Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (6) - Dupa o saptamana.
Autor : lover09 - 2017-01-05
Citita de 4265 ori - Nota 4.96 (78 voturi)
Saptamana ce a urmat a trecut foarte greu. Ma gandeam in continuu la ceea ce avea sa se intample in curand: o posibila partida cu Robert si vecinul sau Dan, despre care singurele lucruri care le stiam erau ca are 52 de ani, e discret, solid si are scula uriasa. Erau suficiente informatii cat sa ma tina excitat de anticipare toata saptamana.
Pana la urma a venit si ziua de vineri. Pe la ora 14 am inceput sa ma pregatesc. Mi-am facut o clisma si am facut un dus rapid. Dupa aceea m-am epilat cu mare atentie pe tot corpul si am facut o baie cu apa calduta. Am stat in apa vreo ora, incercam sa-mi imaginez oare cum va fi cu Dan. Anticiparea imi dadea fluturi in stomac, abia asteptam sa vina odata ora 17 sa-l vad pe Robert.
Am iesit din cada, mi-am sters corpul de apa, apoi am mers in dormitor sa ma pregatesc de plecare. Mi-am pensat sprancenele pentru ca trecuse mai bine de o saptamana de cand nu mai facusem asta. Am tras pe mine o pereche de tanga rosii, sosete rosii, apoi am imbracat o pereche de pantaloni lungi de culoare crem deschis si un tricou simplu verde.
Se facuse deja 16:30, asa ca am considerat ca e timpul sa plec. Am luat cu mine doar un luciu de buze pe care il cumparasem mai devreme in acea saptamana si am plecat. Entuziasmat fiind am mers destul de repede, astfel incat la fara 10 ajunsesem in fata blocului lui Robert. Am sunat la interfon, mi-a deschis si am urcat. Ma astepta la usa, intr-un tricou larg si o pereche de pantaloni scurti din bumbac la fel de largi, cu mainile in buzunare si un zambet larg pe fata.
Ne-am salutat, am intrat si m-a poftit in acelasi dormitor unde se intamplase actiunea data trecuta. O sticla de vin alb era pe birou impreuna cu trei pahare.

- Ma bucur sa te vad! Intra, fa-te comod. Mai putin vine si Dan. - spune Robert.
- Si eu ma bucur sa te vad. Sa stii ca m-am gandit toata saptamana la ziua de azi.
- Asta e bine. O sa fie minunat cu siguranta. Am luat si trei sticle de vin. Celelalte sunt la rece.
- Cu siguranta ne vor prinde bine pe caldura asta. Cu toate astea, nu o sa beau mai mult de 2-3 pahare. Vreau sa fiu perfect lucid. - zic eu zambind larg.
- Eh, si eu la fel. Le-am luat sa ne ajunga pana maine seara.
- Maine seara? Inseamna ca ai planuri mari!
- Pai spuneai ca poti sa stai peste noapte. Ma gandeam ca poate iese ceva mai memorabil weekendul asta.

N-am apucat sa mai spun nimic inainte sa se auda soneria. In momentul acela m-a cuprins un val de adrenalina, aveam fluturi in stomac pentru ca stiam ca e Dan la usa. Nu ma asteptam sa am asa emotii.
Robert a iesit din dormitor si in secundele urmatoare am auzit usa deschizandu-se, apoi o voce groasa salutandu-l pe Robert. Au continuat cu o conversatie pe care nu o puteam deslusi cu toate ca stateam intr-o liniste deplina. Simteam inima cum imi bate foarte tare, aproape ca-mi auzeam bataile inimii.
Apoi usa dormitorului s-a deschis incet si pe ea a intrat un barbat cam de inaltimea lui Robert, cu inceput de chelie si parul putin carunt. Era imbracat cu un tricou ce statea lipit de burta lui si niste pantaloni scurti ce lasau la vedere coapsele ce erau vizibil mai mari decat ale lui Robert impreuna cu o padure de par carliontat ce ii imbracau picioarele. Pe brate avea de asemenea un par destul de lung si des ce continua deasupra de coate. Era un barbat paros, si asta imi placea.

