Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (4) - Apartamentul
Autor : lover09 - 2017-01-03
Citita de 4355 ori - Nota 4.14 (84 voturi)
Seara de sambata a fost extraordinara. Dupa ce am ajuns acasa am stat in pat fara sa adorm cateva ore, gandindu-ma la tot ce se intamplase intre mine si Robert in acea seara. Stateam cu o mana in boxerii largi si imi mangaiam usor penisul, retraind acele momente in care Robert ma facuse fetita lui, fiind primul barbat al carui penis simtise interiorul fundului meu.
Am adormit intr-un final, prin cap trecandu-mi tot felul de ganduri despre cumva fi ziua urmatoare cand urma sa merg la Robert acasa.
Duminica m-am trezit devreme, am facut unele treburi prin casa, apoi am facut o baie fierbinte si mi-am epilat cu grija tot corpul. Mi-am facut si o clisma pentru orice eventualitate inainte de a face baie, asa ca eram pregatit pentru orice urma sa se intample acasa la Robert.
Stiind cat de mult apreciase Robert lenjeria me tanga cu o zi inainte, am hotarat sa port o pereche de tanga, de data aceasta de culoarea rosie. Am imbracat o pereche de pantaloni scurti, un tricou si vazand ca era deja ora 16 jumate, am aruncat doua mulinete, o lanseta mica si cateva inele intr-o gentuta si am plecat catre Robert. Trebuia sa iau lucrurile astea cu mine pentru ca erau pretextul pentru care il vizitez pe Robert.

Am ajuns in fata blocului lui la 17 fara cateva minute. Am asteptat putin in fata blocului, apoi am sunat la interfon. A raspuns o voce de femeie:
- Cine e?
- Sunt Adrian, am venit la Robert.
- Buna Adrian. Deschid acum, urca.

Am urcat, iar la etajul cu pricina ma astepta zambitoare o doamna de varsta mijlocie imbracata intr-un halat de baie roz.
- Buna Adrian, eu sunt Ionela, sotia lui Robert. Pofteste inauntru te rog, ma bucur sa te cunosc. - spune ea cu un zambet larg.
- Buna Ionela, imi pare bine sa va cunosc.
- Hei, fara plural te rog. Simt ca te cunosc destul de bine la cat mi-a vorbit Robert despre tine. - exclama ea razand.
- Bine Ionela, atunci ma bucur sa "te" cunosc. Suna mai bine asa, intr-adevar. - zic eu zambind.

Eram deja inauntrul apartamentului. Era aranjat frumos, aerisit iar multitudinea de plante din el oferea un aer proaspat. Sufrageria era chiar la capatul holului de la intrare, iar cele doua dormitoare aveau intrari separate, unul avand intrarea din holul principal, iar celalalt fiind accesibil prin sufragerie.
Ionela era o femeie de varsta mijlocie, cu ochii caprui, parul saten si lung, finuta si cu buze pline. M-a poftit sa ma asez pe canapea si asta am si facut. M-a intrebat cu ce sa ma serveasca si i-am spus ca un pahar cu apa e suficient.
- Imi place apartamentul. E aranjat frumos, si imi place ca sunt multe plante. Ma simt ca in natura. - zic eu zambind
- E un fel de hobby de-al meu, ma bucur ca iti plac. Robert mi-a spus ca iti place natura. Si mie imi place, dar nu il prea insotesc la pescuit. Prefer sa fac plaja cu cateva prietene.
- Se vede. - spun eu aruncand o privire scurta la gleznele ei bronzate.
- Vad ca si tu esti prins de soare destul de bine.
- Da, pai stand la pescuit atata timp, m-a prins si pe mine. In plus, in timpul saptamanii mai merg si la plaja. Imi place sa stau intins la soare si sa citesc cate o carte.

Chiar atunci iesise si Robert de la dus. Purta un halat gri dar am reusit sa-i vad scula pentru cateva momente pentru ca chiar atunci isi lega halatul.
- Salut Adriane, nu mi-am dat seama ca ai ajuns deja. Ma bucur sa te vad.
- Salut Robert! - zic eu zambind, ridicandu-ma ca sa dau mana cu el.
- Ma imbrac imediat si ne putem apuca de treaba. Ionela, intre timp poti sa-l intrebi pe Adi despre curiozitatea ta. - zice el razand, dupa care merge spre dormitorul de langa sufragerie.
- Despre ce curiozitate vorbea Robert, Ionela?
- Pai Robert mi-a spus ca iti epilezi tot corpul, e adevarat?
- Sigur, uite. - spun eu intinzand bratele spre ea.
- Wow, chiar asa e - spune ea studiindu-mi si atingandu-mi bratele. Ai o piele foarte fina.
- Multumesc.

