Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DEPLASAREA
Autor : mihai2013 - 2019-08-16
Citita de 4880 ori - Nota 4.94 (34 voturi)
Este fantezie, reuneste episoade reale produse in alte contexte.

Cand merg noaptea cu trenul pe distante lungi prefer single. Din mai multe motive. Confort, fiindca nu mai sunt tanar, si poate pica ceva. Au fost cateva experiente interesante în timpul calatoriilor, asa ca... nu se stie niciodata.

Asadar, am facut rezervarea, a venit seara deplasarii, m-am prezentat la vagon. Insotitorul, circa 45 de ani, saten, svelt, politicos. M-a indrumat, am urcat si m-am instalat. Nu era aglomerat. Caldura sufocanta m-a obligat sa renunt rapid la pantaloni si camasa. După plecare, Costel (asa s-a prezentat) a venit sa verifice biletele.

Cand m-a vazut deja dezbracat, a intrebat vesel: „Ati si azvarlit textilele, asteptati pe cineva?” Am replicat razand: „Zaduf mare. Nu astept, dar... cine stie? Sunt pregatit pentru orice”. A mijit ochiii pret de catava secunde si a insistat: „Chiar pentru orice?” „Ei, stiu eu, daca vizita merita, vedem pe loc ce poate insemna orice”. Eram asezat in fund pe pat si il priveam direct. Apoi, am coborat intentionat privirea spre pula lui. In treacat, pentru testarea reactiei, dar suficient ca sa observe. L-am fixat iar in ochi, putin intrebator. A inghitit in sec. L-am prins. Nu a ezitat: „Daca vreti, continuam discutia după ce termin treaba”. „Suna promitator, astept.”

Dupa circa 30 de minute a batut. Am deschis si l-am invitat. A zavorat usa. Statea sprijinit de scara folosita pentru urcarea in patul de sus. Taceam amandoi. Am luat initiativa. „Sunt Mihai. Cred ca avem ceva in comun. O spun direct. Daca te intereseaza, bine, daca nu, sa fim sanatosi. Te rog, vreau sa-ti sug pula, acum. Am impresia ca nu esti chiar strain de asa ceva. Cred ca vrei, de vreme ce suntem incuiati aici.” A zambit larg. Fara sa astept raspunsul, i-am pus mana la pula, masand-o usor. S-a desfacut singur la curea si a lasat sa-i cada pantalonii. „Poftim, ia cat vrei. Imi place sa fiu putin mai dur verbal. Te deranjeaza?” „Nici vorba, vreau pula, fac ce vrei.”

L-am tras la mine, mi-am bagat fata in chiloti, i-am adulmecat și mi-am umplut narile cu aroma lor perfecta, l-am mangaiat cu fruntea, nasul si buzele. Ma tinea de cap și ma freca de pula prin chiloti. „Hai, suge-i”. Apoi i-am tras jos. Eliberată din stransoare, pula semierecta m-a lovit sec peste fata. Nu prea lunga, dar grosuta bine, cu floci aranjati. Am stiut ca ma vor durea falcile incercand s-o cuprind cu buzele si s-o trag in adanc. Si-a luat-o in mana, a belit-o, ma tinea de sub barbie, mi-a frecat-o de obraji, ochi, nas, buze. M-a tras cu fata in coaie. „Iti place vad, hai, la munca, tu ai cersit muie.”

L-am rugat sa puna un picior pe pat, m-am lasat jos fiindca intai imi place sa stau in genunchi in fata pulii, l-am explorat cu buzele și limba pe sub coaiele carnoase. Mi-a zis sa-i framant bucile și sa-i mangai coapsele. M-a rugat apoi sa ma opresc. A urcat scara, s-a sprijinit partial cu fundul pe patul de sus, putin in extensie. Stia ce face, clar ca nu era prima oara. A departat picioarele si mi-a poruncit: „Lucreaza mult intre cur si coaie. Ti-o dau la supt daca meriti, după ce incalzesti bine locul.” Aveam de jos in sus privelistea si accesul perfecte. L-am lins prelung, i-am luat coaiele la supt, am inaintat cu limba spre rozeta, fara sa insist. „Opreste”, a spus. A coborat, s-a asezat pe spate, cu picioarele flexate. „Hai, linge-ma-n cur”. Apoi s-a pus capra, cu fundul mult ridicat. N-am avut de ales, am bagat nasul, strangea din buci de nu puteam respira. „Stai acolo, linge tare”. Nu-mi prea place, dar am facut-o cu gindul ca vine si vremea pulii. „Hai, ma indemna, mai tare, mai umed, mai adanc.”

S-a ridicat si a spus „In genunchi”. Si-a luat-o in mana, o tinea incat sa nu fie liber decat capul umflat. „Linge tare, la fren, imprejur, sarut-o, baga limba in gauri, iubeste-o.” Intra si scotea rapid dintre buze capul pulii. „Scoate limba tare, sa ma frec bine de ea. Ia-o cu miinile de la baza, framanta coaiele, freaca-mi rozeta cu degetele. Casca gura mare”. A potrivit-o intre buze, abia acum mi-a dat-o pe toata. A fost cum am prevazut, intai m-am chinuit sa-i inghit capul. O baga si o tragea fortand din ce in ce mai tare si adanc. M-a ajutat sa ma acomodez. Am reusit s-o inghit toata, stateam cu nasul in flocii transpirati inhaland izul ametitor. Coaiele mi se leganau moale pe barbie. M-a luat de cap. A trecut la fututul in gura. Ma stapanea cu pula. Abia respiram, dar eram ametit de placere. Ma lasa putin sa ma odihnesc. „Stai cu mana sub barbie, culege balele si soarbe-le”. Apoi, cateva minute m-a lasat sa fac ce voiam. Coaie, pula, mirosuri amestecate și saliva siroind pe care mi-o intindea pe fata.

