Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (3) - ziua a doua, continuare
Autor : lover09 - 2017-01-02
Citita de 3805 ori - Nota 4.10 (94 voturi)
Continuare la "E bine sa ai un hobby (2) - ziua a doua"

- Adi draga, a fost fenomenal. Sper ca ti-a placut si tie asa cum mi-a placut si mie.
- Da dragul meu Robert, mi-a placut la nebunie. Imi place sa fiu fetita ta.

- Apropo de asta, te-ai mai gandit daca vrei sa fii fetita mea in intregime?
In timp ce ma intreba asta, Robert s-a apropiat de mine si si-a plasat un deget intre bucile mele, masandu-mi usor anusul.
- Robert, ma intrebi daca vreau sa-ti simt scula aia mare in fundulet?
- Da Adi, asta te intreb. Vrei sa-mi imping pula adanc in fundul tau?

Nu am spus niciun cuvant. In schimb am plecat de langa el, am mers pana la geanta cu care venisem la pescuit, si dupa cateva secunde de bajbait prin ea, m-am intors spre Robert cu mainile la spate, spunandu-i sa intinda mainile spre mine cu palmele in sus. A facut asa cum am spus, privindu-ma intrigat. L-am lasat sa stea asa cateva secunde, apoi privindu-l in ochi i-am pus intr-o mana un pachet de prezervative iar in cealalta tubul de lubrifiant.
Vazand asta, i s-a luminat fata. Avea un zambet larg si ma privea fix in ochi.
- Asta inseamna ca vrei, Adi?
- Tu ce crezi, mai Robert? - zic eu zambind
- Eu cred ca tu vrei in sfarsit sa-ti fut funduletul in seara asta si sa te fac fetita mea de adevaratelea. Am dreptate?
Din nou nu i-am spus niciun cuvant, si m-am indreptat incet catre aceeasi salcie de care ma sprijinisem mai devreme pentru repriza de spanking de care avusese chef Robert. Mi-am pus mainile in jurul salciei, mi-am arcuit spatele si am asteptat. Nu a trebuit sa astept prea mult ca am si simtit mana lui Robert cum imi aplica lubrifiantul rece pe anus, bagand cate un deget si facand miscari lente de dute-vino. Apoi a mai luat niste lubrifiant si l-a aplicat tot acolo, de data asta impingand incet doua degete. S-a jucat asa cu doua degete facand miscari de dute-vino in fundul meu.
Simteam cum ma cuprinde un val intens de adrenalina in timp ce Robert lucra de zor cu degetele ca sa-mi lubrifieze anusul cat mai bine. Dupa cateva minute am simtit o noua tura de lubrifiant, dar de data asta Robert incerca sa impinga trei degete inauntrul meu. Ma durea putin, dar imi placea mult mai mult, iar el isi putea da seama foarte usor de asta ascultand gemetele mele.
S-a chinuit putin pana sa reuseasca sa introduca trei degete, dar cu suficieta rabdare, Robert se juca acum cu trei degete in fundul meu, inainte si inapoi. Am simtit cum si-a scos degetele de acolo dupa cateva minute apoi am simtit inca o tura de lubrifiant rece care m-a facut sa tresar, si l-am auzit pe Robert cum a desfacut pachetul de prezervative spunand:
- Dragul meu, in curand te voi face fetita mea. Esti pregatit?
- Da Robert, sunt pregatit sa-ti simt pula adanc in fundul meu.
Nici bine nu am terminat de spus asta, ca am si simtit capul pulii lui robert la intrarea in fundul meu, care acum era suficient de largita de degetele lui. A impins-o incet de tot, timp in care eu gemeam in continuu. Nu ma puteam abtine, era o placere imensa sa simt capul pulii lui Robert, tare si cald cum intra la mine in fund.
- Iti place? - intreba el in soapta
- Robert, bag-o toata si fute-ma ca nu mai pot, sunt in extaz, imi place la nebunie.
Robert continua sa-si impinga lent scula in fundul meu, iar eu simteam parca fiecare vena si ficare denivelare de pe penisul lui, iar asta ma excita enorm. Aveam scula tare si dreapta. In scurt timp a reusit sa o introduca toata si mi-a spus:
- Fetita mea, acum am toata pula in fundul tau. Esti fetita mea, cum te simti?
- Ma simt foarte bine, imi place la nebunie. Fute-ma, Robert.

Am inceput sa-mi misc incet fundul, iar Robert vazand asta a inceput si el sa faca miscari dute-vino in fundul meu. Ma futea. Eram futut in fund de acest barbat de 49 de ani, paros si cu burtica si imi placea la nebunie. Ii spuneam asta si lui, ii spuneam ca imi place ca sunt futut de el, ca imi provoaca placeri intense si ca vreau sa ma futa cat mai des.
Auzind aceste cuvinte din gura mea, Robert a inceput sa pompeze tot mai repede. Si-a lipit burta si pieptul de spatele meu, cuprinzandu-ma in brate si ma futea cu pofta. Dupa vreo zece minute am observat ca ejaculez fara ca macar sa-mi fie atinsa scula de ceva. Era o senzatie extraordinara si i-am spus asta si lui Robert.
Si-a dus o mana pe scula mea si a luat pe degete sperma, mai apoi ducand degetele la gura mea. Mi-a intins putin sperma pe buze si si-a bagat un deget in gura mea in timp ce continua sa ma futa gafaind. Cand i-am simtit degetul cu sperma la mine in gura am inceput sa-l ling si sa-l sug, ceea ce l-a facut pe Robert sa geama prelungit de cateva ori. A mai luat putina sperma de pe scula mea cu acelasi deget si mi l-a bagat din nou in gura, eu incepand din nou sa-l sug si sa-l ling.
Printre gafaieli m-a intrebat scotandu-si pentru scurt timp degetul:
- Iti place asa? Iti place sa sugi degetul ala cu sperma in timp ce te fut?
- Da, imi place, baga-l inapoi.
- Oare ti-ar fi placut mai mult daca aveai o pula in gura in locul degetului meu? Ti-ar fi putut da si mai multa sperma decat am putut eu sa iau pe deget.
- Mhmm - ingan eu continuand sa-i ling degetul.
- Adi, ma exciti la nebunie, imi ... dau ... drumul ...
Incepuse deja sa ejaculeze, gemand tare si prelungit, iar in acelasi timp isi impingea degetul la mine in gura.
Dupa ce a terminat, si-a scos pula din fundul meu si mi-a spus sa ma pun repede in genunchi. Si-a scos prezervativul si mi-a bagat pula inca erecta direct in gura spunandu-mi sa i-o curat bine de tot. In timp ce eu ii lingeam madularul Robert m-a intrebat:
- Adi, mai devreme te-am intrebat daca ti-ar fi placut sa ai o pula in gura in timp ce te fut. Mi s-a parut ca aprobi, am in...



    Login