Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoar o sugi!
Autor : Sexslut - 2022-08-24
Citita de 9163 ori - Nota 8.03 (75 voturi)
Așa a inceput totul. Aveam in jur de 16 ani. Ochi negrii, părul asemeni ochilor, jovial, curios și dornic de cunoaștere, cu atat mai mult din punct de vedere sexual.

Profitam de orice moment sa imi arunc cate o privire la tipi, pe sub gene, mai ales in zona pantalonilor, imaginandu-mi cat de mare ii este pula sau cum i-as desface șlițul și as incepe sa sug si sa inghit fiecare picatura se sperma. Insă acele momente erau pur imaginare. De cele mai multe ori se terminau cu o laba, neștiind că toate aceste lucruri nu făceau decat să imi amplifice plăcerea, dorința, pasiunea.

Și intr-o zi am cedat. Mi-am luat inima in dinți și mi-am spus: trebuie!

Cont pe un site pentru dating. Incerc să mi fac un profil cat mai interesant. Efectiv ma simteam crispat. Nu stiam ce sa scriu. Dau o căutare și găsesc un tip in jur de 38 ani. Inalt. Schimbăm banalele conversații de inceput, plus pozele de rigoare. Imi propune să ne vedem sub pretextul "doar o sugi" imediat ce iese de la muncă. Instinctul imi dă branci să accept, frivolitatea moralității i mi spune nu. Dar cad in desfraul sexualității și accept. Stabilim o oră, cu promisiunea de a nu trage țeapă.

19:00, locație intrare Parc IOR.

Aprind o țigară și aștept. Imi aprind și pe a doua și simt cum mi se intensifică bătăile inimii uitandu-mă in stanga și dreapta. Așteptand ...

19:30.

Incep să mă enervez. Deschid aplicația. E offline. M-am gandit că ar fi trebuit să facem schimb de numere. Mă simt deziluzionat și mă incearcă o oarecare frustrare. Imi aprind cred că a 4 țigară. Imi pun in gand ca după să mă indrept spre casă, doar că nu apuc să trag ultimele fumuri și primesc mesaj "ajung in 5 minute". Habar nu am ce s-a intamplat in creierul meu, poate nivelul de endorfine a crescut sau imaginația mi-a dat iar de furcă, dar mesajul mi-a creat erecție instant.

Se apropie. Facem cunoștință și zambește ușor pervers. M-am fastacit tot. Incerc să indrug două replici, probabil non-sens situației și aud doar " Hai, mergem?!" Accept. Urcăm in mașină și mă intreabă dacă știu vreun loc prin zonă. Dar fără rezultat. Virginitatea mea și spunea cuvantul. Pe tot parcursul drumului zambește, vorbește, observand bula de timorare in care mă aflam, incercand astfel să mă scoată ușor din transă. Și reușește. Amețit de parfumul lui, plus fumul de țigară, imi las mana condusa de mana lui ajungand de pe coapse, la nivelul mădularului semierect. Innebunit de plăcerea momentului incerc să ii desfac cureaua. Mă impotmolesc.

"Te ajut? ... Nu. Fii atent la cum conduci."

Simt cum se face comod iar mana mea ajunge in cateva secunde in pantalonii lui. Toată bărbăția lui se afla in palma mea stangă. I-o masez ușor prin textura boxerilor. Ating cu degetul si simt cum se umezește capul penisului. Senzația momentului și teama de a nu fi observați de cei din trafic, nu fac decat să accentueze extazul. Imi mușc involuntar buza de jos.

" Ia-o in mană pe toată. Ajungem imediat."

Unde? Habar nu am. Știu doar că mi-am făcut loc in boxerii lui, deja uzi. Ii strang ușor penisul incercand să creez o tensiune mai ridicată și incep să ii fac o laba mișcandu-mi degetele in jurul glandului și al coaielor. Ah! El incearcă să se facă mai comod și imi pune mana pe piciorul stang. Atingerea lui m-a făcut să mi retrag involuntar mana din boxeri. Dar doar pentru a-mi băga degetele in propria gură. Degete care ii atinsese acel cap umed, pline de precum, acele coaie. Savurez tot. El mă privește.

"Iți place? Hai că ți-o dau. Văd că iți lingi degetele, i nseamnă că nu ai zice nu dacă ți-aș da să inghiți."

Tac. Nu neg, nu confirm. Doar imi duc mana iarăși către pula lui. Nedandu-mi seama că ne aflam pe un drum, undeva la ieșire din oraș. Parchează mașina. Se asigură. Oprește motorul.

"Hai, să te văd!" Moment in care și dă pantalonii sub nivelul genunchilor. In sfarșit după minute intregi in care doar am simțit-o acum o pot și vedea. Pula. Pula lui in toată splendoarea. Nu ezit si mă arunc cu gura. O miros. O ating cu varful limbii. Ii adulmec coaiele. Ii adulmec mirosul de pula, de barbat. Incep sa ling. Urc cu limba către cap, pornit să il iau in gură si sa ii gust savoarea masculinitatii sale.

"Să o iei ușor intai si sa nu musti!"

Zis și făcut. Ii ling capul. Il bag in gură. Imi forțez norocul și o indes pană la amigdale. Mă inec. Dar nu mă las.

"Ți-am zis ia-o ușor. Uite așa."

Simt cum mana lui imi cuprinde gatul și mă conduce intr-o mișcare dute-vino. Sunt futut i n gură. Pentru prima dată, sunt futut in gură iar asta mă innebunește de plăcere. Preț de 3-5 minute sunt futut in gură fără să ripostez. Sug, ling. Gura mi se umple de salivă. Incerc să inghit dar nu reușesc. El vede asta și mi aruncă același zambet golănesc.

"Hai, coboară din mașină. Ți-o dau din picioare. Pune-te in genunchi."

Mă arunc la picioarele lui. Ele se sprijină de capota mașinii. Imi prinde capul cu ambele maini și mă fute iarăși in gură. De data asta mai dur, mai adanc, mai brutal. "Deschide gura bine. Ia-o pană la coaie". Incerc. Simt cum capul pulii imi atinge amigdalele. Tot ce trebuie să fac este să il las să treacă de ele. Il prind cu mainile de fese și mă indes singur cu gatul in pula lui. Simt cum coaiele imi ating buzele. Mă uit la el. El se uită la mine și mi aruncă o flegmă pe față. Imi place. Dintr-o mișcare iși scoate pula din gatul meu deja relaxat, si ma loveste cui ea peste fata in flegma cu care m-a stampilat. Ma ia de păr și mă fute iar, doar că de data asta in gat.

"Hai ridică-te. Vreau să te fut. Pune-te cu burta pe capotă."

Observă că mă fofilez și atunci mă trantește pe capotă. "Vreau să ți-o bag!" Acum? Așa? Incerc să refuz. Dar nu pot. Fără să mi dau seama imi dau pantalonii și boxerii jos. Mă pune să imi bag două degete in gaură. ll ascult. "Bagă-le mai adanc!" Incep să gem. Ii place. Imi scoate degetele și le bagă pe ale sale, masandu-mi curul. Lărgindu-l cumva. Am simtit o durere si m-am retras. El le-a infipt parca mai adanc facand loc la ceea ce va urma. Gem mai tare iar el se ambiționează și mai bagă un deget. Atat de adanc, atat de dur, atat de plăcut.

"Iți place? Iți dau pulă? Vrei să iți dau? Bag-o!"

Atat am reușit să spun și pula lui era...



    Login