Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe permanenta (1)
Autor : trestian28 - 2014-12-21
Citita de 6337 ori - Nota 7.97 (148 voturi)
Se facuse ora 7 seara, dar fiind vara, inca era destula lumina in curtea firmei unde lucram de aproape un an. Eram de permanenta si am iesit afara din cladirea de birouri ca sa imi dezmortesc oasele intepenite dupa atatea ore de stat pe scaun la birou. Era primul meu loc de munca mai serios de cand am devenit student si eram foarte mandru de aceasta realizare. Terminasem anul III de facultate si deja aveam un job bine platit la o companie mare de expeditii, transporturi si servicii logistice. Prin rotatie, cei de la birouri faceam de permanenta cate 24 de ore pentru a asigura legatura si contactul cu soferii aflati in deplasare sau cu eventualii nostri clienti din tara si strainatate. Ne venea randul o data la 20 de zile, iar pentru mine era foarte convenabil, ca apoi aveam liber 2 zile. Pentru ca nu aveam nici un fel de obligatii, faceam desori de permanenta, mai ales in weekend, in locul colegilor mei mai in varsta, familisti si cu diverse nevoi. Evident ca nu o faceam degeaba si imi rotunjam astfel castigurile, care acopereau cheltuielile cu facultatea si cazarea in Bucuresti.


In parcarea de langa sediul central, la bustul gol, Victor trebaluia de zor, bagat pe jumatate intr-o masina. Il stiam pe Victor de ceva vreme, ne salutam, am mai schimbat cateva vorbe, dar numai atat, cu toate ca baiatul imi placea enorm, fiind simpatic, frumusel foc, foarte amabil, insa cam retras. Desi era foarte tanar, avand 25-26 de ani, era unul din cei mai priceputi mecanici de la sectia de intretinere si reparatii a flotei noastre auto.


- Salut, Victore! Inca nu ai plecat acasa?
- Salut, mosule! Nu, ca sunt schimbul doi! Pentru ca nu prea avem treaba la ateliere, m-am apucat de masina lui domnu’ Voicu, ca m-a rugat sa ma uit un pic la ea, ca are ceva la motor.


Domnul Voicu era directorul tehnic al societatii si avea un Audi negru, de toata frumusetea.


- Dar, tu? Iar esti de permanenta? Parca ai mai fost si acum cateva zile?
- Da Victore, azi sunt in locul lui nea Virgil! Ca are o problema si nu poate sa stea de permanenta! Daca vrei, pentru ca tot nu ai treaba, poti sa vii la mine in biroul de permanenta, sa ne uitam la TV.
- Multumesc, Sorine! Dar vreau sa termin cu masina asta cat mai e lumina, dupa aia am sa merg la ateliere, pe la baieti, sa vad daca mai e ceva de lucru. Ca mi-am adus aminte! Voi la birouri, aveti apa calda la baie? Ca la noi, tocmai s-a stricat boilerul si vreau sa fac un dus, ca sunt murdar si asudat din cap pana-n picioare!
- Cred ca da! Nu am incercat. Si eu vreau sa fac un dus in seara asta, ca sunt transpirat dupa caldura infernala de azi!


Victor si-a reluat preocupat treaba bagandu-se sub capota masinii, iar eu am putut sa-l admir nestingherit. Era un baiat superb, dupa care jinduiam in taina, dar fara sperante, pentru ca eram convins ca era heteo. Era putin mai inalt decat mine, bine facut, fara sa fie insa un musculos din ala din reviste, brunetel, cu pilozitate destul de pronuntata, mai ales pe piept si pe abdomen, lucru care ma complexa teribil, dar ma si atragea, pentru ca eu eram lipsit de par viril, fiind imberb ca un copilas. Victor avea un zambet fermecator si sincer, care te cucerea din prima. Doamne, ce mult as fi vrut sa ma imprietenesc si sa ma iubesc cu el! Am intrat de mai multe ori in vorba cu el, treceam uneori pe la ateliere numai ca sa il vad, dar nimic din partea lui, doar raspunsuri amabile si politicoase, ca intre colegi! Desi eram un baiat dragut, cu un corp frumos, dupa care oftau toate colegele de la birouri, lui Victor nu-i atrageam deloc atentia, nu existam pentru el!


Ravasit de aceste ganduri am revenit in biroul de permanenta! Pe la 10 seara m-am dezechipat ramanad in slip si am plecat la baie sa fac dus. Cand sa revin la birou, pe hol am dat nas in nas cu Victor, care venise si el sa faca un dus!


- Gata cu dusul, mosule! Sa-ti fie de bine! Ce rau imi pare ca nu am ajuns mai repede, ca sa-ti vad curul asta bombat si imbietor!


Am ramas traznit! Victor voia sa-mi vada curul si era atras de el?! Nu imi venea sa cred! Regretele lui Victor erau depasite inzecit de ale mele, ca am ratat ocazia sa-l vad dezbracat, la pula goala! Apoi am rostit niste vorbe indraznate, de care nu ma credeam in stare, pentru care numai disperarea si teama mea ca puteam sa-l pierd au fost de vina:


- Da’ de crezi tu, ca numai la baie poti sa-mi admiri funduletul? Dupa dus, poti sa vii la mine in birou, ca sa-l vezi mai bine?
- He, he, he! Bine, mosule! Asa ceva nu se refuza! Am sa vin negresit! Sa fii pregatit!
- Da’ tu ce o sa-mi arati la schimb?
- He, he, he! Am si eu ce sa-ti arat! O sa-ti placa cand o sa o vezi, sunt convins!