„E timpul sa te fut cu zeama. Sa inghiti pana la ultima picatura. Clar?” L-am implorat: „Da tare cu pula, sunt muist, vreau sa te sorb, inghit, ling tot, cat mai mult.” M-a tinut ferm de cap si a inceput miscarea de dute-vino accelerat. A pompat cateva minute in dusmanie, respiram greu, nu mai stiam de mine. Aspiram pana la coaie pula superba. Am simtit ca e aproape gata. L-am strans de buci cu o mana, iar doua degete le roteam la sfincterul curului. A venit crisparea, clipa in care a incremenit. Am simtit pe limba picaturile scapate din coaie.

A inceput pulsatia pulii in gura mea flamanda. S-a indesat la maxim, a oftat sacadat, veneau suvoaiele. Nu exagerez, n-am putut cuprinde tot. Parte s-a dus direct in fundul gatului si a cazut in stomac. Am facut efortul sa inghit cat mai putin. Mi-a scapat seva groasa pe la colturile gurii, dar am pus la timp mana sub barbie, sa n-o pierd. S-a adunat ceva in causul mainii. M-a mai futut cam un minut, din ce in ce mai usor. După ce a scos-o, i-am facut semn sa ma lase sa savurez ce ramasese in gura. Am supt și adunat sperma din cotloane, s-o tin pe limba, sa fericesc papilele. Am reusit sa scot cu degetele cateva suvite cleioase. Le-am intins in sus, le-am lasat sa se scurga pe buze, apoi le-am adunat si ridicat iar. Am repetat jocul de cateva ori, mi-am adulmecat profund mana sa-mi ramana izul in nari, am intins ceva zeama pe fata pana a intrat in piele. In final am inghitit. Totul sub ochiii lui. Se uita la mine uimit: „Ce bine o sugi. Ce-ti place sperma...mai rar asa. Ti-ai facut si masaj facial.”

S-a lasat moale pe pat si a facut gestul: „Curata”. Simteam izul de sperma care incepea sa se usuce. Imi place la nebunie. Am supt lin, pana nu am mai simtit gust de sperma pe pula, am sorbit si flocii in care erau picaturi. I-am lins recunoscator pula si coaiele. Stateam in genunchi, protejand palma in care era inca sperma scursa din gura. M-am asezat apoi in fund pe pat langa el mangaindu-i pula. S-a ridicat intr-un cot, cu degetele lua sperma din palma mea si o intindea pe pula si coaie. „Linge”. Apoi, si-a flexat picioarele. „Pune tu mai multa in causul rozetei si linge”. In final, a spus sa sorb ce mai era in palma si sa mi-o curat. Ma privea atent: „Chiar iti place lapticul, ai fost deosebit, printre cele mai bune muie pe care le-am tras. Meriti sa-ti mai dau, iti mai fac rost, daca vrei. O sa vezi imediat.”

Apoi a spus: „Mai e ceva. Numai daca vrei.” „Spune, te rog.” „Vreau sa ma pis pe fata ta, n-am mai facut-o.” „Nu inghit, dar poti sa-ti dai drumul pe mine”. M-am pus cu fata lateral deasupra chiuvetei din cuseta. A inceput sa ma siroiasca usor, apoi mai tare, jeturi fierbinti, zdravene. Mi-a udat bine fata, parul, mi-a intrat in nas, a scapat si printre buze. Nu mi-a displacut. Mi-am intins urina cu palmele pe toata fata, sa-i fac placere. La sfarsit i-am luat pula in gura si am supt picaturile sarate. Interesant, am facut-o si p-asta.

Dupa cateva minute, ma intreaba: „Mai rezisti la alta muie?” „Da, de ce nu?” „Esti de acord sa chem un amic, insotitor la alt vagon?” „Uau, a dat norocul peste mine. Cum este colegul?” „O sa-ti placa.” A sunat si l-a rugat pe Nicu (asa il cheama pe coleg) sa vina la el. In cateva minute a aparut. Tipul de barbat brunet si paros, cu putina burtica, jovial. L-a adus in compartiment. Il pusese in tema. Ne-am salutat, Costel a facut prezentarile. Nicu a intrat direct in subiect. „Sa ne grabim, avem 10 minute, urmeaza o statie in care stam mai mult. E timp de o muita scurta, apoi repetam, avem toata noaptea.” Costel: „Vreti sa plec?” „Nu” am spus, te rog sa participi si tu.

Nicu si-a dat direct pantalonii jos si mi-a facut semn fara retineri, ca omul obisnuit sa dea muie barbatilor: „Hai!” Pula lui, mai lunga si mai subtire decat a lui Costel, atarna cu capul belit dintr-un lan de floci carliontati, pe coaiele umflate. Sublima privelistea. Am luat-o direct in gura. Practic, s-a sculat in gura mea. „Hai, suge, n-am futut de 2 saptamani. Si nici n-am fost futut”, i-a spus lui Costel. Ma tinea de cap si se zvarlea tare spre fundul gatului. Nu sunt antrenat pentru deepuri, am tinut piept cu greu. Costel scosese si el pula si mi-o dadea peste fata, eu il strangeam de coaie. Am luat ambele pule in maini, le-am sarutat, supt, le-am dat limbi, am incercat sa le indes concomitent in gura.

Nicu, ramas apoi stapan pe mine, a intetit ritmul, imi rupea gura, dar nu as fi scos pula pentru nimic in lume. N-a durat mult. A retras-o putin si lava mi-a erupt intai pe fata, in nari, intre gene. Stateam ca atunci cand vrei sa prinzi pe limba fulgi de zapada, dar mi s-a pravalit in gura avalansa cremoasa. Nu se mai termina,...



    Login