Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoru, idealul meu masculin (2)
Autor : topboy - 2012-07-26
Citita de 9735 ori - Nota 8.09 (652 voturi)
Dupa cateva minute eram la Doru in pat, calare peste el, lunecand in sus si in jos pe pula lui semeata si fierbinte. Acesta statea culcat si controla ritmul alunecarii cu mainile sub fesele mele. Cum v-am mai spus pula lui Danut era destul de groasa, mai ales catre radacina si extrem de noduroasa, cu vene groase si proeminente, care in timpul frecarii imi starneau inauntru senzatii divine. Gratie lui Petrisor (barbatul meu din armata), rozeta mea era largita suficient, incat sa accepte orice pula, oricat de groasa ar fi fost. Dar cu toate ca avea o pula colosala, lunga si foarte groasa, a face sex cu Doru era fantastic, nici urma de durere, numai o placere nemarginita, eram deosebit de incantat side fericit, simtind in mine maciuca idolului meu.
Daca partea inferioara a corpului sau nu era inca restabilita, iar Doru avea ceva greautati in a se misca, va asigur ca in rest era in deplinatatea capacitatilor sale. Incantat si bucuros ca era in stare sa faca din nou dragoste si ca putea sa aduca atata fericire unui vechi amic, Doru se intreacea pe el insusi! Lasandu-ma pe mine sa reglez alunecarea dupa propria mea placere, si-a eliberat mainile care au inceput sa ma imbratiseze si sa ma mangaie frenetic si posesiv. Atingera palmelor sale aspre si musculoase imi infiora pielea incinsa de soare si de dorinta! Doru se uita fix in ochii mei si ma sorbea lacom din priviri!
- Doamne, cat de orb am putut sa fiu atatia ani si sa nu observ ca langa mine ardea si se prapadea de dorinta un suflet atat de iubitor! Costele, te rog sa ma ierti! Vreau acum sa ma revansez pentru tot raul pricinuit si sa-ti ofer multa iubire si tandrete! Apleaca-te sa te sarut!
Doru s-a ridicat in sezut iar eu l-am cuprins in brate, ramanad in continuare bine infipt in pula lui tare si viguroasa. La randul sau Doru m-a strans cu putere in bratele sale musculoase si puternice, lipindu-ma de pieptul sau masiv si paros si a inceput sa ma saurte cu lacomie. Buzele lui senzuale imi acopereau gura si fata cu sarutari salbatice iar palmele lui mari si late imi mangaiau posesiv spatele si umerii. Beat de fericire, am raspuns acestei iubiri patimase, cu o ploaie de sarutari fierbinti si pasionale, asa cum nu am mai sarutat pe nimeni pana atunci!
- Dragul meu, Doru! Iarta-ma ca sunt atat de sincer si de direct cu tine, dar trebuie sa iti spun: sunt atat de fericit la tine in brate si te iubesc nespus de mult! Sunt beat de fericire! Strange-ma tare in brate, si iubeste-ma! Iubeste-ma, macar a zecea parte din iubirea pe care ti-o port eu!
In timp ce Doru ma mangaia si ma imbratisa cu putere, am inceput din nou cursa mea de du-te-vino, din ce in ce mai repede! Simteam cum trupul meu arzand de dorinta era strabatut de fiori de placere iar stomacul imi era ca o mare cuprinsa de furtuna! Nu mai puteam respira si gafaiam sacadat, iar Doru cu ochii inchisi, ma stragea cu putere in brate si gemea, tremurand de placere!
- Esti divin! Esti pur si simplu divin, soptea Doru coplesit de dorinta! Vreau sa stau asa cu pula in tine, la nesfarsit! E o placere minunata pe care nu am mai simtit-o de mult!
- Si tu esti minunat, dragul meu! Ma simt fericit si implinit! In sfarsit ma iubeste barbatul visurilor mele!
- Dragul meu, esti fenomenal! Iti jur ca nu am mai simtit asemenea placeri niciodata pana acum! Nici macar cu Irina sau cu o alta fata! Pe bune!
