Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Darius, cel mai bun prieten
Autor : Hexenbeast - 2024-01-07
Citita de 3686 ori - Nota 3.85 (95 voturi)
Salut, am observat ca de o buna perioada de timp nu s au mai postat fantezii gay, banuiesc ca suntem cu totii ocupati, insa sper sa reveniti cu povesti, intamplari, fantezii noi.

Locuiesc inca din perioada facultatii intr un oras din vestul tarii impreuna cu inca un coleg. Eu cu Darius am fost colegi la facultate si ne am inteles destul de bine chiar de la inceput, insa nimic nu prevedea ca o sa se intample lucruri intre noi. Pe parcursul anilor am iesit dese ori in cluburi, petreceri, impreuna si cu alte persoane, dar nu m a atras in niciun fel pana in anul 3 de facultate cand am mers intr o vacanta de 3 zile numai noi 2. In prima seara, dupa ce am fost la plaja, am mancat impreuna, ne am plimbat, am ajuns la hotel si eram prajiti de soare, iar el m a rugat sa il dau cu o crema pentru ca il durea foarte tare pielea. Si eu eram la fel de bronzat, dar nu m am vazut decat cand am mers la baie sa ma spal. Am luat crema, i am spus sa se intinda cu atentie pe burta si incet, cu miscari lente o intindeam pe intregul spate, incepand de la umeri si pana la fund, exact pana unde era rosie pielea. Cand sa ma ridic de pe marginea patului am observat ca am inceput sa am o erectie destul de vizibila prin pantalonii scurti.deoarece altceva nu purtam. Am incercat sa o acopar si i am zis sa nu se ridice sa astepte 2-3 minute pana crema va fi absorbita in intregime. Nu dureaza un minut si ma intreaba daca nu vreau sa faca si el acest lucru pentru mine, spunandu-mi ca si eu sunt foarte ars pe spate si picioare. Am stat sa ma gandesc putin, asigurandu ma ca erectia s a mai diminuat si afirm. Ma fac comod si incepe sa mi aplice crema pe portiuni mici, intinde tot asa pana a ajuns la marginea pantalonului, spunandu mi ca sunt foarte ars si ca ar trebui sa mi mai aplice strat dublu in zona lombara. Intradevar ma ustura teribil asa ca mi am coborat putin pantalonii, astfel aveam jumatate din fund afara. Simteam caldura corpului cum imi pulsa in fiecare vena, AC nici ca facea fata la ce caldura era, iar bratul lui se atingea de fundul meu.
Am dat sa ma ridic din pat, deoarece imi era extrem de cald si nu mai aveam stare, incepeam sa transpir, l am atins pe Darius din gresala cu mana stanga in zona pulii si am remarcat ca era treaza.
Am plecat la baie, pe motiv ca imi e foarte cald, insa em devenit excitat si nu intelegeam de ce, pentru ca nu m am gandit niciodata la un barbat in acest fel, sau sa fiu atras de ei.
Zilele ramase au trecut, am ajuns acasa si totul a decurs normal pana dupa ziua lui Darius, cand implinise 22 de ani, amandoi fiind de aceasi varsta.
Era o seara linistita, venisem de la lucru, amandoi lucram part-time, dar in locuri diferite, fac un dus, mananc rapid si ne punem la un serial. Dupa cateva episoade, se ridica colegul din pat si merge la baie, iar cand se intoarce vine stresat si ma roaga sa pun pauza, spunandu mi ca ceva nu este in regula si ca a simtit ca are ceva jos. Nu imi amintesc exact ce i am spus, stiu doar ca era stresat si am incercat sa il calmez, spunandu i ca o sa mearga la un urolog si ca o sa i faca un eco si o sa vada ca e in regula si ca nu trebuie sa sa se streseze. In seara aceea nu am mai stat impreuna, a plecat in camera si a zis ca vrea sa doarma si ca nu mai are chef de serial. A doua zi era sambata, eram liberi amandoi si ma tot gandisem inca de seara ce a vrut sa spuna ca are ceva "jos". Eram apropiati, dar eram destul de pudici amandoi si parca nu stiam ce, cum sa il intreb. Ne am baut cafa si vad ca statea cu mana in fata pulii, da parca ar tineo in mana stransa. Atunci stiu ca l am intrebat daca il doare si daca este ok.
-Simt un usor disconfort, dar atat, sunt doar speriat sa nu fie ceva grav.
- Ti am spus sa nu te mai stresezi si fa o programare la un medic pana nu se agraveaza si totusi ce problema ai totusi ca nu prea inteleg ce te framanta. Imi doaream sa vad, parca ma cuprinse o dorinta sa stiu ce are, poate chiar prea curios.
