Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E bine sa ai un hobby (10) - Placere prelungita
Autor : lover09 - 2017-01-09
Citita de 4403 ori - Nota 5.53 (60 voturi)
Dan inca era in fata mea, cu pula aproape flasca in gura mea. Chiar daca nu era sculta, tot era groasa cat o banana iar pielea negricioasa si moale incerca sa-i acopere capul. Ma tinea strans lipit cu buzele de parul lui pubian si imi tot spunea sa o sug ca pe un biberon. Aveam acum gura plina cu o pula calda si paroasa ce avea o aroma inconfundabila de barbat satisfacut si imi placea sa simt parul de pe ea cum imi gadila limba ce mi-o miscam in toate directiile in timp ce sugeam asa cum Dan imi ceruse.
Robert tocmai isi proptise scula la intrarea in anusul meu dupa ce ma improscase din nou cu niste lubrifiant. A inceput sa-si impinga madularul tare in fundul meu, facandu-ma sa scot un "Mmmmm" prelungit in timp ce aveam pula lui Dan in gura. Numai ce reusise sa-si treaca capul pulii de intrarea in fundul meu, cand dintr-o data a iesit spunand:
- Hei, am o idee. Ce ziceti sa facem o atmosfera mai placuta aici?
- E placuta tare si acum. Ce propui sa facem? - zice Dan
Apoi Robert se ridica in picioare, invitandu-ne si pe noi sa facem la fel. Eu m-am ridicat si m-am sters la gura apoi mi-am dus o mana la maxilar si am deschis gura larg de cateva ori, apoi am spus:
- Robert, nu stiu ce idee ai, dar sper ca nu e foarte extrema pentru ca deja ma doare maxilarul de la atata tinut gura deschisa.
- Adriane, stai linistit ca nu e nimic extrem. Muie tot iti dam amandoi dar uite acum e un moment bun pentru o pauza pana imi pun ideea in practica.
Dan a spus ca daca tot facem o pauza, el merge pana la baie sa se usureze, iar apoi o sa fumeze o tigara, apoi a iesit imediat din dormitor.
- Fetita mea, ia spune, iti place cum a iesit seara asta pana acum? - ma intreaba Robert
- Da, Robert. Ma bucur ca l-ai gasit pe Dan pentru ca ma excita la nebunie cand ma futeti amandoi. - zic eu in soapta catre Robert.
- Nu vrei sa mergi sa-l ajuti pe Dan in baie pana schimb eu atmosfera pe aici? Sunt sigur ca va aprecia surpriza.
- Bine, iti povestesc dupa aceea cum a fost. - spun eu

Am iesit din dormitor si am mers direct catre baie. Am batut in usa de doua ori apoi deschis-o incet si mi-am varat capul inauntru. Dan era cu capul lasat pe spate, iar sub burta lui paroasa avea o mana cu care isi tinea penisul flasc din care iesea un jet puternic de urina aproape transparenta.
- Dane, ai nevoie de ajutor acolo? - intreb eu in soapta.
Dan intoarce capul catre mine si zice bucuros:
- Mai intrebi? Treci in genunchi sa-ti umplu gura.
Am intrat in baie, am inchis usa dupa mine si intr-o secunda eram deja in genunchi pe gresia rece, in fata lui Dan. Aveam fata la doar cativa centimetri de penisul lui. A facut repede un pas in spate ca sa-mi permita sa ma mut chiar intre el si toaleta, apoi cu o mana m-a ghidat rapid astfel incat acum jetul lui puternic intra direct in gura mea.
- O sa iau mana de pe pula, bine? Tine-o tu cu buzele. Sa nu pui mana pe ea, doar buzele.
Pana acum facusem tot ce imi ceruse barbatul acesta si nu aveam de gand sa ma opresc acum, asa ca am urmat instructiunile primite. Mi-am asezat buzele in jurul acelui cap de pula gros in timp ce Dan se pisa cu putere. Simteam jetul fierbinte cum imi inunda gura si in scurt timp am simtit si un siroi cald ce mi se scurgea pe barbie. O parte curgea pe jos si o parte mi se prelingea pe gat si mai apoi pe piept.
- Inghite, fetita mea. Inghite, vreau sa aud cum inghiti. - zice dan cu o voce soptita.
Imi era destul de greu sa inghit cu gura deschisa, dar nu aveam sa il dezamagesc pe Dan. M-am chinuit si am reusit sa iau cateva inghitituri din lichidul cald in timp ce Dan tot spunea: "Asa, dragule, asa."
Poate multi nu sunt atrasi de jocurile cu urina, dar era ceva foarte excitant la ce se intampla intre mine si Dan in baia lui Robert. Stateam in genunchi pe gresia albastra si rece, cu nasul in flocii lui Dan, cu fruntea lipita de burta lui paroasa si cu penisul lui gros intre buzele mele in timp ce el urina multumit de faptul ca poate sa faca asta in gura unei fetite ascultatoare, iar eu inghiteam cat puteam, asa cum el imi ceruse. Imi placea asa de mult incat am inceput sa-i sug capul pulii in timp ce inca urina, facandu-l sa scoata cateva gemete.
Am continuat asa pana a terminat de urinat, apoi am supt bine si ultimii stropi dupa care mi-am retras capul putin in spate si l-am intrebat:
- Iti place sa-ti dai drumul in gura mea, Dane?
- Da, as vrea sa inveti sa inghiti tot fara sa curga niciun strop afara din gura ta, si apoi sa petrecem un weekend sau chiar o intreaga saptamana in care sa nu fac altundeva decat in gura ta.
- Chiar asa? Vrei sa fiu fetita ta ascultatoare o saptamana intreaga fara oprire?
- Da, as vrea tare mult asta. Acuma ia suge-mi tu pula ca m-ai cam excitat.

