Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (16) - un weekend plin 4
Autor : lover09 - 2017-06-10
Citita de 3301 ori - Nota 5.69 (36 voturi)
In sufragerie, Robert si Dan stateau tolaniti pe canapea si se uitau la televizor.
- Merg si eu la dus - zice Robert ridicandu-se de pe canapea.

M-am asezat pe canapea in stanga lui Dan si mi-am sprijinit capul de umarul sau. Ma jucam cu degetele printre firele de par carliontat de pe pieptul, burta si coapsele lui. Imi placea foarte mult barbatul acesta solid si paros, imi placea sa stau langa el, sa-l ating si sa ma las in voia lui.
S-a intors catre mine facandu-ma sa-mi ridic capul de pe umarul lui, mi-a pus o mana pe obraz si apoi si-a apropiat buzele de ale mele, sarutandu-ma usor. I-am raspuns sarutului departand putin buzele, iar astfel i-am permis limbii lui sa patrunda in gura mea.
Simteam o aroma puternica de tutun, dar chiar si asa imi placea foarte mult cand limba lui Dan se plimba prin gura mea, asa ca i-am raspuns sarutului si mi-am lasat limba sa se frece vioi de limba lui Dan, intrand cateodata printre buzele lui.
Imi placea si ca Dan nu se abtinea din a lasa toata saliva ce o producea sa ajunga la mine in gura, chiar impingand-o parca cu limba. Simteam cum tot mai multa saliva se strange la mine in gura, apoi i-o dadeam inapoi. De fiecare data reactia lui Dan era sa o intoarca la mine in gura in cantitate chiar mai mare, iar cand era prea multa Dan mi-o intorcea inapoi imediat, acesta fiind semnalul ca ar trebui sa inghit macar o parte. Bineinteles ca inghiteam toata acea saliva cu aroma puternica de tutun, iar in tot acest timp simteam cum mana lui Dan se plimba pe corpul meu, prinzandu-ma uneori de sfarcuri, ca mai apoi sa ma mangaie pe coapsele lipsite de par, alunecand din cand in cand spre scrotul meu pe care Dan il mangaia incet.

Mi-am despartit buzele de ale lui Dan numai pentru a aluneca spre gatul lui, si imediat mai jos, oprindu-ma putin pentru a-i linge sfarcurile inconjurate de un par lung si carliontat.
Am continuat apoi alunecand cu buzele mai jos prin parul ce acoperea corpul lui Dan, ajungand in scurt timp cu nasul in blanita deasa ce inconjura penisul sau ce acum se odihnea dar tot era gros cam cat o banana.
Intre timp Dan isi stersese toata saliva mea de pe scula si floci, dar totusi simteam un miros specific de pula satisfacuta, de sperma si foarte putin de urina. Imi placea acea aroma, asa ca am zabovit putin cu nasul in flocii lui Dan miscandu-mi capul in asa fel in cat ii ridicam din cand in cand scula blegita, ajungand cu nasul pe scrotul lui.
Am apucat sa-i iau pula moale si groasa in gura de cateva ori pana ce Robert a iesit de la dus.

- Hai, ridica-te sa pot merge la dus. - zice Dan
- Bine, dar sa vii repede inapoi - zic eu inainte sa-i mai iau cu totul pula in gura inca o data.

M-am ridicat apoi, indreptandu-mi privirea catre televizor, unde rulau niste videoclipuri pe un canal de muzica veche.
Dupa ce si-a sters corpul cu un prosop, Robert si-a uscat parul apoi s-a asezat pe canapea in locul de unde Dan se ridicase.
M-am uitat in ochii lui si imediat am inceput sa ne sarutam, bagandu-ne adanc limba unul in gura celuilalt si lingandu-ne din cand in cand pe sub buza de jos, spre barbie. Saliva noastra trecea nestingherita din gura unuia in a celuilalt si bineinteles ca eu inghiteam de fiecare data cand puteam.

- Vreau sa ma lingi intre buci - zice Robert oprindu-se din sarutul acela pasional.

