Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (12) - Inainte de plecare
Autor : lover09 - 2017-01-17
Citita de 2641 ori - Nota 4.56 (43 voturi)
Am repostat acest episod dupa ce din greseala l-am postat in categoria gresita.

Dupa intensa partida de dimineata am mai stat putin toti 3 intinsi pe spate pe patul lui Robert. Stateam intre cei doi si imi plimbam usor palmele pe burtile lor paroase, zabovind din cand in cand cu degetele in parul mare, des si umed dintre picioarele lor groase.
Am lenevit asa cred ca vreo 10 minute, dupa care Robert a spus ca ar fi cazul sa facem un dus si sa luam micul dejun ce era deja pregatit. Ne-am ridicat pe rand din pat si am mers la dus. 20 de minute mai tarziu eram cu totii la masa din bucatarie luand micul dejun. Pentru ca nu imi luasem haine de schimb cu mine, eram imbracat in aceleasi haine in care venisem la Robert cu o zi inainte.
Oricum nu purtasem mai mult de cateva ore acei pantaloni lungi crem si acel tricou verde, asa ca nu era nicio problema. Ce vroiam neaparat erau alti tanga si alte sosete pentru ca nu-mi place sa port pantaloni fara lenjerie pe sub ei iar chilotii si sosetele de ieri nu vroiam sa le port din nou.
Dupa ce am terminat micul dejun, Dan a plecat acasa spunand ca va reveni mai spre seara cu forte proaspete. Am ramas doar eu si Robert si dupa ce l-am ajutat sa stranga cele ramase dupa micul dejun, i-am spus ca o sa lipsesc si eu cateva ore pentru ca vreau sa merg acasa sa-mi schimb hainele.
- Bine, ai putea sa-ti iei cu tine si niste haine de schimb ca sa nu mai fie nevoie sa pleci si maine, ce zici?
- O idee buna, asa am sa fac.
- Si vrei sa pleci acum sau mai tarziu?
- Pai cred ca acum, cu cat plec mai repede, cu atat mai repede ma intorc. Dar daca vrei, mai stau. Ai ceva in minte? - intreb eu zambind catre Robert.
- Da, as avea ceva in minte. Vreau sa te fut in cur in dormitorul mare, dar acolo vreau sa fim doar noi.
La auzul acestor cuvinte, parca instantaneu am simtit cum penisul meu incepe sa creasca. M-am uitat in jos si am observat ca intr-adevar incepuse sa se vada cum penisul imi crestea in patalonii ce ii purtam fara chiloti.
Robert s-a uitat si el in jos si dupa ce a suras usor, m-a prins cu mana de penis prin pantaloni si a strans, spunand:
- Te-ai excitat cand ti-am spus ca vreau sa te fut in cur?
- Da Robert, cred ca se vede. Totusi, nu mai avem lubrifiant, ai uitat?
- Asa e, ai dreptate. Totusi, hai in dormitor. Vreau neaparat sa te pun capra si sa te fut in cur acolo. Sunt sigur ca gasim o solutie la problema noastra cu lubrifiantul.