- Adica … sunt prima ta fetita?! Nu ai mai facut-o niciodata cu un baiat? Dupa cat de priceput si de pasional esti, nu prea imi vine sa cred! Te comporti ca unul, care toata viata a avut fetite!
- Nu! Zau asa! Crede-ma ca esti primul baiat pe care il posed! Si e fantastic! Nu as fi crezut asta niciodata, eu care eram un hetero convins! Tu esti primul baiat, adica prima fetita din viata mea! Ai reusit sa convertesti un heterosexual veritabil! Un mascul adevarat!
- Un mascul veritabil, am spus eu surazand. Bine, dar nu am facut nimic special ca sa te convertesc! In afara de iubirea enorma pentru tine, pe care o port ascunsa in suflet de atatia ani!
- Si tu crezi ca asta e lucru putin ? Viata mi-a dat o lectie amara si m-a invatat sa pretuiesc orice farama de dragoste si de sinceritate! Puiut, fericirea cea mare nu exista! E o minciuna din telenovele! Fericirea adevarata si reala, e cea zilnica, facuta din firmituri de dragoste, bunatate, prietenie si devotament! Trebuie sa ai rabdarea si intelepciunae sa le culegi pe toate si sa le pretuiestti la adevarata lor valoare! Nu risipi niciodata darurile atat de frumoase pe care, in doze mici si rare, ti le ofera cei dragi de langa tine!
- Dragul meu Doru! Te iubesc acuma si mai mult! Mi-ai deschis ochii si m-ai luminat! Esti atat de intelept si de profund! As vrea sa stau cu tine toata viata!
Transpus de iubirea mea puternica pentru el pe care o simteam clocotind in mine, l-am strans pe Doru cu putere in brate. Nebun de fericire am inceput sa-l sarut ca un disperat, lasandu-l aproape fara respiratie! Doru a raspuns la fel de navalnic, apoi l-am simtit incordandu-se. Gemand de placere ca un leu si-a golit seva in mine cu jeturi puternice, care ma umpleau calde si invaluitoare. De fericire am inceput sa urlu, asa cum nu am mai facut-o niciodata!
- Doruleee! Doruleee! Te iubeeeesc! Suuunt cel mai feeericit om de pe pamantul acestaaa! Dragul meu, esti faaantaastic! Esti primul barbat care m-a facuuuut sa urluuuu de fericireee!
- Iar tu esti cea mai minunata fiinta de pe acest pamant! M-ai facut sa ma simt din nou barbat! Mi-ai oferit ocazaia sa te iubesc si sa te fac fericit! Dumnezeu sa binecuvinteze aceste momente unice de fericire din viata mea! Am reinviat si ma simt din nou barbat!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..


In sera aceea, la cina, atat eu cat si Doru am fost foarte tacuti si rezervati, raspunzand monosilabic la tirul de intrebari al surorii mele, care murea de curiozitate sa stie cum ne-am petrecu ziua impreuna si daca nu am intampinat ceva neajunsuri. Eu am fost primul care m-am ridicat de la masa, pretextand o durere de cap provocata probabil de soarele prea puternic. Eram nerabdator ca toata lumea sa mearga la culcare! La randul sau, Doru s-a retras si el, dorind sa mai prinda cateva ore de lectura din cartea ata de interesanta a lui Coelho!
Cam pe la unsprazece s-a facut in sfarsit liniste in casa si toti pareau cufundati in somn. Am deschis cu discretie usa camerei mele si am coborat tiptil la parter unde era camera lui Doru, care era de fapt viitoare camera, a viitorilor copii ai surorii mele. S-a apelat la aceasta varianta din cauza caruciorului lui Doru. Restul dormitoarelor pentru musafiri erau la etaj. Ideea ca sora mea si sotul ei erau la un perete distanta de camera lui Doru, ma excita si mai mult. Desi, probabil ca sora mea avea oarece indoieli cu privire la sexualitatea mea, nu am discutatat niciodata serios despre asta! Cristina, cu toate ca era o femeie extrem de curioasa si de comunicativa, avea mult tact, decenta si delicatete sufleteasca. Asa, mai mult din joaca, ma mai tachina si imi cerea sa-i prezint prietena/prietenele mele! Dar totul se reducea la atat!
