Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu, Costy si Tudor (3)
Autor : paris22 - 2014-06-08
Citita de 4715 ori - Nota 8.05 (142 voturi)
Dupa aceea, Costy s-a cuibarit in bratele mele fericit, cu fesele lui calde si catifelate lipite de cocoselul meu. Acesta a reactionat imediat intarindu-se. Simtindu-mi cocoselul sculat, Costy a inceput sa-si frece fesele de el, potrivindu-le ca sa fie strapunse. Mi-am dorit mereu sa posed si eu un barbat, dar nu am avut curajul sa-i cer asta lui Tudor si cred ca nu aveam nici o sansa. Se ivise o oportunitate fericita, dar totusi nu indrazneam. Stiam cum se face, ca doar fusesem tras in pula de Tudor de atatea ori! Vazand ca ezit, fara sa spuna nimic, Costy a dus mana la spate, m-a apucat de pula si a potivit-o intre buci, gata sa le penetreze. Apoi s-a impins cu putere in ea, iar pula mea a intrat putin in fundul sau.

- Hai, impinge si tu! Nu fii de mamaliga! Stiu ca vrei sa ma futi! Am observat cum ti s-a sculat pula cand mi-ai vazut prima oara curul. Am facut-o special, ca sa te incerc. Banuiam ca esti gay. Poate nu o sa crezi, dar am un gaydar puternic si detectez usor persoanele gay!

Nu am comentat si am inceput sa imping lent pana cand pula mea a intrat toata in fundul stramt si fierbinte a lui Costy. Acesta a scancit usor de durere, pentru ca pula mea era mult mai mare si mai groasa ca lui, dar mult mai mica decat a lui Tudor.

- Costy, daca te doare ne putem opri! Nici nu ti-am facut pregatirea.
- Nici vorba, scuipa un pic pe pula, ca sa lunece mai usor si da-i bataie!

Am facut cum mi-a cerut Costy, apoi ne-am asezat in pozitia 33, i-am ridicat un picior in sus cum am vazut la Tudor si am inceput sa-l fut cu nadejde. O faceam atat de bine si de profesionist, de parca totat viata mea am futut in cur! Iar Costy era superincantat gemand satisfacut la fiecare cursa facuta de pula mea. Cat despre mine, traiam niste senzatii incredibile, extrem de excitante, unice si noi pentru mine, total diferite de acelea pe care le-am avut cand eu eram cel futut. Dupa ce mi-am revenit din starea de uimire si m-am obisnut cu postura de mascul activ, m-am ocupat indeaproape de Costy, incercand sa fiu tandru si senzual, stiind prea bine ca asta face placere pasivilor. L-am strans in brate, lipindu-l de pieptul meu, am inceput sa-i sarut si sa-i musc usor gatul si ceafa bonzata, sa ma joc cu sfarcurile lui nege ca doua boabe de piper, care s-au intarit imediat. Multe mangaieri si sarutari. Iar Costy era coplesit de placere!

- Vai ce bine poate sa fie! Esti o bomboana de baiat!! Si zici ca te futi numai de 3 luni?! Nu s-ar spune, dupa cat de priceput esti!
- Si tu esti un dulce! Sa stii ca e prima oara cand fut un baiat, iar ajutorul tau este foarte valabil! Mi-am dorit mereu sa o fac, dar nu am avut ocazia sa incerc aceasta experienta fantastica! Ma simt extraordinar si iti multumesc pentru asta!
- Daca e pe asa, hai sa incercam si alta pozitie! Care era pozitia ta preferata cand te futea Tudor?
- Eu pe spate cu cracii in sus, iar Tudor peste mine, sarutandu-ma in timp ce ma futea.
- Fantastic! Si mie imi place cel mai mult asa! Iar ne potrivim! Hai sa o facem!

