Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (14) - un weekend plin 2
Autor : lover09 - 2017-06-07
Citita de 3446 ori - Nota 6.00 (35 voturi)
Robert a deschis usa rapid, ascunzandu-se usor dupa aceasta pentru ca era complet dezbracat. Cand am auzit usa inchizandu-se am mers incet catre holul de la intrare pentru a-l saluta pe Dan.
Era imbracat intr-un tricou si o pereche de pantaloni scurti si avea un zambet larg pe fata. Avea in mana o plasa pe care a pus-o repede pe masa din bucatarie, scotand din ea un tub mare de lubrifiant, cateva cutii de lapte si doua lumanari parfumate rosii, mari si groase.
- Heii, fetita noastra, ce faci tu? Vad ca v-ati apucat deja de treaba - zice Dan razand.
- Ei, pai ce sa facem si noi. Ne ocupam timpul cum putem. - raspund eu.
- V-am intrerupt din ceva?
- Tocmai imi dadea niste limbi in cur extraordinare - zice Robert dandu-mi o palma peste fund.
- Dar de ce ai adus lumanarile, vrei sa facem o atmosfera mai romantica? - intreb eu.
- Printre altele...
- Printre altele?
- Da, ma gandeam sa incercam ceva nou azi.
- Doar nu vrei sa... - zic eu lungind ultimul cuvant in timp ce ma uitam in ochii lui Dan.

Dan a zambit, s-a uitat la Robert, s-a uitat la mine, apoi a spus
- Ba da, dar mai tarziu. Abia astept. Ce zici, te tine?
- Nu stiu ce sa zic, vedem noi mai tarziu - raspund eu.
- Bine, acum continuati ce faceati cand am venit eu, nu ma lasati sa va intrerup - zice Dan in timp ce pune cutiile de lapte in frigider.
- Hai fetita, hai la treaba - zice Robert dandu-mi inca o palma peste fund.

Am mers inapoi in sufragerie, Robert s-a pus din nou capra pe canapea iar eu in spatele lui. Mi-am coborat imediat nasul in parul dintre bucile lui Robert si am inceput sa-l ling incet.
I-am pus o mana pe scrot si am inceput sa-l mangai. Il auzeam cum gemea in timp ce imi miscam limba tot mai apasat pe anusul lui.
Nici nu am observat cand Dan si-a dat jos hainele de pe el, ci dintr-o data am vazut cu coada ochiului acel salam de pula lunga, groasa si paroasa ce atarna intre picioarele lui Dan.

Si-o freca incet de tot cu mana stanga, iar cu dreapta imi mangaia parul si ma prindea din cand in cand de ceafa. La un moment dat s-a apropiat de fata mea, m-a prins tare de par si mi-a ghidat capul direct catre pula lui semi-erecta, indesandu-mi-o toata in gura.
- Hai fetita, linge putin si aici. Robert, doar un minut ti-o imprumut.
- Acuma da-i calumea daca ai luat-o, nu doar un minut. Stii ca-i place. Si imi place si mie sa va vad. - zice Robert in timp ce s-a ridicat si s-a asezat in fund pe coltul mai indepartat al canapelei.

Auzind acestea, mi-am schimbat si eu pozitia, astfel incat acum stateam in fund pe canapea in timp ce Dan continua sa-mi apese tare capul ca scula lui sa intre cu totul in gura mea. Imi umpluse gura cu acea pula groasa ce incepea sa se scoale de-a binelea, iar flocii lui erau lipiti de buzele mele, unii gadilandu-ma pe la nas.
Incepusem sa salivez tot mai mult de la atata pula indesata in gura mea si puteam sa respir doar pe nas, chiar si asa cu greu. Dan a inceput sa-si miste bazinul incet inainte si inapoi, iar saliva pe care nu reusisem sa o inghit din cauza pulii lui incepuse sa curga usor.

- Mmmm, daaa. Vezi Robert cu saliveaza fetita noastra?
- Vad, e clar ca-i place sa-i dai muie. - zice robert in timp ce isi freca usor scula.
- Stai ca imediat incepem mai serios, numa sa mi-o scoale calumea.

Dan si-a continuat miscarile inainte si inapoi pana ce scula i s-a intarit complet. Evident, grohaielile mele nu l-au oprit din a-si impinge salamul ala tot mai tare in jos pe gatul meu. Inca nu il introdusese complet de cand se sculase, dar asta avea sa se schimbe imediat.

- Ai mancat ceva azi? - intreba Dan
- Nu prea, doar putin - zic eu intr-un scurt moment de respiro pe care Dan mi-l acordase.