Eram imbracat cu o pijama de matase, adusa din India, alba si fina, cadou de la Petrisor, care imi scoteau in evidenta trupul frumos si bronzat. Am intrat cu discretie in camera lui Doru, evitand sa fac zgomot. Ca de obicei, in fiecare seara, cumnatul meu il ajuta pe Doru sa se aseze in pat. Acesta ma astepta surazator, asezat intre doua perne imense, cu bustul gol, invelit pana sub piept de cuvertura. Cat de bine arata, in lumina discreta a veiozei, cu trupul bronzat si acoperit de parul sau des si viril, din care rasareau seducator, ca doua dude, sfarcurile lui negre si tari! Deja imi ploua in gura si mi se umflase in chiloteii o ditamai cocoasa. Sub cuvertura lui Danut a inceput sa se ridice treptat un varf falnic, ca un cort . Era clar, amandoi eram cuprinsi de dorinta!
- De ce ai intarziat atata, dragul meu? Nu mai puteam de dorinta sa ne iubim din nou!
- Am asteptat sa se culce toata lumea! Nu uita ca dincolo de peretele ala, e sora-mea si cu barbatul ei!
- Fii linistit! Sforaie de mai bine de o jumatate de ora!
- Ala e Nelu! Cristina nu sforaie!
- Ce vorbesti?! Sforaie si ea, dar mai usor! De fapt ea suiera, usor! De cand dorm aici, le-am invatat fiecare respiratie si miscare. Eu noaptea, nu prea dorm! Iar in aceasta vacanta nu vreau sa iau analgezice si somnifere! Dar, lasa asta acum! Vino langa mine sa te sarut si sa te imbratiesez! Nu mai pot de dragul tau! Tu esti un adevarat balsam pentru sufletul si trupul meu chinuit! Cand te tin in brate, dispare orice durere!
M-am asezat pe pat langa el, iar Doru m-a cuprins in brate, m-a tras la pieptul sau si a inceput sa ma sarute cu lacomie. Ma topeam de placere in bratele lui puternice si primitoare si il priveam direct in ochii sai calzi, de culoarea castanelor coapte. Gura lui fierbinte si posesiva continua sa ma sarute apasat, trecand peste tot, pe fata si pe gatul meu. Muream de fericire si riscam sa juisez imediat!
- Dorule, draga! Te iubesc la nebunie si sunt foarte fericit! Ma bucur nespus de mult ca sunt un balsam pentru tine si ca pot sa-ti mai calmez suferintele!
- Si eu te iubesc, cum nu am mai iubit niciodata! Cand te tin in brate si te sarut si simt ca esti numai al meu, ametesc de fericire iar inima mea nu mai are loc in piept, de dragostea pentru tine. Vreau sa fii in noaptea asta al meu cu tot sufletul si cu tot trupul tau divin. Vreau sa te posed si sa te fac fericit, asa cum nu ai mai fost tu niciodata, dragul meu! Haide, sa te dezbrac, sa imi arati trupul tau frumos si seducator!
- Dorule, nu ai vrea, pentru incalzire, sa iti fac un moment de striptis?!
- Poate, alta data! Acuma vreau eu insumi sa scot din ambalaj cadoul mult dorit! Ma simt ca si un copil, care arde de nerabdare sa-si despacheteze darurile de sub bradul de Craciun!
Doru a inceput sa-mi descheie bluza de pijama si sa-si frece de pieptul meu, cu dragoste, fata lui nerasa de cateva zile, care intepandu-ma, imi producea niste fiori teribili. Gemeam coplesit de excitare! Apoi, mi-a dezvelit umerii inrositi de soare si a aplicat pe fiecare cate un sarut umed si cald, ca doua petale de nufar! In cele din urma bluza mea moale si vaporoasa a lunecat de pe mine, lasand prada gurii sale lacome torsul meu musculos, cu pielea fina, fara urme de par. Desi ardea de nerabdare sa ma acopere de sarutari, Doru a inceput metodic, de la gat in jos, terminand la limita pantalonilor de pijama. Aplecandu-se peste mine, cuvertura a lunecat, scotand la iveala pula lui superba si minunata: mare, lunga, groasa si noduoasa, cafenie si cu capul umflat si rosu, ca un boboc de trandafir. M-am abtinut cu greu sa nu ma arunc lacom asupra ei! Vazandu-ma atat de coplesit de acea viziune extraordinara, Doru m-a intrebat mandru si incantat de barbatia lui:
- Dragul meu Costel, iti place de pula mea?
