Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (17) - un weekend plin 5
Autor : lover09 - 2017-06-13
Citita de 5093 ori - Nota 4.78 (41 voturi)
Dupa o ejaculare lunga si puternica, Robert si-a mai scuturat putin scula de buzele mele, apoi s-a lasat cu toata greutatea pe canapea, langa Dan, oftand prelungit:

- Pfffff, asa da muie. Asa da...
- Hai ca preiau eu. Fetita, ia bea tu asta. - zice Dan intinzandu-mi un pahar mare plin cu lapte, fara sa se ridice de pe canapea.

Am baut repede tot paharul, cu inghitituri mari.

- Esti gata? - intreba Dan ridicandu-se de pe canapea si venind spre mine in timp ce-si freca scula deja intarita si gata de actiune.

N-am apucat sa-i raspund la intrebare, ca m-a si cuprins cu o mana de cap si una de sub barbie. Am deschis gura si in urmatoarea secunda Dan era cu totul in gatul meu. A pompat scurt de cateva ori, apoi si-a retras madularul gros din adancul gatului meu, provocandu-mi totodata o senzatie puternica de voma ce a facut o parte din laptele ce tocmai il bausem sa vina inapoi, dar de data asta nu foarte violent, ci doar cu viteza, fara sa-l improsc insa de aceasta data.

- Ah, ce bine e, cat imi place! - exclama Dan, varandu-si din nou uriasul madular in gatul meu.

La fel ca si inainte, l-a bagat cu totul dintr-o singura miscare, tinandu-ma ferm cu mainile de cap si de sub barbie. A pompat din nou de cateva ori, presandu-si flocii de buzele mele de fiecare data cand impingea. Cand a auzit sunetele produse de senztia de voma ce mi-o provoca, si-a retras scula, facand loc laptelui sa curga cu putere inapoi, strecurandu-se printre buzele mele si pula lui paroasa.

Dan a continuat asa pana ce nu mai venea nimic inapoi pe gatul meu, apoi mi-a dat sa beau inca un pahar de lapte si a continuat sa ma futa in gura asa cum ii placea, facandu-ma sa vomit fiecare picatura de lapte ce o bausem. Dupa ce am mai terminat un pahar, Si-a retras din gatul meu pula plina de saliva si lapte si s-a asezat pe canapea, cu picioarele departate.

- Hai sa-mi sugi pula acum, suge-o cum vrei tu, cum iti place tie, dar sa nu o stergi de tot laptele asta.

M-am apropiat in genunchi de el, m-am pozitionat intre picioarele lui si m-am sprijinit cu coatele pe coapsele lui. Avea pe pula un amestec de saliva si lapte ce se continua in jos spre flocii lui desi ce erau imbibati in acelasi lichid de la baza pulii pana mai jos pe scrot.

I-am luat scula intr-o mana, i-am lipit-o de burta si am inceput sa-i ling scrotul acoperit de par, saliva si lapte. il lingeam pe scrot, scuipam, iar lingeam, apoi urcam putin pe pula si reveneam la scrot. Din cand in cand ridicam capul si ma uitam la Dan, moment in care simteam cum isi incoarda pula in mana mea, excitat fiind sa ma vada in felul asta, plin de lapte si saliva pe buze, in jurul gurii, pe barbie si chiar pe obraji.

Dupa cateva astfel de reprize de lins scrotul, am urcat cu limba pana sus pe capul pulii, apoi l-am luat in gura si l-am tinut putin asa, jucandu-ma cu limba pe sub el. Am inceput sa ma apas usor in jos, continuand miscarile cu limba pe pula lui Dan.

- Ah, dragule, suge din ea putin.

La indemnul lui Dan, mi-am oprit putin incursiunea spre baza penisului lui, dar numai ca sa sug la fel ca dintr-un pai. Am supt asa putin, retragandu-mi si capul in sus pentru a face un vid mai mare in gura. Lui Dan ii placea tare mult treaba asta, asa ca m-am jucat asa o vreme. Faceam miscari in sus si in jos cu buzele relaxate pe penisul lui, si de fiecare data cand el spunea "Mai suge putin" ma opream putin si incepeam sa sug asa cum stiam ca ii place.

