Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (9) - Desert
Autor : lover09 - 2017-01-08
Citita de 3771 ori - Nota 5.98 (66 voturi)
Dan rasufla satisfacut. S-a asezat langa Robert pe canapea si si-a sters penisul si flocii de toata saliva adunata acolo. Eu stateam inca ingenunchi, legat de calorifer cu fata si barbia plina de saliva. Cursese putin si pe piept si o simteam rece.
- Dane, vrei sa-l dezlegi tu pe Adrian? Eu merg pana la bucatarie sa tai niste fructe, revin in cateva minute. - zice Robert ridicandu-se de pe canapea.
- Da, il dezleg eu. Adu mai multe fructe, am cam obosit si eu dupa atata actiune.
- Bine, ma uit sa vad ce mai am prin frigider. Vin imediat.

Dan s-a ridicat greoi de pe canapea si a venit langa mine. Mi-a dezlegat mainile, apoi gleznele, intreband:
- Ti-a placut sa fii legat? Pe mine m-a excitat tare mult, si cred ca si pe Robert la fel.
- N-am mai facut asa ceva pana acum. A fost destul de dura experienta dar mi-a placut. M-a excitat sa ma fiu prins intre voi si calorifer in timp ce aveam si o pula in gat. Si cand pompai asa adanc si tare incat loveai caloriferul cu burta, stiam ca esti hotarat sa ma futi in gura asa cum nu ai mai facut-o pana acum. M-a excitat toata treaba, sa stii.
- Sa te aud ca spui asta... chiar ca a dat norocul peste mine. Chiar ma bucur ca ne-am cunoscut. Hai sa ne asezam pe canapea pana vine Robert, apoi mancam niste fructe si o luam de la capat, ce zici?
- Suna bine, as manca niste fructe. Ma cam doare gatul acum si simt ca buzele imi iau foc, dar o luam de la capat cand vreti voi.

Ne-am asezat pe canapea si Dan m-a managaiat pe fata spunandu-mi ca ii plac buzele mele. Le-a lins, apoi m-a sarutat apasat si cu multa saliva. In camera a intrat Robert, aducand cu el doua boluri cu bucati de fructe. Mi-a dat unul mie si unul lui Dan, apoi a mers din nou la bucatarie si s-a intors cu inca un bol cu fructe. L-a lasat pe birou, apoi a mai facut un drum pana la bucatarie si s-a intors cu o tava rotunda pe care erau asezate trei cupe mari pline cu budinca de vanilie.
A asezat tava pe birou, si-a luat bolul cu fructe si a venit langa mine si Dan pe canapea. Am mancat impreuna acea salata de fructe. A fost foarte buna, erau in ea tot felul de fructe, kiwi, banane, nectarine si altele, toate reci ca gheata. Era foarte binevenita aceasta salata de fructe dupa toata actiunea de mai devreme. Mancam fructele destul de incet pentru ca ma durea gatul dupa atata futut.
- Adriane, ce incet mananci. Eu si Dan aproape am terminat si tu abia daca ai mancat cateva bucatele. Nu-ti plac fructele, vrei sa-ti aduc niste frisca sau ceva?
- Ba da, Robert. Imi plac, doar ca ma cam doare gatul de la atata futut, la calorifer ati pompat amandoi destul de dur.
- Ah, imi cer scuze. O sa am mai multa grija de acum inainte.
- Da, si eu. Imi pare rau daca am fost prea dur. - zice Dan
- Dragilor, nu trebuie sa va abtineti, mi-a placut. N-ati vazut ca am si ejaculat? M-a excitat tare mult ca ati fost mai duri. Nu-mi place durerea asta de gat, dar merita.
- Dane, vezi tu ce fetita nebunatica avem aici? - intreba Robert dandu-mi o palma peste coapsa.
- Vad, si imi place ce vad. N-am mai avut parte de asa un oral de forte mult timp. Si caloriferul... extrem si foarte excitant. - spune dan aplicandu-mi si el o palma peste cealalta coapsa.

Intre timp, cei doi isi terminasera fructele iar Robert adusese doua cupe cu budinca pentru el si Dan dupa ce a pus bolurile goale pe birou. Pana au terminat ei budinca am reusit si eu sa mananc cu greu fructele, apoi am pus bolul pe birou si mi-am luat cupa de budinca si ultima lingurita ramasa pe birou.
M-am asezat inapoi intre Robert si Dan pe canapea si am vrut sa incep sa mananc. Chiar in momentul in care bagasem lingurita in budinca, Robert si-a pus mana peste mana mea si mi-a spus:
- Stai asa. Ce zici daca te rog sa incerci sa o mananci fara lingurita?
- Fara lingurita? Adica sa ling direct din cupa?
- Da. - zice Robert in timp ce Dan intorsese capul si se uita acum direct la noi, interesat de ceea ce imi ceruse Robert.
- Bine. - zic eu lasandu-l pe Robert sa ia lingurita din mana mea.

