Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoru, idealul meu masculin
Autor : topboy - 2012-07-06
Citita de 11469 ori - Nota 8.09 (876 voturi)
Aveam 14 ani si fara sa stiu ca sunt gay (sau ca urma sa devin) il priveam plin de admiratie pe Doru. Acesta avea 23 de ani si era iubitul celei mai bune prietene a surorii mele. Tocmai intrasem la liceu, nu mai eram un copil, asa ca de multe ori o insoteam pe sora mea la iesirile ei in oras cu gasca lor. Desi eram un pustan ca varsta, eram destul de bine dezvoltat si aratam bine, asa ca am fost repede acceptat de grupul lor. Astfel ca am avut deseori prilejul sa ma vad cu Doru si chiar sa vorbim. Doru era un baiat super din toate punctele de vedere, pentru care viata se anunta palpitanta si stralucitoare. Irina, prietena surorii mele, pusese mana pe un adevarat diamant. In afara de faptul ca era un baiat extrem de dragut, Doru era un tip sportiv, cu un corp atletic, cu muschii frumos lucrati, era curajos si indraznet, sincer si direct si mai ales foarte inteligent. Ce mai, natura il inzestrase cu multe calitati! Cand il vedeam in short si camasa cu maneca scurta, cu trupul sau musculos si acoperit de par pe piept, brate si picioare, simteam ca nu mai aveam aer si transpiram brusc, fara sa stiu de ce! Inima mea o lua razana si bubuia cu 100 de batai pe minut!
Doru si Irina s-au casatorit inca studenti fiind si imi amintesc ca asta m-a intristat un pic, desi nu aveam nici un motiv, doar erau si prietenii mei. Cand mai erau cateva luni pana sa termine facultatea, Doru a fost victima unui accident teribil. Un sofer beat, care conducea cu mare viteza, a patruns pe trotuar si l-a calcat pe Doru, in timp ce acesta se intorcea spre casa de la facultate. Ce destin tragic! Doru s-a aflat la locul si in momentul cel mai nepotrivit! Dintr-o data, viata acestui baiat, care se anunta atat de minunata, a fost complet bulversata.
Dupa ce a stat in coma trei saptamani, Doru si-a recapatat constienta. Dar greul de abia incepea. Treptat el a trebuit sa reinvete sa vorbeasca, sa citeasca, sa scrie, sa manance si mai ales sa se obisnuiasca cu gandul ca nu va mai putea merge niciodata! Extrem de deprimat de soarta sa tragica, Doru s-a inchis in sine ca intr-o cochilie si a refuzat sa mai vada pe cineva, cu exceptia sotiei sale. Chiar a incercat de vreo doua ori sa-si ia viata, dar fara izbanda. Casnicia lor a inceput sa scartaie, iar Irina s-a indepartat tot mai mult de el si apoi l-a parasit. Cam acestea au fost ultimele vesti despre el, apoi nu am mai aflat nimic.


Au trecut 6 ani de la vara aceea cand l-am cunoscut pe Doru. Intre timp am terminat liceul, am facut armata si dupa aceea am reusit in sfarsit la facultate (am mai avut o tentativa, inainte de armata, soldata cu un esec). Eram in al noualea cer si nu aveam de gand sa frec menta in acea binemeritata vacanta. Tocmai mi-am sarbatorit cei 20 de ani impliniti si eram pe cai mari! Parintii mei isi luasera un concediu prelungit si urmau sa plece in Oltenia, undeva la tara, unde aveam o casuta si o gradina, mostenire de la bunici. Totul se potrivea pe gustul meu! Singur in Bucuresti, de capul meu, aproape 2 luni!
Parintii, sora mea, amicii mei hetero, erau departe de a sti ca in armata devenisem o curva adevarata, nevasta neoficiala a unui plutonier obsedat de sex, care ma futuse la greu, zi si noapte, cat timp am stat in armata. La randul meu devenisem dependent de sex! Nu mai rezistam fara pula si futai. Revenit in Bucuresti, desi nu mai frecventam mediile gay, aveam deseori ocazia sa agat cate un partener extrem de bine dotat, care sa ma ridice in al noualea cer. Ca fizic eram destul de prezentabil si frumusel, multa lume intorcea capul dupa mine pe strada, asa ca nu era o problema prea dificila sa-mi gasesc parteneri. Mai greu era sa gasim un loc disponibil pentru aemenea placeri!
