Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Edy, David si Razvan (1)
Autor : dorian85 - 2016-07-24
Citita de 6797 ori - Nota 7.24 (228 voturi)

- “Au sosit,” m-a anuntat emotionat David, in timp ce trecea de la fereastra catre usa de la intrare.

Am auzit cum masina a oprit in fata blocului, iar inima a inceput sa-mi bata cu putere in piept. Asteptandu-i sa apara la usa, o groaza de gaduri si intrebari mi se invarteau in cap. Oare chiar eram pregatit sa ma intalnesc cu parintii lui David? Care ar fi fost reactia lor la intalnirea cu tipul care le futea baiatul? Dar a fratelui sau? Oare era la fel de misto ca si David? Era si el gay? Sau poate urmau sa ne judece asupru pe amadoi, cu toate ca David mi-a spus despre ei ca erau intelegatori si toleranti?

La dracu! Chiar ca nu eram pregatit sa dau ochii cu ei! La naiba cu David, ca m-a pus intr-o situatie jenanta si ingrata! In puii mei, trebuia sa-mi fi dat seama ca o sa ma coste mai tarziu ca i-am tras-o la buci! Imi era asa de cuiuda pe el, imi venea sa-l pun jos pe covor si sa i-o trag pana ar fi lesinat. Sa-i sparg fara mila curul ala stramt, sa-l fac sa urle de durere. Dar n-as fi put face nimic din tot ce mi-a trecut prin minte, pentru ca-l iubeam sincer pe tip. De aceea am fost de acord cu vizita parintilor sai. Initial chiar mi s-a parut haios sa ma intalnesc cu ai lui. Eram curios de reactia tatalui si fratelui sau la vedera mea. Banuiam ca mama lui s-ar fi comportat decent si cumsecade, ca orice mama. Dar barbatii familiei ar fi putut avea o alta atitudine fata de mine, chiar una ostila. Trebuia sa ma astept la orice.

In timp ce David a iesit sa-si intampine familia, eu am dat o raita pe la bucatarie sa verific fripura care se cocea la cuptor. Nu stiam ce sa pregatim, dar eu am propus o friptura de pasare la cuptor, cu vin, care imi reusea mereu. David m-a asigurat ca nu trebuia sa-mi fac griji pentru ca ai sai nu erau mofturosi, iar mama lui gatea des friptura de pasare.

Pentru vizita aceea mi-am facut o ambitie sa ma imbrac cat mai conventional, mai clasic. Pantaloni de stofa, singura pereche pe care o aveam pentru ca eu purtam numai blugi si o camasa de culoare alba, tot singura din dotare. La inchietura mainii stangi mi-am prins lantisorul de argint masiv, cadou de la un fost iubit, care ma facea sa arat mai sexy. Imi propusesem sa arat cat mai masculin, mai hetero, pentru a nu crea suspiciuni sau critici din partea lor.

In schimb David s-a imbracat destul de traznit. O pereche de blugi vechi si uzati, rupti pe la genunchi, cat si un tricou fata maneci, cu un decolteu adanc in fata, care-i scotea in evidenta pectorali musculosi. Tipul arata foarte tare!

- “Intrati! El este Edy, colegul meu de apartament,” a spus David conducandu-si familia inautru. “Edy, iti prezint familia mea: Magda, Matei si fratele meu, Razvan.”

Eram surprins si m-am zapacit complet. De-abia am putut rosti ceva banal:

- Incantat sa va cunosc!

Razvan mi-a strans mana cu caldura si mi-a zambit sincer. Privindu-i fata zambitoare inima mi-a tresarit brusc. Arata ca un zeu din Olimp! David era nimic pe langa fratele sau. Am bagat de seama ca Razvan era leit taica-sau, care era un barbat foarte chipes si bine cladit, iar David semana bine cu mama lui, o doamna extrem de draguta si de atragatoare.

- “Ce bine miroase la voi!” a spus mama lui David dupa ce s-au asezat cu totii pe canapeaua din sufragerie. “Ce gatiti , baieti?”
- “Nimic deosebit, cam ce gatesti si tu, mama,” a spus David imbratisandu-si mama cu multa afectiune.

Inima mea batea din nou pentru David! Era asa de fericit, atat de mandru. Abia atunci am realizat cat de mult a insemnat pentru el sa imi prezinte pe ai lui, iar pe mine familiei sale. M-am mustrat in sinea mea pentru gandurile prapastioase de mai inainte. Aratau ca niste oameni deschisi, amabili si draguti. Nu trebuia sa am motive de ingrijorare, cu toate ca aveam palmele inca transpirate de emotie.

Am facut o scurta conversatie de acomodare, apoi eu si David ne-am scuzat si am mers la bucatarie sa verificam mancarea.

- “Ei, ce zici?” m-a intrebat curios David, stangadu-ma cu disperare de brat.
- “Sa zic, ce?”, l-am tachinat eu.
- “Hai ma Edy, nu fi magar! Ce parere ti-ai facut despre ai mei?”
- “Pai. Razvan, frati-tu e belea! Imi lasa gura apa. “

Zambetul de pe chipul lui David a disparut iar fata i s-a alungit brusc.

- “Sper ca n-ai de gand sa te dai la el?” a replicat David, iar in ochii lui se citea furia.
- “Ho, nu te aprinde asa, iubi! Stii doar ca tu esti iubirea mea de acum. Am facut pur si simplu o constatare. Fratele tau chiar e un tip super misto!”

Chiar in acel moment Razavan a intrat in bucatarie, iar ultima propozitie inca mai vibra in aer. Razvan isi plimba privirea de la mine la David si de la el inapoi la mine. La dracu! Razvan era belea rau de tot! David si cu mine taceam, aproape fara sa respiram, asteptand reactia lui Razvan.

- “Nu e prima data cand aud asta despre mine!” a spus Razavan zambind cu toata fata.

Amandoi am respirat usurati.

- “Si da, mi-ar place mult daca Edy s-ar da la mine!” a adaugat el zambind malitios si amandoi am inghetat pe loc.

Razvan ne privea curios cu ochii sai superbi, umbriti de gene lungi, plimbandu-si privirile de la unul la celalat.

- “Fii linistit, fratelo!” a zis apoi Razavan, facand cativa pasi catre el. “N-am de gand sa-ti rapesc iubitul, care arata asa de cool! Dar zau ca mi-ar place sa ma joc un pic cu...



    Login