Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu, Costy si Tudor (1)
Autor : paris22 - 2014-05-24
Citita de 6361 ori - Nota 8.06 (141 voturi)
Continuarea fanteziei "La padure"

In seara urmatoare ne-am revazut la barul nostru minunat, unde mi-am cunoscut idolul si iubitul. Am stat indelung de vorba, in timp ce Tudor si-a servit coniacul si apoi berea neagra, iar eu numai un suc, pentru ca a doua zi trebuia sa merg la scoala. Am pus tara la cale si am stabilit cum sa facem ca sa ne vedem cat mai des, fara sa-mi afecteze activitatea scolara (intrasem in linie dreapta cu pregatirea pentru bac) si nici sa nu se prinda ai mei. Ne vedeam cateva ore, martea si joia acasa la Tudor, iar ai mei credeau ca mergeam la meditatii pentru bac Pentru ca ne intalneam putin, profitam de fiecare minut cand eram impreuna si ne iubeam ca doi disperati. Uneori ne mai vedeam si in weekend, atunci cand Tudor era disponibil si ma dorea. Ai mei erau intrigati ca mai lipseam weekendurile, dar le spuneam ca sunt la un coleg de clasa, ca sa invatam pentru bac. Raspunsul i-a linistit pe ai mei, care ma stiau un baiat serios si foarte studios, dedicat invataturii si scolii. Nici prin cap nu le-a trecut sa verifice ce faceam eu de fapt! Totul a durat 6 saptamani, saptamani de vis si fericire deplina, pana a inceput bacul.

De fapt, nu prea m-am omorat cu pregatirea pentru bac, gandul meu a fost mereu la Tudor si la orele de iubire petrecute cu el. Iar rezultatele au fost pe masura. Nu, nu am picat bacul, dar am fost pe la coada listei celor promovati. Eu, care eram printre elevii fruntasi ai clasei, participant la olimpiade si concursuri scolare. A fost o tragedie pentru parintii mei, care de rusine nici nu s-au mai dus la Liceu ca sa vada rezultatele afisate.

Au urmat consecintele. Un consiliu de familie sever si masurile de rigoare. Ai mei au vorbit cu meditatorii, afland ca nu mai facusem demult meditatii. Tata era foc si para! Evident au urmat intrebarile foarte dure, iar eu a trebuit sa recunosc spasit ca toata primavara m-am vazut cu cineva, de aceea nu prea am invatat.

- Pai bine mai, zevzecule! Acuma ti-ai gasit sa umbli dupa gagici? Tocmai inainte de bac? Ti-a mirosit a fofolaonaca, ai prins gustul de pizda si atata ti-a fost!
- Draga, nu vorbi asa de vulgar cu copilul!
- Ce copil, draga? Nu mai e copil! E ditamai magarul, flamand dupa pizda de muiere! Hai, lasa-ma te rog, cu tonul asta! Numai tu esti de vina, ca nu l-ai supravegheat suficient si ai avut incredere in el! Ne-a dus de nas cum a vrut el! Dar de acuma gata! Trec eu la comanda!

Sedinta cu parintii a mai continuat inca o ora in aceeasi termeni duri, dar mie imi venise inima la loc. Iarasi se pacalisera ai mei, crezand ca era vorba de o fata. Am restituit banii primiti pentru meditatii (pe care, spre norocul meu, nu-i cheltuisem) si drept pedeapsa am fost trimis sa muncesc. Nefiind de loc pregatit, cu media mica de la bac, nu aveam sanse in aceea vara sa intru la vreo facultate de stat. Lucru cu care si eu am fost imediat de acord, fericit ca voi fi in sfarsit liber sa ma vad cu Tudor, fara nici o piedica. Adio facultate, adio studii universitare! La ce imi trebuiau mie toate acestea, cand il aveam pe Tudor si pula lui minunata ?! Nu imi doream nimic altceva, decat sa fiu cu el si sa ma futa in fiecare zi! Nici Tudor nu a fost prea incantat de rezultatele mele, dar stiam ca pe el il interesa altceva de la mine.

Dupa cateva zile, m-am angajat la un depozit pentru materiale de constructii, job gasit de tatal meu. Dupa parerea lui, acest loc de munca mi-ar fi permis sa invat printre obligatiile de serviciu. Evident ca nu doream asta! De altfel, ma hotarasem deja sa nu dau la facultate sau sa o fac formal si sa pic, doar ca sa-i linistesc pe ai mei. Doream sa devin nevasta lui Tudor si sa ma mut la el. De altfel, el imi cerea asta cu destula insistenta, dar nu gaseam o solutie convenabila, acceptabila pentru toti. Sa fie de acord si ai mei, fara sa stie ca de fapt, traiam cu un barbat, care era mai mare decat tata!