Mi-am apropiat buzele de cupa, am scos limb si am inceput sa ling usor budinca dulce si rece. Cei doi incepusera sa-si mangaie penisurile uitandu-se atenti la miscarile pe care le faceam cu limba intrata usor in budinca. Cu o mana am inceput si eu sa-mi frec penisul pana ce s-a sculat.
Apoi, continuand sa ling din budinca, m-am oprit din frecatul propriului penis si am dus mana pe scula semi-erecta a lui Dan, ce statea in dreapta mea. Am inceput sa il masturbez si nu m-am oprit pana ce scula lui nu s-a intarit complet.
Apoi am schimbat mana cu care tineam cupa de budinca pentru a-i putea oferi acelasi tratament si lui Robert. La fel, l-am masturbat strangandu-mi mana in jurul penisului lui pana acesta s-a ridicat complet, asteptand vioi o alta runda de sex.

Robert mi-a luat atunci cupa din mana, spunand:
- Oh, Adriane... Pune-te in genunchi. O sa folosim totusi lingurita aia imediat.
Nu stiam ce vrea sa spuna, dar dupa tot ce se intamplase pana atunci imi starnise curiozitatea. M-am asezat in genunchi cu spatele catre canapea, apoi Robert s-a ridicat si a venit in fata mea, tinand intr-o mana cupa cu budinca iar in cealalta lingurita.
Mi-a spus sa deschid gura si sa ridic putin capul, apoi a luat o lingurita plina de budinca si mi-a bagat-o in gura. Am inghitit si m-a intrebat:
- Iti place?
- Da, e dulce, imi place.
- Bine, acum iti mai dau dar o sa te rog sa nu inghiti inca si sa nu inchizi gura.
- Bine Robert, cum vrei tu.

A mai luat o lingurita plina de budinca, apoi a sters-o de buzele mele, lasand budinca sa ajunga in gura mea. A mai luat o lingurita de budinca si a sters-o din nou de buzele mele. A continuat gestul de inca vreo trei ori, apoi i-a pasat cupa si lingurita lui Dan, iar el si-a bagat aratatorul in gura mea, mangaindu-mi limba prin budinca.
Dupa cateva secunde si-a scos degetul, l-a lins curat iar apoi si-a pus pula sculata intre buzele mele. Mi-a pus mainile pe cap si a impins usor numai jumatate din capul pulii in gura mea. A iesit si apoi iar a impins, de data asta putin mai mult. a treia oara deja bagase inauntru tot capul si inca ceva.
Budinca incepuse sa iese din gura mea cu un sunet usor de imaginat. Dan incepuse sa se masturbeze mangaindu-ma cu o mana pe spate si pe umeri. Robert a continuat sa-si miste usor scula in gura mea, incantat de budinca ce imi iesea pe la colturile gurii. Dupa ce nu a mai avut ce budinca sa iese, si-a impins adanc pula in gatul meu si dupa ce a pompat de cateva ori a scos-o, i-a cerut cupa lui Dan si mi-a umplut gura cu budinca inca o data, dar acum cu degetul.
Dupa aceea a repetat ce facuse mai devreme, facand miscari repetate de dute-vino cu madularul lui in gura mea si gemand de fiecare data cand budinca iesea pe la colturile gurii mele cu acel sunet ce il incanta.
Dupa ce iarasi nu mai iesea budinca din gura mea, i-a spus lui Dan:
- Dane, vrei sa incerci si tu? E tare placut. Hai ca mai ai budinca si tu daca vrei.
- Daca vreau? Sigur ca vreau. Adriane, deschide gura.

Dan a bagat degetul adanc in budinca, apoi l-a bagat in gura mea ce inca avea urme de budinca amestecata cu saliva. A repetat gestul pana mi-a umplut gura, apoi mi-a pus o mana dupa cap iar cu cealalta si-a potrivit pula sculata intre buzele mele si a impins. Dintr-o singura miscare a incercat sa o bage adanc. Asta m-a facut sa tusesc violent, umplandu-l de budinca pe floci si facandu-ma sa lacrimez.
Razand, si-a scos-o din gura mea numai pentru a o umple din nou cu budinca. De data aceasta a facut si el ca Robert. Si-a plimbat scula usor inainte si inapoi, facand cate un "Mmm" dupa ficare scunet scos de budinca ce iesea cu greu pe la colturile gurii mele. Robert i-a spus sa termine el budinca ca si asa nu mai este multa iar Dan exact asta a facut, incantat fiind de budinca ce iesea de fiecare data cand intra in gura mea.

Dupa ce au terminat budinca, Robert l-a intrebat pe Dan:
- Dane, facem una dubla?
- Dubla? - intreba dan cu interes.
- Da, tu in fata si eu in spate. Adriane, ce zici? Vrei sa-ti umplem ambele gauri?
- Da, vreau daca asta doriti si voi.