Nu a trebuit sa-mi spuna de doua ori. Mi-am apropiat gura de pula lui belita ce inca mirosea putin a urina si am luat-o in gura. Am inceput sa sug cu putere, miscandu-mi capul in fata si in spate. Dupa cateva minute, scula lui Dan era intr-o stare semi-erecta cand se aud cateva batai in usa de la baie. Robert a intrat imediat dupa aceea, intreband:
- Ce faceti voi aici, nu veniti in dormitor?
- Uite ii sug pula lui Dan. Incerc sa i-o scol. - zic eu retragandu-mi gura de pe penisul lui Dan.
- Bine, nebunilor. Haideti in dormitor. - zice Robert razand.

Am mers toti trei in dormitor, unde ne astepta o atmosfera complet diferita de cea dinainte. Robert stransese toate bolurile, cupele si celelalte lucruri folosite de pe birou si a adus o noua sticla de vin si trei pahare curate, inconjurate de niste lumanari aprinse ce luminau frumos in bezna din camera.
M-am uitat in jur si am vazut alte lumanari aprinse ce dadeau un aer foarte intim acelui dormitor care altfel ar fi fost complet intunecat deoarece Robert lasase si jaluzelele in jos.
Canapeaua era acum desfacuta iar un cearsaf inchis la culoare o acoperea. Era un pat destul de incapator pe care erau asezate si doua perne mari de aceeasi culoare cu cearsaful.
In fundal se auzea incet si o muzica lenta si linistitoare. Robert crease o atmosfera ce in orice alta situatie putea fi considerata romantica, dar cu totii stiam ca acolo urmau sa se petreaca niste lucruri nu tocmai romantice.
- O atmosfera... sexy. - zic eu
- Asta era ideea ta? - intreba Dan
- Da, va place? - raspunse Robert
- Mie imi place. - spuse Dan
- Si mie. - zic eu
- Ma bucur. - zice Robert zambind.
- Arata romantic, dar stim toti trei ca ce urmeaza sa faceti cu mine nu va fi tocmai romantic - zic eu razand.

Au inceput si ei sa rada, apoi am intrat cu totii in dormitor iar Robert a inchis usa. Ne-am asezat pe pat. Asternuturile reci mi-au dat un fior atunci cand pielea mea le-a atins prima data.
Robert s-a asezat spre perete, cu fata spre mine, iar Dan s-a intins in fata mea. Robert a inceput sa ma mangaie si sa-mi maseze bucile in timp ce Dan a inceput sa ma sarute cu pasiune. Asa cum ma obisnuise deja, Dan imi dadea o doza destul de generoasa din saliva lui cu iz de tutun. Nu pot spune ca imi placea, dar stiam ca lui ii place tare mult asa ca nu obiectam. In schimb, inghiteam tot ce imi dadea.

