Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataeram doar curiosi (povestire adevarata )
Autor : Cipim23 - 2013-05-07
Citita de 22776 ori - Nota 7.97 (98 voturi)
Aceasta intamplare chiar s-a petrecut, asadar nu este tocmai o fantezie, evident am schimbat doar numele personajelor.

Totul s-a intamplat in vara anului 2008 : eu aveam 15 ani iar prietenul meu Andrei 16, eram doar niste adolescenti curiosi. Impreuna cu ceilalti prieteni hoinaream toata ziua prin cartier, discutand despre nimicuri.

Intr-o zi, unul dintre baietii mai mari din zona(Andi) ne-a intrebat daca stim ce inseamna masturbare, daca ne facem laba. Andrei si ceilalti amici au zis ca o fac de cativa ani, eu insa m-am sfiit sa raspund. Cand am ajuns acasa,seara, am facut un dush si am intrat pe messenger(era la moda in vremea aceea). Andrei a intrat pe mine si dupa celebrele intrebari ce faci, ce facem maine m-a intrebat de ce nu am raspuns la intrebarea lui Andi despre laba. I-am raspuns ca mi-a fost rusine si oricum nu este problema lui, apoi el mi-a replicat dar iti faci laba nu ? Evident, ca toti baietii de varsta noastra.
Au urmat o serie de discutii, intrebari despre aceasta ocupatie cum ar fi : de cat timp o faci, cine te-a invatat, cum o faci, daca mai sunt virgin ? Dupa toata aceasta discutie pula mea s-a intarit, i-am spus asta si lui Andrei care mi-a spus ca si lui de asemenea. Apoi Andrei m-a socat cu o intrebare : ai curajul sa iti faci o poza la pula si sa mi-o trimiti aici pe mess, o sa fac si eu una daca vrei , sunt doar curios daca pula mea e normala ? Am ezitat putin dar i-am spus ca sunt de acord cu aceasta propunere, dar i-am cerut sa promita ca nu va spune nimanui de aceasta treaba.
A acceptat bucuros, asa ca ne-am dus fiecare si am facut pozele si schimbul. Am deschis cu nerabdare poza si am vazut ca a lui este mai mica putin, avea si cateva fire de par dar totusi mi-a placut, mi-a placut capul pulii, era o culoare mai diferita ca al meu, un roz inchis. Am mai vorbit cateva minute, era deja destul de tarziu, aproape ora 12 si mama mea intra din 5 in 5 minute sa vada daca mai stau.

Zilele de vara treceau, ma tot intalneam cu Andrei dar fata in fata era greu sa vorbim despre asta dar aproape in fiecare seara pe messenger vorbeam deschis, acolo era usor.
Intr-o seara mi-a zis : Maine raman singur acasa 2 ore, ai curajul sa vii la mine sa ne aratam pulile fata in fata, sa ne facem laba amandoi ? Esti sigur ca asta vrei, l-am intrebat . Hai sa incercam, nu poate fi nimic grav, experimentam si noi.

Am fost de acord si a doua zi mi-a dat mesaj : Au plecat ai mei. Am facut un dush si am plecat, in 5 minute am fost la el in fata. Am sunat la interfon si am urcat la el. Era doar intr-un sort, m-a intrebat daca sigur vreau sa o facem, poate o sa imi para rau mai incolo. I-am spus ca e OK, a pus un film porno pe internet, am observat cum pula lui prinde viata in pantaloni. Rusinea parca disparuse, s-a ridicat de pe scaun si m-a intrebat daca mi s-a sculat.
Am dat din cap afirmativ, apoi a pus mana si mi-a dat jos pantalonii, i-am pus si eu mana pe pula si am eliberat-o, i-am belit-o usor si i-am vazut frumusetea de cap al pulii. A facut si el la fel cu a mea, ne uitam admirativ fiecare la pula celuilalt in timp ce ne masturbam. Ne-am pus penisurile unul langa celalalt, ¨ Ti-am spus ca al tau e mai mare¨ mi-a spus prietenul meu. Am zambit, ne uitam la film si ne faceam laba unul altuia. Andrei s-a oprit si mi-a spus : ¨Am o idee dar trebuie sa inchizi ochii si sa nu trisezi.¨ Am inchis ochii si imediat am simtit cum gura lui Andrei cuprinde pula mea. L-am intrebat ce face dar nu mi-a raspuns, era prea ocupat sa mio suga, ...



    Login