Ne-am asezat in noa pozitie, Costy pe spate cu cracii in sus, iar eu peste el si am inceput sa-l pompez la greu. Apoi m-am aplecat mai mult si am inceput sa-l sarut cu lacomie. Costy m-a apucat de fese si ma tinea strans, apasat peste el. Eram amadoi in culmea extazului, iar atunci cand am simtit jeturile lui de sperma tasnid pe burta mea, nu am mai rezistat, am ejaculat si eu, golindu-ma cu multa putere. Eram epuizat, dar extrem de satisfacut. Nu mai traisem asemenea mare placere niciodata! Era minunat si sa futi si sa fii futut!

- Sa nu iesi din mine! Stai asa peste mine cu pula bagata in curul meu! Imi place sa o simt cum se blegeste in cur, iar apoi se face din nou tare si groasa. Dupa care poti sa ma iei iarasi la futut. Daca mai esti in stare! Eu de-abia acuma m-am largit cat trebuie! Iar gaurica mea e flamanda de pula.
- Bine Costy, dar e randul tau! Mie asa mi se pare fair play. O data eu, o data tu. Mai ales ca pe mine nu ma deranjeaza sa fiu futut. Chiar imi place foarte mult!
- Lasa, mai bine nu! Am incercat experienta asta de cateva ori si nu prea imi place! Zau! Prefer sa fiu numai pasiv. La blowjob e altceva, asta imi place! Si sa fac si sa primesc. Dar de futut in cur, nici vorba!

Am inteles si nu am mai insistat. Am stat tavalit peste el cu pula infipta in fundul lui, sarutandu-ne patimas. Cand pula mea s-a blegit de tot, am iesit din el si fiind foarte obosit (nu mai dormisem de peste 40 de ore), i-am spus ca vreau sa dorm. Costy a inteles, ne-am dus pe rand la baie ca sa nu dam de banuit, ne-am dusat, apoi ne-am culcat impreuna la el in camera. In cateva minute am adormit cu Costy in bratele mele si nu mai stiu ce s-a mai intamplat. Ca prin vis, de cateva ori am simtit ca cineva imi sugea pula, dar eram prea adormit ca sa reactionez.

Dimineata Costy m-a trezit cu un sarut dulce si senzual. Era deja imbracat, gata de plecare, iar pe masa se aflau doua cani mari de cafea aburinda. Era 6 dimineata, iar Costy trebuia sa fie la munca inainte de ora 7. Lucra la un hipermarket manipuland marfa in depozit sau in raioanele acestuia.

- Imi pare rau ca te-am trezit, dar trebuie sa plec la munca. Saptamana asta sunt de dimineata.
- Nici o problema. Ma tirez la mine in camera! Vreau sa mai dorm putin. Eu trebuie sa fiu la depozit la 8.30 si fac numai 10 minute pana acolo. Mersi pentru cafea. Esti un dragut!
- OK, ne vedem deseara si ... o luam de la capat. Sper!
- Negresit! Pe deseara!

L-am sarutat pe Costy, am luat cana de cafea si m-am dus la mine in camera, unde am mai dormit 1 ora. Apoi am plecat si eu la munca. Ne-am revazut la camin spre seara, iar dupa ora 21 l-am invitat pe Costy la mine si am facut dragoste pana dupa miezul noptii. Apoi am dormit iarasi impreuna. Si tot asa in urmatoarele zile, o data la el, o data la mine. Zilele au trecut foarte usor, datorita lui Costy care era un baiat de milioane. Am depasit mai usor momentul greu al separarii de ai mei, cat si lipsa lui Tudor.

M-am intalnit cu mama in oras, care m-a sunat la depozit si m-a rugat sa ne vedem. Mi-a mai adus niste lucruri personale, mi-a spus ca se simte mai bine si ca a revenit la munca, dar am evitat subiectul Tudor, cat si alungarea mea de acasa. Nici despre tata nu am vorbit. L-a plecare mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ea ma iubeste la fel, ca nu mai este suparata pe mine si ca are incredere in ceea ce fac. Apoi mi-a strecurat in buzunar niste bani. Initial am vrut sa refuz, dar eram cam stramtorat cu banii si nici nu voiam sa o supar. Intalnirea cu mama, a fost ca un balsam pentru sufletul meu chinuit si ravasit.