Dar la barza chioara, Dumnezeu ii face cuib! Norocul (?!) meu nu a intarziat sa apara. Tata, mai neincrezator din fire, a intrat la banuieli si m-a urmarit, fara ca eu sa stiu ceva. Lipseam multe nopti de acasa sau ajungeam noaptea tarziu, pe motiv ca fusesem cu prietena. Urmarindu-ma, m-a vazut intr-o seara cand am iesit din locuinta lui Tudor si acesta m-a condus pana la poarta. Peste o jumatate de ora, Tudor trebuia sa plece la aeroport pentru o calatorie in SUA, in interes de serviciu. Lipsea 10 zile. Fiind noapte si cam intuneric pe strada, nu ne-am ferit si ne-am imbratisat la despartire, iar eu l-am sarutat cu patima pe Tudor, disperat ca nu mai puteam sa-l vad o vreme. Tata ne urmarea din masina lui cu luminile stinse. Cand am ajuns acasa, tata era treaz si clocotea ca un vulcan. Noroc ca mama era la spital, fiind internata cu probleme de sanatate. M-a luat direct:

- De cand te vezi cu barbati, poponarul dracului ?! Ai sa ne bagi in mormant, nenorocitule! O sa ne ai pe constiinta, si pe mine si pe biata maica-ta! Tie iti era de pula si ne-ai facut sa credem ca iti plac femeile!
- Tata, dar eu nu am zis niciodata ca...
- Gura, nenorocitule! Tu sa taci! Ne-ai mintit destul! In momentul asta sa iti iei catrafusele si sa dispari din casa mea! Nu vreau sa te mai vad niciodata! Noroc ca mama ta nu e acasa, ca ar face infarct de rusine! De asta ne-am chinuit 18 ani cu tine, ti-am creat toate conditiile, ti-am satisfacut toate mofturile si capriciile, ca sa ajungi o gaoaza buna de futut pentru niste handralai obsedati sexual?! Pentru niste descreierati?! De cand esti poponar? Hai, fii sincer cu mine! Ce iti face tipul ala, iti da muie si te fute in cur? Este singurul care te fute sau deja esti curva si ti-ai pus curul la bataie pentru toti bulangii din oras? Hai, spune!
- Tata, te rog sa te calmezi si sa ma asculti cateva minute! Nu, nu sunt curva, iar el este singurul barbat cu care ma vad! Este iubitul meu de peste trei luni si tin la el ca la ochii din cap, iar el ma iubeste sincer si dezinteresat. Tine la mine enorm, ca la copilul lui.
- Copilul lui? Dar cati ani are, ca nu l-am vazut prea bine?
- 48!
- 48 ?! Pai e mai batran decat mine! E insurat, are familie, copii?
- Nu cred, sta singur. Nu mi-a zis ca ar avea copii.
- Ai ajuns stoarfa unui batran libidinos si obsedat, un pedofil! Baiete, asta nu e iubire! El profita acum de naivitatea si inocenta ta, de prostia ta imensa, ti-a sucit capul si mintile, o sa te futa pana o sa se plictiseasca de tine si apoi o sa-ti traga un sut in cur! Si-a facut mendrele cu tine, dupa care, adio si un praz verde! Sa stii de la mine, ca tu nu esti pentru el dacat jucaria lui sexuala, un cur fraged si ingust, numai bun de umplut cu carnatul lui sfrijit si vlaguit, de curvar batran si obsedat! El vrea sa se regenereze prin tine! Gata, mi-a ajuns! Ma mir ca nu mi s-a oprit inima in loc, cand te-am vazut in seara asta cum te mozoleai cu el! Fa-ti bagajul, ia-ti ce lucruri ai nevoie si dispari pentru totdeauana din viata mea. In seara asta, fiul meu a murit pentru mine definitiv!

Zicand acestea a iesit din sufragerie trantind usa cu putere, de s-au zguduit peretii, apoi l-am auzit cum a iesit pe usa apartamentului, lasandu-ma singur cu lacrimile siroind pe obraji. Ce suparare imensa pe tata! Si nici macar nu i-am spus ca Tudor era tigan si ca a facut puscarie!

Plangand si suspinand mi-am facut bagajul. Mi-am luat cateva haine, cateva schimburi, incaltaminte si putine din lucrurile mele personale. Am vrut sa scriu o scrisoare, dar m-am razgandit! Nu mai avea nici un sens. Mi-am luat rucsacul in spate si o geanta de voiaj, parasind apartamentul si cuibul copilariei mele. Gata! Copliaria mea s-a risipit brusc ca un fum de tigara. Trebuia sa infrunt singur duritatea vietii de zi cu zi! Nu aveam unde sa ma duc. Tudor probabil ca era deja in avion, in drum spre America. Incepeam sa regret ca nu am acceptat invitatiile lui repetate de a ma muta la el. Trecuse de miezul noptii si nu stiam ce sa fac. Nici transportul in comun nu mai functiona. Am luat un taxi si m-am dus la Gara de Nord unde mi-am lasat bagajele, apoi am luat o revista si mi-am pierdut vremea citind in sala de asteptare. Nu aveam chef de somn, dar nici sa ma gandesc nu voiam. Aveam sufletul incarcat cu zgura si ma durea rau de tot!

Dimineta m-am dus la munca ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, apoi pe la 12 m-am invoit de la seful meu, pretextand ca trebuia sa merg sa o vad pe mama la spital. De fapt trebuia sa-mi caut un loc de cazare, sa locuiesc undeva pana se intorcea Tudor din America. Cunoscusem la depozit un baiat care locuia in apropiere, la un camin de nefamilisti, care mi-a spus ca mai sunt locuri libere acolo. Era o solutie, macar de moment. Aveam nevoie de un pat si de un acoperis deasupra capului.

Am avut noroc, administratorul caminului era prezent si contra unui mic stimulent, mi-a gasit imediat o camera libera, la ultimul etaj, dar asta nu ma deranja deloc. Am inchiriat camera si am platit chiria anticipat pentru 1 luna. Am urcat cu Nea Silvestru, administratorul, si mi-am luat in primire cameara: 1 pat, 1 mic sifonier cu 2 usi, 1 masa cu 2 scaune desperecheate, 1 noptiera, 1 etajera (in fapt o polita simpla) si 1 oglinda mica, prinsa pe usa. Apoi am coborat cu Nea Silvestru la parter ...



    Login