Nici nu a terminat bine de spus asta, ca s-a si pus capra pe canapea. Mi-am intors privirea catre bucile lui paroase, am pus cate o mana pe fiecare buca si le-am departat, lasand la vedere tufa de par dintre bucile lui Robert.
Am apropiat imediat buzele de acel par si le-am plimbat de cateva ori in sus si in jos inainte de a le duce spre anusul lui cald. Dupa ce mi-am frecat putin buzele pe acolo, am inceput sa-mi folosesc limba pentru a umezi bine anusul lui Robert. Am continuat sa-mi plimb limba pe acolo, apoi faceam ture intre scrotul lui Robert si anusul lui, zabovind mult pe anus.
Cand Dan a iesit de la dus, s-a asezat direct langa mine si a inceput sa-mi apese cate putin capul spre anusul lui Robert. De fiecare data cand apasa, eu imi incordam limba si o introduceam in anusul lui Robert, spre bucuria acestuia.

- Poti sa te opresti, ca-mi iei culoarea - zice Robert.
- Daca vrei poti sa-mi dai si mie limbi in cur - spune Dan.

Robert s-a asezat in fund pe canapea, iar eu m-am tras catre el, facandu-i loc lui Dan sa se puna in patru labe, cu fundul catre mine.

I-am aplicat acelasi tratament ca si lui Dan, mi-am plimbat buzele printre bucile lui proaspat spalate, apoi am inceput sa-l ling intre ele o buna perioada de timp, spre deliciul lui dar si al lui Robert, care ma incuraja din cand in cand sa-i bag limba in anus lui Dan.

Dupa un timp, Robert s-a ridicat si a plecat spre bucatarie in timp ce eu am continuat sa-i dau limbi in fund lui Dan. M-am oprit din ce faceam doar cand Robert a venit inapoi, aducand cu el inghetata.

- Asa da, inghetata! Exclama Dan ridicandu-se din pozitia in care statea si asezandu-se in fund. Robert a plecat inapoi pentru cateva secude, intorcandu-se cu apa si lapte, ambele reci.

Am dat sa-mi pun un pahar de apa, dar Robert a spus:

- Nu, tu doar lapte, bine?
- Bine Robert, doar lapte. - raspund eu luand cutia de lapte si turnandu-mi in pahar.

Am baut cateva guri zdravene pentru ca imi era sete, apoi am umplut din nou paharul si am inceput sa mananc din inghetata de vanilie oferita de Robert.

Pana am terminat inghetata am baut si toata cutia de lapte, la indemnele celor doi barbati. In timpul acesta ne uitam cu totii la videoclipurile ce rulau la tv si mai discutam una alta despre ele, despre formatiile care cantau si asa mai departe, fiind un canal de muzica veche ce ne placea tuturor.

Dupa ce am terminat cu totii inghetata, Robert a mers sa duca cupele inapoi in bucatarie. Intre timp, Dan a inceput sa ma sarute. Ne-am sarutat un timp acolo pe canapea, apoi l-am vazut pe Robert cu coada ochiului cum statea in picioare in fata mea. M-am uitat mai atent spre el, iar atunci el mi-a zis:

- Vreau sa-mi sugi pula. Vreau sa o scoli si sa o sugi si dupa aia vreau sa ti-o bag toata in gat.

Dan s-a oprit din a ma saruta si mi-a ghidat capul catre penisul flasc a lui Robert. L-am luat intr-o mana, l-am ridicat si l-am bagat in gura. Am inceput sa-l sug, apoi l-am cuprins pe Robert cu mainile de buci si m-am apropiat de el pana ce il apasam cu buzele pe floci si barbia mea ii atingea scrotul.

Imi miscam limba pe penisul lui in acest timp si sugeam din el ca dintr-un pai, ceea ce ii placea enorm lui Robert.
Am continuat sa ma joc asa cu pula lui Robert, timp in care Dan incepuse sa si-o frece pe a lui. Dupa cateva minute, scula lui Robert a inceput sa creasca tot mai mult, pana ce am fost nevoit sa-mi retrag buzele din flocii lui pentru ca incepusem sa ma inec iar stomacul meu plin cu laptele baut mai devreme nu prea suporta asta.

Aveam in gura doar capul pulii lui Robert si ma jucam cu limba pe sub el. Am dus o mana pe scula lui si am inceput sa o plimb inainte si inapoi, rotind putin la fiecare miscare pentru ca stiam ca lui Robert ii place mai mult asa. Am continuat asa pana dupa ce scula lui Robert s-a intarit complet, moment in care Robert si-a pus ambele maini in spatele capului meu si a tras puternic catre el, contrand si cu bazinul in acelasi timp. M-am inecat infundat, ...



    Login