Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Edy, David si Razvan (2)
Autor : dorian85 - 2016-07-29
Citita de 7161 ori - Nota 6.91 (307 voturi)
Eram consternat. Parca ceva s-a prabusit peste mine. Imediat am adaugat grabit:

- “OK, David! Spune-i lui Razvan ca deseara poate sa vina cu noi in pat.”
- “Nici vorba!” a replicat David, negand din cap. “N-am sa-l las pe Razvan sa mi te fure!”
- “Nimeni nu ma poate fura de langa tine, iubi! Ti-am mai zis deja: te iubesc mult, bestie mica! Dar n-ar fi rau sa ne distram un pic. Ce zici? Haide! Nu te mai codi atata! Spune-i lui Razvan, ca il invit deseara in pat cu noi. Ce-ar fi, daca voi doi mi-ati oferi placerea unei nopti de neuitat? In fond, dupa cum mi-ai spus, voi doi v-ati futut deja.”
- “N-am zis asta!” a replicat David. “Am zis doar ca l-am vazut pe Razvan dezbracat si cu pula sculata.”
- “Tu vrei sa-i zici, ca voi doi nu v-ati futut? Pai si atunci, ce pula mea ati facut?”
- “Pai,” a raspuns David, ezitand si facandu-se rosu la fata, “i-am luat-o in mama..”
- “Asa, si?”
- “Si i-am frecat-o.”
- “Asa, si? Continua!”
- “Razvan a ejaculat, golindu-se de sloboz.”
- “Numai atat?” am izbucnit eu in ras.
- “Imh!”
- “Pai, cred ca a venit timpul sa facem ceva mai mult cu fratiorul tau!”, am zis eu si luandu-l de brat ne-am intors in sufragerie.

Dupa o jumatate de ora, pe cand stateam la masa, David s-a aplecat catre mine si mi-a soptit discret:

- “Razvan a fost de acord.”

M-am uitat la Razvan cu subanteles si i-am zambit, iar el mi-a facut cu ochiul. Pula si coaiele mi-au tresaltat de nerabdare. Toata seara m-am gandit cum aveam sa-i fut pe cei doi frati si nu mai puteam de excitare.

Dupa cina, care a fost o reusita, parintii lui David fiind obositi, s-au scuzat si s-au retras la culcare, iar noi baietii am continuat in sufragerie sa stam la un pahar de vorba. Razvan s-a mutata de pe scaunul lui si a venit pe canapea, inghesuindu-se intre mine si David, care ne sarutam.

Stateam toti trei inghesuiti cu coapsele lipite intre noi. Razvan si-a pus mainile pe cate o coapsa, de a mea si de a lui David, mangaidu-ne usor. Am simtit un fior prin tot corpul si mi-am bagat o mana pe dupa umarul lui, apoi cu palma am inceput sa-i mangai bratul lui David. Razvan si-a strecurat o mana intre cracii mei si a inceput sa-mi maseze pula, care era deja sculata. Incantat, m-am aplecat catre el si l-am sarutat lacom pe buze. Cu cealata mana Razvan a inceput sa maseze umflatura tot mai vizibila dintre cracii lui David. An inchis ochii ca sa ma pot bucura de dulceata sarutului lui Razvan, care si-a strecurat limba ca un sarpe in gura mea. Mainile sale, munceau independent masandu-ne, mie si lui David, umflaturile dintre picioare.

La naiba! Era din ce in ce mai excitant! Sub mana priceputa a lui Razvan pula mi s-a sculat ca un stalp. Pe cealalta parte, David il saruta pe gat si-l lingea pe Razvan, iar cu o mana bagata in pantalonii acestuia, il freca de zor. Rand pe rand, ne-am facut laba reciproc, ne-am mangaiat si ne-am luat reciproc la mozol, sarutandu-ne si lingandu-ne cu multa pasiune. In camera plutea un aer greu, aspru, barbatesc, de pula incinsa de la atata frecat.

- “Sa-mi bag pula, ce misto e!” a exclamat Razavan, intrerupand un lung sarut cu limba bagata adananc in gura lui David. “Baieti, haideti in dormitor sa ne simtim mai confortabil, ca de abia ma mai pot tine! Am coaiele pline de sloboz, nu le-am mai golit de cateva saptamani si mi-e frica sa nu-mi dau drumul aici in sufragerie.”
- “Dar nici nu dorim sa se intample asta, nu-i asa iubi?” am glumit eu. Apoi cu o mana l-am impins in jos pe Razvan, ca sa ajung peste el la gura eliberta a lui David, pe care am inceput sa-l sarut cu lacomie. “David,” am zis facand o pauza din sarutat, “acum ai un gust mult mai bun ca de obicei? De ce oare, iubi?”
- “Baieti! Haideti, nu mai faceti misto de mine!” a zis Razvan razand.