Dan a continuat sa-mi dea muie in timp ce robert a cautat intr-un sertar prezervative si lubrifiant. A scos pe birou trei vreo 8 pachete de prezervative si un tub mare de lubrifiant, spunand:
- Am facut provizii, va fi o noapte lunga daca te tine, Adriane.
- Mai Robert, dar vad ca nu te joci. - zic eu uitandu-ma la mormanul de prezervative.
- Eh, am vrut sa ma asigur ca avem tot ce ne trebuie pentru weekendul asta.
- Weekendul asta? - intreaba dan entuziasmat.
- Da, putem ramane la mine tot weekendul. Tu poti sa mai mergi pe acasa maine sa nu te ia nevasta-ta la intrebari si vii iar seara. Bineinteles, daca vrea si fetita noastra sa ramana aici peste weekend.
- Eu as ramane, dar trebuie sa merg si eu pe acasa sa-mi iau alte haine si sa fac un dus. - zic eu.
- Pai dus poti sa faci aici iar haine nu-ti trebuie. - zice Robert zambitor.
- Bine dragilor, atunci o sa raman aici.

Robert si-a tras un prezervativ pe pula sculata, a luat lubrifiantul si a venit langa mine, spunandu-mi sa ma pun capra si sa ma intorc cu fundul catre el. Mi-am retras gura de pe scula lui Dan si am facut cum mi-a cerut Robert. M-am pus capra si am intors fundul catre Robert care s-a pus in genunchi in spatele meu.
Dan a venit in fata mea si mi-a spus sa i-o iau in gura. Am facut cum mi-a cerut si am inceput sa ma misc inainte si inapoi cu gura pe pula lui Dan. Imi miscam usor si corpul inainte si in apoi, in anticiparea lui Robert. Acesta mi-a pus lubrifiant pe anus si a inceput sa se joace cu degetul pe acolo. L-a introdus usor, facandu-ma sa sug mai tare din pula lui Dan.
- Robert, continua ce faci acolo ca vad ca mi-o suge mai cu pasiune. - zice Dan razand.
Robert a continuat sa-mi puna lubrifiant intre buci si dupa cateva minute a intrat cu doua degete in fundul meu, futandu-ma cu ele. Dupa alte minute si mai mult lubrifiant, Robert si-a potrivit trei degete la intrarea in fundul meu si a inceput sa impinga incet.
In cateva secunde a reusit sa le introduca cu totul, facandu-ma sa-l strang pe Dan de pula cu buzele. Dan gemea si spunea "Da, asa, strange-mi pula cu buzele." Dupa cateva minute in care mi-a futut anusul cu trei degete, Robert a mai aplicat niste lubrifiant acolo si imediat am simtit penisul lui erect cum impinge la intrarea in fundul meu.
Incet, Robert si-a introdus capul pulii in anusul meu iar eu continuam sa-i sug pula lui Dan cu pasiune, strangandu-mi buzele cat puteam in jurul sculei lui. Robert a continuat sa intre, retragandu-se putin apoi intrand tot mai mult, pana ce i-am simtit parul pubian pe bucile mele. A gemut, satisfacut de faptul ca era cu totul in mine. A stat putin asa, apoi a inceput sa faca miscari de dute-vino.
La inceput se misca lent, apoi si-a scos scula din fundul meu, a mai aplicat niste lubrifiant si a bagat-o la loc. In scurt timp miscarile lui Robert au devenit mai rapide. Acum ma futea de-a binelea. Robert ma futea in cur iar in acelasi timp eu ii sugeam pula lui Dan, care acum avea mainile pe capul meu si misca si el bazinul in acelasi ritm in care Robert isi baga pula in anusul meu.

Placerea era de nedescris, eram in extaz. Il simteam pe Robert adanc in mine si imi placea la nebunie masajul ce scula lui il oferea prostatei mele. Cred ca nu au trecut mai mult de 10 minute pana am ejaculat, din nou fara sa-mi atinga cineva penisul.
Nu dupa mult timp, Robert a inceput sa gafaie si el si a inceput sa-mi dea niste palme zdavene peste buci. Apoi m-a cuprins de talie si a inceput sa pompeze mai rapid si mai apasat, spunand ca se termina imediat si strangandu-ma cu mainile tot mai tare de talie.
I-am simtit pula tare cum a inceput sa zvacneasca inauntrul meu. Imi placea la nebunie cum ii simteam pula in mine. Dupa ce zvacnirile au incetat, Robert s-a lasat in jos peste mine, m-a sarutat pe spate de cateva ori apoi m-a muscat putin.
Mi-am incetinit miscarile ce le faceam pe scula lui Dan, incetinit fiind de greutatea lui Robert ce ma apasa pe spate....



    Login