Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (11) - O noua zi.
Autor : lover09 - 2017-01-10
Citita de 4560 ori - Nota 4.49 (81 voturi)
Am deschis ochii si in camera intrau cateva raze de lumina printre crapaturile oblonului, care luminau suficient incat sa creeze o lumina difuza in tot dormitorul. Aveam o senzatie in gat de parca mancasem inghetata rece ca gheata toata noaptea.
Robert nu mai era pe pat iar Dan dormea pe o parte, cu fata catre mine. Muzica nu se mai auzea, iar linistea din dormitor era tulburata doar de cateva zgomote ce pareau sa vina din bucatarie, fie un robinet deschis, fie vase ce erau asezate unul peste celalalt.
M-am intors incet spre Dan si i-am privit corpul plin de par des si carliontat ce ii acoperea burta mare si putin lasata ce se odihnea la doar cativa centimetri de mine. Parul lui se continua de pe burta in sus spre pieptul lui, formand acolo o adevarata padure de fire lungi, carliontate si dese. Nu se oprea acolo, ci continua pe langa gatul lui, catre umeri, imbracandu-i intr-o blanita formata din fire lungi. Vazusem de ieri cat de paros Dan, avand par chiar si pe spate. Cu toate astea nu ma puteam abtine sa nu-l admir din nou si azi, imi placea foarte mult.
Mi-am lasat privirea in jos pana ce ochii mei s-au oprit la penisul lui flasc ce atarna intr-o parte. Era gros, negricios si paros, terminandu-se cu un preput mare si gras. Brusc mi-au venit in minte amintirile noptii trecute. Stateam in liniste si retraiam momentele in care acest barbat ce dormea acum langa mine ma posedase ca si cum as fi fost sclavul lui, impreuna cu bunul sau prieten Robert, in patul caruia tocmai ma trezisem.
Imi treceau prin minte momentele in care penisul acesta ce statea acum moale si lasat era tare si gros si imi intra in gat asa de tare incat imi provoca lacrimi. Toate aceste ganduri, impreuna cu faptul ca priveam fix catre penisul flasc dar gros ce atarna din tufa deasa de par de sub burta lui Dan, au inceput sa-mi provoace o erectie. Penisul meu crestea rapid in timp ce anusul ma ardea de fiecare data cand strangeam din buci. Curios, aceasta arsura-durere imi facea penisul sa se trezeasca si mai repede.

M-am tras foarte incet in jos, picioarele imi erau acum putin in afara patului. Aveam fata aproape lipita de minunatia aceea de penis ce atarna obosit dupa tot efortul de noaptea trecuta. Din tufa aceea mare de par ce acoperea scrotul si inconjura penisul lui Dan, urcand chiar si cativa centimetri pe el, simteam o aroma puternica de sex, o combinatie de barbat transpirat, sperma si un usor iz de urina.
Mi-am apropiat buzele de penisul lui Dan, am tras aer adanc in piept pentru a-i simti aroma cat mai bine iar apoi am scos limba si i-am atins capatul cret al preputului. Am inceput sa ling usor acea piele rosie si umeda in timp ce ma excitam tot mai tare de la aroma ce o simteam de fiecare data cand inspiram.
Am luat apoi preputul lui Dan intre buze si am inceput sa il sug usor in timp ce imi introduceam limba in gaura formata de acea piele groasa, incretita si umeda. Imi placea la nebunie sa ma joc asa, deja penisul meu era intr-o erectie puternica. Intre timp se trezise si Dan. Nu spunea nimic, dar am auzit cum respiratia lui si-a schimbat ritmul, dintr-unul lent intr-unul mai rapid. Nici nu facea vreo miscare, probabil vroia sa ma faca sa cred ca inca doarme sau poate inca nu era complet trezit. Imi placea asta.
In scurt timp am deschis gura si am luat in gura tot mai mult din penisul lui Dan, in timp ce preputul inca inconjura in intregime glandul. Deschideam gura, apoi o impingeam pana in tufa de floci, dupa care apropiam limba si ma retrageam incet in timp ce apasam foarte usor cu limba in sus pe scula flasca a lui Dan.
Nu a trecut mult pana ce penisul lui Dan a inceput sa se ingroase iar buzele mele incepusera sa-i impinga preputul in sus putin cate putin la fiecare cursa.
Dintr-o data am simtit pe limba un cap de pula umed, cu aroma de sperma si putin sarat, iar pielea groasa a preputului lui acum tras in spate era parca imbibata intr-un lichid ce oferea aceleasi arome.
Probabil ca intr-o alta situatie asemanatoare n-as fi continuat sa ling un penis cu acelasi miros si aceleasi gusturi, dar acum nu ma deranja si stiam ca este in regula pentru ca il cunoscusem deja pe Dan si stiam ca este o persoana curata ce face macar un dus zilnic. Asadar nu-mi faceam probleme datorita igienei pentru ca stiam a lui Dan era foarte buna si stiam ca aroma si gustul ce il avea acum pula lui se datora doar noptii trecute. Pana la urma era normal din moment ce adormise asa rapid fara sa apuce sa faca un dus. Si aromele astea de pula statuta chiar ma excitau acum stiind ca nu se datoreaza lipsei de igiena, si unei scapari minore - aceea de a fi adormit aseara fara un dus.