Mi-am dus mana in jos pe burta lui si am ajuns la penisul lui ce inca era semi-erect asa cum il lasasem in baie. Am inceput sa-l masturbez in timp ce el continua sa ma sarute, mangaindu-mi cu o mana pieptul si jucandu-se cu sfarcurile mele.
Robert imi masa in continuare bucile si din cand in cand isi ducea o mana in sus pe spatele meu, mangaindu-ma, apoi revenea cu ea pe bucile mele. In timp ce eu il masturbam de zor pe Dan si ii acceptam saliva in gura, Robert si-a strecurat un deget intre bucile mele si se juca cu el acolo. A luat mana numai putin cat sa scoata de sub perna tubul de lubrifiant.
M-a dat bine cu el intre buci, dupa care a inceput exercitiul ce il cunosteam deja foarte bine. Pe rand a bagat un deget, apoi doua, apoi trei si de fiecare data ma futea cateva minute cu ele, aplicand lubrifiant suficient cat sa alunece foarte bine.
Dupa ce ma futuse si cu trei degete, a mai aplicat o doza de lubrifiant. Asteptam sunetul ambalajului de prezervativ, dar spre surpriza mea am simtit tot degetele lui la intrarea in anusul meu. Ma gandeam ca vrea sa ma mai futa putin cu degetele inainte sa mi-o traga.
Robert avea totusi altceva in minte. Am simtit cum degetele lui aluneca inauntrul meu, dar de data asta era altfel decat pana atunci. Incepea sa ma doara.
- Robert, ce faci acolo? - intreb eu facand o pauza din sarutul cu Dan.
- Stai linistita, fetita mea. Tu fa-i laba lui Dan in continuare si da-i gurita ca imi place sa vad cum va sarutati.
- Bine, dar ma doare putin ce faci tu acolo.
- O sa te obisnuiesti, te iau incet.

Robert tocmai isi bagase patru degete in anusul meu, intinzandu-mi sfincterul asa cum nu mai fusese intins pana atunci. Continua sa puna mai mult lubrifiant dupa care impingea tot mai mult degetele inauntrul meu, provocandu-mi o durere tot mai mare.
Am inceput sa zic cate un "Au" din cand incand, dar Robert nu se oprea.
- Vezi sa nu-l rupi ca vreau sa ne mai distram in noaptea asta. Vrei sa bagi toata mana acolo?- zice Dan
- Nu, doar patru degete dar vreau sa le bag de tot, pana la degetul mare.
- Dragule, te doare tare? - ma intreaba Dan.
- Ma doare destul de tare, dar e suportabil. - ii raspund.
- Fetita, daca chiar te doare tare de tot, sa-mi spui si o sa ma opresc, bine? - spune Robert in soapta.

Dan avea o pula foarte groasa, dar nu se compara cu toata palma lui Robert. Simteam ca mi se intinde sfincterul pana la limita, iar datorita durerii am si lacrimat putin. Dan a vazut si mi-a sters lacrimile, spunand: "Lasa ca imediat trece durerea si o sa-ti placa."
Cred ca a trecut vreo jumatate de ora pana sa nu mai simt durere. Robert era cu toata palma, mai putin degetul mare, in fundul meu si ma futea lent in timp ce ma saruta pe umeri. Incepuse sa ma excite treaba asta, asa ca si penisul meu incepuse sa aiba o erectie.
Probabil Dan a l-a simtit miscanduse, pentru ca a spus.
- Robert, acuma ii place. Baga mare ca i s-a sculat.
- Serios fetita, ti s-a sculat putulica? - intreaba Robert in soapta, lingandu-mi urechea.
- Da dragule, fute-ma tare, sunt fetita ta cuminte. - zic eu.
- Te-am largit destul de tare. O sa te fut in noaptea asta pana nu mi se mai scoala pula. - zice Robert.
- Lasa ca preiau eu daca nu ti se mai scoala. - zice Dan razand.
- Puteti sa ma futeti amandoi pana nu le mai puteti scula, pana va dor sculele. - zic eu, din ce in ce mai excitat.

Robert si-a scos palma din fundul meu, lasandu-mi sfincterul larg si cu o senzatie de arsura. Si-a pus rapid un prezervativ pe scula si a inceput sa ma futa rapid in timp ce eu gemeam si ii frecam rapid pula lui Dan.
Printre gemete, am spus:
- Dane, vreau sa-mi dai muie. Vreau sa-mi dai o muie asa cum iti place. Vreau sa-ti bagi pula asta mare adanc in gatul meu si sa o impingi de parca ai vrea sa ma faci sa vomit. Fa-ma sa ma inec cu pula asta groasa pe care vreau sa ti-o umplu de saliva.

