Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (15) - un weekend plin 3
Autor : lover09 - 2017-06-08
Citita de 3956 ori - Nota 5.64 (44 voturi)
Nici nu mi-am dat seama cand am atipit. Canapeaua extensibila din dormitorul mic a lui Robert era destul de confortabila pe post de pat.
Tot ce stiu e ca m-am trezit cand am simtit cum o pula grea mi se loveste de buze in mod repetat.
Am deschis ochii si era intuneric de-a binelea. Numai cateva raze de lumina de la stalpii de afara reuseau sa creeze o lumina foarte slaba in camera. Totusi mi-am dat seama ca cel care ma loveste cu pula peste buze este Robert.

- Ai dormit bine?
- Cred ca da, nici nu stiu cand am adormit.
- Probabil la cateva minute dupa ce ai iesit de la dus. Dupa ce am facut si eu, am venit aici dar tu deja dormeai, asa ca am ramas cu Dan in sufragerie la un pahar de vin.
- Si acum ti s-a facut pofta? - intreb eu cuprinzand in mana penisul flasc a lui Robert.
- Da, vreau sa-ti dau o muie, de incalzire.

Mie deja incepuse sa-mi tresare usor penisul numai la auzul acestor vorbe. I-am belit pula lui Robert si am inceput sa ma joc cu limba pe capul pulii lui. L-am bagat apoi in gura si am inceput sa-l sug.
Robert m-a asezat pe spate, iar el s-a pus deasupra mea intr-un fel de 69, sprijinindu-se in maini in asa fel incat scula lui era in gura mea. Incepuse sa faca miscari scurte in sus si in jos cu bazinul, destul de greu datorita burtii.
Chiar daca probabil nu era cea mai confortabila pozitie pentru el, in scurt timp aveam un madular complet intarit in gura, iar Robert pompa tot mai tare. Nu prea aveam ce sa fac sub greutatea lui Robert, asa ca trebuia sa suport acel tratament ce ma facea sa tusesc si sa salivez abundent in timp ce scrotul paros a lui Robert ma lovea in continuu peste nas.

In timp ce Robert imi dadea aceasta muie sanatoasa, aud usa dormitorului si o lumina calda cum umple camera. Robert s-a oprit din dat muie si s-a ridicat de pe mine. Acum il vedeam pe Dan, complet dezbracat, cum aseaza cele doua lumanari rosii si groase pe birou. Lumina aceasta calda facea totul sa para si mai intim, si mai sexual.

- Ei, va place asa? Romantic! - zice Dan.
- Foarte fain, buna idee ai avut sa le aprinzi. - spune Robert.
- Fetita, tu ce zici? ma intreaba Dan
- Imi place, Dane. E mult mai intima atmosfera. - raspund eu.
- Stai ca vin imediat inapoi - zice Dan fugind din dormitor.

In secunda urmatoare s-a intors cu doua pahare, apoi a fugit din nou si s-a intors cu inca un pahar si o sticla de vin. A umplut toate paharele, apoi am ciocnit si ne-am racorit cu acel vin rece.

- Vad ca ati fost ocupati pana acum, cred ca e randul meu, nu-i asa? intreba Dan.

Nu a asteptat un raspuns ca a si venit in fata mea, m-a prins de ceafa si m-a tras cu gura in tufa de floci ce ii inconjura minunatia aceea de salam pe care el il numea pula.
Fara alte invitatii, am tras aer adanc in piept, simtindu-i aroma de barbat, apoi am inceput sa-i sug pula ce inca nu era tare.
Robert statea langa noi si ma mangaia usor pe par, repetand din cand in cand:

- Asa, dragule, suge. Suge-i pula lui Dan si fa-o tare.

Ma jucam cu limba rapid pe partea de jos a pulii lui Dan in timp ce o sugeam, iar in acelasi timp i-o si frecam cu mana. Dupa un timp s-a intarit complet si Dan a inceput sa-mi dea muie asa cum stia el. O baga cu totul in gura mea si in jos pe gatul meu si gemea de fiecare data cand eu ma inecam si tuseam.
Robert se oprise din mangaiat si acum imi impingea capul mai adanc in pula lui Dan de ficare data cand Dan intra cu totul, spunand:

- Ineaca-te cu pula lui Dan, stii ca ne place sa te inecam asa. Si stim si noi ca iti place sa lacrimezi cu o pula in gat.

