Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby
Autor : lover09 - 2017-01-01
Citita de 6851 ori - Nota 4.88 (104 voturi)
Inca din copilarie aveam ca hobby pescuitul. De cativa ani nu am mai avut timp sa practic acest sport, dar cu ani in urma m-a condus catre una dintre cele mai placute experiente.

De obicei mergeam la pescuit dupa-masa si imi placea sa stau pe malul apei pana ce apunea soarele. Uneori mai ramaneam acolo dupa ce imi strangeam toate uneltele, mai ales daca mai erau si alti pescari cu care purtam diverse conversatii.
Intr-o astfel de seara l-am cunoscut si pe Robert. La vremea aceea avea 49 de ani, putin mai inalt decat mine, cam 1.80-1.85. Avea cred ca 100-110kg si un corp destul de paros. Chiar ne amuzam amandoi pe tema asta de fiecare data cand iesea din apa dupa un scaldat si avea tot parul lipit de corp.
O parte a timpului liber o petrecea pe malul apei chiar si in timpul saptamanii, la fel ca si mine. La inceput schimbam doar cateva vorbe, dar in cateva saptamani am ajuns sa ne cunoastem si discutam tot mai mult. Intalnirile noastre pe malul apei erau destul de frecvente, in mare parte pentru ca aveam preferinte asemanatoare cu privire la locurile unde mergeam la pescuit. Amandurora ne placea ca in weekenduri sa ne urcam pe bicicleta si sa pedalam mai bine de o ora, uneori chiar doua, doar ca sa ajungem in locuri mai retrase unde nu prea erau si alti pescari, era liniste, iar apa era mai calma.
Era o vara foarte calduroasa. Imi amintesc ca luam cu mine doua sticle pline cu apa pentru a-mi ajunge in cele 5-6 ore pe malul apei. Intr-o dupa-amiaza fierbinte de vineri mi-am impachetat uneltele de pescuit, am luat cele doua sticle de apa aproape inghetata din congelator, m-am urcat pe bicicleta si, ca de obicei, am pornit la drum. Nu stabilisem dinainte nimic cu Robert, dar speram sa ne intalnim pentru ca imi placea compania lui. E un om matur cu care vorbeam vrute si nevrute.
Dupa mai bine de o ora de pedalat am ajuns intr-un loc cunoscut mie. Salciile de pe malul apei ofereau un excelent adapost fata de arsita de afara, asa ca m-am dat jos de pe bicicleta si am luat-o la pas pentru a cerceta daca mai este vreun pescar in zona. Nu era nimeni, asa ca mi-am asezat bagajul intr-un loc umbrit, am pregatit betele si am inceput sa pescuiesc. De obicei pun clopotei in varful betelor si citesc atunci cand nu este actiune, iar asta am facut si in acea zi.
Am stat in liniste poate o ora, si dintr-o data simt o mana pe spate in timp ce o voce ma saluta. Am tresarit, am aruncat cartea din maini si mi-am intors privirea. Era Robert, radea acum.
- Mai tinere, dar tare te mai sperii tu, spune el.
- Eram atent la ce citeam si eram sigur ca nu mai e altcineva pe aici.
- Numai ce am ajuns. Nu intentionam sa te sperii, ma mir ca nu m-ai auzit venind printre tufele astea.
- Eh, nu-i nimic. Cred ca daca nu ma speriai tu, adormeam in 10 minute in linistea asta.
- Adormeai? Sa inteleg ca nu musca nimic la betele tale?
- Nimic. Am auzit clopoteii doar cand i-am montat. - zic eu zambind.
- Poate cand se mai racoreste apa avem ceva noroc. Imi montez si eu betele si vin langa tine. - spuse el in timp ce incepea sa-si deschida bagajul.

Zis si facut. In 10 minute a si venit langa mine. Pana in aceasta zi noi am fost simpli amici. Nici nu banuiam eu ca asta avea sa se schimbe chiar in acea seara de vineri. Ce am observat diferit la Robert este ca nu purta nimic pe sub pantalonii scurti. Cand s-a asezat langa mine i s-a ridicat putin sortul pe un picior si se vedea destul de bine varful sculei lui prin acea crapatura. Nu i-am spus nimic despre asta, ci doar mai trageam cate o ocheada din cand in cand in timp ce vorbeam.
Ca de obicei, discutam tot felul de nimicuri, radeam, el isi mai punea mana fie pe umarul meu, fie pe genunchiul meu din cand in cand. Nu era nimic iesit din comun. Intre timp incepuse sa se insereze, dar cu toate ca la betele noastre de pescuit nu muscase nimic, am decis sa mai stam o vreme. Chiar daca nu prindem nimic, e o seara prea frumoasa pentru a merge acasa. Amandurora ne place linistea din natura, iar locul in care eram e unul foarte linistit.
