Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De permanenta (2)
Autor : trestian28 - 2015-01-02
Citita de 5120 ori - Nota 7.02 (138 voturi)
Am mai stat putin sa ne tragem sufletul, apoi Victor m-a luat in brate, m-a incolacit cu picioarele lui puternice ca intr-o menghina si a inceput sa ma sarute cu lacomie si salbaticie, muscandu-mi buzele pana la sange si bagandu-si limba lui mare si groasa pana in gatul meu. O baga si o scotea din gura mea ca pe o pula, ma futea efectiv in gura cu limba lui si imi musca lacom buzele usor insangerate. In acelasi timp ma mangaia cu palmele lui mari, pe ceafa, pe spate, dar mai ales pe fese, pe care le strangea si le framanta cu putere. Apoi, luandu-ma prin surprindere, mi-a bagat 2 degete in fund, penetrandu-ma violent si a inceput sa le invarta cu putere prin anus, apasundu-mi prostata. Imediat am simtit ca prin mine au trecut mii de curenti si in culmea excitarii mi-am dat drumul cu forta, ejaculand in blanita de pe burta lui.


- Ce-ai facut, Sorine?! Ti-ai golit ghetzu’ pe burta mea, cand tocmai m-am spalat? Treci de fa curatenie! Cu limba! Sa nu ramana nici o picatura de sloboz.


M-am desprins din inbratisarea lui stransa si posesiva si m-am aplecat sa culeg cu limba sperma ejaculata de mine pe pilozitatea deasa si incretita de pe burta sa. In cateva minute am facut curat, constatand cu incantare ca sperma mea era la fel de gustoasa ca lui.


- Acum as vrea sa ma lingi peste tot. Dar mai ales la subsuoare, tzatze, buric, coaie si bineinteles in cur! Si mi-ar mai place ceva: sa-mi lingi talpile si sa-mi iei la supt degetele de la picioare. Ma excita enorm! Sa nu te mire, daca de placere o sa ma golesc din nou! Fii fara grija, ca o sa te anunt din vreme, ca sa nu pierzi tu bunatate de smacolina! Si acuma, treci la treaba!
- OK, sefu’! Lasa-te pe mana mea! Sa vezi ce meserie cunosc!


Dar pentru placerea mea, am inceput totusi cu capul lui Victor, atat de frumos si asa de viril. Va spuneam ca Victor era un baiat brunet, negricios, iar bronzul de peste vara, accentua nuanta sa maronie, facandu-l sa semene bine cu un arab din Nordul Africii, mai ales ca avea ochii mari si negri, iar parul era usor inelat. Nasul sau era fin si subtire, usor ascutit, sprancene stufoase, barbatesti, gura destul de mare cu taieturi ferme, masculine, buze potrivite, maxilare musculoase, bine marcate si o barbie puternica, usor iesita in afara. Era o figura extrem de masculina, dar placuta, mai ales atunci cand zambea si isi etalala dintii sai albi si puternci, care contrastau foarte tare cu pielea lui maronie. Cand zambea, fata lui se lumina si isi indulcea trasaturile, devenid usor adolescentina, in contrast evident cu trupul sau masiv si puternic, de barbat tanar si viguros. Cred ca intelegeti acum, de ce eram topit dupa Victor.


Asadar am inceput sa-l acopar cu sarutarile mele patimase. Mai intai, fruntea acoperita cu picaturi de sudoare, ochii sai mari si inteligenti, urechile inrosite de excitare, gura si buzele lui atat de flamande, fata avand o culoare usor albastruie de la baraba neagra rasa pana la radacina si barbaia aceea masiva si atat de masculina. Apoi am coborat mai jos, zabovind cateva minute la gatul sau vanjos, proaspat barbierit mirosind foarte placut de la after shave. La fel de placut miosea si trupul sau recent imbaiat si dat cu deodorant. Conformandu-ma indicatiilor primite am inceput sa-i ling pieptul acoperit cu par des si incretit, insistand la sfarcurilor sale usor tumefiate, pe care am inceput sa le sug facandu-l pe Victor sa geama de placere. Imediat dupa aceea, el si-a ridicat un brat si mi-a indesat capul in subsuoara paroasa si usor transpirata, cerandu-mi sa-l ling si acolo. Am netezit perii aceia carliontati cateva minute, apoi Victor si-a ridicat celalat brat, iar eu mi-am continuat jobul si acolo.


- Doamne, ce placut poate sa fie! Ai o limba minunata si esti asa de dulce cand ma lingi! Acum, hai la buric!


In drum spre buric, i-am lins patratelele abdomenului, acoperite de blanita aceea incretita pe care o mai linsesem cu numai cateva minute mai inainte. Apoi m-am concentrat asupra buricului sau adanc si paros pe care l-am lins cu o placere reala, facandu-l pe Victor sa geama satisfacut si sa ma laude:


- Futu-te-n cur sa te fut, ce meserie cunosti, mai Sorine!


