Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDracula at Oxford University
Autor : ciprianp - 2011-08-03
Citita de 9983 ori - Nota 8.10 (1927 voturi)
Oxford, Anglia, luna aprilie. Pentru prima data in viata lui, Danny trebuia sa petreaca Pastile departe de casa si de cei dragi. Scurta vacanta prilejuita de aceste sarbatori era insuficienta ca Danny sa se intoarca in tara, la ai sai. Pentru multi dintre studentii straini veniti din tari mai indepartate de Anglia era la fel. Pastile englezesc difera foarte mult de cel romanesc! Nici vremea nu e la fel! Era o primavara tipic britanica: umeda, cetoasa si racoroasa, soarele rasarind rareori dintre norii eterni. In Saptamana Mare, nimic special nu anunta Marea Sarbatoare, doar vitrinele magazinelor erau mai bogate si mai colorate, cu oua, iepurasi si puisori. In rest, nimic deosebit! Englezii sarbatoresc Pastile acasa, in familie, dupa slujba de la Biserica, de duminica dimineata. Apoi rudeniile si prietenii cei mai apropiati se viziteaza reciproc.
Mike Jordans, antrenorul echipei de rugby, a invitat la el la masa de Pasti pe cativa dintre jucatorii straini, ca sa nu simta singuratatea si indepartarea de casa. Printre acestia se numara si Danny Arnautu, care in scurt timp devenise vedeta echipei, fiind iubit si apreciat in egala masura atat de colegi cat si de antrenorul sau. La masa a fost invitat si Garry Lohan, preparatorul fizic al echipei, fermecatorul burlac al catedrei de sport a Univesitatii Oxford.
Doamna Mary Jordans impreuna cu sotul sau au fost gazde desavarsite, iar masa traditionala a multumit pe toata lumea. Danny se simtea minunat, tristetea si melancolia care-l coplesisera in saptamana precedenta disparusera, iar dorul de casa se mai inmuiase. Mancarea si bautura erau excelente, variate si din belsug, iar atmosfera era calda si placuta alaturi de colegii de echipa, antrenor si familia sa.
Garry, asezat langa Danny “ca din intamplare”, s-a cam aprins de la paharele de whisky si vin spaniol si a inceput sa-l asalteze pe Danny prea vizibil, facandu-l pe acesta sa se jeneze in fata prietenilor sai. Pe motiv ca se incalzise, Danny s-a ridicat de la masa si scuzandu-se a iesit pe terasa. La scurt timp l-a urmat si Garry.
- Danny, dragule, ce s-a intamplat? M-ai evitat toata ziua, te-ai facut ca nu ma auzi, nu erai de loc atent! Te-am suparat eu cu ceva?
- Nu draga Garry, dar cred ca esti usor ametit si ti-ai cam pierdut controlul! Nu as vrea sub nici o forma sa se stie ca intre noi este ceva! Tin mult la tine, imi esti drag, dar trebuie sa fim foarte discreti si precauti. Nu vreau sa-mi compromit viitorul ! Eu sunt totusi un “stranger boy” in tara ta. Oricand pot fi expulzat pe diverse motive!
- Nici vorba, fiule! Doar stii cat de mult tin eu la tine! Dar mi-e tare dor de tine, armasarul meu scump! Nu ai mai trecut pe la mine de peste 3 saptamani! Nici la biletele nu mi-ai raspuns iar la vestiar ma eviti!
- Garry, ai inceput cu reprosurile? Parca altceva am stabilit noi! Nu te-am evitat, dar asa cum ti-am spus si la sala de forta, am avut si mai am foarte mult de invatat, am avut de predat 2 proiecte inainte de Pasti iar seria asta de patru meciuri si opt antrenamente in doua saptamani mi-a acaparat tot timpul. De abia am avut timp sa vorbesc aseara la telefon, acasa cu ai mei si sa le transmit urarile de Pasti! Sunt obosit si epuizat! Te rog sa ma crezi, draga Garry! De atunci, de la petrecerea ta, nu am mai avut pe nimeni. Crezi ca nu as fi vrut sa fac dragoste cu tine? Mi-am dorit asta de multe ori. Sunt atat de statut si de plin!
