecarea lui Tudor.

- Ce bine miroase a cafea! Hai, fugi si tu sa faci repede un dus, ca in drum spre servici am sa te las la camin. Sa iti impachetezi bagajele, ca dupamiaza cand ma voi intoarce, voi trece sa te iau ca sa te muti definitiv la mine. Te rog sa-l su...



    Login