- Salut, eu sunt Dan, imi pare bine sa te cunosc.
- Buna Dan, eu sunt Adrian. Si eu ma bucur sa te cunosc.

Dan avea intr-o mana o varga de pescuit si in cealalta o cutie de lapte. A proptit varga de birou si a pus cutia de lapte pe birou. Imediat dupa el a intrat si Robert in camera.

- Dane, bine ai venit. Ia un loc te rog, desfac acum sticla de vin. Vad ca ai adus batul asta. Pentru ce l-ai adus, ca doar n-aveai nevoie de pretext sa vii la mine in seara asta? - intreba Robert razand.
- I-am spus nevestei ca ti-l aduc sa-i legi tu o instalatie si sa ma inveti si pe mine cum sa fac daca tot ma apuc si eu de hobbyul asta al vostru. Dar nu-i nevoie sa faci asta, eu l-am adus pentru altceva, iti arat mai tarziu. - zice Dan zambind catre mine.

Eram mirat, nu intelegeam ce poate Dan sa doreasca in legatura cu acea varga si ce naiba era cu acea cutie de lapte. Dan s-a asezat pe canapea langa mine in timp ce Robert a turnat vinul in pahare. Am ciocnit si am baut o gura de vin, iar apoi Robert s-a asezat pe scaunul de la birou si a pornit calculatorul. Intre timp am inceput sa fac conversatie cu Dan. Era un tip chiar amuzant cu toate ca avea o voce destul de groasa ce imi lasase o prima impresie de om mai dur, mai serios.
In timp ce eu si Dan vorbeam, glumeam si radeam, Robert ne-a intrerupt spunand: "Hei, baieti. Ia uitati-va aici", intorcand monitorul catre noi. Pe monitor rula un film in care erau doi tipi si o tipa. Brusc mi-am adus aminte, era acel video despre care imi povestise ca il vazuse impreuna cu Dan. Dan ranjea.

- Adi, nu vrei tu sa ne arati bucile alea ale tale? - intreba Robert
- Cu placere. - zic eu entuziasmat.

M-am ridicat de pe canapea, m-am intors putin astfel incat sa vada amandoi bine, mi-am descheiat pantalonii si i-am tras pana deasupra de genunchi.
- Wow, tanga?! - exclama Dan bucuros.
- Da, Dane. Si rosii, ce zici? - raspunde Robert.
- Ce zic? Uita-te si tu la fundul asta rotund. Si nici urma de par. Nici pe picioare! Asta e... nici n-am cuvinte, imi place, faine picioare! Pot sa le ating, Adriane? Pot sa-ti mangai picioarele?
- Sigur, zic eu departand picioarele putin mai mult.

Am simtit cate o mana pe fiecare coapsa. Dan imi atingea picioarele si ma mangaia de sus in jos si de jos in sus, zicand "Daa, imi place. Foarte fina pielea, imi place sa-ti mangai picioarele.
Era real. Eram in dormitorul lui Robert impreuna cu doi barbati maturi, unul din ei imi mangaia coapsele iar celalalt se uita la noi zambind cu gura pana la urechi. Toate astea la fix o saptamana dupa ce Robert facuse primul pas si ma mangaiase pe picioare pe malul apei. Habar nu aveam eu in urma cu o saptamana ca asta va urma dupa ce Robert ma intrebase acelasi lucru, daca ma poate mangaia pe picioare. Imi placea acea situatie. Imi placea senzatia pe care o aveam cand Dan imi mangaia usor coapsele.
M-am aplecat putin cat sa ajung la mainile lui Dan. L-am cuprins de incheieturi si i-am ridicat usor mainile pe coapsele mele pana ce au ajuns pe fund. Atunci Dan a scos un "Mmmm" si a inceput sa-mi framante bucile. M-am uitat catre Robert si l-am vazut cum isi mangaie lent scula prin pantalonii scurti.