Nici nu am apucat sa-mi sterg saliva de pe buze si barbie, ca Dan m-a si cuprins cu o mana de dupa cap si cu una de barbie. Stiam ce urmeaza, asa ca am deschis gura mare. Dan nu s-a lasat asteptat, si dintr-o singura miscare m-a facut sa ajung cu buzele la baza pulii lui. Imi bagase tot acel furtun lung de 23 de centimetri pe gat, declansand instantaneu o senzatie puternica de voma, insotita de sunetele de rigoare. M-a apasat bine acolo iar apoi si-a retras doar putin pula din gatul meu, permitandu-mi sa tusesc infundat si sa scot o cantitate considerabila de saliva printre buzele mele si pula lui. Probabil o parte era si urina lui Robert din care inghitisem cu abundenta mai devreme.

- Mmm, daa, asa fetita, uda-mi flocii si pula cu saliva ta. Ah cat imi place sa te inec asa.
- Devine interesant - zice Robert ridicandu-se de unde era si venind mai aproape, langa noi.

Robert mi-a luat mana dreapta si mi-a pus palma in jurul pulii lui. Am inceput sa i-o frec incet in timp ce Dan m-a prins din nou cu o mana de cap si una de sub barbie. A intrat din nou dintr-o singura miscare, facandu-ma din nou sa ma inec dar in acelasi timp si sa-i strang in palma pula lui Robert.

- Ahh, Adi, mai strange-o. Imi place asa. Dane, da-i tot asa ca imi place cum ma strange. - zice Robert.

Dan nu s-a lasat invitat de mai multe ori, ci a repetat figura de mai devreme. El o baga cu totul, eu ma inecam, tuseam, lacrimam involuntar si ii frecam pula lui Robert, strangand din cand in cand, de fiecare data cand Dan imi baga pula pe gat. Aveam buzele si barbia pline de saliva.
La un moment dat, Dan a inceput sa pompeze continuu fara sa mai iese din gatul meu. Ma inecam si tuseam aproape de fiecare data cand o retragea, dar imi placea. Imi placea ca eram folosit de acesti doi barbati solizi si parosi. Faptul ca m-au facut curva lor ma excita. Aveam penisul erect in continuu, chiar si atunci cand aproape vomitam pe pula lui Dan, care acum pompa tot mai rapid in gatul meu. Grohaielile mele se pare ca ii excitau pe amandoi, pentru ca amandoi respirau tot mai apasat.

- Ah. ce-mi. place. sa. te. fut. in. gat. - zice Dan sacadat, pe ritmul in care pompa, scotatnd cate o silaba de fiecare data cand buzele mele ii atingeau flocii.

L-a tinut destul de mult pe Dan acest numar, cred ca vreo jumatate de ora am fost in continuu la un pas de a vomita. Dupa un timp, Dan a inceput sa pompeze tot mai rapid, apoi si-a retras scula din gatul meu si a inceput sa si-o frece rapid in timp ce ii tinea capul in gura mea deschisa. A inceput sa spermeze in timp ce eu inca faceam acele sunete pe care le face o persoana care vomita. Can mi s-a potolit senzatia de voma terminase si Dan de spermat in gura mea.

- Bravo, fetita. - zice el usurat in timp ce isi scutura capul pulii de buzele mele.

M-am uitat in sus, pe langa burta lui paroasa in ochii lui, am inchis gura si am inghitit tot ce ejaculase. M-a prins apoi usor de par si mi-a ghidat capul catre scula erecta a lui Robert. Am deschis gura si am cuprins madularul lui Robert intre buze, lasandu-l sa alunece cu totul acolo. Dan a inceput sa-mi ghideze capul tot mai repede in sus si in jos, apasandu-ma din cand in cand mai tare pe pula lui Robert. A continuat asa pana a ejaculat si Robert in adancul gatului meu. Mi-am retras apoi incet gura de pe pula lui Robert si am tras apoi ca dintr-un pai si ultimele picaturi de sperma.

- Ti-a placut? Mie da. - zice Robert satisfacut.
Buzele imi ardeau, asa ca nu am zis nimic, am incuviintat doar din cap.
- Bravo, ti-a placut si ce muie ti-a dat Dan? Pe mine m-a excitat la nebunie sa privesc.
- Mhmm.
- Mie-mi vine sa ma pis, mergem la baie? intreba Dan entuziasmat.
- Mie nu-mi trebuie acum. Mergeti voi. - zice Robert.

Dan m-a luat de mana si am mers impreuna in baie. Acolo stiam ce am...



    Login