A sosit si ziua reintoarcerii lui Tudor din America. Nu mai puteam de nerabdare. Nu aveam cum sa comunicam, eu plecasem de acasa, dar el oricum nu ma suna pe mine acasa niciodata! Nu stiam cu ce cursa urma sa vina. Am incercat de cateva ori in cursul diminetii sa il sun de la depozit, dar telefonul lui suna in gol. Pe la ora 15 m-am invoit de la seful meu si am plecat spre locuinta lui Tudor. Inca nu sosise. M-am tot invartit prin imprejurime, fara sa scap din ochi casa in care locuia Tudor, o vila veche cu 2 etaje. Pe la ora 18 am vazut ca un taxi a oprit in fata casei lui Tudor. Acesta a coborat sprinten din masina si ajutat de sofer a carat in cladire cele cateva bagaje cu care sosise. Muream de narabdare sa ajung la el si sa-i sar in bate, dar am avut bunul simt sa-l las cateva minute ca sa-si revina si sa se schimbe. Dupa 15 minute, cu inima bubuind in piept, am sunat la interfon, iar Tudor a deschis imediat cand a auzit numele meu. In cateva secunde eram in fata usii sale.

Tudor ma astepta nerabdator in pragul usii. M-a insfacat de mana si m-a tras repede inautru. Era cu parul ud si numai cu un halat peste trupul sau superb, tocmai iesise de la dus. De cum am intrat, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute cu disperare, strivindu-ma de usa. Sarutarile lui lacome, imbratisarea lui puternica si apasarea grea a trupului sau m-au adus in pragul orgasmului. Nu mai aveam vreme de vorbe. Ochii nostri incalziti de pasiune spuneau totul. Dupa cateva minute, Tudor s-a mai calmat, a respirat adanc si cu o voce ragusita de excitare a exclamat:

- Puiutul meu scump, nici nu stii cat de mult mi-ai lipsit. Te-am visat in fiecare noapte. In ultimele zile, credeam ca am sa innebnesc, fara sa te vad! Hai repede in dormitor!
- Tudore, te iubesc mult de tot si mi-a fost asa de dor de tine! Nici nu stii prin cate am trecut!
- Lasa, ca vorbim mai tarziu! Repede, textilele jos, ca mi-e foame de tine!

Am ocolit in graba bagajele nedesfacute din hol si dezbracandu-ma din mers am ajuns in dormitor. Imediat Tudor m-a trantit pe patul nedesfacut si mi-a adus la gura carnatul lui mare si intarit din care izvorau cateva picaturi de pre-cum. Imediat am cules cu varful limbii picaturile acelea divine, apoi am i-am luat in gura glandul roscat si umflat si am inceput sa il sug ca un vitel ugerul unei vaci. Doamne, avea un gust fantastic care ma scotea din minti! Mi-a fost atat de dor de acel gustul incomparabil si special!

- Puiul meu dulce, esti unic si extraordinar! Vai, nu mai pot de placere! Nici nu stii ce dor mi-a fost sa te fut! Casca gurita mare si stai asa cu capul lasat pe margina patului, ca sa-mi fie mai usor sa ti-o bag pe toata in gat. Doamne, cat de mult mi-am dorit momentul asta!

Apoi Tudor a pornit sa ma futa in gat cu multa pricepere si daruire. Eram in extaz, fara sa ma controlez am inceput sa ejaculez, stropindu-ma cu stopi grei si calzi de sperma! Tudor s-a oprit pentru cateva secunde din futut si mi-a spus zambind:

- Mai, mai ! Vad ca si tu esti foarte aprins! Ma bucur enorm ca tie ti-a fost asa de dor de mine si ca pot din nou sa te fac ferici...



    Login