- Ma bucur sa aud asta, manzule! O.K., am inteles totul. “No reproach !“ Dar e momentul sa te relaxezi si tu, doar e sarbatoare! Garry este langa tine si iti sta la dispozitie! “What are friends for ?!” Daca vrei, mi-ar place tare mult ca in seara asta sa fii numai al meu!
- O.K. Garry, numai al tau, dar acum sa intram pentru ca gazdele vor intra la banuieli!
Cei doi au revenit in salon si au mai continuat un timp petrecerea. Dupa ce s-a servit desertul si traditionalul pahar de Porto, gazda a propus pentru siesta o iesire la livada si ferma sa, aflate la cateva mile de Oxford, intr-un satuc tipic englezesc. Toata lumea a primit cu entuziasm propunerea, mai ales ca vremea se imbunase iar soarele stralucea generos. Danny s-a scuzat acuzand o durere de cap :
- Cred ca e de la bautura! Nu sunt obisnuit cu ea!
- Nici o suparare Danny ! Sper ca mai incolo, sa te simti mai bine! Cred ca un somn de cateva ore te va repune pe picioare! Am sa chem un taxi!
- Lasa Mike, ca ma ocup eu de el ! Din pacate, nici eu nu pot sa vin cu voi pentru ca sunt asteptat la matusa Eleanor, pentru ceai. Stii doar cat de exigenta e scorpia! Dar, mostenirea ei ma obliga!
- Prea bine, batrane! Te rog sa ai tu grija de baiat! Cu bine, dragii mei!
- Fii fara nici o grija, Mike! Pustiul e pe maini bune. Petrecere frumoasa in continuare!
Danny si Garry stateau comod in taxiul ce-i ducea spre locuinta cocheta a lui Garry. Acesta locuia la parterul unei vile din Savile Road, in cartierul plin de vegetatie al Colegiilor Universitare, chiar in spatele Muzeului de Istorie Naturala. Odata ajunsi, cei doi strabatura o curte mare, inundata de flori si verdeata. Intrarea in locuinta lui Garry se facea prin spate, dar aceasta beneficia in schimb de o terasa generoasa ce se termina intr-o superba gradinita cu flori.
- Dragul meu, ramanem pe tereasa sau intram inauntru?
- Pe terasa?
- Nicio grija, vecinii de deasupra sunt plecati in vacanta de Pasti, in Suffolk, la parinti.
- Mai bine inauntru, ca afara e cam racoare!
Cei doi au intrat inauntru si s-au oprit in living. In timp ce Danny s-a facut comod ramanand numai in pantaloni si camasa, Garry a adus pe masuta din fata canapelei gustari si bautura. Apoi s-a dus la baie si dupa o vreme a revenit echipat numai cu un halat de casa.
- Manzule, fa-te si tu comod! Ti-am pregatit in baie halatul tau preferat !
Danny, ascultator, i-a urmat sfatul si a revenit proaspat dusat si echipat cu un halat elegant de culoarea tabacului, avand pe buzunarul de la piept emblema Universitatii Oxford. Apoi s-a asezat confortabil in fotoliul imens de langa canapea, cu picioarele larg desfacute, lasand la vedere, provocator, uriasa lui scula, ce se intrezarea printre marginile halatului.
- Fiule, luam o gustare, o bautura, ceva?
- Pentru mine, numai putin vin, ca sunt deja prea plin!
- Dragul meu Danny, daca nu te superi eu as incepe cu o gustare. Mi-e o pofta nebuna de pula ta minunata si de gustul ei atat de placut.
In timp ce Danny degusta din vinul rosu, parfumat si … afrodisiac, Garry ingenunchiat intre picioarele paroase si musculoase ale lui Danny, i-a desfacut cordonul de la halat, dezvelindu-i trupul tanar si viril acoperit de o pilozitate abundenta si neagra, din care rasarea falnic falusul urias si negricios, dorit de Garry atat de mult. Acesta a apucat pula colosala, cu gratie si delicatete, de parca ar fi fost un bibelou pretios si a inceput sa o linga lacom, inchizand ochii de placere. Cu cealalta mana Garry a apucat coaiele lui Danny, grele, negre si paroase, ca de taur si a inceput sa le framante si sa le maseze cu multa pasiune.
