Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dirigintele parte 1
Autor : pancu2012 - 2012-07-30
Citita de 7724 ori - Nota 3.73 (44 voturi)
Ma numesc Ionut am 24 ani si o sa va povestesc o aventura reala care sa intamplat in clasa a 10a .
Eram la liceu in clasa a 10 si de cateva luni il urmaream pe dirigintele meu . Imi placea sa il urmaresc ma uitam la fundul lui , ma uitam la fata lui si la pantalonii lui sa vad daca prind o forma din pula lui.
Dirigintele meu era profesor de matematica si il cheama Alexandru . E putin plinut , are 35 de ani , poarta un inceput de barba si e tuns foarte scurt .
Era o zi obisnuita la scoala pana cand a inceput ora de matematica era peultima ora . In ziua aceea imi planuisem sa ii dau dirigintelui un bilet in care era scris '' TE IUBESC SI IMI DORESC SA PETREC O NOAPTE CU TINE '' . Era sfarsitul ore , dirigintele se pregate sa iasa din clasa , in clipa aceea m-am ridicat repede am dat biletul si i-am spus sa nu il citeasca decat dupa ore . Dirigintele a iesit din clasa si a plecat .
Pauza trecu repede ,era ultima ora de romana ,o ora plictisitoare. La mijlocul orei dirigintele intra in clasa si ma chema la el , ma invoi de la ultima ora si imi spuse sa imi iau si gheozdanul.
Haide cu mine Ionut in cabinetul meu sa discutam , spuse dirigintele.Am coborat la parter acolo unde era cabinetul de matematica am intrat primul si dupa aceea a intrat si dirigintele , a inchis usa cu cheia si a spus sa ma asez confortabil pe canapea .
Eram emotionat in clipa aceea.
...



    Login