Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (8) - Fereastra
Autor : lover09 - 2017-01-07
Citita de 3739 ori - Nota 5.51 (67 voturi)
Dupa orele intense petrecute in baie era cazul sa facem o pauza. Am intrat in dormitor, Robert a mai turnat vin in pahare, ne-a dat mie si lui Dan cate un pahar, l-a luat pe al lui in mana si a sugerat sa ne odinim putin pe canapea, dar inainte de asta sa-mi iau pe mine chilotii tanga si sutienul.
Dupa ce am dus ordinul la indeplinire ne-am asezat, am ciocnit paharele, am luat o gura din vinul ce era deja la temperatura camerei dar totusi era binevenit dupa toata actiunea de mai devreme.
Robert miscase mouseul cand era la birou pentru a turna vin in pahare, asa ca monitorul pornise, afisand pagina pe care vazusem acel film mai devreme. Dan zice:
- A fost fain filmul ala, asa-i?
- Da, mi-a placut cat am vazut din el. - zic eu uitandu-ma catre Dan
- Ia spune-i lui Dan, ti-a placut si cand a pus in practica ce faceau barbatii din film? - spune Robert uitandu-se la mine si aratand cu mana catre Dan
- Dane, mi-a placut cand mi-ai facut mie ce ii facea barbatul din film celuilalt tip. M-a si durut dar poti sa-mi faci asta oricand vrei tu. - spun eu cu o voce calma, uitandu-ma fix in ochii lui Dan.
- Mai Robert, a dat norocul peste noi in ziua cand ai intalnit fetita asta docila. Cred ca va trebui sa ne intalnim in aceeasi formatie cel putin in fiecare saptamana. - zice Dan punandu-mi mana pe umar si uitandu-se cand la mine, cand la Robert.
Robert a raspuns zambitor:
- Stiti, va puteti intalni si doar voi daca vreti, nu e neaparat sa fim toti de fiecare data.
- Buna idee, Robert! Adi, ai vrea sa iesim din cand in cand seara la o plimbare cu masina in afara orasului?
- Pai imi place natura, asa ca probabil voi accepta daca ma vei invita.

Am schimbat atunci numere de telefon atat cu Dan cat si cu Robert, al carui numar inca nu il aveam. Am petrecut destul de mult timp stand intre cei doi pe canapea si vorbind tot felul de lucruri marunte. Cei doi ma mangaiau, cand pe picioarele perfect epilate, cand pe maini, cand pe sutienul acela al carui cupe pline cu burete stateau strans lipite de pieptul meu aratand ca si cand ar sta pe niste sani mici de tot.

Intre timp soarele apusese, iar afara se aprinsesera deja luminile de pe stalpi. In timp ce amicii mei ma mangaiau de zor, mi-am pus si eu mainile pe picioarele lor si am inceput sa ii mangai apasat in timp ce continuam sa vorbim. Robert s-a intors catre mine, s-a apropiat si m-a lins apasat pe buze.
Am gemut usor si i-am strans pe ambii cu mainile de coapse. Robert a continuat sa-mi linga buzele si din cand in cand imi tragea buza de jos in gura la el. Dan m-a luat de mana cu care il mangaiam pe coapsa si mi-a mutat-o pe pula lui carnoasa spunand: "Joaca-te cu ea, stiu ca-ti place".
Asa cum mi-a spus, am inceput sa-i masturbez usor pula moale si groasa. Robert mi-a cerut sa ridic capul in sus si sa deschid gura, apoi s-a ridicat putin si a lasat sa-i curga putina saliva fix in gura mea.
Penisul lui Dan a inceput sa se mareasca la vederea acestui lucru, asa ca am spus "Cuiva ii place treaba asta, asa-i Dane?". Atunci Robert s-a uitat catre scula lui Dan care acum devenise putin mai mare in mana mea, apoi mi-a cerut din nou sa deschid gura. A repetat ce facuse inainte, dar cu mai multa saliva, dar nu inainte de a spune:
- Dane, ia uite aici!
Din nou am simtit cum penisul lui Dan crestea tot mai mult, incet-incet transformandu-se in acel salam ce imi umpluse gura si gatul cu ceva vreme in urma. Dan s-a ridicat si el putin si s-a apropiat de mine, iar apoi a facut si el ceea ce facea Robert. Acum amandoi isi lasau, pe rand, cate un firicel de saliva sa se lungeasca din gura lor spre limba si buzele mele.