- Bine fetita, acuma adanc, vreau sa mi-o iei toata in gura.

Auzind aceste cuvinte, am inceput sa fac miscari in sus si in jos cu buzele pe pula lui Dan, incercand sa merg tot mai jos la fiecare repetare. Aveam senzatii de voma din cand in cand si scoteam si sunetele de rigoare. Mai si tuseam rar pe pula lui Dan, dar lui ii placea asta si pe mine ma excita tare mult.
Am continuat aceste miscari pana ce buzele mele au inceput sa atinga parul din jurul sculei lui, apoi am impins scurt mai tare pana ce buzele mele acum presau de-a binelea pe parul lui pubian.
Am stat asa cateva momente, apoi am inceput sa fac miscari scurte in sus si in jos, cu ochii inlacrimati, pana ce nu am mai avut aer, nevoit fiind sa ma ridic rapid si sa scot madularul acela imens din stramtoarea gatului meu.
Am luat cateva guri de aer privindu-l satisfacut pe Dan, apoi am continuat in acelasi fel. Ma apasam pana ce buzele imi ajungeau la baza penisului lui Dan, presand pe flocii lui imbibati in saliva, apoi faceam miscari scurte in sus si in jos pana ce aveam nevoie iarasi de aer.

Am continuat in acelasi fel destul de mult timp. La un moment dat simt ceva rece intre buci. Robert imi aplica lubrifiant. Nici bine nu apuc sa realizez acest lucru, ca si simt un deget cum aluneca inauntru. Era teribil de excitant, asa ca am inceput sa fiu putin mai energic in felul cum ma jucam cu scula lui Dan.

- Vad ca-i place, zice Dan simtind schimbarea in ritmul meu.
- Da? pai hai sa vedem ce mai putem baga aici. - zice Robert ghidandu-ma din genunchi intr-un fel de capra.

Am simtit cum Robert a aplicat din nou lubrifiant intre bucile mele, apoi fara discutii si-a bagat si scula acolo, intrand ferm in anusul meu. Am facut-o asa o perioada, apoi Dan a spus ca vrea din nou cu lapte. Am facut o scurta pauza pana am reusit sa mai beau cateva pahare de lapte, apoi am continuat in aceeasi pozitie ca mai devreme. Singura diferenta era ca de data asta ma apasam cat de tare si de repede puteam, incercand sa-mi provoc singur senzatia de voma pe care o dorea Dan.s
Bineinteles ca in scurt timp am reusit sa incep sa vomit din laptele baut mai devreme.

- Ohhh, da! - exclama Robert imediat dupa ce eu tocmai il umplusem pe Dan din nou cu lapte pe floci.
- E fain, asa-i? - zice Dan.
- Tu stii ce fain strange curul dupa ce iese laptele? Ia mai pompeaza putin. - zice Robert.

Dan mi-a apasat atunci cu putere in scula lui, ghidandu-ma apoi in miscari repetate de sus-jos, cu toate ca nu trebuia sa depuna prea mult efort deoarece si eu faceam aceleasi miscari din proprie initiativa. Laptele nu s-a lasat asteptat, urmat fiind imediat de exclamatiile de placere ale lui Robert, caruia ii placea cum strangeam din buci imediat dupa o repriza de scos lapte.

- Asa fain e? ia sa incerc si eu. - zice Dan.
- Hai.

Imediat, cei doi au facut schimb de locuri, mi-au mai dat niste lapte si au reluat actiunea la fel ca si mai devreme. Eram acum cu buzele in jurul pulii lui Robert, iar Dan era cu madularul lui in fundul meu, pompand lent dar apasat. Ajunsesem cu buzele la baza pulii lui Robert si am inceput sa fac miscari scurte sus-jos cat de repede puteam, apoi cand am simtit ca imi vine sa vomit, m-am retras, facand loc laptelui sa curga inapoi afara.

