Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDezvirginare
Autor : al8090 - 2009-02-03
Citita de 31045 ori - Nota 7.95 (106 voturi)
Va voi povesti cum a fost prima mea experienta cu un barbat. Primul penis pe care l-am simtit pe limba si in anus.
L-am cunoscut pe un site de intalniri gay si i-am cerut numarul de telefon. Mi l-a dat fara ezitare. Cu mainile tremurand de emotie am bagat numarul in telefon. Vroiam de mult sa o fac cu un barbat dar nu am avut niciodata curajul. De data asta vroiam sa merg pana la capat. L-am sunat si la celalalt al firului aud o voce calma. Am facut cunostinta, am povestit putin (cum arati, cati ani ai, etc) si m-a invitat la el. De abia asteptam.
De cum am inchis telefonul m-am dezbracat si am mers in fata oglinzii. Vroiam sa vad daca trebuie sa-mi tund parul pubian. Am decis sa-l las asa pentru ca era f scurt. Mi-am lins varfurile degetelor si am inceput sa-mi frec sfarcurile. Eram teribil de excitat. M-am pus in patru labe si m-am uitat in oglinda. Mi-l imaginam pe el cum ma prinde de solduri si ma fute pe la spate. Dupa aia am intrat la dus, m-am imbracat si am pornit spre el.
Aveam niste emotii teribile. Simteam cum imi sare inima din piept. Am ajuns la el si imi deschide usa...
Era un tip de vreo 30 de ani (eu avand 20 si ceva). Imi zambeste si ma invita inauntru. Ma serveste cu o bere. El isi pune un vin si incepem sa discutam. Ii zic ca am emotii si ca nu am mai facut-o niciodata si sa aiba rabdare. A ras si a zis ca nu e nici o problema. Era vara si era cald deci amandoi eram imbracati destul de subtire. El era in tricou si chiloti, eu eram in blugi si tricou. Povestim diverse, de la boli venerice pana la femei si la diverse chestii legate de gay. In mijlocul uneia dintre povesti imi arata foarte dezinvolt penisul, zicandu-mi cum uneori il deranjeaza sa se rada. Am ramas cu privirea pe penisul lui pt cateva clipe. Nu era complet erect dar imi placea f mult.
Terminal discutiile si il intreb daca vrea sa o facem. El imi spune ca eu decid. Inca tremurand i-am spus ca vreau.
Imi pune un film porno cu gay la televizor si ma intreaba daca imi place. Ii zic ca da.
Ma ia in brate si ma saruta. Apoi imi da limbi in ureche si-mi freaca incet penisul prin pantaloni. Ma trimite la baie sa imi fac un dus. M-am executat rapid, uitand ca facusem acasa. Cand vin inapoi era complet dezbracat. Eu eram in chiloti. Se pune in pat si imi spune sa-mi dau jos chilotii. Ma asteptam la un preludiu, dar e ok si asa.
Statea pe spate. M-am urcat peste el. Incep sa-l sarut tandru. El deja era super excitat. II simteam penisul tare pe burta, alaturi de al meu. Il sarut tot mai pasional si tot mai aprins.
Cobor cu saruturile pe gat, apoi ii ling sfarcurile, apoi tot mai jos... apoi buricul.... si in sfarsit ajung cu penisul lui in dreptul gurii. Respiram amandoi greu. De cand asteptam asta. Avea penisul circumcis, dar curat si frumos. Era cam ca al meu de lung, dar grosimea era mai mare. Evit penisul si ii sarut zona pubiana, apoi coapsele, apoi revin la testicule. Era ras peste tot si imi placeau coaiele lui. Le dau limbi si incep sa ling si sa sarut incet penisul pana ajung la varful lui.
Incep sa salivez. Ii las penisul sa intre incet printre buzele mele. Doamne ce senzatie. Il sug tandru si cu pasiune. Ma culc pe burta, cu penisul lui inca in gura. Ii iau picioarele in jurul gatului si incep sa-l sug cu nesat. In sus si in jos, umplandu-i cu saliva pula. In tot timpul acesta el geme de placere. De cateva ori incerc sa o iau pe toata in gura, dar ma inec. Trebuie sa mai exersez. Dar o vroiam pe toata in mine. Gustul, mirosul si pielea si capatul fin al pulii lui ma excitau la culme. Il sug in continuare pana simt acea picatura de sperma incolora pe limba, semn ca e f excitat. Incetez si cobor cu saruturile spre rect. Vroiam sa-i ling anusul, dar nu am avut curaj, deci era ingrijit si ras.
Ii spun sa ma suga si el. Fiind mai puternic ca mine, ma intoarce din cateva miscari si ma trezesc deasupra lui, in 69. Incepem si ne sugem unul pe altul cu pofta. Din penisul lui tare mai iese putina sperma incolora. Gafaia tot mai tare. Ma decid sa ma opresc.
Ma ridic si-i rulez pe penis un prezervativ. Iau putin lubrifiant, si il ung atat pe el, cat si anusul meu. Ma urc inapoi pe el, de data asta cu fata spre el. ii simteam penisul tare culcat intre bucile mele. Vroiam. Doar asta aveam in gand. Ma prinde de sani si incepe sa-mi frece sfarcurile. Imi placea la nebunie. Ii iau penisul il mai lubrifiez putin si il potrivesc in anusul meu. Eram foarte stramt. Ma las putin pe el si simt cum capul penisului sau intra incet incet in mine. Ma durea. Ma mai las putin, iar penisul sau mai intra putin in mine. Ma invaluie un val de placere si durere. Eram...



    Login