Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Delegatie surpriza
Autor : pussmari - 2015-09-29
Citita de 5808 ori - Nota 5.83 (53 voturi)
Vara, cald, o noua zi de marti la birou...noroc ca s-a inventat aerul conditionat... Suna telefonul...e sefu, ma cheama la el in birou. Imi propune sa merg pentru cateva zile la o conferinta...din nou prostii corporatiste...Partea buna e ca se intampla de joi pana vinerea urmatoare intr-o mica statiune montana. Partea asta ma convinge, asa ca accept.
Am pornit la drum joi dimineata, foarte devreme, asa ca la 10 eram acolo. Hotelul si zona aratau excelent, asa ca trebuia doar sa "supravietuiesc" cursurilor din timpul zilei ca sa ma pot bucura de ele. Dupa pranz ne-am adunat cu totii in sala de conferinte a hotelului...multi corporatisti plictisiti adunati de prin toata tara, de la diverse firme.
Cum ma asteptam, cursul era plictisitor, asa ca am inceput sa ma uit mai bine la participanti. Majoritatea erau barbati, asa ca teoretic erau sanse mari sa fie si cineva dragut pe acolo...si l-am gasit...un tip saten inchis cu o fata bine conturata si un corp care trebuia vazut mai de aproape. In pauza am vazut ca avea cam 1,90 m si intr-adevar arata foarte bine si la corp. Am intrat in vorba cu el si am aflat ca il cheama Alex, are o voce foarte placuta si pare un tip cu care ai ce discuta.
Spre sfarsitul zilei trainerul ne-a anuntat ca va trebui sa ne alegem un partener cu care sa lucram la un proiect in zilele urmatoare. Privirea mea s-a dus imediat spre Alex si, spre bucuria mea, s-a intalnit cu privirea lui care ma cauta prin sala. Am ales sa lucram impreuna si cu ocazia asta ne-am si rearajat in sala ca sa fim apropiati. Am mai vorbit putin dupa terminarea cursului, dar ora tarzie si oboseala ne-au trimis in camere, la somn.
Ne-am reintalnit vineri cand am aflat cu placere ca in weekend nu vom avea cursuri ci vom lucra la proiecte cu partenerul. Alex era genul de om cu care mi-e foarte usor sa discut si caruia simt ca pot sa ii spun orice, asta pe langa ca arata foarte bine. S-a facut seara, s-a terminat cursul, asa ca am hotarat sa ne cunoatem mai bine la o bere. Am mers in camera, am facut un dus, m-am schimbat in ceva mai lejer si am coborat in holul hotelului. Alex coborase deja, si el imbracat lejer, asa ca am putut sa-l admir mai bine. Avea corpul bine definit, mai degraba lucrat la fitness decat culturism, picioare puternice si paroase.
Ne-am oprit la o terasa in apropierea hotelului, ne-am comandat o sticla de vin si am continuat sa ne cunoatem. Alex avea 41 de ani, casatorit si a acceptat sa vina la curs tot datorita locului. Din vorba in vorba si dupa cateva pahare de vin am ajuns la subiectul "sex".
- Zi sincer, cum e sexul dupa atatia ani de casatorie? m-a intrebat Alex
- Sincer...e minunat...mai ales in ultima vreme...
- Da? Tre sa-mi spui si mie cum reusiti!
Aveam de ales acum intre a-i spune adevarul sau o poveste frumoasa...si ce am de pierdut?!...asta e...
- Pai...e putin mai delicat...am incercat eu sa evit raspunsul
- Hai, zi clar, nu te mai...
- Ok...daca insisti...E minunat pentru ca fiecare se fute cu altcineva.
- aaaa, deci ti-ai tras amanta...
- Nu chiar...mai corect spus, amant.