Robert m-a luat de mana si m-a tras dupa el in dormitorul mare. Draperiile groase acopereau fereastra, asa ca imediat ce Robert a inchis usa, ne-am gasit amandoi intr-o camera intunecata unde singura sursa de lumina era peretele de deasupra geamului pe care stralucea slab lumina de afara.
Abia ne vedeam unul pe celalalt, asa ca Robert pus mana pe intrerupator si a aprins un bec ce dadea o lumina slaba dar de un rosu intens ce umplea tot dormitorul. Mi-a dat jos tricoul, iar apoi mi-a desfacut pantalonii si i-a tras in jos pe picioarele mele, punandu-se jos in fata mea. Am ridicat pe rand cate un picior pentru ca Robert sa-mi poata scoate pantalonii.
M-a cuprins cu mainile de fund strangand cu putere si mi-a luat in gura penisul semi-erect ce nu avea niciun fir de par in jurul lui. Mi l-a supt, l-a lins si l-a plimbat prin gura pana s-a intarit complet. Apoi l-a prins cu mana si l-a ridicat pentru a-mi putea linge scrotul lipsit de par. Am ridicat un picior pe umarul lui si am inceput sa gem in timp ce el continua sa se joace cu limba pe scrotul meu.
M-a impins apoi pe pat si m-a lasat acolo pana a fugit sa aduca prezervative. M-am ridicat si m-am asezat in fund pe marginea patului. Imediat s-a intors si Robert cu prezervativele in mana, a inchis usa si s-a oprit in fata mea. Mi-a pus o mana dupa cap si a inceput sa-si frece prohabul de gura mea, impingandu-ma spre el in acelasi timp cu mana.
Am deschis gura si am inceput sa-l musc usor prin pantaloni de scula.
- Oh fetita mea, da-i jos si suge-mi pula. - zice Robert excitat.
I-am tras rapid pantalonii jos apoi am luat in gura madularul paros ce atarna semi-erect in fata mea. L-am supt cu pofta in timp ce cu mainile ii mangaiam lui Robert scrotul acoperit de blanita. Nu mult timp a trecut pana scula lui Robert s-a intarit, stand acum dreapta si tare, asteptand cu nerabdare ceea ce avea sa urmeze.
Robert si-a pus un picior pe pat langa mine, m-a cuprins de cap cu ambele maini si a inceput sa ma futa adanc in gura, facandu-ma sa tusesc si sa ma inec. Nu incetinea ritmul nici atunci cand aproape vomitam, astfel facand ca din gura mea sa se scurga o cantitate considerabila de saliva ce fie aluneca pe barbia mea in jos, fie se strangea pe scula lui facand balonase de fiecare data cand Robert si-o impingea in gatul meu.
Din nou eram futut in gura cu pofta de acest barbat ce parea sa aiba o pofta continua de a se satisface. Statea cu un picior ridicat pe pat si cu unul pe podea, avea acum o mana pe capul meu si cu una ma tinea de sub barbie in timp ce pompa de parca isi baga pula intr-o pizda excitata si uda, nu intr-o gura.
Ma durea maxilarul si ma fortam destul de tare sa tin gura deschisa, dar cu toate astea eram foarte excitat de faptul ca eram sub burta paroasa a lui Robert si o vedeam cum se departa si apoi se apropia rapid de mine in timp ce acesta ma tinea cu putere de cap si de barbie.
Dintr-o data, Robert s-a oprit cu pula adanc infipta in gura mea. Flocii lui imi acopereau buzele si imi inconjurau nasul, iar el s-a uitat in ochii mei inlacrimati de la atata inecat si mi-a spus:
- Fetita mea, acuma vreau sa te fut in cur. Ce zici?
Am aprobat dand din cap in timp ce el continua sa-mi apese tare nasul in parul lui pubian. Apoi, dintr-o miscare rapida si-a scos madularul tare si gros din gura mea. Asa de rapida si brusca a fost miscarea ca aproape m-a facut sa vomit.
Pana el si-a pus un prezervativ pe scula, eu mi-am afundat capul intr-o perna si am ridicat fundul in sus. Ma sprijineam pe un cot, iar cealalta mana am dus-o la spate, incepand sa ma mangai cu degetele intre buci.
Am simtit cum patul se lasa sub miscarile lui Robert ce ajunsese deja in spatele meu. Mi-a departat picioarele astfel incat el sa se poata aseza cu genunchii intre ele. In secunda urmatoare am simtit scula lui cum incearca sa-si faca loc in anusul meu ce inca ardea dupa toata actiunea de dimineata si de noaptea trecuta.
Am incercat sa suport, dar pana la urma i-am spus lui Robert:
- Robert, fara lubrifiant nu merge. Ma doare si imi arde fundul.
A mai incercat de cateva ori sa-si impinga madularul intre bucile mele, dar strigatele infundate ce se auzeau din perna in care imi afundam capul l-au facut sa se opreasca pentru cateva secunde. Am simtit patul cum se misca. Robert s-a ridicat si imediat s-a intors, plasandu-se rapid in aceeasi pozitie din care plecase, cu genunchii intre picioarele mele cracanate. Am auzit cum desface un tub de ceva si l-am intrebat:
- Robert, ce ai acolo? Credeam ca am ramas fara lubrifiant.
- Asa e, draga. Am aici niste crema de maini de-a nevesti-mii. O sa pun multa, asa ca ar trebui sa alunece destul de bine.
Nu stiam cum va fi cu crema de maini dar stiam ca Robert nu se va opri din ceea ce avea de gand. Mi-a spus destul de clar ca vroia sa ma futa in cur atunci si in acel loc. Asadar tot ce puteam sa fac era sa-mi bag capul in perna si sa tin fundul ridicat.
Am simtit cum Robert mi-a pus multa crema intre buci, apoi am simtit cum baga cate doua degete inauntru, impingand totodata si acea crema de maini. Dupa ce a considerat ca mi-a umplut fundul suficient cu crema de maini, Robert si-a proptit scula intre bucile mele si a inceput sa impinga. Crema de maini aluneca destul de bine asa ca pula lui Robert a intrat dintr-o singura miscare lenta si apasata in adancul fundului meu.
- Oh, fetita mea! Ce bine e in tine! - spune Robert cu o voce excitata.
- Iti place sa ma penetrezi, Robert? Iti place sa-ti impingi pula mare in fundul meu?
- Da dragule. Imi place sa-ti fut funduletul aici in patul meu si oriunde altundeva.

