Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DOI DOCTORI SI UN PACIENT
Autor : mihai2013 - 2016-02-24
Citita de 10387 ori - Nota 4.67 (58 voturi)
Republicata cu mici retusuri.
Ma numesc Mihai. Recent, am facut o analiza specifica varstei – am 55 de ani. Rezultatul m-a obligat sa extind investigatiile si, din recomandare in recomandare, am ajuns la un doctor cu renume foarte bun. M-a putut primi tarziu, seara, fiind si de garda.
Am intrat in cabinet si, mai intai, i-am remarcat chipul obosit. A inceput sa ma consulte, mi-a pus diverse intrebari.
- Dezbracati-vă de la brau in jos, mi-a spus.
M-am executat si m-am intins pe pat, cu picioarele flexate la piept, urmand sa fiu penetrat cu degetul. Destul de neplacut, dar asta-i situatia. Facandu-si treaba, am observat că m-a fixat la un moment dat cu privirea si m-a întrebat direct, poate prea abrupt:
- Ati avut relații homosexuale? Concomitent cu întrebarea isi rotea degetul inăuntrul meu.
Ciudat. Nu vedeam legatura, deoarece, cel putin din felul în care se prezenta fundul meu, nu putea sa traga o asemenea concluzie. Chiar ca in fund nu m-am futut. Nu ca n-as fi avut curiozitatea, dar sunt stramt. De asta mi-am dat seama cand, in tinerete, am incercat sa-mi introduc progresiv obiecte de diferite grosimi, iar cele cu diametru prea mare nu au intrat. Si ... am renuntat, dar nu si la fantezii. Pana sa descopar ce buna este pula altora, ma frecam stand cu picioarele în sus, incercand sa-mi ejaculez in gura.
L-am privit la randu-mi pe doctor si am constatat ca astepta raspunsul. Parea sa nu fie foarte atent, dar i-am surprins o lucire in ochi, intr-o doară. Interesant, mi-am zis. Si am plusat.
- Domnule doctor, contez pe secretul profesional. Acum 3 ani, intr-un concediu la munte, am fost pus într-o conjunctura in care 3 barbati am ajuns in camera unei doamne. Acolo, m-a sucit cum m-a rasucit, ca m-am trezit sarutand-o pe respectiva, amandoi avand buzele in jurul unei pule. Apoi, m-a pus in genunchi, mi-a adus pulele celorlalti la gură si le-am supt-o la toti. Am avut parte de cel mai excitant sarut cu sperma si am lins-o în pizda, dupa ce au futut-o ceilalti. M-a pus sa îi ling in cur, mi-au tarat pula si coaiele pe fata, s-au pisat pe mine si in gura mea... Am facut totul, eram si putin ametit.
Acum, pentru voi numai, povestea nu a fost chiar asa, dar am dorit sa sugerez ca, de fapt, a fost doar o intamplare. In realitate, am intrat in legatura pe „Cupluri swinger” cu un barbat care avea o partenera – cam de varsta mea amandoi. Din discutie în discutie m-au invitat la ei si ... i-am supt pula de i-am tocit-o – o frumusete, nu mare, dar cu un cap superb, coaie grele si pline. Ras frumos pana-n gaura curului. Pe ea am sarutat-o cu sperma si am lins-o după ce el i s-a deversat în pizda. Nebunie. El a încercat sa ma futa in cur si chiar am vrut, fiindca as fi facut orice, dar v-am explicat, deja, care este situatia. I-am rugat sa ma pise, caci era o curiozitate veche a mea. S-au pisat pe fata mea, am luat lichidul în palme, m-am spalat pe fata. Ea m-a pisat direct in gura, caci am stat cu buzele direct la sursa. Sublim.
M-am oprit aici cu marturisirile privind preferintele mele bisex (desi ar fi multe de povestit).
Il priveam pe doctor cum receptioneaza povestea mea. Facea ochiii din ce in ce mai mari. Isi scosese degetul si ma asculta incordat. Fiind culcat, inca, si cu privirea către el, am observat ca pantalonul alb incepe sa-si modifice forma. Nu l-am iertat.
- Dar de ce m-ati intrebat, totusi, am întrebat, privind ostentativ umflatura ce parea sa crească. Ce spuneti de intamplarea mea, e grav?