Dar parintii mei nu erau prea incantati de planurile mele de a fi de capul meu atata timp si insistau sa locuiesc la sora mea, Cristina, care tocmai isi terminase de construit o vila superba la Snagov! Ar fi fost ca intr-o statiune, sustineau parintii mei si in plus nu mai aveam grija mancarii si a cazarii. Totul ar fi fost pe gratis. Sora mea era casatorita cu un inginer constructor, tanar si ambitios, patronul unei firme de constructii, a carui afaceri erau pe val. Cumnatul meu era var cu Doru si cred ca asa a cunoscut-o pe sora mea. Nu m-am ostenit niciodata sa aflu detaliile si nici nu eram mort dupa noul meu “frate”! Ne vedeam extrem de rar, mai ales ca eu am fost in armata.
Asadar, la finele acelei saptamani sora-mea si cu Nelu, cumnatul, urmau sa dea petrecerea de casa nou si in afara de noi, familia, aveau o multime de invitati, prieteni de ai lor! Nu prea aveam nici un chef sa particip la petrecere! Mai intai, ca majoritatea invitatilor nu faceau parte din generatia mea si nici din cercul meu de amici, iar in al doilea rand, voiam sa profit ca eram singur acasa si poate reuseam sa agat vreo prospatura, ca sa ma simt si eu bine. Dar o discutie, surprinsa de mine pe cand treceam pe langa bucatarie, m-a facu repede sa-mi schimb intentiile.
- Saracu’ Doru! Ati facut bine ca l-ati invitat si pe el! O mica vacanta la voi la Snagov, in liniste si la aer curat, cred ca o sa-I faca tare bine!
Cea care vorbise era mama mea! Era intr-o conversatie telefonica cu sora-mea.
- Sa stii ca m-am gandit de multe ori la el, dar mai ales la durerea parintilor sai! Sa ai un singur fiu si sa patesti o nenorocire asa de mare! Nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi fost viata noastra daca, Doamne fereste, ar fi patit asa ceva Costel al nostru!
Doru! Acel Doru care, … care…? Din nou mi s-a taiat respiratia, ca atunci in adolescenta! Dintr-o data lucrurile se schimbasera complet! Doru, baiatul acela frumos, cu trupul sau musculos acoperit cu mult par, atat de viril si de seducator, urma sa petreaca cateva zile in casa surorii mele! Baiatul acela, care ma innebunise in adolescenta! Doru, idealul meu masculin! Si sa lipsesc tocmai eu?!
- Mama, m-am gandit mai bine si cred ca ai dreptate! O sa fie mai bine acolo la Cristina, la Snagov! In fond e ca intr-o statiune: strandul, lacul, plaja si in mod sigur, multe gagicute! Ce mai, distractie la maximum!
- Ma bucur, baiatu’ mami, ca ti-a venit mintea la cap! Zau, de cand ai venit din armata ai devenit mai serios, mai barbat! In sfarsit, esti si tu cu picioarele pe pamant! Vino sa te pupe mama, de baiat destept ce esti!
Saraca mama! Nu stia ea ce planuri perverse imi incoltisera in minte! Dar voi, cred ca le banuiti!
N-am sa uit niciodata momentul acela de gratie, cand privirile ni s-au intersectat dupa atatia ani! Il vedeam pe Doru pentru prima data in scaunul cu rotile. Mi-a fost tema de acel moment: sa revad un om daramat de suferinta si nefericire, umbra palida a barbatului falnic de odinoara! Dar... surpriza! In loc de asa ceva, aveam in fata un barbat inca tanar, poate mai matur, extrem de sexy, atragator si cu un zambet sincer si cuceritor! S-a ridicat din scaunul sau si sprijinindu-se intr-un baston, a schitat cativa pasi inspre mine, zambind incantat! Repede, m-am precipitat inspre el si ne-am strans mainile barbateste, ramanand apoi amandoi impietriti, privindu-ne intens in ochii. Ochii sai caprui, ai mei de un albastru intens. Prim plan! Ochii mei voiau sa spuna: “Dragul meu Doru, desi au trecut 6 ani esti si mai atragator!” Iar ai sai parca spuneau:” Ia uite! In astia 6 ani, ai devenit un barbat frumusel si simpatic! Daca te vedeam in alt loc, nu te mai recunosteam!”
Toti tipii carora le plac barbatii o stiu asta: Gay au un fel de radar special, destul de precis, care le permite sa-i depisteze pe cei asemenea lor. In seara aceea, Doru nu m-a scapat din ochi si m-a privit intr-un fel mai deosebit. Il interesam si nu doar din cauza conversatiilor pe care le purtam. Si am discutat intre noi, pana tarziu! Despre toate subiectele…in afara de sex! Eu am evitat acest subiect, fierbinte pentru mine, din doua motive. In primul rand, nu doream sa ma fac de ras, facandu-i avansuri care sa se termine cu un eventual esec. In al doile rand, nu doream sa-i fac rau, evocand astfel de placeri frumoase, de care el nu se mai putea bucura.