Dan si-a pus ambele maini pe capul meu si a inceput sa pompeze mai tare, mai apasat. Ma inecam si tuseam puternic, saliva imi sarea din cand in cand din gura si lacrimi imi curgeau involuntar din ochi. Mi se umpluse si nasul de la atata muie, si respiram tot mai greu. Dan a observat, asa ca a facut o pauza cateva secunde cat sa-mi suflu nasul intr-o batista de hartie.
Imediat a continuat, parca mai apasat, mai agresiv.

Ca de fiecare data cand Dan imi dadea muie, aveam buzele si barbia pline de saliva, se imbibase chiar si in flocii desi a lui Dan. Eram excitat de ceea ce se intampla, iar lui Dan ii placea la nebunie sa-mi dea muie in acel mod agresiv, slabind ritmul din cand in cand doar cat sa mai soarba cate putin din paharul de vin.

La un moment dat, Robert a spus:
- Vreau sa te fut in cur in timp ce Dan iti da muie asa tare.

M-am pus capra, Robert a trecut in spatele meu iar Dan a reluat repriza de oral agresiv dupa ce s-a pozitionat bine in fata mea.
Robert mi-a turnat o cantitate considerabila de lubrifiant intre buci si-a tras repede un prezervativ si m-a penetrat direct cu scula lui tare. A intrat oarecum greu, dar a reusit pana la urma. A inceput sa se miste incet inainte si inapoi, pe toata lungimea pulii, apoi a grabit putin ritmul, dar nu exagerat.
Acum deja ma futeau de-a binelea. Stateam capra intre acesti doi barbati solizi, Robert ma futea bine in fund, iar Dan imi dadea o muie asa de agresiva incat tuseam aproape in continuu.

Dupa un timp au schimbat locurile, si Robert a continuat la fel de agresiv oralul inceput de Dan. Bineinteles ca a mai fost nevoie de mult lubrifiant pentru a acomoda madularul lui Dan, dar in aceasta noapte lubrifiantul sau prezervativele nu erau o problema, aveam suficient din ambele.

La un moment dat, Dan s-a oprit, s-a ridicat de pe pat si a luat de pe birou una dintre lumanari. Robert a sczut si el ritmul in care ma futea in gura, iar Dan s-a asezat cu grija inapoi in spatele meu. A mai turnat niste lubrifiant intre bucile mele, apoi si-a impins madularul inapoi inauntru, oftand de placere.
A reinceput partida, dar intr-un ritm mai lent.
Dintr-o data am simtit un strop fierbinte pe spate. Am tresarit, apoi am simtit inca unul, si inca unul, acompaniati de gemetele lui Dan:
- Mmmmm, mmmmm. Iti place, fetita?

N-am zis nimic. Nu puteam sa raspund pentru ca aveam pula lui Robert in gura. Faptul ca am continuat sa o sug impreuna cu contrele pe care i le dadeam lui Dan in pula l-au lasat sa inteleaga ca nu imi displaceau acei stropi fierbinti de ceara.

Am continuat asa o vreme, intr-un ritm nu foarte alert. Dan imi picura ceara pe spate la intervale regulate, gemand sau oftand de fiecare data cand tresaream. Imi picura ceara pe spate, apoi pe buci, apoi iar pe spate. Incepea de jos si mergea cu stropii in sus pana deasupra de omoplati, mai turna putin pe acolo, apoi cobora din nou.
Cu toate ca la inceput tresaream aproape la fiecare strop, dupa un timp m-am obisnuit cu acea senzatie si chiar a inceput sa-mi placa, sa-mi doresc mai mult.

La un moment dat ne-am oprit putin pentru a schimba pozitia.
Robert s-a asezat in fund cu picioarele intinse, sprijinit in maini spre spate. Eu l-am incalecat cu spatele catre el si m-am sprijinit si eu in maini spre spate imediat dupa ce i-am potrivit penisul in anusul meu.
Am inceput sa-mi misc fundul in sus si in jos pe pula lui Robert. Ii placea la nebunie.

