Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . Episodul 7
Autor : ciprianp - 2010-06-10
Citita de 12141 ori - Nota 8.11 (2119 voturi)
7. Mic dejun pentru Danut

Cand m-am trezit, in camera patrundea lumina slaba a zorilor. Am ramas surprins sa constat ca eram in bratele lui Danut in clasica nostra pozitie, 33. Cred ca am dormit foarte adanc si nu am simtit cand Danut a iesit din mine, m-a intors si m-a luat in brate. Acum Buzduganul lui statea relaxat sub fesele mele, ca de altfel intregul sau trup, nici imbratisarea nu era puternica iar motorasul torcea regulat in crestetul meu, dandu-mi fiori de placere pe spinare. Trupurile noastre erau scaldate de sudoare si un miros picant dar excitant se degaja din ele. Cearceaful de sub noi era ud si mototolit de harjoneala dragostei. Am rememorat cateva minute imensa placere a iubirii din noaptea trecuta si m-a cuprins un intens val de iubire pentru barbatul de langa mine. Evident ca am mai avut experiente sexuale, evident ca am mai fost indragostit de barbati, dar niciodata nu am simtit o placere atat de intensa si de mare ca atunci cand Danut ma poseda, iar fiecare experienta cu el era tot mai puternica si mai placuta, imbracata intr-o iubire puternica. Doamne, cat de tare il iubeam pe baiatul acesta!
M-am intors usor ca sa vad cat era ceasul. Era 4,30. Ma simteam dator fata de Danut pentru noaptea de dragoste fantastica pe care mi-a oferit-o cat si pentru darul sau neasteptat si destul de scump. M-am hotarat sa-l las sa mai doarma, fiind convins ca era epuizat si avea nevoie de odihna ca sa isi recapete puterile, asa ca in dimineata aceea urma sa ma ocupa eu de micul dejun. M-am ridicat cu grija din pat ca sa nu-l scol, m-am dus la baie unde am facut un dus purificator si reconfortant, m-am barbierit si mi-am parfumat trupul cu cosmeticele “mele”. Revenind in camera, mi-am pus sortul, mi-am refacut bandajul elastic, constatand ca laba piciorului era aproape vindecata si puteam sa calc fara sa mai simt dureri.
Intrand in bucatarie am aprins lumina si am tras draperia din dreptul usii ca lumina sa nu-l deranjeze pe Danut. Am deschis fereastra si un aer proaspat a patruns in casa alungand mirosul de trupuri transpirate si de alcool. Am inspectat rezervele de mancare din bufet si frigider si m-am decis sa pregatesc un mic dejun, complex, cum am invatat atat de la “Papa Luigi” la mine acasa cat si din experientele mele, de pe vasele de croaziera. Am hotarat sa pregatesc cateva feluri bazate in special pe salate si cruditati, “ursul” meu avand nevoie de vitamine, un desert cu fructe si bineinteles cafeaua. Am adus din camera, fara sa fac zgomot, resturile petrecerii de aseara, am spalat paharele si farfuriile apoi mi-am amintit de ceas. Nu stiam care este butonul pentru alarma, asa ca l-am scos direct din priza, in speranta ca Danut va reusi sa doarma mai mult si ma va lasa sa-mi termin treaba la bucatarie.
Acesta statea rastignit pe spate cu bratele intinse in tot patul, picioarele rasfirate si sforaia in ritmul caracteristic. Pula lui, care imi era atat de draga, statea tolanita peste blanita deasa de pe burta si intradevar era uriasa, chiar si asa nesculata, cam cat o bara de salam uscat de vara, avand si o culoare asemanatoare, maroniu roscata. De ea atarnau grele testiculele lui imense si negre ca de taur, acoperite de o tufa de peri umezi si creti. Danut dormea profund, cu fata larga si senina, zambind prin somn si sforaind usor si regulat. Doamne, ce frumos arata, imi venea sa ma arunc peste el si sa-l acopar cu sarutari!