Apoi Victor a intrat grabit la baie, lasandu-ma fara replica. Inca nu imi revenisem din soc. Am intrat in birou, m-am imbracat si m-am asezat pe scaun ca sa imi revin. De cand lucram la firma aceea, nu am avut nici o relatie cu nimeni de acolo, desi unii baieti imi cam placeau, dar banuiam ca toti erau hetero, asa ca nu mi-am facut iluzii. Cu dragostea o duceam cam prost, nu aveam inca pe nimeni in Bucuresti, desi aveam conditii, locuind singur intr-o camaruta, la mansarda unei case vechi. Dar chiar pe sec nu am stat eu! Am avut cateva relatii cu niste tipi care m-au agatat pe la Gara de Nord sau pe la Universitate, dar au fost relatii pasagere de o noapte. Nimic serios, gen: vazut, placut, futut si un praz verde!


Intre timp Victor si-a terminat dusul si a intrat la mine in birou echipat cu hainele de oras. Era proaspat barbierit si mirosea frumos de la un after shave de calitate.


- Buna, mosule! Uite ca m-am tinut de cuvant si am venit sa-ti vad funduletul asta dragalas, dupa care salivez de cand te-am vazut! Hai, nu beli ochii aia asa de tare si nu mai fa pe prostu’ cu mine! Am observat de mult timp ca si tie iti place de mine, ca imi dai tarcoale si ti se scurg balele cand ma vezi la bustul gol! Hai, fii sincer cu tata! Nu te mai rosi si nu te codi ca o fata mare inainte de primul futai!


Limbajul lui Victor, atat de direct si de sincer, expresiile lui golanesti, m-au socat pe moment, dar m-au excitat la culme. Fie ce o fi! Nu aduce anul, ce aduce ceasul!


- Ma bucur foarte mult ca in sfarsit am ajuns sa ne cunoastem mai bine, ca si tie iti place de mine. Daca ai sti, draga Victore, cat de mult mi-am dorit aceste clipe si cat de mult imi placi! Nopti intregi am visat ca sunt impreuna cu tine! Dar acum, pur si simplu m-am pierdut cu firea! Nu stiu ce si cum sa fac?
- Cat de prostut si nepriceput esti, mai Sorine! Intai, inchide usa cu cheia, da drumul mai tare la televizor ca sa nu se auda ce vorbim, trage jaluzelele de la fereastra si apoi da-ti jos toate toalele, ca sa-ti vad curul! Ca doar de asta am venit!


In timp ce Victor s-a intins comod pe canapeau din incapere, ca pentru un show, eu m-am intors pudic cu spatele la el si am inceput sa ma dezbrac.


- Nu! Nu! Ce faci, papusel? Nu asa! Mai sexi! Fa-mi un pic de striptis sa-mi bucur ochii si sa vad cum iti unduiesti curul asta bestial!


Sedus de vorbele lui provocatoare, dar foarte convingatoare, am inceput sa ma undui lasciv si sa-mi dau jos hainele de pe mine, incet si senzual, ca un veritabil striper. Din cand in cand, trageam cu ochii la bermudele lui de panza subtire, prin care se inalta treptat o cocoasa mareata. Victor statea cu ochii atintiti la mine, inghitind in sec. La final, ca un veritabil maestru, i-am aruncat slipul peste fata! Victor l-a luat de pe fata, l-a adulmecat incantat, apoi l-a indesat in buzunarul lui.


- Am sa-l pastrez ca pe amintire! Sorine, ai fost fenomenal! Te pricepi sa scoli si mortii din mormant!
- Multumesc! Acum e randul tau! Sa-ti vad scula!
- Imediat, dragutule si n-o sa-ti para rau! Nu vrei tu sa ma ajuti putin?!


Pricepand ce voia, m-am pus in genunchi langa canapea si in timp ce el isi dadea jos tricoul deja transpirat, eu am inceput sa-i trag in jos bermudele, apoi am inceput sa-i ling pasional cocoasa imensa dintre picioare, care abia mai incapea in boxerii sai stramti. Am simtit imediat mirosul acela special, de pula tanara, care ma innebuneste de fiecare data. Scula lui s-a intarit si mai tare sub apasarea limbii mele umede si calde. Simteam cu placere cum la fiecare trecere a limbii, pula lui zvacnea prin tesatura stransa si elastica a chilotilor sai. Apoi am apucat cu dintii de elasticul boxerilor si i-am tras in jos, eliberand o pula zdravana si negricioasa, care s-a avantat imediat in sus, ca o tepusa viguroasa.


- Ei, ce zici, baiat dulce si frumos! Iti place scula pe care a pregatit-o tata pentru curul tau! Ce zici? Cred ca se potriveste perfect! Cand o sa o insurubez in tine, nu o sa mai iasa pe acolo nici un strop de sloboz! Hai, vino pe pat langa mine si iubeste-ma un pic!


Nerabdator si teribil de excitat, m-am asezat direct intre picioarele lui paroase, repezindu-ma la pula ca vitelul infometat la tzatza vacii. Dar n-am apucat sa o iau in gura, ca am si auzit:


- Mai baiete, da’ disperat mai esti dupa pula! Fara nici o introducere, o magaiere, un sarut, ceva, ai sarit direct cu gura pe ea! Ia zii, flamandu-le, de cand nu ai mai supt o pula?
- De multa vreme, Victore! De vreo 3 luni.
- Si ai stat nefutut atata vreme?! Te intreb acuma pe bune si vreu sa fii sincer, ai si tu un baiat care sa ti-o traga ...



    Login