- Da, foarte mult!
- Ce iti place la ea?
- Totul! Ca e mare, chiar foarte mare, e groasa, e noduroasa, e puternica si e extrem de fierbinte! Cand mi-ai bagat-o in fund am crezut ca o sa ma friga! Si are un gust fenomenal, de mascul adevarat! Iar coaiele tale sunt masive si plina de seva calda si spumoasa, de care nu ma mai satur. As inghiti mereu seva ta minunata, cu gustul acela teribil, de paine scoasa recent din cuptor!
- Si cand te gandesti ca lui Irina nu-i placea sa mi-o ia in gura, iar gustul spermei mele-i facea scarba si o scuipa! Tu, dragul meu esti deosebit si stii sa ma apreciezi cu adevarat! Ia mai zii! Iti place mult de pula mea? O vrei din nou?
- Da, Dorul meu drag si scump! Imi place enorm si o vreau in mine, chiar acum!
- Super! Si unde o vrei?
- Mai intai in gura! Sa o sug mult, mult de tot, pana am sa mulg seva din coaiele tale si o sa te fac sa mi-o daruiesti!
- Super! De abia astept! Dar numai atat?
- Nu! Apoi vreau sa mi-o tragi la fund, barbateste si cu putere! Sa ma futi ca un armasar si sa iti golesti toata samata ta calda in mine!
- Minunat! Si dupa aia, o sa mai vrei pula de la mine?
- Da! O sa vreau multe numere, cate o sa fii tu in stare!
- OK! S-a facut! Sa trecem la treaba! Nu vreau sa mai piedem nici un minut! Pula mea nu mai are rabdare!
Cu infrigurare, Doru a inceput sa traga de pantalonii de pijama, scotand la lumina chiloteii mei albi, atat de sexi si fesele mele bombate, gata sa fie calarite. Vazandu-le, Doru s-a aprins si mai tare, scotand un oftat profund de incantare!
- Dragule, esti bestial in seara asta! Pacat ca nu pot, ca as sari acuma pe tine ca un armasar si te-as calari toata noapte! Tu chiar ca te pricepi sa bagi barbatii in boala!
Apoi a inceput sa-mi mangaie si sa-mi sarute fesele dezvelite de chilotei mei tanga, muscand din ele cu pasiune, ca si cum ar fi fost doua fructe zemoase. Ma durea dar induram cu placere! Stiam deja, ca barbatilor le placeau fesele mele, pe care mi le muscau cu salbaticie, atunci cand ma futeau! Doru m-a intins pe spate langa el si mi-a dat chilotei jos, ramanad complet gol. Apoi plin de pasiune a inceput sa ma sarute, acoperindu-mi trupul infiorat de placere cu sarutarile lui calde si apasate! Amandoi eram in culmea fericirii!
- Costele, vai cat de excitat esti! Ti s-a umezit pulica! Imi dai voie?
Petrisor nu ar fi facut asta nicodata! Nici nu ar fi bagat de seama! Pentru el, singurul lucru important era propria lui placere! Costel mi-a luat pula in mana, s-a aplecat si foarte delicat a inceput sa imi linga glandul cu varful limbii. Atingerile sale fine erau teribil de excitante! Eram in culmea extazului! Nu ma mai puteam controla si fara sa-l mai avertizez am juisat ca o fantana arteziana, umplandu-i fata cu seva mea!
- Vai ce rau imi pare! Dorule draga, te rog sa ma ierti! Vino aici, sa-ti curat fata de seva mea!
- Nu-i nimic! Nu te mai formaliza! Asta e dovada ca ma iubesti foarte tare! Erai foarte excitat si nu te-ai mai putut tine! Se mai intampla! Se vede ca esti inca crud si fara experienta!