Infranandu-mi dorintele patimasase m-am apucat de treaba miscandu-ma cu grija ca sa nu fac zgomot. Am lucrat cu mult spor si placere. Practic, nu mai gatisem din vacanta de iarna. Din cand in cand mai trageam cu urechea la zgomotul din camera alaturata, dar motorasul care toarcea regulat ma asigura ca toul era in ordine.
Aproape am terminat treaba cand primele raze de soare au patruns pe fereastra larg deschisa de la bucatarie. Am pregatit cafeaua, in modul meu special, cu ciocolata amaruie si o picatura de coniac si am pus-o in cafetiera, ca sa ramana calda. Am mai inspectat o data platourile cu gustari si m-am declarat multumit de aspectul lor, frumos aranjate si apetisante.
Deodata, m-am trezit cuprins pe la spate de niste brate puternice care ma strageau la piept cu putere, de-mi trozneau oasele. “Te-am prins banditule, de ce imi violezi bucataria? Cine ti-a permis sa faci pe bucatarul?” Danut, strangandu-ma in continuare in brate ca si cum m-ar fi imobilizat, a inceput sa ma sarute si sa ma muste de ceafa. “Ursuletul meu scump si iubit, te rog sa nu te superi, dar am vrut sa iti fac o surpriza, sa ma revansez pentru seara superba pe care mi-ai oferit-o si pentru darul tau deosebit.” “Bine, daca e vorba de revansa accept, mai ales ca trebuie sa recunosc ca ceea ce vad intrece toate asteptarile. Platourile arata nemaipomenit, ca la marile restaurante de lux. Puiut dulce si drag, chiar le-ai facut tu pe toate, si cand ai reusit asta, ca uite, e abia ora sase si jumatate?” In timp ce imi vorbea, tinandu-ma in bratele lui puternice strans lipit de pieptul lui masiv, jilav si paros, eram cuprins de mirosul lui de barbat asudat, proaspat sculat din somn, care ma inebunea de placere. Tanspiratia lui era speciala, avea un miros caracteristic, mai ales dupa ce ne iubeam, care pe mine ma excita fantastic. Simteam prin sort cum Buzduganul s-a trezit la viata si s-a inaltat falnic apasandu-mi fundul si salele.
M-am rasucit in bratele lui Danut si am inceput sa il sarut patimas. Acesta mi-a raspuns cu aceasi patima muscandu-mi buzele si sorbindu-mi respiratia cu buzele lui mari si carnoase. Intre burtile noastre lipite, Buzduganul intarit si puternic se zbatea cerand atentie si iubire. M-am lasat usor in jos cuprinzandu-i strans cu bratele, mijlocul si fundul paros, am ingenuncheat si am apucat in gura mea flamanda maciuca rosie si umflata a Buzduganului. Am inceput sa-l sug si sa-l ling cu lacomie. Sexul lui avea in dimineta aceea un gust si un miros deosebit, dar care ma inebunea de placere aducandu-ma in culma excitarii. Danut, la randul sau era in extaz, gemea si imi spunea vorbe de iubire in timp ce cu palmele imi tinea capul strans, aproape de scula lui minunata. Din cand in cand, mai luam maciuca in gura si o sugeam imbatat de placere, aceasta luneca in jos pe gatlej iar atunci excitat, Danut incepea sa dea din fund.
Dupa ce am terminat cu Buzduganul, am inceput sa ma ocup de testicule. Le-am luat pe rand in gura si le-am supt, apoi cu limba am patrus prin desisul de peri asprii si creti si am lins metodic toata aceasta tufa paroasa. In sfarsit, am terminat de lins toata pula si coaiele Iubitului meu, care acum straluceau ude in bataia soarelui de dimineata. Am apucat din nou in gura mea nesatula Buzduganul care din nou mi-a intrat in gat pina la radacina. Danut, foarte excitat a inceput sa dea din nou din fund si sa ma futa cu pasiune si forta de nestavilit. Cu palmele imi tinea capul apasat pe pubisul sau flocos, acesta se lovea ritmic si cu putere de fata si de nasul meu care sorbea cu nesat mirosul atat de excitant.