Mi-am mutat cealalta mana pe scula lui Robert care era aproape intarita. Imi miscam mainile in sus si in jos pe sculele celor doi in timp ce ei isi dadeau drumul pe rand salivei in gura mea. De la Dan nu-mi prea placea pentru ca mai fumase cateva tigari intre timp si avea o aroma de tutun, dar acceptam pentru ca simteam clar cat il excita treaba asta. Din cand in mai trebuia sa inghit, ceea ce ii excita pe amandoi dar si pe mine. Eram plin de saliva lor, atat pe buze cat si pe barbie si in gura.

Dupa ce s-au saturat de asta, Robert s-a ridicat de pe canapea si a mers pana la birou. Cu o voce groasa, Dan mi-a spus ca vrea sa ii sug pula, asa ca m-am sters la gura si imediat mi-am si pus buzele in jurul sculei lui aproape erecte. Am inceput sa i-o ling si sa i-o sug, imi placea foarte mult cum se simtea cand imi miscam buzele stranse pe penisul lui ce nu era inca tare. Asta nu a durat mult pentru ca in scurt timp aveam deja madularul ala cat un salam in gura, lingand si sugand capul pulii lui Dan, care era cat o pruna de mare.
Dan m-a dat putin la o parte, apoi s-a lasat mai pe spate si a ridicat genunchii atat cat ii permitea burta, dupa care mi-a spus sa trec in genunchi si sa-l ling bine. M-am pus in genunchi si mi-am aplecat capul intre picioarele lui, apoi am continuat sa-l satisfac oral. Ii lingeam scrotul paros, apoi ii luam pula in gura, faceam cateva miscari sus-jos, apoi reveneam la scrot.
Dupa un timp, Dan a inceput sa-mi puna mainile pe cap cand ii luam scula in gura si ma impingea pana intra tot salamul acela in gatul meu, facandu-ma sa ma inec si sa produc tot mai multa saliva. Cand ii lingeam scrotul mi-a impins capul putin mai jos, semn ca vroia sa-mi simta limba intre bucile lui paroase.
L-am lasat sa astepte putin, dar pana la urma m-am lasat induplecat si am coborat cu limba printre flocii desi. Nu am reusit sa ajung pana la rozeta, asa ca Dan s-a ridicat de pe canapea si s-a pus capra. Fara sa-mi spuna vreun cuvant, am stiut ce dorea asa ca m-am pus in genunchi in spatele lui si am inceput sa il ling in fund. Dan gemea de placere, mai intens atunci cand imi apasam limba in anusul lui.

Robert ne-a intrerupt, spunand ca vrea sa facem ceva putin mai interesant. Mi-a spus sa ma pun in genunchi cu spatele la caloriferul din fonta ce se afla sub fereastra si sa-mi duc mainile la spate. Avea in mana o sfoara subtire ceea ce era si motivul pentru care mersese spre birou. O gasise intr-unul din sertare si era tare bucuros.
A legat mai intai o sfoara intre calorifer si gleznele mele ce se aflau exact sub acesta, apoi a luat o perna mica si moale de pe canapea si a pozitionat-o intre capul meu si calorifer. Dupa aceea a legat strans incheieturile mainilor mele de calorifer. Sfoara nu ma durea in jurul incheieturilor, dar era cam imposibil sa fac miscari prea ample.

Dan ranjea: "Asta nu ma asteptam sa vad in seara asta!"
Dupa ce s-a asigurat ca sunt legat bine de caloriferul solid din fonta, Robert s-a ridicat in fata mea si si-a bagat toata pula in gura mea dintr-o singura miscare. S-a proptit de pervazul ferestrei si ma futea in gura in timp ce privea afara. Gaseam toata treaba asta foarte excitanta chiar daca ma inecam si aveam senzatii de voma in continuu. Imi placea sa simt tufa de floci, a lui Robert, acum uda de la saliva mea, cum imi atinge buzele de fiecare data cand acesta isi infigea scula adanc in gatul meu.
Eram plin de saliva pe barbie, o simteam rece si oarecum lipicioasa impreuna cu scrotul lui Robert care se lovea si el de barbia mea in ritmul in care eram pompat. La un moment dat a inceput sa gafaie si sa geama, i-am simtit scula parca si mai tare, apoi s-a terminat vibrand cu o explozie de sperma adanc in gatul meu.
A continuat sa mai pompeze putin si dupa ce a ejaculat iar intr-un final si-a retras multumit scula din gura mea, intinzand cateva firicele de saliva amestecata cu sperma in timp ce-si indeparta penisul de buzele mele. Dupa ce si-a sters scula cu un prosop...



    Login