Si-a revenit rapid si, cu o tona de aplomb, parand sa nu fi auzit ce am întrebat, m-a interpelat iar, naucitor de direct:
- Si ati mai suge-o?
Am inceput sa rad, fiindca parea mai mult o rugaminte. M-am ridicat de pe pat si fara vreo ezitare l-am apucat de pula. Nu s-a ferit.
- Depinde. Dar in cazul tau particular (propun sa nu ne mai dumneavostrim), merita. Este în interesul stiintei si in beneficiul patientilor, deoarece te vad foarte tensionat si nu cred ca doresti sa ai probleme de malpraxis.
Apoi, fara sa mai astept reactia, am ingenunchiat si i-am tras jos pantalonii albi. A ramas in chiloti. Mi-am bagat nasul adanc in flocii lui, am adulmecat mirosul de pula putin incinsă si l-am muscat fin prin chiloti. Era clar ca nu se spalase in cursul zilei. A schitat un gest de eschivare, dar nu i-am dat drumul.
- Lasa, te rog, asa are un parfum special.
I-am dat jos si chilotii. Am intrebat cum prefera, fiindca era oarecum incomod sa stam in mijlocul cabinetului. Mi-a spus sa astept putin si a rasucit cheia.
- Hai în camera de retragere.
Acolo a aprins o veioza.
- Te rog mai intai sa ma lasi sa te explorez putin stand in genunchi, apoi ne asezam cum vrei, am spus. S-a sprijinit de perete.
Imi place sa stau in genunchi in fata sfintei pule. Sa o sug incet, sa ma var intre picioare, sa ma frec pe buze cu pula si sa ma bat cu ea peste fata. Sa iau flocii in gura, sa-i adulmec varandu-mi tot nasul si limba in ei. Asta la început, fiindca ma simt fantastic cu coaiele si pula tarate pe obraji si cu un cur asezat pe fata.
Cornel (așa il cheama) are pula de 16-17 cm, grosuta, frumoasa. Am salivat din prima privind-o. Coaie cam umflate, negolite de mult timp, probabil. Parul pubian blond-roscat si scurt, tuns, adica. I-am sarutat intai dulce capul pulii, apoi am asternut pupici pe toată lungimea, amanand momentul in care sa o inghit. Am simtit ca doreste sa fie urgent supt, deoarece ma luase deja de cap. Dar am intarziat cat am putut, ca sa îi creasca excitarea.
L-am rugat sa puna un picior pe un scaun, sa-mi imbunatateasca accesul. Am ridicat coaiele si l-am lins prelung in zona dintre ele si cur. I-am luat coaiele in gura cu narile dilatate varate in floci, sa captez fiecare iz. Am revenit cu limba pe capul pulii, la fren. Indelung, cu sarg, cu multă saliva. Imi curgea, deja, pe buze si barbie. Apoi, fara preaviz, am luat in gură viguros toata pula, impingand-o in adancul gatului. Mi-am scuturat capul sa-mi intre mai bine. Sa ajung cu gura lipita de burta. A gemut. Si am inceput miscarea de du-te vino. De la cotorul pulii la gurita ei, cu limbi incolacite imprejurul capului. Cand lent, cand in forta.
Dupa un timp, am simtit ca este pe culmi si nu mai dureaza mult. A preluat controlul si m-am lasat in voia lui. Ma stapanea un tumult de senzatii, bucuria ca sug pula, ca stau supus in fata sa. Saliva mi se naclaise pe fata, am sters-o cu mana pana am intins-o peste tot. Asteptam infrigurat sfarsitul.
Apoi, m-a luat de cap si a inceput sa pompeze cu forta, sacadat, frenetic, sa ma futa in dusmanie, cu adevarat. Cei carora le place pula stiu ca acesta este momentul in care totul devine sublim, uiti de tine. Il tineam cu bratele inclestate in jurul feselor. Asa ca am simtit trepidatia care precede orgasmul. Apoi tremurul mușchilor mi s-a transmis si mie. Si eruptia, jeturi lungi, cleioase, care zburau si-mi izbeau cerul gurii. Atat de abundente ca nu le-am putut retine si mi-am pus o palma sub barbie ca sa colectez surplusul. L-am ajutat sa termine, sugandu-l lent, pana cand a simtit nevoia sa se retraga din gura mea.