Era luni, dupa petrecere si toti invitatii plecasera. In vila ramasesem numai eu si cu Doru! Sora-mea era de garda la Spital toata ziua, iar Nelu plecase cu noaptea in cap la unul din santierele lui, unde avea treaba pana inspre seara. Era la mijlocul lunii iulie si cu toate ca eram oarecum la tara, in sanul naturii, era zapuseala si foarte cald! Iar corpul meu se incinsese ... “suplimentar” si era pe punctul sa ia foc! L-am instalat pe Doru pe terasa, (asta era numai o vorba, ca de fapt el se descurca excelent si singur), aproape de piscina, iar eu in fata lui, intr-un sezlong.
Doru era imbracat numai cu un short bleu marine fara tricou, deoarece era prea cald. Nu ma mai saturam sa-l sorb din priviri si sa-i admir trupul sau deosebit. Pieptul puternic si bombat, imbracat intr-o blanita maronie si creata, bratele sale la fel de paroase dar parca mai musculoase si mai puternice ca alta data si, uluitor, picioarele sale puternice, musculoase si bronzate, cu toata imobilitatea lor! Un adevarat regal pentru ochii mei, flamanzi dupa masculi adevarati! Probabil ca forma lui fizica excelenta, se datora efortului intens si regulat, la sedintele zilnice de kinetoterapie! Aproape ca isi revenise complet! O adevarata minune a medicinei! Desigur ca mai avea probleme cu stabilitatea si cu mersul, dar scaunul cu rotile era mai mult un moft! Il facea sa se simta mai in siguranta! In cei 4 ani, devenise oarecum o parte din el si era greu sa se desparta de el.
Ascuns in spatele ochelarilor sai de soare, nu puteam stii pe unde isi purta Doru privirile si asta ma innebunea. Formal, Doru citea o carte pe care i-o imprumutase Cristina, ultima carte a lui Paulo Coelho. Din timp in timp, Doru isi ridica capul, fie sa sorbeasca din paharul cu suc de portocale, fie sa priveasca imprejur. Iar imprejurul sau, eram numai… eu! Iar el, parca ma ignora!
Impins de dorintele mele de nestapanit, mi-am croit un plan! Sa-l fac sa crape de dorinta, vazandu-ma dezbracat! Asa ca, mi-am dat jos repede shortul si tricoul ( cica, imi era pre cald!) si am ramas numai intr-un slip micut si ingust, care in fata de abia imi acoperea barbatia, iar la spate un simplu snur, care lasa la vedere fesele mele rotunde si apetisante. Pentru ca eram deja super excitat, iar slipul de abia mai facea fata, m-am culcat pe burta in sezlongul meu si m-am prefacut ca adorm. Au trecut aproape treizeci de minute, intr-o tacere totala. In cele din urma, Doru a spart tacerea:
- Nu vrei sa te dau cu crema de plaja pe spate? Am impresia ca te-ai inrosit prea tare si la noapte nu o sa poti dormi!
- Esti tare dragut! As vrea, bineinteles! Vin acuma la tine!
- Nu, lasa ca vin eu la tine! Un pic de miscare o sa-mi faca bine! Ramai culcat pe sezlong! Iti sta asa de bine!
- Esti tu prea dragut cu mine!
- Nu ar strica sa faci si o baie. Cred ca apa din piscina s-a incalzit si e numai buna de balaceala!
- Ma gandeam ca tu … ma rog, ca eu poate …
- Ca o sa-mi faci sange rau? Dragul meu, am depasit demult aceasta etapa. Sunt atatea lucruri care astazi nu le mai pot face! M-am obisnuit! Stii bine, ca eram un tip foarte sportiv si nu ratam nici o competitie, indiferent din ce sport! Acum toate astea sunt numai aminitiri!
- Si totusi ai un tonus extraordinar si esti chiar mai musculos!
- Nu-i asa? Ai observat asta si tu?
- Bine! Dar toata lumea a remarcat-o!
- Mai putin, nevasta-mea! Draga mea Irina… Intr-o zi nu a mai rezistat si a fost sincera cu mine, zicandu-mi ca eram vrednic de mila, jalnic, eram umbra barbatului de care se indragostise odata si ca…
Vocea lui s-a frant brusc. Mi-era teama si jena sa-l privesc. Oare, plangea? Cat de lipsit de tact, am putut sa fiu! Deodata, am simtit o senzatie placuta si racoroasa in zona salelor si a spatelui meu. Mi-am dat seama imediat ca Doru a ajuns langa mine si a inceput sa-mi maseze spatele cu emulsia de plaja. Palmele sale puternice si pricepute se miscau repede pe spatele meu, in sus si in jos, de la ceafa pana la noada, intr-un balet senzual si irezistibil. Era atat de placut! In cateva secunde ,barbatia mi se facuse de piatra, iesind din slipul neincapator! Noroc ca stateam pe burta!