- Ohhh, ce bine e! - exclama Dan
- Ti-am spus... - zice Robert apasandu-mi capul in jos pe pula lui.

Am repetat treaba asta o perioada, chiar daca la un moment dat nu mai venea nimic inapoi. Oricum, pentru Dan senzatia era aceeasi pentru ca involuntar strangeam din buci imediat dupa ce se termina senzatia de voma.

Au facut cu randul asa un timp, dar la un moment dat Robert a propus sa mergem in dormitor.
Ajunsi acolo, Robert mi-a spus sa ma asez pe spate, sa ridic genunchii si sa ma cracanez. M-am conformat, apoi Robert i-a facut semn lui Dan sa continue sa ma futa in cur. Dan s-a pozitionat intre picioarele mele, mi le-a ridicat, si-a pozitionat greoi madularul la intrarea in anusul meu, apoi dintr-o miscare a fost in intregime inauntrul meu.
Intre timp, Robert a venit cu fata deasupra capului meu si a inceput sa ma sarute pasional. I-am raspuns sarutului si am continuat sa ne sarutam mult timp in timp ce Dan isi misca linistit scula erecta in anusul meu.
Robert si-a ridicat capul, intrerupand sarutul pasional ce il imparteam, apoi mi-a spus sa tin gura deschisa si sa nu o inchid pana nu imi spune el. L-am vazut cum se pregateste, apoi a lasat sa curga un firicel de saliva in gura mea. Am continuat sa tin gura deschisa, asa cum mi-a spus, iar el dat drumul unui strop mare de saliva direct in gura mea, apoi inca unuia, si inca unuia.

- Acum poti sa inchizi gura, dar vreau sa inghiti tot. - zice Robert frecandu-si scula.

Am facut asa cum mi-a spus, am inchis gura si am inghitit toata saliva ce mi-o daduse. Stateam acum cu gura inchisa, dar Dan a mai lasat niste saliva sa curga, de data asta pe buzele mele. A mai lasat putin, apoi am deschis gura in timp ce el continua sa scuipe lent dar mult. Mi-a facut semn si am inghitit din nou, apoi l-am lasat din nou sa-mi umezeasca buzele si barbia cu saliva lui, deschizand mai apoi gura pentru a putea primi in gura toata saliva lui.

- Vreau si eu asa. - zice Dan printre rasuflari.
- Pai hai sa facem schimb de locuri atunci. - spune Robert.

Zis si facut, in urmatoarele momente Robert isi potrivea scula intre bucile mele si impingea, invadandu-mi anusul cu penisul lui erect.
Dan s-a pozitionat la fel cum era Robert inainte, si a lasat saliva sa curga inainte sa-mi deschid gura. eram acum plin de saliva pe buze, asa ca am deschis gura, lasandu-l pe Dan sa-si satisfaca acest fetish de a scuipa in gura mea. Dan avea saliva din abundenta, asa ca imediat am simtit ca s-a strans o cantitate considerabila in gura. Era altfel decat a lui Robert, avea o aroma de tutun destul de pronuntata. Nu era placuta, asa ca am avut o tresarire provocata de o senzatie usoara de voma. Dan mi-a observat grimasele, si imediat mi-a spus sa inghit ca sa fac loc ca el mai are saliva de dat.
Am inghitit cu greu si imediat am avut din nou o usoara senzatie de voma.

- Deschide gura. - zice Dan

Am facut asa cum mi-a spus, iar el a lasat sa curga din gura lui o cantitate destul de mare de saliva, pregatita in tot timpul in care eu ma chinuisem sa inght mai devreme. A dat drumul apoi unui strop mare de saliva in gura mea, apoi inca unuia.

- Acum inghite.

Am inghitit, din nou cu greu, apoi am deschis din nou gura. Dan a lasat din nou sa curga o cantitate mare de saliva, acumulata in timpul in care eu incercam sa-i inghit saliva. Si-a apopiat apoi gura de a mea si a scuipat de mai multe ori, dupa care m-a indemnat din n...



    Login