Odata cu lasarea serii am ajuns si la unul dintre subiectele care ii placea in mod deosebit sa il discutam, si anume faptul ca imi epilez intregul corp. Ii placea sa ii vorbesc despre cum fac asta si de fiecare data se chicotea cand ii spuneam ca nu simt un disconfort prea mare atunci cand folosesc benzi cu ceara pe picioare. Nu vorbisem cu el niciodata despre faptul ca ma simt atras sexual si de barbati dar in acea seara m-a intrebat ceva ce nu ma mai intrebase niciodata. M-a intrebat daca ma poate atinge pe picioare.
M-a luat prin surprindere aceasta intrebare deoarece niciodata nu a batut vreun apropo despre asta. In plus, in special cand mai spunea o gluma ma mai prindea usor de genunchi, dar nu vedeam in asta nimic iesit din comun. De data asta totusi se referea la altceva decat acea mana pe genunchi. I-am raspuns "da", si imediat si-a pus mana la mine pe gamba si a inceput sa o miste usor in sus si in jos, strangand usor din cand in cand.
- Imi place cum se simte. - spune el
- Chiar asa?
- Da, ai o piele fina si calda. Am intalnit femei care nu aveau pielea asa fina pe picioare.
- Ce pot sa spun, imi place ca spui asta.
A inceput sa urce usor mana, iar cand a ajuns in spatele genunchiului am inceput sa simt un val de adrenalina cum nu mai simtisem de multa vreme. Am gemut incet. Cand a vazut asta, si-a miscat mana pana pe coapsa mea si a inceput sa ma mangaie cu miscari lungi, strangand usor din cand in cand.
M-am intins si m-am intors pe partea stanga, cu fata spre el. Si-a pus mana stanga pe coapsa mea si a continuat sa o mangaie si sa o maseze. Si-a ridicat-o de acolo numai ca sa ia mana mea dreapta si sa o plaseze pe soldul lui. Aproape involuntar mi-am introdus mana sub tricoul lui si am inceput sa-mi plimb degetele printre firele de par de pe burta lui.
Fara sa se opreasca din a ma mangaia pe picioare, Robert a inchis ochii si un zambet larg i-a aparut pe fata. Vazand asta, mi-am dus mana mai sus, spre pieptul lui si am inceput sa ma joc cu sfarcurile lui, strangand din cand in cand din degete. In acel moment tacerea dintre noi s-a intrerupt:
- Mmmmm, incepe sa-mi placa iesirea noastra de azi - spuse el.
- Ma bucur, si mie imi place. Totusi, nu stiam ca ai astfel de dorinte.
- Draga Adi, dorintele astea le am din primele zile in care te-am cunoscut si au crescut de fiecare data cand ne intalneam la pescuit si vedeam ce frumos aluneca apa pe picioarele tale perfect epilate cand te mai stropeai cu apa din pricina caldurii. Cred ca acum pot sa-ti spun ca nu doar dorintele cresteau.
- Dar ce altceva mai crestea, Robert? - il intreb eu in soapta
- Daca iti iei mana de pe sfarcurile mele si o muti mai jos, iti vei da seama singur.
Stiam ce doreste pentru ca vedeam umflatura ca un cort din pantalonii lui, asadar auzind asta din gura lui, mi-am mutat mana mangaindu-l pana la elasticul pantalonilor, iar apoi mi-am introdus incet degetele pe sub acesta. La cativa centimetri am simtit cum degetele mi se afunda intr-o padure de par, ceea ce m-a excitat enorm de mult, accelerandu-mi respiratia. Cateva minute am mangaiat acel par des, atingandu-i usor scrotul pe alocuri.
In tot acest timp, Robert mi-a ridicat tricoul, a ajuns cu mana pe pieptul meu si ma mangaia de zor, ma strangea tot mai tare si se juca cu sfarcurile mele intarite. Imi placea la nebunie sa-mi plimb degetele prin parul lui pubian si sa-i mangai scrotul, dar stiam ca penisul lui astepta cu nerabdare o atingere, asa ca l-am cuprins in mana si l-am strans usor. Robert a gemut incet pret de cateva secunde bune, strangandu-ma de piept cu putere.
- Iti place asta? - intreb eu.
- Mai intrebi? Imi place mult, imi place sa-ti simt mana in jurul sculei mele.
Penisul lui era destul de marisor, cam 17 centimetri lungime si suficient de gros incat abia sa il pot cuprinde in mana.