- Apropo de muschi! Nici tu nu arati rau! Din contra! Ai ceva carnita pe tine!
- Incerc sa ma intretin! Nu prea am avut cand! Stii, armata, apoi toceala pentru admiterea la facultate… Oricum, in vara asta sper sa merg la sala mai regulat.
- Chiar si asa, ai un corp superb si o musculatura frumoasa! Cred ca bagi boala in gagici!
Mana lui a coborat mai jos si a inceput sa-mi maseze fesele incinse si inrosite de soare.
- Ia uite si aici! Ce bucute ferme si rotunde! De la ciclism?
- De la jogging! Si de la miile de ore de calarie si futai pe care mi le-a aplicat barbatul meu din armata! Dar asta, bineinteles ca nu i-am mai spus-o!
- Cred ca esti un mare spargator de inimi, la tine la scoala!
- Doru, sunt deja student la Universitate!
- Ma rog, atunci esti un spargator de inimi acolo!
- Ma cam feresc de asa ceva! Nu-mi sta in caracter!
- Mai, baiete! Ia uita-te in ochii mei!
- Dar bine, eu n-am …
- Am spus sa te uiti la mine! Stii ce faci tu acuma? Esti constient?
- Eu…Chiar ca nu inteleg ce vrei sa zici!
- Mai, baiete! Nu fa pe prostu’ cu mine, ca nu tine! Sunt mai mare ca tine si am pretentia ca am mai multa experienta de viata si citesc oamenii usor! Tu vrei sa ma seduci si sa ma innebunesti! De trei zile de invarti pe langa mine, expunandu-te in maieu si pantaloni scurti, care mai mult descopera decat acopera, iar acuma cu slipul asta cu snur in cur! M-ai facut sa fiarba sangele in mine!
- Dar, eu…
- Gura! Ti-a reusit planul, baiete! Pune mana aici! Simti cat de mare si de tare e!
Doru m-a apucat de mana si mi-a dus-o intre picioarele sale. Pipaind am simtit ceva colosal, gros, tare si noduros. Minune! I s-a sculat pula lui Doru! Si era imensa, groasa si puternica, o pula de barbat adevarat! Iar eu, care credeam ca Doru nu mai era in stare de asa ceva! Eram uluit si coplesit. De-abia mai puteam respira iar inima mea a pornit in galop! Vazandu-ma inca in stare de soc, Doru si-a apropiat gura sa atat de senzuala de buzele mele si a prins sa ma sarute tandru si gingas, parca fiindu-I teama sa nu ma sperie! Mi-am revenit si i-am raspuns cu un sarut fierbinte si rascolitor. Am trezit barbatul din el, iar apoi Doru a dezlantuit atacul, devenind masculul dominant: strivindu-mi buzele sub apasarea sarutului sau extrem de posesiv, muscandu-le cu pofta ca pe niste fructe zemoase, sorbindu-mi respiratia pana la sofocare, impletindu-si limba fierbinte de a mea, intr-o incolacire dulce si ametitoare. Bratele lui musculoase ma strangeau cu putere, parca ar fi vrut sa ma aresteze pe vecie, acolo langa pieptul sau puternic si paros, transpirat de prea multa pasiune. Ne-am imbratisat si ne-am sarutat minute in sir, pierzand notiunea timpului. Nu ne mai saturam unul de altul! Nici sa vorbim nu mai aveam vreme! Eram innebunit de placere! In sfarsit eram in bratele barbatului mult dorit, idealul meu masculin! Mi se indeplinea cel mai fierbinte vis al adolescentei!
- Draga Dorule, te vreau mult de tot! Sa stii ca te doresc de peste 6 ani, de cand te-am cunoscut! Atunci, cand eram numai un pusti, te priveam cu te miscai atat de natural prin lumea ta, a adultilor si te admiram necontenit. Nimeni nu era ca tine! Erai pentru mine ca o icoana la care ma inchinam in fiecare seara, cu speranta ca te voi visa! Si atunci, imi imaginam pula ta mare si dura, pregatita sa ofere placeri nemaipomenite unei femei, iar aceea eram evident numai eu! La vremea aceea nu stiam ca sunt gay iar trairile acelea mi se pareau absolut normale si firesti! Eram totusi un copil! Poate de aceea, tu ma priveai dar nu ma vedeai, nu aveai ochi pentru mine! Dar eu traiam zi si noapte neconsolat, cu imagina ta in minte!
- E teribil ce aflu abia acum! Imi pare nespus de rau ca te-am facut sa suferi atunci! Dar nu stiam nimic si oricum, atunci eram nebun dupa Irina si nu...



    Login