- Doamne, dragul meu Danny, coaiele astea fabuloase ma innebunesc! Cum de a fost Dumnezeu asa de nedrept ? La unii le-a dat atat de putin iar tie, cat pentru trei! Dar tot raul spre bine: acest prea mult si prea mare mi-l vei darui acum numai mie, scumpul meu armasar!
Apoi Garry a luat pula in gura si a inceput sa o suga cu aceeasi lacomie si nesat. Danny asezat comod in fotoliu zambea incantat, privindu-si amicul cum muncea de zor la sula lui, savurand gustul vinului cat si eforturile lui Garry :
- E minunat Garry, as vrea sa o tii tot asa, la nesfarsit! Cand mi-o iei tu in gura si o sugi, ma simt in al noualea cer! Nimeni nu e mai priceput si mai delicat decat tine! “You made my mace crazy!”
- “ Oh Yes, Oh Yes, your lovely knotty mace ! Yami, yami!”
Incalzit de vin cat si de prestatia lui Garry, Danny s-a ridicat din fotoliu superexcitat, i-a prins capul lui Garry in palmele sale ca niste lopeti si a inceput sa pompeze energic din fund, avand grija sa nu intre prea adanc.
- Ah dragul meu, ce bine e ! Haide, fute-ma cu putere! Goleste-ti coaiele astea colosale in mine, ca sunt flamand si insetatat de atata timp. Ah, ce bine e! Dai tot asa, pana te golesti, armasarul meu puternic si drag! Vreau sa-ti sorbesc pana la ultima picatura seva ta minunata si atat de gustoasa! Haide, dragul meu, fa-ma fericit!
Danny era in culmea extazului si fiind starnit de vorbele obscene si indemnurile nerusinate ale amantului sau, a accelerat pompatul, fiind gata sa ejaculeze si i-a raspuns in aceeasi maniera:
- Ah, draga Garry, e minunat, nu mai pot de placere! Esti tare priceput! Imi place mult si ma excita tare ca vrei sa fii curva mea si sa o iei pe toata in tine! Repede, casca gura mare, sa ma golesc in tine, dulcea mea curva nesatula! Ah! Ah! Doamne ce bine e!
Cuprins de frisoanele orgasmului, Danny a inceput sa se goleasca in jeturi lungi si repetate, lansand samanta groasa si calduta in gura larg deschisa a lui Garry, peste limba scoasa in afara, peste buzele lui groase si senzuale, cateva jeturi ratand tinta si scurgandu-se peste obrajii inrositi de efort. Cu fata inca manjita de sperma, Garry s-a ridicat si imbratisandu-l pe Danny cu putere, l-a sarutat pasional amestecand cu limbile samanta lui groasa si atat de gustoasa. Coplesit de placere si de excitare, Danny i-a lins fata recuperand samnata risipita si au repetat sarutul prelung. Apoi Garry, supus si umil, s-a lasat din nou in genunchi, a lins meticulos si cu grija ultimele picaturi de sperma de pe pula inca erecta a lui Danny si ridicandu-se, a finalizat cu un nou sarut.
- “You were truly amaizing, my dear boy!”
- “So do you, my dear Garry !”
- Acuma, dupa acest tur de forta formidabil, meritam amandoi cate un pahar de vin!
- Excelenta propunere, vinul tau este minunat! Ce fel de vin este?
- Este un Moscatel de Malaga si am primit cateva butelii de la Profesorul de hispanica, Brian Lawrence, care are o sursa chiar de acolo, din Spania. E un adevarat elixir al dragostei, iti face pula stalp in cateva secunde !
Garry a umplut ambele pahare cu licoarea rosietic ruginie, au ciocnit si au savurat in tacere buchetul si aroma acestui vin special. Garry statea tolanit pe canapea iar Danny in fotoliu sau preferat, fiecare gandindu-se in liniste la altceva.

……….