Simteam in gura zdentele de sperma groasa, le-am mestecat si plimbat de colo-colo cu limba. Abia acum puteam sa le degust in tihna. M-am jucat cu sperma intre buze, clipocind-o, intinzând-o in sus si in jos. Mi-am lins buzele, am dat zeama si pe sub nas, ca sa-i simt mai bine aroma. Mi-am masat si obrajii. Si am înghitit, apoi, putin cate putin, prelungind placerea.
- Multumesc foarte mult, mi-a spus. A fost epic. S-a întins sleit de puteri pe pat. M-am apropiat de el si am intins mana in causul careia era adunata o baltită de spermă. A luat cu un deget si si-a intins-o pe buze zambind:
- Sa nu crape. Apoi si-a lins degetul si a mai repetat gestul de cateva ori. Mi-a dat si mie sa i-l ling. Sa stii ca imi place si mie sa sug pula si, cateodată, ma fut si in cur.
- Te deranjeaza daca voi continua sa ma ocup putin de pula ta? l-am întrebat.
- Daca mai poti, ar fi ceva special. Iti multumesc inca o data.
Pula i se odihnea pe abdomen. M-am lasat langa pat. Pliul pielii lucea umed si se vedeau cativa picuri prin floci. Am luat-o in mana si am decalotat-o. Acolo mai ramasese ceva zeama pe care am lins-o lin. Incepea sa se simta, deja, mirosul putin iute de sperma uscata, care ma înebuneste. L-am inhalat, pur si simplu, facand cateva minute de aromospermoterapie. Apoi, am luat din palma cateva picaturi de sperma si le-am scurs pe capul pulii lui si le-am supt de acolo. I-am pus si pe coaie si in flocii in care mi-am afundat fata, de unde mai apoi le-am sorbit. Pana am terminat. M-am insinuat intre picioarele lui, pe care le-am despartit si i-am lins zona inghinala si anusul. Ofta prelung, fara retineri, savura placerea.
M-am asezat pe scaun.
- Spune-mi, acum, de ce m-ai întrebat, totusi, daca am avut relatii homosexuale.
- N-ai sa ma crezi, dar când am de a face cu persoane pe care le consider interesante, pun aceasta întrebare. Cine se prinde, bine, cine nu, gasesc eu explicatii. Prefer barbatii mai in varsta, neinhibati, care stiu ce vor si pot sa daruiasca placere fara a fi egoisti. Mi-ai confirmat inca o data experienta. Pot sa te mai rog ceva?
- Desigur.
- Am un coleg, Mircea, cu preferinte asemanatoare. Lui îi place si sa futa in cur. Cand ducem lipsa, ma mai fute si pe mine. Este in seara asta de garda, ne-am fi intalnit oricum pentru o partida. Ai avea ceva impotriva daca...
- Cheama-l sa-l relaxam si pe el, daca tot ne-am apucat de treaba.
A dat un telefon si peste cateva minute a aparut colegul sau.
Ne-am salutat si m-a privit cu atentie. Un alt tip de barbat. Inalt, negricios, uscat, paros – se vedea pe brate si de sub bluza alba, pana unde se barbierea.
Cornel ii face prezentarea situatiei. Pe fata lui Mircea se lateste un zambet jovial.
- Daca ai reusit sa-l impresionezi pe Cornel e ceva! Sa trecem la fapte.
Nu asteapta nici o invitatie si isi da jos pantalonii. I se scoală rapid. O pula putin mai lunga, dar mai subtire decat a lui Cornel, curbata in sus, invadata de un tufaris des de floci, care se întind spre buric si în sus. Isi ia coaiele in mana si le maseaza usor, beleste pula, se joaca, ii place. Cornel intinde si el o mana. Ne spune sa venim mai aproape de pat sa vada mai bine si sa ajunga la noi.
- Mircea, ai vreo preferinta speciala? il întreb.
- Te rog sa mi-o sugi temeinic. Imi place sa ejaculez pe fata, apoi sa adun tot si sa-ti dau la lins de pe degete, de pe coaie si din floci. Daca doresti, vreau sa te fut in cur. Asta imi place cel mai mult.
