Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (13) - un weekend plin 1
Autor : lover09 - 2017-06-02
Citita de 5172 ori - Nota 7.26 (31 voturi)
Tocmai plecasem din apartamentul lui Robert. Afara soarele stralucea pe cerul senin si albastru de vara.
Ma simteam extraordinar dupa acea noapte plina cu Robert si Dan, parca am plutit tot drumul pana acasa.
Odata ajuns, m-am intins pe spate in pat si am stat o vreme asa, retraind momentele extreme si excitante de noaptea trecuta.

Dupa un timp m-am hotarat sa fac o baie fierbinte. Am petrecut vreo 30 de minute in apa aburinda dupa care m-am pregatit pentru urmatoarea intalnire cu Robert si Dan, epilandu-ma din nou si facandu-mi rapid o clisma.

Mi-am pus intr-un ghiozdan un tricou negru, o pereche de pantaloni lungi crem, niste lenjerie tanga de culoare neagra si sosete negre, dar si luciul de buze. Era dupa-masa cand l-am sunat pe Robert sa-l intreb daca e in regula sa ajung la el intr-o ora. A raspuns entuziasmat ca da, asa ca am luat pe mine o pereche de tanga de culoare albastra, niste pantaloni lungi albastrii si un tricou gri, apoi am plecat spre apartamentul lui Robert.

M-am oprit pe drum doar pentru a cumpara 10 cutii de prezervative si 3 tuburi mari de lubrifiant, apoi mi-am continuat drumul spre Robert. Am ajuns in fata blocului lui in jurul orei 18. Am sunat la interfon si imediat mi-a deschis usa, apoi am urcat in graba, ajungand rapid in fata usii pe care Robert o lasase usor intredeschisa.

Am intrat incet si am auzit o voce:

- Intra, intra. - exclama Robert.

Am inchis usa si am incuiat-o dupa ce am intrat, in timp ce l-am salutat pe Robert, ce turna vin alb in doua pahare.

- Salut Adi, ma bucur sa te vad! - zice Robert in timp ce se indreapta spre mine cu cele doua pahare de vin.
- Si eu ma bucur sa te vad, Robert.

L-am sarutat pasional pe buze, apoi am facut un pas in spate si am luat paharul de vin pe care mi-l oferea. Era rece ca gheata, ceea ce era binevenit dupa un drum in caldura de afara. Robert purta o pereche de pantaloni scurti gri cu elastic si un tricou alb suficient de larg incat sa nu stea lipit de burta lui.
Am mers impreuna in sufragerie unde televizorul era pe un canal de muzica, ne-am asezat pe canapea si am inceput sa bem din acel vin rece dupa ce am ciocnit paharele.

- Extraordinar acest vin dupa caldura de afara. - zic eu usurat.
- Te cred, tocmai de asta am facut provizii pentru cateva zile. - zice Robert razand.
- Asta e bine, pentru ca am adus si eu provizii.
- Da? Ce ai adus tu acolo in ghiozdan?
- Una, alta - zic eu deschizand ghiozdanul spre Robert.
- Ai golit magazinul de prezervative? - intreaba Robert razand copios
- Ar trebui sa ne ajunga, nu-i asa?
- Cine stie, vedem cum decurg lucrurile - zice Robert ducand o mana dupa capul meu si cuprinzandu-ma in brate.

Stateam acum in bratele lui Robert, cu capul sprijinit de pieptul lui si discutam una-alta cu acest barbat matur minunat. La un moment dat am inceput sa-i ling usor un sfarc prin tricou.

- Nu asa - zice el chicotind.

M-a impins usor, apoi si-a dat rapid jos tricoul si m-a cuprins din nou in brate. Stateam acum cu fata lipita de pieptul lui paros si ii lingeam usor sfarcul in timp ce el ma mangaia pe cap. Dupa un timp m-am ridicat putin si am inceput sa-l ling pe gat si pe lobul urechii, ceea ce ii placea foarte mult.
Robert mi-a ridicat capul, apoi m-a impins pe spate si a venit deasupra mea, incepand sa ma sarute pasional, impingandu-si limba adanc in gura mea.