Robert a inceput sa pompeze tot mai repede si acum ma futea in fund asa cum vroia el, adanc, apasat si rapid. Imi placea sa fiu fetita lui asa ca miscarile lui ma excitau suficient de mult incat sa ma faca sa gem tare in perna.
La un moment dat am simtit ca acea crema de maini cu care Robert imi umpluse fundul nu mai aluneca asa ca la inceput. Nu am spus nimic pana ce crema nu a disparut aproape de tot. Cand am inceput sa-mi simt sfincterul impins tare inainte si inapoi frecandu-se tare de prezervativul ce era tras pe scula lui Robert, i-am spus:
- Robert, incepe sa-mi arda fundul tot mai tare. Simt prezervativul aproape uscat. Mai pune niste crema te rog.
Robert nu a schitat niciun gest, parca nu ma auzise. Continua sa ma futa cu toate ca vedea si el ca ma futea aproape pe uscat. Miscarile lui Robert ma faceau sa scot cate un "Auu, Robert" puternic in perna.
- Te doare tare, draga?
- Da, Robert, ma doare. Te rog pune crema.
- Bine, stai asa.

A mai pus niste crema, dupa care a continuat sa ma futa. A tinut-o asa o vreme indelungata. Ma futea pana ce pula nu ii mai aluneca infundul meu, apoi punea crema de maini intre bucile mele si o lua de la capat.
- Unde vrei sa termin, dragule? Nu mai rezist mult. - zice Robert gafaind.
- Mai intrebi? Vreau sa-mi spermezi in gura, Robert. Vreau sa-ti simt gustul.
- Intoarce-te repede! Cu capul peste marginea patului! - striga Robert scotandu-si scula brusc din fundul meu.
M-am intors rapid si m-am pus pe spate, cu capul in jos peste marginea patului. Robert a sarit repede din pat, si-a scos prezervativul si mi-a bagat pula adanc in gura. Priveam excitat catre scrotul lui paros si transpirat ce se misca inainte si inapoi chiar deasupra ochilor mei. Ma lovea cu el peste nas de fiecare data cand pompa adanc in gatul meu.
Si-a pus o mana intre capul meu si marginea patului ca sa nu ma lovesc si a continuat sa impinga tot mai repede. Mi-am pus palmele pe fundul lui, am strans tare si apoi am lasat un deget sa alunece intre bucile lui paroase. II mangaiam apasat rozeta inconjurata de par des in timp ce Robert imi futea gura cu o pofta de neoprit.
Dupa cateva secunde, Robert a inceput sa geama tot mai tare iar eu i-am simtit scula cum se intareste si mai puternic in gatul meu. A urmat un jet puternic acompaniat de o vibratie puternica a madularului lui Robert in gatul meu.
Apoi Robert si-a retras scula complet din gura mea, si-a luat mana din spatele capului meu si a inceput sa si-o frece frenetic, improscandu-ma cu sperma lui calda atat in gura ...



    Login