Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (7) - Tot in baie
Autor : lover09 - 2017-01-06
Citita de 4419 ori - Nota 5.32 (72 voturi)
Cred ca petrecusem mai bine de o ora, daca nu chiar doua, in genunchi pe gresia albastra din baia lui Robert. In tot acest timp, atat Robert cat si Dan imi dadusera muie aproape in continuu. Aveam de jur imprejurul gurii un strat lipicios de saliva amestecata cu lapte ce mi se prelingea in jos de pe barbie.
Ii frecam pula lui Robert iar Dan ma futea in gura intr-un ritm alert, excitandu-se la auzul sunetelor ce ieseau din gura mea atunci cand ma pompa. Se asemanau cu cele facute de un caine care lapaie apa din castron si erau intrerupte doar de ocazionalele sunete de inceput de voma ce il faceau pe Dan sa scoata cate un "Ahhh" prelungit si pe Robert sa-mi cuprinda mana cu care ii frecam scula si sa stranga de ea.
Ambii se amuzau de fiecare data cand cel care pompa mai tare in gatul meu ma facea sa tusesc puternic. Erau amandoi nesatui. De fiecare data cand cel care imi dadea muie era aproape de ejaculare, se oprea si ii facea loc celuilalt. Dan profita de pauzele astea si isi mai aprindea cate o tigara luand loc pe marginea cazii de baie.
La un moment dat, in timp ce Robert imi pompa gatul cu penisul sau plin de saliva, Dan a spus:
- Mai Robert, vad ca nu mai avem lapte dar sunt convins ca iubita noastra ar mai vrea, ce zici sa-i dam si din coaiele noastre pline?
- Bine Dane, eu contribui imediat si apoi te las pe tine - zice Robert printre gafaielile tot mai accelerate.

Nu cred ca au trecut mai mult de doua minute pana ce Robert si-a retras pula din gatul meu pana ce doar capul pulii lui se proptea pe limba mea, permitandu-mi sa-mi misc limba repede chiar sub el in timp ce cu o mana il masturbam repede.
In scurt timp Robert a ejaculat asa cum nu o mai facuse pana atunci. Gemea si respira adanc si rapid, cu spasme bruste, in timp ce jeturi puternice si fierbinti de sperma imi invadau gura pana in adancul ei, unul dupa celalalt. Dupa ce mi-a umplut gura de sperma, si-a retras scula din gura mea deschisa, a privit scurt la lichidul ce tocmai il lasase la mine in gura, apoi mi-a dat foarte usor doua palme peste obrazul drept, spunand:
- Bravo, fetita. Dane, preia tu ca eu iau o pauza.

Dan nu a asteptat sa fie invitat de doua ori, ci a trecut imediat in fata mea. Si-a luat salamul lung si gros intr-o mana, a privit la sperma ce inca o aveam in gura si mi-a spus sa inghit, dar nu tot. Am inghitit o parte din sperma amestecata cu saliva ce o aveam in gura, apoi am deschis iarasi gura. Inca aveam sperma si saliva in gura, asa cum dorea Dan.
Ce a facut apoi a fost sa-si puna capul ala gros si tare intre buzele mele. M-a cuprins cu mainile de cap, apoi a inceput sa impinga. A facut o mica pauza cand pula lui ajunsese la intrarea in gatul meu apoi dintr-o data a inceput sa pompeze rapid, bagandu-si madularul pana ce buzele mele se frecau de flocii lui imbibati de saliva si urme de lapte, apoi scotandu-l pe jumatate, intrand la loc, si tot asa.
Clabuci de sperma amestecata cu saliva isi faceau loc printre buzele mele pe pula lui Dan. Ii placea sa ma vada asa si sa auda acele sunete de caine care lapaie, asa ca nu a durat mult pana ce am simtit cum incepe sa-i vibreze pula in timp ce ma futea adanc in gat. Asta impreuna cu gemetele lui nu insemnau altceva decat ce Dan ejacula in adancul gatului meu. Dupa cateva gemete puternice si-a scos repede scula din gatul meu si a terminat de ejaculat in gura in timp ce-si freca singur madularul cu o mana, lovindu-ma usor cu mana peste buze in acea miscare.
Dupa ce a fost complet terminat, Dan a mai stat cateva minute cu scula in gura mea plina de sperma lui si saliva, ducandu-si mana incet inainte si inapoi pe lungimea sculei. Avea cate un mic spasm din cand in cand, urmat de fiecare data de un "Ahh" prelungit.
Int-run final, si-a scos pula din gura mea, a privit cu mandrie la lichidul din gura mea si a spus bucuros:
- Da, e ceva. Stiu ca o parte ti-am dat-o direct pe gat, dar ti-am lasat destul de mult si in gura. Iti place? Plimb-o putin prin gura si inghite tot.

Am facut exact cum mi-a spus. Am plimbat sperma lui prin gura, simtindu-i foarte bine aroma aceea intepatoare de barbat fumator amestecata cu gustul acela masculin si apoi am inghitit absolut tot.

Dupa atata futut in gura aveam inca scula in erectie,asa ca Robert mi-a spus: "Hai ca am eu grija de tine" in timp ce mi-a pus mana pe scula, incepand sa ma masturbeze. La cat erm de excitat nu a durat mai mult de un minut pana ce am ejaculat pe mana lui. Mi-a intins sperma pe fata si apoi a zis, razand, ca probabil ar fi cazul sa facem fiecare cate un dus.
Am fost cu totii de acord. Eu am facut primul, apoi am plecat in dormitor. Stateam complet dezbracat pe canapea, cu o durere infundata in gat si buzele amortite si rosii de la atata frecare. Eram totusi in extaz. Experienta din baia lui Robert imi placuse la nebunie. Eram bucuros ca gasisem nu unul, ci chiar doi barbati pe gustul meu cu care sa pot face in siguranta atatea nebunii.
Derulam in minte experienta de mai devreme, cand aud vocea lui Robert ca ma striga. Trecusera probabil vreun sfert de ora, ma gandeam ca cei doi trebuia sa fi terminat cu dusul pana acum. Ma intrebam daca oare vor sa o luam deja de la capat. Am raspuns chemarii si am intrat in baie. Amandoi aveau cate un prosop mare in jurul taliei si Dan stergea gresia cu mopul, zicandu-mi.
- Numai lapte a fost pe aici. Uite acum termin de sters, dar am vorbit ceva cu Robert si sper sa o mai sterg odata peste cateva minute.
- De ce sa o stergi inca odata? - intreb eu nedumerit.
- Pune-te in genunchi si ai sa afli. - zice el.

Ma gandeam ca doar nu vor oamenii astia sa o luam de la capat asa rapid. M-am pus in genunchi si ma uitam catre Dan. S-a apropiat de mine si si-a dat jos prosopul, lasand la vedere un penis flasc dar mare si gros inconjurat de un tufis des de par carliontat.
Mi-a spus sa deschid gura, apoi si-a pus capul pulii pe buza mea, cam pe jumatate in interiorul gurii, tinandu-si scula in acea pozitie cu o mana. Cealalta mana mi-a pus-o pe cap si imediat am simtit un jet foarte puternic si fierbinte lovindu-ma in adancul gurii. Am tusit, improscan...



    Login