Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoar o sugi ...
Autor : Sexslut - 2020-03-26
Citita de 11079 ori - Nota 8.01 (111 voturi)

Așa a început totul. Aveam în jur de 16 ani. Ochi negrii, părul asemeni ochilor, jovial, curios și dornic de cunoaștere, cu atât mai mult din punct de vedere sexual.

Profitam de orice moment să îmi arunc câte o privire la câte un tip, mai ales în zona pantalonilor, imaginându-mi la cât de mare îi este pula, sau cum i-aș desface șlițul și cum aș suge. Însă acele momente erau pur imaginare. De cele mai multe ori se terminau cu o labă, neștiind că toate aceste lucruri nu făceau decât să îmi amplifice plăcerea, dorința, pasiunea.

Și într-o zi am cedat. Mi-am luat inima în dinți și mi-am spus: trebuie!

Cont pe un site pentru dating. Încerc să îmi fac un profil cât mai interesant. Dau o căutare și găsesc un tip în jur de 38 ani. Înalt. Schimbăm banalele conversații de început, plus pozele de rigoare. Îmi propune să ne vedem sub pretextul "doar o sugi.” imediat ce iese de la muncă. Instinctul îmi dă brânci să accept, frivolitatea moralității îmi spune nu. Dar cad în desfrâul sexualității și accept. Stabilim o oră, cu promisiunea de a nu trage țeapă.

19:00, locație intrare Parc IOR.

Aprind o țigară și aștept. Îmi aprind și pe a doua și simt cum mi se intensifică bătăile inimii uitându-mă în stânga și dreapta. Așteptând ...

19:30.

Încep să mă enervez. Deschid aplicația. E offline. M-am gândit că ar fi trebuit să facem schimb de numere. Mă simt deziluzionat și mă încearcă o oarecare frustrare. Îmi aprind cred că a 4 țigară. Îmi pun în gând ca după să mă îndrept spre casă, doar că nu apuc să trag ultimele fumuri și primesc mesaj: “Ajung în 5 minute.” Habar nu am ce s-a întâmplat în creierul meu, poate nivelul de endorfine a crescut sau imaginația mi-a dat iar de furcă, dar mesajul mi-a creat erecție instant.

Se apropie. Facem cunoștință și zâmbește ușor pervers. M-am fâstâcit tot. Încerc să îndrug două replici, probabil non-sens situației și aud doar “Hai, mergem?!” Accept. Urcăm în mașină și mă întreabă dacă știu vreun loc prin zonă. Dar fără rezultat. Virginitatea mea își spunea cuvântul. Pe tot parcursul drumului zâmbește, vorbește, observând bula de timorare în care mă aflam, încercând astfel să mă scoată ușor din transă. Și reușește. Amețit de parfumul lui, plus fumul de țigară, îmi las mâna condusa de mâna lui ajungând de pe coapse, la nivelul mădularului semierect. Înnebunit de plăcerea momentului încerc să îi desfac cureaua. Mă împotmolesc.

“Te ajut?” ... “Nu. Fii atent la cum conduci.”

Simt cum se face comod iar mâna mea ajunge în câteva secunde în pantalonii lui. Toată bărbăția lui se afla în palma mea stângă. I-o masez ușor prin textura boxerilor. Ating cu degetul si simt cum se umezește capul penisului. Senzația momentului și teama de a nu fi observați de cei din trafic, nu fac decât să accentueze extazul. Îmi mușc involuntar buza de jos.

“Ia-o în mână pe toată. Ajungem imediat.”

Unde? Habar nu am. Știu doar că mi-am făcut loc în boxerii lui, deja uzi. Îi strâng ușor penisul, încercând să creez o tensiune mai ridicată, și încep să îi fac laba mișcându-mi degetele în jurul glandului și al coaielor. Ah! El încearcă să se facă mai comod și îmi pune mâna pe piciorul stâng. Atingerea lui m-a făcut să îmi retrag involuntar mâna. Dar doar pentru a-mi băga degetele în propria-mi gură. Degete care îi atinsese acel cap umed, acele coaie. Savurez tot. El mă privește.

“Îți place? Hai că ți-o dau. Văd că îți lingi degetele, înseamnă că nu ai zice nu dacă ți-aș da să înghiți.”

Tac. Nu neg, nu confirm. Doar îmi duc mâna iarăși către pula lui. Nedându-mi seama că ne aflam pe un drum, undeva la ieșire din oraș. Parchează mașina. Se asigură. Oprește motorul.

“Hai, să te văd!” Moment în care își dă pantalonii sub nivelul genunchilor. În sfârșit după minute întregi în care doar am simțit-o acum o pot și vedea. Pula. Pula lui în toată splendoarea. Nu ezit si mă arunc cu gura. O miros. O ating cu vârful limbii. Îi adulmec coaiele. Le ling. Urc cu limba către cap, pornit să o iau în gură pe toată.

“Să o iei ușor întâi.”

Zis și făcut. Îi ling capul. Mi-l bag în gură. Îmi forțez norocul și o îndes până la amigdale. Mă înec. Dar nu mă las.

“Ți-am zis ia-o ușor. Uite așa.”

Simt cum mâna lui îmi cuprinde gâtul și mă conduce într-o mișcare dute-vino. Sunt futut în gură. Pentru prima dată, sunt futut în gură iar asta mă înnebunește de plăcere. Preț de 3-5 minute sunt futut în gură fără să ripostez. Sug, ling. Gura mi se umple de salivă. Încerc să inghit dar nu reușesc. El vede asta și îmi aruncă același zâmbet golănesc.

“Hai, coboară din mașină. Ți-o dau din picioare. Pune-te în genunchi.”

Mă arunc la picioarele lui. Ele se sprijină de capota mașinii. Îmi prinde capul cu ambele mâini și mă fute iarăși în gură. De data asta mai dur, mai adânc, mai brutal. “Deschide gura bine. Ia-o până la coaie.” Încerc. Simt cum capul pulii îmi atinge amigdalele. Tot ce trebuie să fac este să îl las să treacă de ele. Îl prind cu mâinile de fese și mă îndes singur cu gâtul în pula lui. Simt cum coaiele îmi ating buzele. Mă uit la el. El se uită la mine și îmi aruncă o flegmă pe față. Îmi place. Dintr-o mișcare își scoate pula din gâtul meu deja relaxat, mă ia de păr și mă fute, doar că de data asta în gât.

“Hai ridică-te. Vreau să te fut. Pune-te cu burta pe capotă.”

Observă că mă fofilez și atunci mă trântește pe capotă. “Vreau să ți-o bag.” Acum? Așa? Încerc să refuz. Dar nu pot. Fără să îmi dau seama îmi dau pantalonii și boxerii jos. Mă pune să îmi bag două degete în gaură. Îl ascult. “Bagă-le mai adânc!” Încep să gem. Îi place. Îmi scoate degetele și le bagă pe ale sale, masându-mi curul. Lărgindu-l. Făcând loc la ceea ce va urma. Gem mai tare iar el se ambiționează și mai bagă un deget. Atât de adânc, atât de dur, atât de plăcut.

“Îți place? Î&...



    Login