Am inceput sa-mi misc mana in sus si in jos de-a lungul sculei lui, scotand la aer glandul la fiecare miscare. Imi placea cum mi se departau degetele daca nu le strangeam cand ajungeam la capul pulii lui. Abia asteptam sa-i vad scula in toata splendoarea ei, si abia asteptam sa-i simt mirosul si sa-mi plimb buzele pe toata pula lui Robert. Cu toate astea, dorinta mea trebuia sa mai astepte putin pentru ca Robert s-a ridicat pe palma sa dreapta si s-a pozitionat deasupra mea, incepand sa se joace cu limba pe sfarcurile mele. Imi placea la nebunie si continuam sa-i frec scula cu o mana. Cu cealalta mana i-am tras mai jos pantalonii, scotandu-i penisul la aer. Nu reuseam sa il vad pentru ca Robert imi lingea de zor sfarcurile, dar in acelasi timp s-a lasat putin mai jos astfel incat acum capul pulii lui imi atingea un picior, ceea ce imi dadea senzatii extraordinare.
- Ce-mi place cum se simte cand imi freci pula de pielea ta fina! - spuse el luand o mica pauza de la linsul sfarcurilor mele.
- Si mie imi place sa-ti simt scula acolo.
Repriza de lins sfarcuri a durat cateva minute, dupa care Robert imi spune:
- Stii, mie imi place foarte mult cum mi-o freci, dar cred ca e putin cam uscat locul pe acolo. Crezi ca poti sa faci ceva in privinta asta?
- Cred ca da. - spun eu zambind.
Atunci mi-am dus degetele la gura, le-am lins putin apoi le-am dus inapoi pe capul pulii lui Robert.
- E suficient de umed acum? - intreb eu zambind catre Robert.
- E putin mai bine, dar ar fi si mai bine daca mi-ai umezi-o direct de la sursa. - zice el razand.
- Spui ca doresti sa-mi plimb limba pe pula ta mare, Robert?
M-a privit putin uimit de ceea ce tocmai a auzit, dar a continuat:
- Da Adrian, asta spun. Doresc sa-ti simt limba pe pula mea tare, doresc sa-ti simt buzele umede cum imi inconjoara capul pulii.
Nu a trebuit sa-mi spuna de doua ori. L-am impins usor, facandu-l sa inteleaga ca vreau sa se ridice de pe mine si sa se intoarca pe spate, apoi m-am ridicat, i-am tras pantalonii jos de pe el si m-am pozitionat in genunchi intre picioarele lui. Mi-am sprijinit mainile pe coapsele lui si m-am lasat incet in jos, pana ce am ajuns cu buzele pe scrotul lui paros. Cam un minut nu am facut altceva decat sa-mi plimb buzele prin parul lui des, cret si negru, in sus si in jos, in jurul sculei lui, peste tot. Imi place acel miros la nebunie, iar impreuna cu senzatia pe care o am cand imi plimb buzele prin parul lui ma excita enorm. Apoi am revenit la scrotul lui, si pornind de acolo l-am lins cu pofta pe toata lungimea pulii de cateva ori in timp ce Robert gemea plimbandu-si mainile prin parul meu.
- Mmm, ia-o in gura... - spuse el
Eu am facut exact cum a poruncit. Am deschis gura, mi-am pus buzele pe capul pulii lui si m-am lasat incet in jos.
- Ahh, asa Adriane, asa. Misca-ti buzele pe pula mea excitata.
Evident ca nu ma opream din ce faceam pentru ca imi placea foarte mult, aveam capul pulii lui Robert intre buzele mele si ma miscam in continuu in sus si in jos, in timp ce-mi miscam mainile apasat pe coapsele lui. Ii placea si lui foarte mult, se mai ridica din cand in cand si ma strangea de umeri, imi punea o mana dupa cap si ma masa si acolo incet, apoi se lasa iarasi pe spate, gemand.
- Suge din ea ca dintr-un pai cand mergi in jos. - sopti el.
Dorinta lui a fost porunca mea, asa ca am facut cum a spus. Cand duceam buzele in jos pe pula lui, sugeam ca dintr-un pai sau dintr-o bomboana, la inceput foarte usor, iar mai apoi tot mai tare. Mi-a placut ca mi-a cerut asta, acum chiar ii sugeam pula lui Robert, si imi placea la nebunie. Dupa ceea ce cred ca au fost vreo 10-15 minute de supt, mi-a mai cerut ceva:
- Adi, ia incearca sa o bagi mai adanc. - spuse el, iar in acelasi timp si-a pus ambele maini pe capul meu.