Intre timp Robert a revenit in sufragerie si zambea cu gura pana la urechi uitandu-se cum sotia sa imi studiaza bratele.
- Na, cum e? Te-ai convins?
- Da dragule, foarte interesant.
- Adi, ce zici, mergem sa ne apucam de curatat mulinetele alea?
- Da, sigur, am adus doua dintre ale mele si o lanseta in speranta ca ma vei ajuta sa schimb cateva inele.
- Sigur ca da, ia gentuta si hai in celalalt dormitor unde imi pastrez eu sculele.
- Baieti, spor la treaba. Daca aveti nevoie de ceva, eu voi fi aici uitandu-ma la seriale.

In secunda urmatoare, m-am ridicat, am luat gentuta si am pornit spre celalat dormitor condus de Robert. Am intrat si imediat ce a inchis usa, Robert m-a si luat in brate, mi-a dat un sarut foarte foarte umed si apoi mi-a spus:
- Pune-te repede in genunchi si suge-mi pula ca nu mai pot. Abia am asteptat sa ajungi aici.
- Dar Ionela? Daca intra peste noi?
- Nu intra, cand se uita la seriale nu se mai ridica de pe canapea prea usor. Acum taci si suge-mi pula ca vreau sa explodez in gura ta.

M-am pus imediat in genunchi, asa cum a poruncit Robert. I-am tras in jos pantalonii scurti si i-am cuprins penisul semi-erect in mana. Il masturbam usor cu mana in timp ce mi-am pus buzele in jurul sculei lui. Am inceput sa sug din penisul lui si sa misc buzele pe lungimea lui tot mai repede, miscandu-mi si mana in acelasi ritm.
In scurt timp, penisul lui Robert s-a intarit iar el mi-a luat mana de pe scula lui, spunandu-mi ca vrea fara maini. Atunci mi-am pus ambele maini pe bucile lui si am continuat sa-i sug pula tot mai energic. Ii luam toata scula in gura si eram plin de saliva pe barbie, iar robert soptea in continuu "Asa fetita mea, asa".
La un moment dat am auzit cum respiratia lui Robert s-a accelerat, iar apoi mi-a spus: "Vezi ca vine". Nici bine nu a terminat de spus asta, ca am si simtit cum i se incoarda pula. Mi-am retras buzele de pe penisul lui Robert, am deschis larg gura si am inceput sa i-o frec rapid cu mana, avand grija ca scula lui Robert sa fie indreptata spre gura mea larg deschisa.
Robert si-a bagat mainile la mine in par si in acelasi timp am simtit jeturi calde de sperma cum imi ajungeau atat in gura, cat si pe fata. Dupa cateva astfel de jeturi, Robert si-a luat mainile din parul meu, a facut un pas in spate si in timp ce privea cum sperma lui se scurgea incet pe fata mea a spus:
- Fetita mea, bravo. Imi place sa-mi vad sperma pe fata ta. Inghite ce ai in gura si sa nu te stergi pe fata.

Am facut asa cum a spus el. Am inghitit toata sperma care o aveam in gura, m-am ridicat si m-am asezat pe canapeaua ce se afla in acel dormitor. Intre timp, Robert a scos dintr-un sertar cateva mulinete desfacute si le-a insirat pe birou spunand:
- Le pun aici sa fie plauzibil pretextul nostru. - zice el chicotind incet.

Si-a tras pantalonii inapoi pe el si a venit langa mine pe canapea.
- Stii, nu ti-am spus pana acum, dar Ionelei ii plac foarte tare barbatii epilati.
- Serios? Si... totusi ce vrei sa spui, nu prea inteleg.
- Adriane, eu si ea nu prea mai facem sex in ultima vreme. Suntem casatoriti de mult, nu mai sunt aceleasi scantei intre noi cum erau odata. In plus, eu m-am ingrasat si ea e slabuta, nu prea ne mai potrivim foarte bine in pat. Oricum, ce vreau sa zic e ca daca e sa faca sex cu cineva, as vrea sa fii tu acea persoana si nu vreun necunoscut. Pe tine te cunosc, stiu ca te-ai purta frumos cu ea si stiu si ca ai satisface-o cu scula aia a ta.
- Wow, Robert. Asta chiar a fost neasteptat. Nu ai mai adus vorba despre asta.
- Asa e, dar chiar am discutat cu ea despre asta si azi nu ai venit aici doar ca sa ne vedem noi, ci si ca sa te vada Ionela.
- Bine. Sunt socat de discutia asta, dar daca voi doriti asta, eu particip cu siguranta.
- Ma bucur ca spui asta. Din ce am vazut pana acum, Ionela e placut impresionata de tine. Ce e important totusi e ca ea sa nu stie ca noi doi facem sex. Poate ii voi spune in viitor, da...



    Login