Dan a venit in fata mea, s-a ridicat in picioare pe pat si imi picura ceara pe piept, atingand si sfarcurile uneori. Ardea destul de tare atunci cand cate un strop aateriza in zona sfarcurilor. Totusi grimasele mele nu l-au oprit pe Dan, probabil si pentru ca eu continuam sa imi misc fundul in sus si in jos pe pula lui Robert.
Dan mi-a mai dat putin muie in acea pozitie, apoi s-a retras din nou, picurandu-mi ceara pe piept si pe coapsele complet lipsite de par.

In acest moment deja era foarte excitant sa simt acea ceara fierbinte pe corp in timp ce aveam scula lui Robert in fund, toate astea intamplandu-se in lumina calda si intima a lumanarilor.

Dupa un timp Robert a sugerat ca vrea sa faca o scurta pauza, asa ca m-am ridicat din pula lui. Oricum deja ma dureau si mainile, indiferent de pozitia in care le mutam.

- Intinde-te pe spate si lasa-ti capul in jos la marginea patului. - zice Dan.

M-am uitat putin spre pieptul meu, apoi spre coapse. Erau pline de stropi de ceara. M-am asezat apoi asa cum a cerut Dan. M-am intins pe spate si am lasat incet capul in jos la marginea patului. Dan a apucat un prosop de pe scaun si mi l-apus sub cap. Stia ca va fi agresiv dar nu vroia sa ma lovesc.

Si-a apropiat scula groasa de buzele mele, apoi a introdus-o. I-a pasat lumanarea lui Robert si a inceput o muie asa cum stia el, cu tuse si saliva abundenta ce iesea din gura mea, intinzandu-se pe fata mea, pe scrotul lui Dan si imbibandu-se in flocii lui desi.
In tot acest timp, Robert picura ceara in diferite locuri pe corpul meu. Nu am prea bagat in seama ceara datorita modului agresiv in care Dan ma futea in gura. Asta pana ce Robert a apropiat lumanarea de mine si a lasat o cantitate mai mare de ceara sa curga pe pielea mea. Se simtea mult mai fierbinte ca pana acum, asa ca am incercat sa zbier din instinct, dar tot ce am reusit a fost un sunet infundat urmat de o tuse puternica cu pula lui Dan in gatul meu.

Robert s-a oprit din turnat ceara si a scos dintr-un sertar al biroului nuiaua rulata in forma de cerc. A desfacut-o si a inceput sa ma plesneasca peste coapse destul de tare, facandu-ma sa incerc sa ridic capul la fiecare lovitura. Tot ce faceam totusi era sa-mi imping si mai tare madularul lui Dan in gat, spre placerea lui Dan.

Dan s-a oprit din dat muie si mi-a spus sa ma intind pe burta, asa ca asta am si facut. Au urmat o serie de lovituri de nuia direct peste bucile mele, aplicate atat de Robert cat si de Dan.
Dan a luat iarasi lumanarea si a inceput sa-l acompanieze pe Robert, lasand stropi de ceara sa picure dupa fiecare lovitura aplicata de Robert.

La un moment dat, Robert s-a asigurat ca am picioarele lipite unul de celalalt, apoi am simtit cum ma incaleca. A urmat lubrifiantul intre bucile mele si imediat scula lui Robert m-a penetrat.

- Ce-mi place asa cand ai picioarele lipite, se simt bucile mult mai fain. - zice Robert excitat.

Robert a continuat sa pompeze de zor iar eu contram din cand in cand ridicand putin fundul. Intorceam din cand in cand privirea catre el, ma excita cand il vedeam asa transpirat cum ma fute.

Intre timp Dan s-a asezat in fund in fata mea cu picioarele de fiecare parte a mea. Eram acum practic cu fata in tufa de floci de inconjura madularul acela gros si lung.

- Hai, suge-o. Suge-mi pula. - zice Dan.

Nu m-am lasat rugat, ci am inceput imediat sa-i sug pula lui Dan, asa cum mi-a spus. In timp ce i-o sugeam, acesta mai picura din cand in cand cate un strop de ceara pe spatele meu.

Se pare ca lui Robert ii placea tare mult, pentru ca nu a durat mult pana ce l-am auzit cum geme si l-am simtit cum pompeaza sacadat, ejaculand in prezervativ in fundul meu. Gemeam si eu in timp ce ii sugeam pula lui Dan.
Dupa ce a terminat de ejaculat, Robert a mai stat putin asa, lasandu-si gr...



    Login