Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDulce pasiune
Autor : mauro21 - 2013-02-14
Citita de 3954 ori - Nota 7.86 (21 voturi)
Sansa s-a ivit, asa ca acum e momentul sa actionez! Asta mi-am zis atunci cand am ramas sa locuiesc singur, parintii mei plecand in strainatate. Atunci i-am propus lui Alex, cel pe care mi sa pus pata, sa vina sa doarma la mine sub pretextul ca ma plictisesc singur. Pe el il cunosteam de mult timp, a fost primul de care m-am atasat in acest nou cartier in care m-am mutat. Fiind un tip un tip masculin, brunet si foarte atletic ma atragea din toate punctele de vedere, dar nu am avut niciodata curajul sa fac ceva iesit din comun pentru a nu da de banuit si a nu-mi strica acoperirea de baiat sharman, totally str8 pe care o aveam ca nou venit. Fetele roiau in jurul meu dar mereu le tratam cu indiferenta si cred ca asta le atragea mai tare. Intr-un final m-am combinat cu una sa nu dau de banuit, am stat cam 5 luni dupa care am facut-o so-mi dea papucii, astfel gasindu-mi un motiv sa fiu lasat in pace pe motivul ca sufar, vreau o pauza! Si a mers o vreme.
Dupa ce mi-am propus sa ii fac o invitatie si mi-am facut un plan, am iesit sa dau o raita prin cartier sa vad daca gasesc gasca cu care EL era mai tot timpul. Dupa cateva minute ii vad, erau toti adunati sa barfeasca ce noi cuceriri au mai facut, etc. El nu era genul care sa se dea mare ,s-a combinat cu o fata mai mica decat el cand avea vreo 18 ani, si din cate am auzit, nici dupa 3 ani de relatie cat aveau nu a fututo pe motiv ca era virgina. Asta mi-a dat un pic de gandit, dar si privirile pe care mi le arunca cateodata la bunaciunea de cur pe care il aveam ( si inca il mai am). In fine... ajung acolo si eu, ii salut pe toti si mai stau vreo ora asteptand sa se sparga gasca , sa raman doar eu cu el.Si a venit si momentul! Stiind ca el locuia doar cu mama si fratele lui intr-o garsoniera, zic:
- Ai mei au plecat.... o sa-mi fie cam urat sa stau singur! sa mai vii pe ma mine!
- Da, o sa vin mai des.....
- Da'....ce faci diseara ? nu vrei sa ramai la mine...punem un film mishto...ce zici?
- Umm...ok! trec pe acasa sa fac un dus si apoi vin!
Ohh...mai bine de atat nici ca se putea! Totul a mers perfect!!
Ajuns acasa incep sa aranjez putin pe acolo, pregatesc ceva de mancare, pentru doi bineinteles, si il astept. Dupa ce ajunge il poftesc la masa , mancam si apoi ii zic ca merg sa fac un dus si cand ies punem un film. Intre timp el isi da tricoul jos, cica era prea cald, si se aseaza la calculator. Cand am iesit din dus aveam doar boxerii pe mine si.. vazandu-i muschii perfect conturati si pielea aceea bruna si catifelata, ceva sa aprins in mine! Imi venea sa-l ating, sa-l sarut cu foc si sa ii spun cat de mult il vreau in mine. Penisul meu a simtit si el asta si a luat-o razna...dar inainte ca Alex sa vada m-am intors si mi-am tras o pereche de pantaloni scurti, ramanand insa la bustul gol. Dupa ce ne-am uitat la un film eu am zis ca mie cam somn...si el m-a aprobat. Ca sa pot dormi cu el in acelasi pat, ii zic sa doarma cu mine in dormitor ca sa mai vorbim pana ne ia somnul. El a fost de acord!
La ceva timp dupa ce ne punem in pat se lasa tacerea si cica noi voiam sa dormin. Pe mine nu ma lua somnul sub nici o forma, gandindu-ma cum sa fac sa-l starnesc, sa-mi fac curaj. Astept cat astept, ca si cum eu am adormit si ma intorc si-l iau in brate. El imi ia mana si o strange la pieptul lui...." ma vrea" gandesc!
Dupa ceva timp ma intorc cu fata in sus si astept sa vad daca face si el ceva. Si a facut!
Sa intors inspre mine si a pus mana deasupra mea , fix pe pula, care normal, era sculata. Vazand asta mi-o incordez ca sa-l fac sa simta ca sunt treaz si ca imi place, la care el da usor din degete ca si cum mi-o mangaie...si doar atat!
Excitat la maxim pun o mana pe mana lui si una peste pula lui mangaidul usor pe acesta si dand in acelasi timp din solduri , frecandu-i mana de pula mea!
Atunci reactioneaza.....imi prinde usor pula prin pantaloni si incepe s-o frece. Eu fac la fel! Deschide ochii si ne privim cateva secunde... eu rup tacerea zicandu-i in soapta:
- Nici nu stii de cand astept momentul asta ...te vreau... lasa-ma sa-ti arat ce stiu sa fac!
Si il sarut,ii bag usor limba in gura si ii sarut buzele carnoase, pe care am visat atat tim sa le gust. Ne luam in brate si ne sarutam cu foc, eu stand deasupra si dand usor din cur in pula lui. I-o simteam.... tare si perfecta! Fara sa ne oprim din sarutat ii scot madularul si incep sa-l frec.... era fierbinte si extrem de catifelat! Incep sa-l sarut pe piept si peste tot..in jos....pana la pula. il sarut usor pe cap , luandui-o apoi in gura...



    Login