- Pufaie. Pai am simtit ca la testiculul stang e ceva, ceva mai tare si inainte nu cred ca o aveam, dar daca vrei pot sa iti arat.
- Parca mi s au luminat ochii la cele auzite si ii spun ca da as putea verifica si cautam impreuna dupa ce ar fi posibil sa aibe.
Se ridica de pe scaun si mergem la el in camera, deoarece era prea multa lumina in casa si ii este rusine de mine. Am inceput sa rad si i am zis ca doar nu ii fac laba ci doqr ii ating testiculul. Nici macar nu avrit sa isi dea pantalonii jos, si a ridicat pantalonii fiind largi sa ii pot simti putin testiculul. Am transpirat instant la contacul cu pielea lui, imi auzeam cum imi bate inima, insa nu am simtit nimic decat vena spermatica care mi se parea putin mai groasa....
- Trebuie sa simti, nu are cum, pentru eu de fiecare data cand m am atins am simtit ca un nodul mic.
Atunci mi am zis ca ar trebui sa i spun ca in copilarie am fost operat de 2 ori de varicocel si hidrocel(afectiuni pe care majoritatea barbatilor le avem) si se simt difetit si ca nu ar trebui sa isi faca griji ca nu e grav si ca si daca ar fi poate trai cu acel nodul daca e inofensiv asa cum sunt eu.
- Cum adica, nu am stiut ca ai avut aceste probleme niciodata, dar ce vrei sa spui ca ai?
- Pai....nu am stiu cand am fost mic ce am sii am stat destul de mult cu acel varicol, acest lucru a lasat testiculul stang putin mai mare, cu mai multe vene proeminente, iar dupa 1 an am fost operat si de hidrocel. La inceput mi se parea anormal, dar sunt sanatos si asta conteaza. Uite daca vrei sa intelegi pot sa iti explic mai multe si pot sa iti si arat.
- Parea sa fie mai relaxat si a spus ca da, vrea sa vada cum se simte.
- Am tras aer in piept si mi am coborat pantalonii de tot, ca sa ii pot arata exact la ce ma refer, iar cu mana dreapta incercam sa imi acopar cocoselu care nu dormea, asta era sigur:)
- Da se vede ca testiculul stang e mai mare sii.....Pot sa il ating?
- Numai daca il si lingi, ne uitam unul la altul si incepem sa radem
- Da chiar se simte ca venele parca sunt mai groase si la dreptul e la fel?
Moment in care simt ca imi cuprinde si coiul stang. Simteam ca am pula par si ca daca o sa ma mangaie mult am sa explodez.
- Nu vrei sa te mai uiti inca o data si la mine mai bine acum, ca parca nu imi mai e asa rusine, ma intreaba, fiind rosu in obraji.
- clar ii raspuns, desigur, orice numai sa nu imi dau drumul...
- Dintr o data vad ca Darius isi azvarle pantalonii pe jos si se propteste in fara mea, aratandu mi zona exact, luand mana mea si ducand o pe coiul stang. Simteam ca ma cufund de emotii.
Am inceput sa il verific meticulos, insa totul mi se parea normal si am observat ca incepe ca pula lui sa prinda. viata. Moment in care il intreb daca ceea ce fac acum il excita.
- Da, Cristi(eu) cred ca ar trebui sa te opresti ca ma excita da.
- Promit ca imediat termin, nunai sa verific ambele coaie sa nu imi scape ceva:)) de parca as fi stiut ce problema ar putea avea. Pula lui a inceput sa pulseze de cateva ori, moment in care, am fost nevoit sa o prind cu mana stanga si sa o ridic , lipindo de abdomen pentra a nu imi obstructiona "controlul":)).
- Mai ai mult? Daca o sa continui asa o sa imi dau drumul
- Stai ba linistit ca nici nu ti am frecat o si daca ti ai da drumul ce, nu poti spune ca nu ti a placut si inecp sa rad. Am vazut ca se cam fastaceste si i am zis sa tea putin cu piciorul stang pe pat, iar eu m am pus in genunchi sa vad daca coaiele lui arata normal vizual. Eram asa aproape de pula lui ca ma gandeam ce s ar intampla daca as cuprindeo in mana mea si as incepe sa i fac o cursa si sa o ating cu limba. Moment in care mi am amintit de excursia noastra, de erectia mea, de a lui si mi am zis ca suntem cei mai buni prieteni si nu ma va para la nimeni, desi speram sa fie asa.
I am prins pula usor cu mana dreapta, in timp ce mana stanga o tineam pe poaie si ma prefaceam ca le verific. I am decalotat comlept dintr o cursa si am observat ca e foarte excitat pt ca pula lui era umeda bine. M am uitat la el, el i...



    Login