Dupa o vreme, cuprins de iubire si ametit de aroma si taria vinului, Danny s-a tolanit langa Garry, l-a luat in brate si dezmierdandu-l ca pe un copil a inceput sa-l sarute cu multa infocare. Palmele lui mari si puternice se plimbau pe spatele lui Garry infiorandu-l pe acesta de placere. Apoi, incet, incet, mangaierile s-au accentuat iar degetele lui Danny au inceput sa framante cu putere trupul si muschii lucrati ai lui Garry, in timp ce gura lui calda si flamanda, mirosind placut a mosc, se lipea excitant de gatul si urechile inrosite ale lui Garry. Amandoi se sorbeau reciproc in lungi sarutari iar trupurile lor inlantuite se frecau spamodic unul de altul. Garry fiind un tip hairless, era innebunit dupa trupul excesiv de paros a lui Danny, iar frecarea parului sau aspru si des de pielea fina a lui Garry starnea in corpul acestuia senzatii fantastice, excitandu-l la culme :
- “Oh my God, it’s incredibly nice”! Mai freaca-te de mine, dragul meu ! Strange-ma si freaca-ma tare cu blana ta fantastica!
- Cum doresti tu, dragul meu! As face orice, pentru placerea ta! Asa, e bine? Vrei sa ma frec mai tare de tine?
- “Yes! Yes! Your fur excites me very much! Please, don’ t stop, my hairy goat!”
In cele din urma, Danny avandu-l pe Garry in brate a facut o rotatie brusca si a trecut deasupra lui, in pozitia dominanta, care-i placea atat de mult, cu partnerul sub el, supus si subjugat. Apoi a inceput cu salbaticie sa sarute, sa linga, sa muste si sa framante cu putere trupul rapus a lui Garry. Acesta la randu-l sau, placandu-i sa fie dominat, s-a abandonat poftelor violente si flamande ale lui Danny fiind coplesit de atata placere :
- Asa! Asa! Musca-ma, sfarteca-ma, armasarul meu naravas! Acuma sunt numai al tau! Fa ce vrei cu mine! Fute-ma tare si apasat! Vreau acuma in mine pulanul tau mare si gros! Sunt disperat dupa el! Sunt ca o iapa in calduri care isi asteapta armasarul vanjos! Vreau sa ma calaresti si sa ma posedezi cu toata forta de care esti in stare!
Starnit si excitat de vorbele obscene ale lui Garry, Danny i-a raspuns pe masura:
- Excelent draga Garry, armasarul tau e pregatit. Pula mea nu mai are rabdare! De abia astept sa te sparg! Curva mea nesatula, cum ai vrea sa te fut astazi?
- “Impaled! Impaled!” Sa ma tragi in teapa ta lunga si groasa, cum o facea pe vremuri Vlad Dracula, stramosul tau!
- Prea bine, curva mea draga! Daca vrei “impaled” am sa te trag in teapa chiar acum !
Danny s-a ridicat de peste Garry si s-a asezat in fund pe canapea, rezemat de spatar. Pula lui uriasa statea in sus ca o teapa, lunga, groasa si noduroasa, cu varful rosu si bulbucat. Garry s-a ridicat sprinten si a venit repede cu un tub de lub. S-a masat repede cu crema in fund, dupa care a luat la mana teapa lui Danny, lustruind-o bine si pe ea. Apoi s-a asezat pe vine deasupra tepei, cu fata catre Danny, sprijinindu-si mainile de umerii lui puternici. Brusc, si-a dat drumul in jos pe teapa, lunecand pe ea pana la radacina ! Amandoi au gemut cu putere, unul de durere, celalat de placere! Au stat asa sudati unul de altul cateva momente, dupa care Danny nerabdator a vrut sa-si inceapa prestatia:
- Incepem odata, curva nesatula? Ca mi se blegeste pula! Mai inainte nu mai puteai de dorul ei si acuma te-ai ofilit! Ori te mai doare gaoaza aia rasfututa de mine si totusi asa de nesatula?!
- Nu, armasarul meu naravas! Nu ma mai doare nimic, insa imi place mult sa stau infipt in pula ta! Sa incepem! Dar te rog sa ma lasi pe mine sa conduc la inceput!
Garry se ridica s...



    Login