Auzindu-i dorinta, am inceput sa-mi plimb buzele tot mai jos pe scula lui Robert, pana am ajuns cam la jumatate. Acolo aveam o mica senzatie de voma de fiecare data cand incercam sa imping mai tare. Robert repeta din cand in cand dupa un geamat:
- Mai adanc putin, mai adanc!
Trecusem putin de jumatatea penisului lui, iar senzatia aceea de voma era tot mai puternica. Totusi ma excita ca de fiecare data cand scoteam acel sunet, Robert gemea mai tare si spunea:
- Asa, incearca mai mult.
Vazand ca nu ajung cu buzele la baza sculei lui, dupa cateva minute Robert a inceput sa-si foloseasca mainile pentru a-mi ghida capul tot mai jos, si implicit impingandu-si pula tot mai adanc, acum in gatul meu. Chiar daca aveam acele senzatii de voma, eram teribil de excitat. Pe Robert nu-l deranjau deloc sunetele specifice pe care le scoteam. Ba chiar din contra, gemetele lui intense sugerau ca lui chiar ii placea sa ma auda cum ma chinui sa-i iau pula in gura.
Dupa ceea ce probabil au fost alte 15 minute de sex oral, Robert a inceput sa-si forteze mai tare scula in gatul meu, reusind sa o introduca cu totul. Cand a intrat toata s-a oprit putin, tinandu-ma acolo cu mainile sale puternice. Senzatia pe care am avut-o a fost de nedescris. Era o excitare enorma faptul ca simteam parul lui pubian, ud acum de la atata saliva, apasat tare pe buzele mele. Nu puteam sa respir deloc, dar aveam incredere in Robert, asa ca tot ce simteam era excitare. Era clar acum ca am devenit fetita lui si ca putea sa-si satisfaca orice placere cu mine. Evident, si eu simteam o placere enorma, si el stia asta.
Brusc mi-a ridicat capul de acolo, asigurandu-se ca am aer suficient.
- Ti-a placut asta, dragul meu? - ma intreaba el ranjind
- Da Robert, mi-a placut mult cand ti-ai bagat toata scula la mine in gura. Mi-a placut sa-ti simt flocii pe buze. dar nu te-au deranjat sunetele pe care le faceam involuntar?
- Daca m-au deranjat? Deloc, dragule, sunetele acelea ma excita. Daca crezi ca chiar vomiti ne putem opri. Oricum, pe mine nu m-ar deranja, suntem in natura si avem apa la doi pasi, ne putem spala imediat.
- Serios? Chiar imi era teama sa nu vomit si sa stric tot momentul.
- Ei, stai fara teama ca nu ma deranjeaza. Uite cum facem, daca nu ai aer sau din orice alt motiv vrei sa ne oprim cand ti-o bag asa in gura, loveste-ma cu palma de doua ori oriunde poti si ne oprim, bine?
- Perfect, continuam?
- Da, dar altfel. Spune-mi, te epilezi si la fund, da?
- Da, peste tot. Nu am nici urma de par pe acolo, vrei sa vezi? - intreb eu zambind
- Sigur ca vreau, chiar mai mult decat sa vad. Pune-te capra putin.
- Bine, dar sper ca nu vrei sa mi-o bagi in fund. Nu am mai facut asta niciodata, si in plus nu am prezervative la mine.
- He he, am eu prezervative, dar daca nu vrei nu facem asta azi. Oricum, pune-te capra.
M-am intors cu spatele la el, m-am sprijinit pe coate, mi-am pus capul pe jos si am asteptat.
- Mai Adriane, dar chiar asa e cum ai spus, nici urma de par pe aici. Imi place la nebunie asta.
In urmatorul moment am simtit o limba umeda chiar pe anusul meu, o senzatie extraordinara. Am simtit apoi o mana cum imi mangaie scrotul incet. Usor, Robert si-a deplasat mana pe scula mea si a inceput sa mi-o frece. S-a oprit doar cat sa-si umezeasca degetele bine cu saliva, apoi a continuat, lingandu-mi anusul energic in acelasi timp. Cred ca vreo 10 minute m-a lins in continuu, simteam ca explodez.
- Robert, opreste-te ca o sa-mi dau drumul! exclam eu printre gemete.
Cand a auzit asta, parca mai tare a continuat sa ma linga si sa-mi frece scula. Eram la cateva momente de ejaculare, cand el s-a pus in genunchi, s-a lipit de fundul meu si a pus celalta palma pe capul sculei mele. Am ejaculat vertiginos chiar la el in palma, iar dupa cateva jeturi puternice el a continuat sa mi-o frece tot mai incet si mai calm in timp ce eu tremuram ca un nebun. Cand m-am calmat, Robert a stors si ultimele picaturi de sperma, si apoi a adus palma aceea plina de sperma chiar la buzele mele, spunand:
- Iti place asta? Linge si fa-mi palma curata daca iti place. Vreau sa vad cum faci asta!