Chiar cand capul pulii lui a fost complet decalotat si a atins interiorul gurii mele pentru prima oara in acea dimineata, l-am auzit pe Dan cum trage aer adanc in piept si apoi spune:
- Mmm, neata. Mai mai ce fetita dragastoasa am eu aici.
- Neata - zic eu zambind dupa ce mi-am retras capul in spate si m-am uitat fix in ochii lui pe jumatate deschisi.
- Nu te opri, imi place cum m-ai trezit. - zice Dan

Imediat mi-a pus o mana pe cap si m-a impins la loc, cu gura in tufa lui de floci, presandu-mi buzele pe penisul lui inca flasc dar ce se ingrosa cu fiecare secunda ce trecea. Mi-a miscat capul cu mana lui si a miscat din bazin, frecandu-si coaiele si pula de buzele mele ce acum erau deschise si dornice sa mangaie din nou pula acelui barbat matur, paros si excitat.
A ridicat un picior astfel incat scrotul sa nu-i mai fie presat intre coapsele groase iar apoi a continuat sa-mi frece buzele asa cateva minute, acum ghidandu-ma si catre zonele dintre scrotul si picioarele lui, locuri ce mai devreme erau inaccesibile. Cand a deschis picioarele, un iz de barbat viril a iesit la iveala, lasand totodata sa se vada de fiecare parte a scrotului cate o linie groasa de par des si transpirat.
Mi-a ghidat buzele si limba ce o scoteam din cand in cand si catre acele zone, asigurandu-se ca ii simt gustul pe deplin. Lingeam cu pofta acele zone usor transpirate si asta ma excita la nebunie. Ma excita ca Dan isi misca bazinul si imi ghida limba peste tot.
Dupa ce i-am lins bine zonele dintre scrot si picioare a inceput sa imi miste gura mai mult spre scrotul lui paros, insistand la inceput chiar intre picioare unde se gasea o alta tufa de par umed, iar apoi mai sus spre penisul lui ce era acum intr-o stare semi-erecta.
Aveam grija sa-mi intind saliva abundenta peste tot, provocandu-i gemete printre care mai scotea cateva cuvinte "Ah, ce ii place cum aluneca asa bine limba ta pe coaiele mele". Dupa minute bune de frecat si lins, Dan mi-a spus pe un ton categoric:
- Suge-mi pula. Ia-o in gura si suge-o pana se scoala bine de tot. Dupa aia o sa te fut in gura pana iti dau lacrimile. Vreau sa te aud cum te ineci si aproape vomiti. N-ai mancat nimic inca, nu? N-as vrea sa murdarim patul lui Robert.
- Nu, inca nu. - zic eu cu un glas infundat dintre picioarele lui Dan.

I-am luat apoi pula in gura si am inceput sa o sug tare si sa-mi misc capul cat de repede puteam. Dupa vreo 5 minute, aroma de mai devreme disparuse aproape complet, spalata fiind de toata saliva mea. O mai simteam putin cand nasul mi se afunda in flocii lui Dan.
Scula lui Dan se intarise deja iar el incepuse sa faca miscari puternice cu bazinul in timp ce cu o mana imi apasa capul tare spre el. Iar ma futea in gura. Ma futea in gura iar mie imi placea chiar daca inca simteam dureri usoare de maxilar si de gat dupa noaptea trecuta. Ma futea in gura si eu salivam in continuu, formand balonase. Ma futea adanc si dur in gura iar eu ma atingeam pe penis, frecandu-l cu miscari lente si ample in timp ce ma inecam si salivam cu balonase pe pula lui Dan.
Printre mormaielile si gemetele lui Dan am auzit cum s-a deschis usa dormitorului.
- Ohoo, da vad ca v-ati trezit. Ce faceti voi aici? - intreba vesel Robert.
Dan nu dadea drumul nicicum capului meu, asa ca nu puteam sa-i raspund lui Robert. In schimb, si-a infipt tare pula in gatul meu si a facut o pauza de cateva secunde acolo.
- Uite dau o muie fetitei noastre. Ghici unde era cand m-am trezit. Era cu buzele pe pula mea si o lingea, asa ca ii dau pula acuma. - raspunde Dan gafaind.
- Bine, Dane. Ma bucur ca v-ati trezit. Tocmai am pregatit un mic dejun pentru toti. Am facut cateva omlete si am pregatit niste rosii si branza. Avem si paine proaspata, am fost mai devreme pana la magazin.
- Harnicule, multumesc. Hai si tu pana una alta, sigur gasesti ceva de facut pe aici pana termin eu. Mancam dupa, bine? - raspunde Dan

Am auzit usa cum se inchide, apoi patul cum se lasa sub greutatea lui Robert. Se asezase si el langa noi. Mi-a dat o palma peste fund cu o pofta de m-a facut sa gem cu putere chiar acolo in pula lui Dan. S-au amuzat amandoi apoi am mai simtit cateva palme peste buci.
Imediat dupa ce au incetat palmele, am auzit sunetul distinctiv al tubului de lubrifiant ce era probabil aproape gol. In urmatoarea secunda eram plin de lubrifiant intre buci. Nici n-am apucat sa ma acomodez cu raceala gelului, ca am si simtit degetul lui Robert complet introdus in anusul meu. Am mai scos un "Mmm" rapid printre tentativele lui Dan de a ma face sa vomit, provocat fiind de gestul brusc a lui Robert.
A scos degetul dupa ce l-a miscat rapid de cateva ori inainte si inapoi. Am auzit din nou tubul de lubrifiant. Imediat dupa aceasta, Robert a inceput sa apese trei degete pe rozeta mea. Stiam ca sunt trei pentru ca ma durea putin mai tare decat de obicei, asadar stiam sigur ca nu sunt doar doua.
Stia ca ma doare, dar nu s-a oprit din impins pana nu i-am simtit pumnul cum imi apasa tare pe buci. Robert tocmai isi introdusese trei degete in anusul meu dintr...



    Login