Alex s-a oprit putin ca sa se asigure ca a auzit bine. Il priveam cu atentie sa vad ce reactie are... Din fericire nu a aparut socat, ba chiar a parut ca s-ar bucura. Mi-a cerut detalii, daca sunt activ sau pasiv, ce-mi place cel mai mult si altele. Mi-a spus apoi ca in urma cu ceva ani a futut si el un tip si ca i-a placut la nebunie, dar n-a mai avut ocazia asta dupa aia. Am continuat sa vorbim despre asta, se facuse tarziu si ne-am hotarat sa mai facem o plimbare inainte sa mergem la hotel. Am ajuns intr-un parc destul de intunecat si pustiu la acea ora si ca si cum nu ar fi fost clar deja, Alex m-a intrebat daca il consider atractiv si daca as face sex cu el. Aveam gandul asta de mult si eram foarte excitat, asa ca i-am spus ca as face orice pentru el.
- Hai sa facem ceva nebunesc...zice Alex.
- Hai...il aprob.
M-a luat de mana, m-a tras langa alee, in niste boscheti...
- Dezbraca-te si suge-mi pula acum!
Nu am stat pe ganduri...m-am dezbracat, m-am pus in genunchi, i-am scos pula si am inceput sa o sarut. I-am sarutat capul, apoi am coborat usor pana la coaie, le-am lins, le-am luat pe rand in gura, apoi am urcat cu limba inapoi. I-am cuprins capul cu buzele si l-am lasat sa alunece usor, tot mai adanc in gura mea. Gustul lui dulce-sarat si mirosul subtil de coaie transpirate ma inebuneau. Eram dezbracat, in mijlocul unui parc, cu o mana ii mangaiam coaiele in timp ce ii sugeam pula, iar cu cealalta mana ma masturbam. M-a prins cu mainile de cap si a inceput sa ma futa in gura tot mai adanc. Mi-a spus ca isi da drumu si a vrut sa iasa din gura mea, dar voiam sa-i simt gustul asa ca l-am oprit si am simtit imediat cum sperma lui calda si delicioasa imi umple gura. Am incercat sa inghit tot dar era prea mult, asa ca o parte s-a prelins pe barba si apoi pe pieptul meu. I-am curatat bine si ultima picatura de sperma de pe pula si m-am ridicat. M-am sters de sperma cu boxerii apoi m-am imbracat si am pornit inapoi spre hotel.
Era liniste...nu mai spuneam nici unul nimic. Eu inca eram foarte excitat si ma gandeam la ce se va intampla la hotel...sau ce speram sa se intampla la hotel.
- Mergem la mine sau la tine? a rupt Alex tacerea, semn ca aveam aceleasi ganduri.
- La cat de mult te vreau acum, putem sa luam camerele la rand...Oricum trebuie sa mergem pe la mine sa iau gelul...stii?
Am ajuns la hotel, am urcat in lift si am inceput sa ne sarutam. Cum am intrat in camera am aruncat hainele de pe noi si am intrat in baie sa facem un dus. Pentru prima data Alex era gol in fata mea si il puteam admira...trupul bronzat, cu pectorali definiti si abdomen plat, brate si picioare puternice, genul de barbat hairy care ma inebuneste. Simtisem deja in parc si acum mi se confirma...avea o pula frumoasa, de 18-19 cm, destul de groasa cu capul proeminent si coaie mari care atarnau asteptand sa fie linse.
Am iesit de sub dus, ne-am sters si ne-am mutat in camera. Alex s-a intins pe pat cu fata in sus, iar eu am inceput sa-i sarut tot corpul. Avea pielea fina, parul matasos si un miros discret, masculin, care ma facea sa-mi doresc mai mult. I-am sarutat pieptul pana am ajuns la sfarcurile intarite, pe care am inceput sa le ling, sa le sug, sa le musc usor. Buzele mele au coborat usor pe abdomen, apoi i-am atins usor pula si coaiele, apoi mai jos, pe coapse pana am ajuns la picioarele lui. Am inceput sa le sarut, sa-i sarut talpile, sa-i sug degetele. Eram fascinat de corpul lui, de mirosul si senzatiile pe care mi le oferea.
M-am intins peste el, m-a cuprins cu bratele, ne sarutam, iar maine lui imi testau gaura. M-am rostogolit langa el, am luat gelul si i l-am dat. Eu eram acum intins pe spate, cu picioarele departate, iar Alex in genunchi intre pi...



    Login