- Iti place sa vezi asta, Robert? - il intreb eu.
- Da, continuati. Imi place sa privesc asta.

Ca din senin Dan mi-a tras o palma peste fund, de jos in sus. Asa de tare a dat ca a rasunat in toata camera si eu am strigat un "Au" destul de tare. Robert radea. In urmatoarea secunda mi-am mai luat una, mai tare, de data asta peste cealalta buca. Iar am strigat "Au". Robert inca radea.

- Mai Adriane, nu mai striga asa tare ca ne aude vreun vecin. - zice Robert razand.
- M-a luat prin surprindere. Nu ma asteptam la doua palme in halul asta.
- Vezi ca mai vine una. - zice Dan.

Am strans din dinti de data asta si n-am mai scos decat un sunet infundat. Dan a continuat cu palmele o vreme, iar eu il priveam in ochi pe Robert in tot timpul asta. Lui ii placea asta pentru ca si-a bagat o mana in pantaloni si a inceput sa o plimbe lent in sus si in jos.
Dupa ce a terminat cu palmele, Dan m-a intrebat:
- Ti-a placut sa iei palme peste fund?
- Ai mana cam grea, dar mi-a placut, sa stii.
- Bine, asta inseamna ca putem continua cu surpriza mea.
- Surpriza? Intreb eu mirat.

Dan s-a ridicat de pe canapea si a mers catre varga de pescuit ce o adusese cu el. A ridicat-o, i-a desfacut capacul de jos si a scos doar varful ei. L-a pus pe birou langa sticla de vin, apoi a pus capacul inapoi pe varga si a lasat-o jos. Imi imaginam ce urmeaza. Omul asta adusese cu el varga aceea doar ca sa-i foloseasca varful elastic, subtire si rezistent pe fundul meu. Stiam ca voi pleca de acolo cu linii rosii ce vor ramane pe fundul meu cateva zile bune, dar in mod surprinzator gandul asta ma excita.

- Dane Dane, pai pentru asta ai adus tu varga? Aveam si eu varfuri. - zice Robert razand.
- Stiu ca aveai si tu, dar asta vreau sa-l iau cu mine acasa si sa-l pastrez ca amintire a acestei seri. Sau cine stie, poate vom avea ocazia sa-l mai folosim de multe ori... pana se rupe - completeaza Dan fixandu-ma cu privirea.
- Cam greu sa rupi ala, dar vezi tu cum faci. - zice Robert.

Dan a venit catre mine, m-a intors cu fundul direct catre Robert si mi-a spus sa ma aplec putin. Mi-am aplecat, sprijinindu-mi mainile de genunchi. Mi-a spus sa strang din dinti si sa incerc sa nu zbier prea tare. In scurt timp am auzit un vajait puternic ce s-a oprit brusc cu un pocnet cand varful acela mi-a lovit bucile. Cu greu m-am abtinut sa nu strig un "Au". In schimb am strans din dinti si am scos un "Mmm" scurt si ascutit.
A urmat o a doua lovitura, apoi a treia, a patra, a cincea... Intre timp, Dan isi scosese penisul afara din pantaloni si incepuse sa-si plimbe o mana pe el, cu cealalta continuand sa-mi biciuiasca fundul. Cand am vazut ca si-a scos-o am ramas inmarmurit. Avea o scula lunga si negricioasa. Era inca flasca ce se transforma intr-una semi-erecta pe masura ce imi aplica cate o lovitura peste fund.
In starea asta semi-erecta in care ajunsese era groasa cam cat un furtun de masina de spalat. Atarna cu greutate peste elasticul pantalonilor lui Dan, iar faptul ca isi ridicase si tricoul lasase la vedere o tufa neagra si deasa de floci la baza acestui furtun negricios ce se termina cu un cap mare si mov ce avea la baza lui preputul gros pe care Dan tocmai il trasese in spate. Cu toate ca inca nu era erect, penisul lui Dan cred ca masura vreo 20 de centimetri, sau cel putin asa parea. Era urias. Mai tarziu mi-a spus ca are 23 cand e sculata.