La auzul acestor cuvinte, Dan, cu toata greutatea lui, s-a mutat rapid si statea acum cu o mana sprijinit pe podea si cu pula in dreptul buzelor mele. Mi-a spus: "Deschide gura si o sa-ti dau o muie acuma de nu o sa ma uiti niciodata".
Am deschis gura, si in urmatorul moment Dan era cu o mana pe capul meu iar cu bazinul a impins brusc pana ce tot madularul lui a intrat adanc in gura si in gatul meu, provocandu-mi o senzatie de voma asa de violenta incat daca as fi avut ce, probabil as fi vomitat pe loc.
Dan incepuse sa ma futa in gura frenetic iar Robert continua sa ma futa in cur, gafaind si gemand. Dupa o vreme, dan a intrebat:
- Na iti place sa-ti dau muie?
Nu puteam sa raspund nimic pentru ca el ma futea in gura in continuare.
- Robert, vrei sa-i dai muie si tu? Parca as schimba locurile, ce zici? - intreaba Dan.
- Da, hai ca la cat i-am largit curul o sa-ti intre mai usor acuma.

S-au oprit amandoi din ce faceau si au schimbat locurile, facand o scurta pauza. Imi simteam anusul in flacari si eram plin de saliva si lacrimi pe fata. Fara sa ma pot sterge pe fata, Robert si-a dat jos prezervativul de pe scula si a inceput sa ma futa in gura chiar mai frenetic decat Dan.
Dan si-a pus un prezervativ pe penis, apoi l-a potrivit intre bucile mele. A impins foarte putin, a stat putin acolo, apoi cu o singura miscare rapida l-a impins inauntru si a inceput sa ma rapid. M-a durut foarte putin cand pula lui groasa mi-a invadat fundul, asa ca nu am facut nimic altceva decat sa-mi pun o mana pe fundul lui Robert in timp ce el continua sa pompeze rapid in gatul meu.
- Baieti, nu vreti sa schimbam pozitia? Nu prea pot sa mi-o bag toata asa. - zice Dan.
- Bine, cum vrei sa stam? - intreaba robert, oprindu-se din pompat dar tinandu-si pula adanc bagata in gatul meu.
- Pai hai sa stau eu jos si Adi peste mine. Tu poti sa stai in picioare si sa-l futi in gat sau ce faci tu acolo. Bine?
- Bun, hai. - zice Robert.

Si-a scos scula din gatul meu si m-a intrebat:
- Ai auzit cum vrem sa ne mutam? - ma intreaba Robert.
- Da, hai sa incercam asa. - zic eu gafaind dupa toata lipsa aerului din timpul oralului de mai devreme.

Dan s-a intors pe spate, iar eu l-am incalecat, impingand cu o mana penisul lui mare si gros in anusul meu ce acum era destul de relaxat. Mi-a pus mainile pe solduri si a inceput el sa faca miscari cu bazinul, futandu-ma intr-un ritm nu foarte rapid dar foarte adanc.
Robert s-a ridicat in picioare pe pat si a venit in fata mea. Fara sa stea prea mult pe ganduri, mi-a pus mainile pe cap si si-a bagat rapid pula in gura mea, reluand ritmul alert in care ma futea in gura. Facea scurte pauze ca sa-mi trag rasuflarea, apoi continua sa-mi futa gura asa cum ii placea.
Imi placea foarte mult pozitia asta. Dan ma tinea de solduri si ma futea destul de bine, dar nu il lasam numai pe el sa faca toata munca. Il ajutam si eu, miscandu-mi fundul in sus si in jos pe madularul lui mare.
Ma tineam cu o mana de una dintre coapsele lui Robert, iar cu cealalta il mangaiam usor cand pe scrotul paros, cand pe fund. Uneori il mai impingeam si eu de fund inspre gura mea, ca sa vada ca imi place cum ma fute adanc in gat.

Am tinut-o asa destul de mult timp. Robert si Dan au mai schimbat locurile din cand in cand. De obicei cand unul dintre ei se apropia de ejaculare, cerea o mica pauza ca sa schimbe locurile. Cred ca vreo cateva ore m-au futut aproape in continuu.
Erau amandoi obositi de la atata miscare, si incepusem si eu sa obosesc de la atata sarit in pula. La un moment dat, in timp ce Dan ma futea in gura si Robert in fund, Dan a inceput sa respire tot mai repede si a spus:
- De data asta nu ma mai opresc, o sa-ti umplu gatul si gura cu sperma mea calda.
- Da-ti drumul, Dane ca dupa aia vreau sa ma golesc si eu in gura lui. - a raspuns Robert in timp ce pompa de zor in fundul meu.

In urmatoarele minute, Dan a inceput sa geama mai tare si sa ma futa tot mai apasat in gura. Am simtit cum pula lui se intareste, apoi s-a oprit din ritmul alert in care ma futea. A impins-o brusc adanc in gatul meu si s-a oprit...



    Login