In acest timp mi-a deschis si pantalonii si a inceput sa ma mangaie pe pula prin chiloti, bagandu-si cate un deget din cand in cand sub chiloti, pe lateral. La un moment dat s-a oprit din sarutat si mi-a spus sa tin gura deschisa in timp ce s-a departat putin de gura mea. Stiam ce vrea sa faca, asa ca am facut exact cum mi-a spus. In momentul urmator, Robert a lasat sa curga un strop mare de saliva din gura lui in gura mea deschisa. Mi-a spus sa raman asa, apoi mi-a mai dat un strop de saliva, si inca unul. A facut asta de cateva ori, astfel incat aveam gura plina de saliva lui, dar aveam si pe buze si pe barbie. Cand a considerat ca e suficienta cantitatea, mi-a spus sa inghit, iar eu asta am si facut, stiind ca ii place foarte mult.

Am repetat asta vreo 10 minute, iar cand ramanea fara saliva lua o gura de vin, o plimba prin gura, apoi ii dadea drumul in gura mea. Buzele si barbia imi erau ude de la saliva lui Robert si imi placea asta la nebunie.

- Abia astept sa-l vad si pe Dan cum iti face asta.
- Da? La el e diferit, nu-mi prea place dupa ce fumeaza.
- Stiu, sunt curios daca te ineci sau o sa-ti vina sa vomiti.
- Apropo de Dan, el cand vine?
- Cam peste vreo doua ore cred. Ti-e dor de el?
- Eh, imi place in trei, eram curios doar.
- Si mie imi place, mai ales cand te ineaca cu pula aia mare a lui.
- O sa fie o noapte interesanta, asa-i?
- Asa-i, dar pana una alta ce zici sa ne facem noi mai comozi?
- Suna bine, ce vrei sa facem?
- Vreau sa-ti dau muie. - zice robert ridicandu-se de pe canapea si tragandu-ma si pe mine de maini.

M-am asezat in genunchi in fata lui si m-am uitat in sus spre burta lui rotunda si paroasa, apoi l-am privit in ochi in timp ce i-am tras pantalonii si chilotii in jos pana la glezne.
Pula lui era deja semi-erecta, probabil il excitase destul de bine tot schimbul de saliva de mai devreme.

I-am luat pula in gura si am inceput sa i-o sug in timp ce o si frecam usor cu o mana. Nu a durat mult pana scula lui Robert s-a intarit si Robert mi-a spus ca vrea doar cu gura, fara sa i-o frec cu mana. L-am prins apoi cu ambele maini de fund si am continuat sa-i sug pula cu miscari tot mai lungi. Imi placea la nebunie cand buzele mele ajungeau sa atinga flocii lui carliontati, chiar daca de cele mai multe ori aceasta era urmata de un inec usor datorita grosimii considerabile a sculei lui Robert.

Am facut asta cred ca vreo ora, timp in care Robert ma oprea pentru cateva minute de fiecare data cand era aproape de ejaculare. Dupa tot acest timp, Robert mi-a pus o mana pe cap si una sub barbie si a inceput sa pompeze tot mai rapid si mai apasat, facandu-ma sa tusesc de cateva ori, pana ce a ejaculat abundent in gatul meu. A continuat sa pompeze pana ce a terminat de ejaculat, apoi si-a scos incet din gatul meu scula acoperita de sperma si saliva.

- A fost extraordinar, imi place sa-ti dau muie, ti-as da in continuu.
- Si mie mi-a placut - zic eu stergandu-mi saliva de la gura.
- Hai in baie acum, vrei?
- Da - zic eu ridicandu-ma.

Am mers impreuna in baie, si fara sa trebuiasca sa-mi zica ceva m-a...



    Login