Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby 2
Autor : lover09 - 2017-01-02
Citita de 3065 ori - Nota 1.89 (66 voturi)
Ziua a doua.


Dupa acea experienta intensa, seara de vineri mi-am petrecut-o stand in pat si gandindu-ma la ceea ce tocmai s-a intamplat intre mine si Robert. Imi plimbam degetele pe buze, amintindu-mi cata saliva si sperma trecuse pe acolo cu doar cateva ore in urma. Am adormit cu gandul la Robert si la penisul sau atat de satisfacator.
Ziua urmatoare, gandindu-ma ca ar trebui sa fiu si eu pregatit pentru astfel de situatii, am pus prezervative si un tub mic de lubrifiant in geanta cu cre merg la pescuit. Speram sa-l intalnesc pe Robert si in acea zi.

Pe la ora 16 am facut un dus, mi-am luat o pereche de tanga albastrii, un sort negru, un tricou alb, si am plecat la pescuit in acelasi loc unde am fost si cu o zi inainte. Ajuns acolo am vazut ca mai sunt cativa pescari in zona, dar am luat-o la pas pe malul apei, incercand sa-l gasesc pe Robert. Locul unde se desfasurase actiunea de ieri era ocupat, asa ca am continuat sa merg iar spre bucuria mea, Robert se afla chiar la urmatorul grup de salcii, ferit cat de cat de privirile celorlalti pescari. Erau cativa oameni si pe cealalta parte a apei, dar nu prea aproape de noi.
- Salut Robert, ma bucur sa te gasesc aici!
- Adi, cat ma bucur ca ai venit! Abia astept sa-ti dau cateva vesti bune!
- Si eu am sa-ti arat ceva ce sper ca iti va placea. Incepe tu te rog, care sunt vestile bune?
- Ma gandeam aseara ca ar fi extraordinar daca ai putea veni pe la mine pe acasa din cand in cand macar, asa ca azi i-am spus sotiei ca am cunoscut un pescar cu cateva saptamani in urma si este un om foarte de treaba, asadar probabil il voi invita pe la noi intr-o zi sa ne curatam impreuna uneltele de pescuit, sa ne ungem mulinetele, sa mai schimbam cateva inele pe lansete si asa mai departe. Evident ca nu i-a prea pasat de aceste detalii, s-a bucurat doar ca mi-am facut un amic nou.
- Robert, trebuie sa spun ca ai avut o idee foarte buna.
- Asadar sa inteleg ca ai fi de acord sa vii pe la mine maine? Apartamentul in care locuiesc are doua dormitoare, iar unul dintre ele il folosesc mai mult eu pentru hobbyurile mele, nu pentru dormit.
- Maine? Multumesc pentru invitatie, Robert. Spune-mi doar la ce ora, iar eu voi fii acolo.
- Ma bucura raspunsul tau. La ora 17 ar fi potrivit pentru tine?
- Sigur, abia astept. Care e cealalta veste buna?
- Dragule, sunt foarte entuziasmat de asta. Sotia mea va pleca intr-o mica vacanta cu cateva prietene peste doua saptamani. Nu stiu cum uitasem de asta, dar mi-a reamintit ieri. Cu greu mi-am stapanit entuziasmul, gandindu-ma la tot ceea ce am putea face in intimitatea casei mele in timpul in care sotia va fi plecata, fara tantarii de pe malul apei si fara teama ca ne-ar putea vedea cineva.
- Robert, chiar ca ai vesti bune! spun eu zambind.
- Asa-i? Eu unul sunt foarte entuziasmat. Tu spuneai mai devreme ca vrei sa-mi arati ceva, despre ce e vorba?

Ca raspuns la intrebarea lui, m-am apropiat de el si i-am spus sa se uite in jos in timp ce am tras de elasticul moale al sortului ce il purtam.
- Chiloti albastrii, asta vroiai sa imi arati? - intreba el razand.
M-am uitat la el si am inceput sa fac incet o pirueta, tinand tot timpul elasticul pantalonilor largit inspre Robert. Pe masura ce m-am intors cu fundul spre el, l-am auzit cum exclama:
- Ooo da! Asa da, dragul meu. Vad ca iti iei in serios rolul de fetita. Imi place asta. Ti-as da acum niste palme peste buci de ti le-as inrosi toate. Pacat ca nu suntem singuri pe aici. Iti place sa porti tanga?
- Ador sa port tanga. Imi place la nebunie si cum se simte cand ma asez undeva sau ma sprijin cu fundul pe ceva. Simt aproape ca si cand as fi in fundul gol, mai ales daca am pantaloni subtiri pe mine.
- Imi place sa te vad cu lenjerie de acest gen pe tine, se potriveste perfect cu corpul tau epilat.
M-a intrebat apoi daca gasesc usor lenjerie tanga pentru barbati. Zambind i-am spus ca da, in majoritatea magazinelor de lenjerie intima.

Provocat de faptul ca purtam tanga, Robert ma atingea in continuu pe fund si imi spunea ca vrea sa i-o sug si azi. Imi spunea cum vroia nu doar sa-i sug pula, ci si sa auda cum ma innec si cum tusesc. Pe mine ma excita cum imi vorbeste, simteam un fior de fiecare data cand imi spunea cum abia asteapta sa ma vada plin de saliva pe gura.
Eu ii spuneam ca vreau sa fiu fetita lui si ca o sa fac orice imi spune. Intr-adevar ma excita la culme sa-i indeplinesc fanteziile si sa-i satisfac dorintele lui Robert.
Timpul trecea destul de repede, mai verificam betele de pescuit, mai vorbeam, ne mai atingeam si parca intr-o clipa a inceput sa se insereze, iar ceilalti pescari, unul cate unul, plecau. Eu si Robert ii urmaream pe fiecare, anticipand foarte entuziasmati momentul in care vom ramane doar noi acolo. In scurt timp ramasese un singur om in afara de noi in acea zona, dar pentru ca era destul de departe, si pe partea calalta a apei, eu si Robert am decis sa incepem actiunea pentru ca oricum deja se inserase si prea mult nu se mai distingea de la acea distanta.

Ne-am retras putin mai intre salcii iar Robert mi-a tras pantalonii jos intr-o clipita, lasandu-ma doar in lenjerie. Mi-a admirat fundul cateva secunde, apoi mi-a tras o palma peste el asa tare ca din instinct am si sarit un pas in fata. Probabil s-a auzit pana pe partea cealalta a apei dar nu conta. Mi-a mangaiat putin locul inrosit, apoi mi-a aplicat o palma la fel de zdravana si peste cealalta buca. Din nou am sarit instinctiv un pas in fata.
Vazand Robert ca nu stau locului, mi-a spus sa-mi lipesc corpul de una dintre salcii. Am facut asa cum mi-a cerut, si imediat a continuat cu palmele peste fund. De data asta nu mai aveam unde sa sar in fata pentru ca eram lipit de salcie. Pret de cateva minute Robert imi tot dadea palme peste fund, cand pe o buca, cand pe cealalta, si alterna aceste lovituri cu mangaieli atat pe buci cat si intre ele. Chiar daca ma usturau palmele pe care le primeam, in acelasi timp ma si excitau. Dupa aceasta repriza aveam deja scula ridicata la maxim.
- Vad ca ti-a placut si tie, fetita mea! zice Robert
- Asa e, se pare ca stii ce sa-mi faci ca sa ma excit.
- Fetita mea, acum treci in genunchi si deschide gura ca am o pofta nebuna sa-ti fut gurita aia primitoare.

Am facut exact cum mi-a spus. M-am lasat jos, in genunchi in fata lui si am deschis gura. R...



    Login