Cuprins de jena si plin de solicitudine am inceput sa-I ling fata, colectand seva risipita de mine! Nici nu stiam ce gust minunat avea samanta mea! Ceva proaspat si primavaratic, un gust de iarba cruda, cosita recent! La final dupa ce am recuperat si ultima picatura am inceput sa-l sarut cu pasiune, pe gura, pe obraji, pe ochi, ca sa ma ierte si el!
- Iarta-ma, te rog! Dar te iubesc atat de mult, ca ma pierd cu firea, cand sunt cu tine si ma alinti! Si tu vad ca esti umed la varf! Imi dai voie?
Nu am mai asteptat permisiunea si ca un infometat m-am repezit sa-i ling glandul rosu si umflat, colectand acea miere, usor salcie, cu un iz masculin, atat de excitant! Apoi am continuat sa-i decalotez pula, impingand in jos cu varful limbii, preputul lui maroniu si fin, ca o manusa de matase.
- Ah! Ce bine poate sa fie! Ai o limba asa de priceputa! Vai, cat de bine e! Continua! Continua! Linge-o pe toata! Pana la radacina!
M-am conformat rugamintilor si am inceput sa ling acadeaua lui minunata, de sus in jos si inapoi, de nenumarate ori, pana cand am simtit sub limba zbaterile venelor ingrosate, care pulsau fierbinti, de prea multa excitare! Simteam ca Doru ajunsese la culme!
- Costele, dragul meu! Te rog sa o iei in gurita, pentru ca simt ca imi urca seva pe teava!
- Imediat! Haide insa, sa facem un deep-throating meserias! Lasa-ma pe mine sa te asez si sa conduc! O sa-ti placa la nebunie si sunt convins ca o sa reusesti!
L-am intors pe Doru pe burta si i-am indepartat picioarele in V. Apoi m-am bagat sub el, cu fata in sus, in pozitia inversa. I-a luat pula in gura si am inghitit-o pe toata, cat de lunga era. Aceasta a intrat in gatul meu umplandu-l cu totul! Cu palmele-i sprijineam bazinul, dirijand cursa de intrare si iesire a pulii din gatul meu. Doru s-a prins repede de miscare si a inceput sa dea si el din fund, asa cum putea! Nu cred ca il durea prea tare, caci gafaia si gema fericit. Dupa un timp a invatat miscarea si a inceput sa ma pompeze singur, ca un mascul veritabil si meserias!
- Vai, ce bine e! Uite, ca pot si singur! E asa de bine si de minunat, iar tu ai un gat moale si stramt care imi innebuneste pula! Nici un vagin nu se compara cu asta! Costele, esti un vrajitor! E pentru prima oara in viata mea si recunosc ca e fantastic!
Ca sa-l starnesc si sa il excit si mai mult, mi-am incolacit picioarele de gatul sau, tragandu-i capul in dreptul feselor mele apetisante! Nu a fost nevoie de cuvinte! Oricum gura mea era prea ocupata cu pula lui! Doru era un baiat istet su cu ceva experienta! S-a prins imediat si a inceput sa ma saraute si sa ma linga! Gemeam incatat de placere, iar Doru a inteles ce voiam! Cu ajutorul palmelor mi-a largit mult fesele, etalandu-mi rozeta roza si delicata! A inceput sa o linga si sa o penetreze cu limba! Era fantastic! Gemeam excitat si-i strangeam in palme fesele musculoase si paroase, care ma pompau ritmic. Apoi Doru mi-a umplut fundul cu saliva lui calda si a inceput sa o bage in mine cu doua degete! Apoi cu trei, apoi iar saliva, apoi cu patru si in cele din urma cu toate degetele. Nu mai putema de placere si de incantare! Am juisat din nou cu putere, gemand fericit!
Imediat am simtit cum Doru se lasa greu peste mine, pula lui a intrat pana la refuz, buzele fiinu-mi strivite de flocii sai negri si duri, iar in gatlej am simtit cum ma inunda o seva caldu...



    Login