Ne-am indreptat grabiti catre dormitorul meu, la numai un zid distanta de parintii lui David, care dormeau in camera lui. Ne-am dezbracat cu repeziciune si ne-am trantit goi in patul dublu, mare si confortabil, gata pentru tot felul de nebunii. Eram trei masculi incinsi, excitati la culme, gata sa se devore unul pe celalat.

De cum ne-am pus in pat, David s-a asezat imediat intre picioarele mele si a inceput sa-mi suga si sa-mi linga coaiele transpirate, netezind cu limba lui umdea flocii mei aspri si incretiti. Cu o mana ma tinea stans de pula ca si cum i-ar fi fost frica sa nu i-o ia cineva, apoi a inceput sa-mi faca o laba zdravana si puternica, cu toate ca eram in erctie maxima. David pusese stapanire deplina pe partea inferioara a trupului meu, parca ar fi vrut sa-si declare posesia absoluta, in fata fratelui sau. Indiferent de vointa sau placerile mele, pula mea trebuia sa ramana in posesia lui deplina toata noapte aceea. Resemnat, Razvan s-a asezat langa mine si a inceput sa ma linga si sa ma sarute pasional: gura, buzele, barbia, fata, ochii, urechile, gatul, coborand in jos catre pieptul acoperit din abundenta cu par. Vazandu-l atat de pasional pe fratele sau, nici David nu s-a lasat si a inceput sa-mi linga si sa-mi suga pula cu multa lacomie, parca o avea pentru prima oara in gura lui.

Eu si Razvan continuam sa ne sarutam si sa ne mangaiem, iar David a inceput sa ne suga alternativ pulelel si sa ne linga pe la coaie pe amandoi. Asta era David, era disperat dupa pula. La inceput am fost surprins sa-l vad pe David ca-i sugea pula fratelui sau, era ceva greu de acceptat pentru mine, dar pe masura ce ne mozoleam reciproc, gestul lui David nu m-a mai deranjat deloc. Ulterior am aflat ca nu erau frati de sange, numai prin alianta, prin casatoria parintilor lor. Asta explica si lipsa de asemanare dintre ei, cat si asemanarea puternica a fiecaruia cu parintele natural.

Pe nesimtite, David s-a lasat mai jos intre picioarele mele si si-a bagat capul sub bucile mele pe care le-a luat la lins si la mozolit. Mi-am ridicat bazinul in sus pentru ca David sa-mi linga mai comod curul, iar Razvan a ocupat imediat locul lasat liber la pula mea, pe care inceput sa o suga cu lacomie. Cei doi frati isi faceau jobul cu multa pasiune si placere: unul imi sugea pula de zor, iar celalt imi dadea limbi in cur. Din cand in cand se opreau si se sarutau reciproc, cuprinsi de o excitare salbatica.

La randul meu eram in al noualea cer si la scurt timp am explodat cu violenta, in jeturi puternice, stropindu-le fata la amandoi, pentru ca fiecare dorea sa-mi ia slobozul in gura ca sa-l inghita. Dupa ce am terminat de ejaculat, David si Razavan s-au lins reciproc pe fata, pana au recuperat si ultima picatura de sperma.

Descarcarea mea a fost atat de intensa ca nu mai aveam aer ca sa respir, iar inima imi bubuia in piept cu repeziciune. Ma chinuiam sa respir, sa ma linistesc, dar cei doi nu-mi dadeau pace, continuand sa-mi linga coaiele si cracii, sa-mi suga pula care ramanea intr-o erectie continua si dureroasa. Mi s-a parut o vesnicie pana mi-am revenit la normal.

Inte timp m-am trezit facut sanvici inte trupurile musculoase ale celor doi baieti, care ma sarutau si ma mozoleau peste tot, de la cap pana la degetele de la picioare. Era o frenezie si o pasine in lucrarea lor, de care n-am mai avut parte niciodata pana atunci. Sentimentele mele erau confuze si contaductorii, pentru David aveam sentimente profunde si sincere de iubire, depasind sfera strict sexuala. Dar cu Razvan era altceva, el provoca in mine dorinte sexuale foarte puternice si ma excita la culme. Cand ma saruta sau imi sugea pula simteam ca luam foc.

Noaptea se scurgea cu repeziciune, noi continuam sa facem sex in tr...



    Login