- Vreau sa mi-o sugi! Ai fundul tot rosu deja, daca mi-o sugi acum, ma opresc.
- O sa incerc. Nu cred ca va fi usor la cat e de mare.
- Stiu, dar o sa-mi placa sa te vad incercand.
- Chiar vreau sa vad asta! - zice Robert venind mai aproape de noi si asezandu-se pe canapea.
- Hai, in genunchi cu tine. - zice Dan.

Dan s-a pozitionat cam un metru in fata lui Robert iar eu m-am pus in genunchi in fata lui, avandu-l pe Robert in stanga mea privind cu entuziasm cum imi apropii buzele de furtunul lui Dan. Am inceput sa-i ling capul, apoi mi-am plimbat limba pe toata lungimea sculei, pana ajungeam in tufa aia deasa de par de la baza ei.
Robert a intins mainile si i-a tras pantalonii lui Dan jos, zicand "Hai, jos cu astia, e timpul sa ne facem mai comozi.". Atunci Dan mi-a spus mie sa ma dezbrac si eu, sa raman doar in tanga. Am facut cum mi-a spus. Intre timp, Robert a fugit rapid din dormitor si in cateva secunde a revenit, tinand in mana un sutien rosu.

- Uite, asta e al sotiei. Ia pune-l pe tine, ar merge de minune cu chilotii aia rosii!

Sotia lui avea sanii foarte mici, asa ca sutienul era unul micut iar cupele aveau 90% burete si doar o mica adancitura care in mod normal se mula peste sanii Ionelei.

- Wow, imbunatatiri! - exclama Dan bucuros.
- Bine, daca tot vreti sa facem asta, am adus si eu ceva cu mine.

Am bagat mana in buzunarul pantaloniilor ce erau acum pe podea si am scos luciul de buze. Am fugit repede pana pe hol unde era o oglinda si mi-am dat buzele cu acel luciu usor rozaliu cu aroma de cirese. Mi-am pus repede si sutienul, inchizandu-l in fata si apoi intorcandu-l. M-am privit rapid in oglinda, aratam binisor. Am fugit repede inapoi in camera si m-am pus inapoi in genunchi in fata lui Dan.
Aveam acum pe mine doar un sutien, o pereche de tanga si sosete, toate rosii. Ambii au aprobat felul cum aratau acum buzele mele, Dan spunand. "Ah, suge-mi-o acum cu buzele alea pline si stralucitoare". Am facut asa cum a spus, i-am luat penisul urias in mana si i-am introdus capul intre buze. Robert isi daduse si el hainele jos si acum se masturba foarte lent.

- Acum ca te-ai dat si cu luciul ala, chiar trebuie sa-ti fut de adevaratelea gurita aia apetisanta. - zice Dan

Intre timp eu ma continuam sa-l masturbez cu doua maini si sa-i sug capul pulii lui Dan. Imi placea la nebunie cum scula aia semi-erecta aluneca inainte si inapoi in gura mea, iar faptul ca trebuia sa folosesc doua maini ca sa-l masturbez ma excita la nebunie.
Trecusera cateva minute iar el avea penisul tare acum. Si-a pozitionat mainile la mine pe cap, apoi mi-a spus ca pot sa iau mainile de pe scula lui ca de acuma pula lui conduce. M-am conformat si am luat ambele maini de pe madularul lui Dan, apoi i le-am pus pe coapse. Dan incepuse sa impinga tot mai mult scula spre gatul meu, ceea ce ma facea sa salivez enorm, eram plin pe barbie si ma inecam in continuu. Cand vroiam sa ma retrag pentru ca simteam o senzatie tot mai mare de voma, Dan se ajuta de mainile sale ca sa-mi tina capul in loc.

- Imi place la nebunie sa te fut in gura, nu ...



    Login