- Totul este in regula pana la fututul in cur. Sunt stramt si imi este teama. Oricum, nu sunt pregătit pentru asa ceva.
- In regulă, in cateva minute aduc ceva special si încercăm. Daca merge, bine, daca nu, poate ma ajuta Cornel cu partea aceasta.
Cat a lipsit Mircea, m-am concentrat pe pula lui Cornel si am readus-o la viata. Iar cand a intrat Mircea il lingeam la coaie si în cur.
Mircea renunta rapid la imbracaminte si se aseaza cu fundul pe birou si cu picioarele pe două scaune. Ii multumesc pentru peisajul oferit si ma asez iar in genunchi. De data asta iau pula direct in gura, o inmoi bine cu saliva si avansez decisiv catre cotor, dorind de fapt sa intru in hatisul de floci. Sunt negri si sarmosi, iar in curand nu mai pot sa respir în desimea lor. Ma retrag, apoi atac iar. Umectez tot spatiul si cobor catre coaie. Vai, ce forma si ce consistenta. Parca nu imi vine sa le mai las din gura. Sug din pula si o îndes cat pot in haul gatului. Mircea geme si il vad langa mine pe Cornel. Ii iau si lui pula in mana si o frec usor. Sunt croit, insa, pe pula lui Mircea. Acesta începe sa pompeze in reprize. Ma fute adanc in gat, apoi se opreste si ma invita sa-l ling la coaie.
Dupa un timp coboara de pe birou, se aseaza in patru labe pe pat si-mi spune sa-l ling in cur. Ma conformez. Apoi imi cere sa stau pe spate si isi freaca pula de fata mea. E perfect. Se opreste putin si aproape ma sufoca apasandu-mi bucile pe fata. Ling incontinuu tot ce-mi ajunge in dreptul gurii. Concomitent, ii frec pula lui Cornel. Mircea ma aseaza cu capul pe marginea patului, putin mai jos de nivelul acestuia si ma fute ca si cum ar regula o pizdă. Asta chiar imi place!
- Cornel, mai fute-l și tu.
In timpul asta, cat ma fute Cornel in gura, simt ca se umbla la anusul meu. Ca imi intra ceva in fund, probabil un supozitor. Vine apoi si Mircea la gura mea si ma fut amandoi. Cand ridic putin capul ca să respir ii observ prinsi intr-un sarut pasional. Ceva mi se zbate în abdomen. Plec la toaleta. Peste putin timp, vine Mircea si imi spune cum sa-mi pregatesc anusul, dandu-mi un unguent pe care mi-l var singur in fund cu ajutorul unei tije cilindrice subtiri. Dupa cateva minute am o senzație de relaxare.
- Totusi, chiar vrei sa te fut in cur? intreaba Mircea.
- Da, Mircea, daca ma pot pregati cum trebuie. Imi doresc de mult sa o fac si pe asta.
- In regula, iti voi mai aplica un unguent care ar trebui sa te relaxeze si mai bine. Daca ai vreo senzatie de disconfort insuportabil incetam. Vom verifica dilatarea cu un dildo mai subtire si apoi cu unul mai gros.
Continui cu luatul pulelor in gura si nu ma mai satur. La asta ma pricep.
- Hai Mihai, te rog sa încercam spune Mircea.
Ma asez in patru labe sprijinit pe picioarele lui Cornel si cu pula lui pe la gura. La spate, Mircea a uns obiectul cilindric cu ceva unsuros si mi-l introduce adanc de tot. Apoi incepe sa maseze incet zona anusului, intetind, treptat, miscarea. Nu stiu ce se intâmpla, dar nu imi displace. Simt un deget al lui Mircea cum intra si iese. Apoi un obiect mai gros si mai lung. Ciudat, intra/iese si nu doare. Urmeaza ceva si mai gros, cu un cap mai proeminent. După ce trece capul, restul intră ca uns. Mă chinuie cateva minute cu chestia aceea.
- E bine, Mihai?
- Da, merge, cred ca putem trece la nivelul urmator.
Il privesc peste umar pe Mircea cum isi pune un prezervativ si il lubrifiaza. P...



    Login