Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDezvirginare II
Autor : al8090 - 2009-04-13
Citita de 9700 ori - Nota 7.65 (26 voturi)
Am plecat de la el tremurand, umbland putin cracanat dar pe deplin satisfacut. Fundul inca ma durea de la penisul lui gros, dar asta imi era ultima problema. Ma uitam pe strada la fiecare baiat si ma gandeam cat de multi ar vrea sa aiba parte de asa ceva. Ma simteam bine ca am avut curajul sa fac asta.
Dupa o vreme de plimbat mi-am dat seama ca nu aveam ce face in seara aceea. Asa ca l-am sunat din nou si cu coada intre picioare i-am spus ca vreau iar. A acceptat. Ardeam de nerabdare.
M-am infiintat la usa lui, mi-a deschis si m-a invitat inauntru. Era putin ametit. M-am dezbracat in graba. El la fel. S-a intins pe pat. Penisul lui era deja sculat si dornic sa ma futa. M-am urcat peste el si am inceput sa-l sarut pe corp. Mi-a impins capul spre penisul lui, sarind peste preludiu. Ardea de nerabdare. Am inceput sa-i sug penisul cu pofta, scotand gemete si sorbituri tot timpul. Il simteam pe tot cum imi umple gura iar eu il umpleam cu saliva.
Ma prinde de ceafa si imi baga tot penisul in gura. Ma futea in gura si asta imi placea la nebunie.
Scap din stransoare si ii vad penisul plin de saliva. Se ridica si trece in spatele meu. Stau in patru labe. Imi lubrifiaza anusul si isi baga degetul mare in mine. Inainte si inapoi de nenumarate ori. Ma intreaba - vrei? si ii raspund gemand -da vreau!
Ii rulez un prezervativ pe penis, ma prinde de solduri si incepe sa ma penetreze. La inceput mai incet si dupa aia tot mai repede. Sunt teribil de excitat, de cand imi doream sa fiu futut pe la spate.
Ma prinde cand de solduri, cand de umeri si ma penetreaza puternic. Gem si ii simt fiecare centimetru din penis cum intra si iese din anusul meu. Ma fute ca pe o tarfa si asta ma innebuneste.
Se lasa pe mine si ma prinde de sfarcuri si de penis. Ma fute cu salbaticie. Ii simt coaiele cum se lovesc de ale mele si suflarea greoaie in ure...



    Login