Fara sa scot un cuvant, m-am ridicat in genunchi si am inceput sa-i ling palma, inghitind tot.
- Ma bucur ca-ti place, mai incolo o sa-ti dau si de la mine, dar numai daca imi spui ca iti place si vrei.
- Da, imi place, Robert. Vreau sa-ti simt sperma calda la mine in gura. Vreau sa-i simt gustul si sa o inghit.
Robert e casatorit de mult timp si isi face analizele medicale in mod regulat, cu strictete. Stiam asta din conversatiile noastre anterioare. Recent chiar avusese cu el rezultatele pe care spunea ca le-a ridicat pe drum cand venea la pescuit, asa ca nu-mi faceam griji cu privire la boli sau altceva. Stiam amandoi ca suntem in siguranta, si probabil asta e unul dintre motivele pentru care ne permiteam sa fim asa deschisi si sa facem tot felul de nebunii.
- Bine, acum eu o sa ma intind pe spate, iar tu te vei pune in genunchi, cu fundul catre mine si cu gura pe pula mea. - spuse el ferm
Am facut exact cum a spus. M-am pus in genunchi cu picioarele langa umarul lui drept si i-am luat-o in gura. Imediat am simtit un deget jucandu-se pe la anusul meu si mi-a placut asa de tare incat singur m-am apasat suficient de tare incat sa iau toata pula lui Robert in gura. Cand a simtit asta, el a gemut si si-a impins degetul la mine in fund. Asta imi placea la nebunie, si nu a trebuit sa impinga foarte tare pentru ca aveam anusul foarte umed de la saliva lui Robert. Isi misca degetul inainte si inapoi, la inceput cate putin, apoi tot mai adanc, scotandu-l din cand in cand numai cat sa-l umezeasca cat putea de mult cu saliva.
In tot acest timp, eu imi plimbam buzele pe pula lui, luand-o adanc in gura, inecandu-ma si scotand tot felul de sunete care acum stiam ca ii plac lui Robert. Dupa ce mi-a futut fundul o vreme cu degetul, mi-a spus sa ma opresc putin din ce fac si s-a ridicat in picioare in fata mea. De pe pula si scrotul lui curgea acum putina saliva, iar flocii ii erau imbibati in ea. Nu-mi venea sa cred cata saliva am putut sa-i las acolo.
- Ce-mi place cand e asa uda pula mea. Hai acum mai aproape si deschide gura. O sa o facem in alt fel.
Mi-am apropiat buzele de pula lui si am deschis gura. El m-a cuprins cu mainile de cap si si-a bagat incet scula la mine in gura. Incet, dar adanc. Nu s-a oprit pana nu a fost toata inauntru. Apoi a iesit incet pana avea doar capul la mine in gura, si a luat-o de la capat, intrand iar in gatul meu, dar de data asta mai repede. Mi-am dat seama incotro merge asta, asa ca mi-am pus mainile pe coapsele lui ca sa ma pot sprijini mai bine, si ca sa ii pot face semn sa se opreasca daca vroiam.
Asa cum banuiam, Robert a inceput sa se miste inainte si inapoi tot mai repede, de fiecare data bagandu-si scula cu totul la mine in gura. Il strangeam de coapse de placere, ma excita enorm sa stau in genunchi in fata lui in timp ce el face sex cu gura mea. Isi mai scotea din cand in cand scula si se retragea putin, doar cat sa ma priveasca in ochi, sa vada lacrimile ce curgeau involuntar din ochii mei si buzele mele pline de saliva, apoi o baga iar pentru o noua repriza. Isi baga scula cu totul la mine in gat si apoi o misca repede inainte si inapoi, doar cativa centimetri, timp in care eu scoteam tot felul de sunete, ma inecam, tuseam, simteam ca vomit. Dupa o vreme l-am auzit intreband:
- Pregateste-te, imi vine!
A inceput sa se miste si mai rapid, ii simteam pula acum parca tare ca o piatra si parca mai groasa decat inainte cum se misca in gatul meu. Inevitabil a inceput sa ejaculeze, moment in care si-a impins-o adanc in gura mea. La primul jet am tusit puternic, cred ca mi-a iesit si pe nas sperma lui. Nu s-a oprit, doar a scos-o scurt si a bagat-o din nou toata. Se misca doar putin acolo, adanc de tot. Cu miscari bruste si foarte rapide se retragea doar putin si imediat intra adanc din nou...



    Login