Apoi am coborat cu linsul mai jos apropiindu-ma de pula lui negricioasa si belita, care dadea semne de trezire.


- Lasa-mi pula pentru mai tarziu! Treci sa-mi sugi coaiele si sa ma lingi intre picioare!
- Am inteles boss, coaiele si perineul!
- Asa, asa! Si nu uita sa-mi lingi curul si sa-mi dai limbi la gaurica.


M-am conformat cerintelor si am inceput sa-i ling coaiele paroase care atarnau grele, apoi le-am luat pe rand in gura si le-am mozolit bine. Victor statea cu ochii inchisi si gemea de placere. Apoi si-a ridicat picioarele in sus ca sa-mi faca mai usor accesul la perineul sau flocos si la zona inghinala. I-am indepartat picioarele cat mai mult si am inceput sa-i dau limbi intre picioare, in zona inghinala, apoi am avansat inspre perineu, ajungand pana la fese. In acel moment Victor s-a rasucit pe burta si s-a pus in genunchi, cracanat cu fundul spre mine. Am inteles dorinta lui si am inceput sa-i ling meticulos bucile, centimetru cu centimetru. Mi-a luat ceva vreme pana ce le-am terminat de lins pe amandoua, iar limba mi se tocise de la asprimea perilor sai aspri si desi, pe care-i lingeam si netezeam de o buna bucata de timp.


- OK, e bine acolo! Mi-ai spalat bucile ca un meserias! Acuma treci la gaoaza si sa faci frumos!


Nu prea imi facea mie o placere deosebita sa dau limbi in cur, dar la nevoie o faceam, stiind din propria mea experienta, ce mare placere putea sa produca unui barbat sa fie lins acolo. L-am apucat pe Victor de buci si le-am largit cat mai mult, apoi am intrat cu fata intre ele si am inceput sa le ling pe partea interioara. Tot lingand si netezind flocii asprii si carliontati intalniti in drum, am ajuns la rozeta lui maronie, care astepta limba mea asprita de ce am lins mai inaite. Am inceput sa-i fac pase apasate cu limba, iar rozeta lui se deschidea usor la fiecare atingere de a ei. Dupa ce i-am masat bine rozeta cu limba, Victor mi-a comandat:


- E foarte bine ce-ai facut pana acum, Sorine! Acuma vreau sa-ti bagi limba in gaoaza mea, cat mai adanc, vreau sa ma futi cu limba in cur! Ai priceput?!
- OK, sefu’! Sa te fut cu limba-n cur!


Plin de ravna, mi-am infipt varful limbii in rozeta lui si am impins-o cu putere ca sa intre in anus cat mai mult. Imediat ce a intrat inautru, limba parca mi-a fost captata de anus si imobilizata, dar am continuat sa o impinga cat mai mult. Apoi am facut cursa inversa, fara sa imi scot de tot limba din gaurica. Am repetetat de mai multe ori operatiunea, alternandu-o cu pase apasate ale limbii peste rozeta. Victor gemea excitat la culme, apoi s-a intors brusc cu fata la mine si mi-a ordonat:


- Sorine, casa gura bine ca-mi vine slobozu’! Ahh! Ma innebunesti!


Am cascat repede gura cat mai larg posibil si m-am asezat cu ea sub pula incordata a lui Victor, care a inceput imediat sa scuipe rafale groase si cleioase de sperma. Din pacate, Victor nu era un tintas prea iscusit, mai bine de jumatate din sarja a ratat gura mea si mi-a umplut fata cu smacolina lui calduta si lipicioasa. Vazand ca m-a acoperit cu sperma, Victor a inceput sa o culeaga cu degetul si apoi mi l-a bagat in gura, ca sa-i inghit seva. M-a curatat pe fata si pe ochi, apoi mi-a zis autoritar:


- Acuma e randul tau sa-mi cureti pula de smacolina.


Insa inainte de aceasta operatiune, m-am ridicat si luand prosopul de baie, inca umezit, mi-am sters bine fata si ochii de urmele de sperma care incepusera deja sa se usuce. Apoi mi-am inceput jobul si in mai putin de 2 minute i-am curatat luna pula care era inca in erectie.


- Esti extrordinar! Nimeni nu m-a lins asa de frumos si cu atat pasiune, cum ai facut-o tu acum. Si am tras multe curve in pula. Ai reusit sa-mi golesti ghetzu’ numai lingandu-ma in cur! Esti valabil rau, mai baiete!
- Placerea a fost si de partea mea! Ma bucur ca ti-a placut asa de mult!
- Daaa! Si inca nu am terminat! Hai treci sa-mi lingi talpile si sa-mi sugi degetele de la picioare! Ma dau in vant dupa asa ceva! Sper, ca nu ti-e scarba? Sa stii ...



    Login