“Puiutul meu scump si iubit, tu ai sa ma inebunesti de tot!” Fara sa se mai goleasca, si-a scos pula din gatul meu, m-a apucat de subsuori, m-a ridicat in sus, mi-a cuprins capul in causul palmelor lui late si a inceput sa ma sarute si sa ma muste cu disperare si pasiune. La randul meu l-am cuprins in brate strangadu-l puternic cu multa dragoste, corpul meu lipindu-se practic de al lui. Dupa un timp, Danut s-a desprins din imbratisare si inca gafaind, cu fata aprinsa de excitare si efort, m-a luat de mana si m-a tras in camera. A deschis sertarul noptierei, si-a pus repede un prezevativ lucios, l-a masat cu lubrifiant, a luat pe degete crema din cutiuta si cu o voce ingrosata de excitare mi-a ordonat : “Da jos textila!” M-am executat. “Apleaca-te peste masa si lasa fundul moale!” M-a patruns cu degetele repede si a inceput sa imi maseze rozeta si anusul care in cteva secunde s-au inmuiat ca o mamaliga.
Apoi si-a potrivit maciuca Buzduganului intre fesele mele care frematau de nerabdare si cu o miscare scurta si profesionista m-a patruns brusc, pula intrand repede si usor in curul meu, pana la radacina . Coaiele lui tari erau lipite de fesele mele iar pula calda si groasa o simtiam undeva prin mijlocul burtii. Danut a inceput sa dea din fund, la inceput mai rar apoi din ce in ce mai repede, ma futea cu multa forta si pricepere. Cand inta in fundul meu cu putere si pana la refuz, coaiele lui grele si tari ca niste bile de fier ma izbeau peste fese intr-o dulce biciure inebunindu-ma de placere.
In timp ce ma futea atat de mestesugit, mainile lui Danut imi masau profesionist ceafa si umerii coborand apoi in jos pe spate. Muschii mei se relaxau si se inmuiau de tot sub degetele lui puternice si pricepute. Desi eram in culmea excitarii, iar pula mea intarita statea stivita intre burta si masa, m-a cuprins de la masaj o caldura placuta in tot trupul, care se relaxa ca o plastilina in timp ce degetele lui Danut imi framantau muschii. In acelasi timp in interiorul meu, in burta si in cur, miscarile Buzduganului imi creau o excitare nemaipomenita, simteam cum ma trec curenti electrici, care urcau in sus pe spinare pana la ceafa. Era o senzatie de placere pe care nu o mai avusesem niciodata. As fi vrut ca Buzduganul si mainile lui Danut sa nu se mai opreasca niciodata.
Exicitarea lui Danut a crescut, acesta gemea de placere ca un animal, ma futea tot mai repede si cu mai multa forta, coaiele lui imi biciuaiu bucile si in toiul futailui m-a apucat de umeri ca sa poata impinge mai bine iar eu a trebuit sa ma prind de picioarele mesei, ca sa nu fiu dat jos. Am simtit ca a sosit “momentul” cand Danut m-a patruns o data cu multa putere, a inceput sa suiere ca o locomotiva, si apoi sa isi invarta pula in curul meu, ca pe o manivela. Efectiv simteam in fund cum pula lui zvacneste, golindu-se de samanta in jeturi. Epuizat s-a prabusit peste mine strivindu-ma sub greutatea lui si dand din fund inca de cateva ori, semn ca nu se golise deplin. Strivit de apasarea trupului sau si cu palosul falnic adanc infipt in mine, as fi stat asa o vesnicie, cuprins de o imensa placere si dragoste pentru armasarul ce ma poseda cu atata forta si pasiune.
Dupa cateva minute de dominatie tacuta, in timp ce si-a mai reglat respiratia, Danut a inceput sa ma sarute pe gat si pe ceafa si sa ma muste usor. Eram in culmea excitarii si gemeam de placere. Deodata si-a adus aminte: “Puiut dulce si iubit, tu ai reusit sa termini?” “Nu, iubirea mea cea mare, doar nu voiai sa ud fata de masa?” Scula mea zacea strivta de greutatea ce ma apasa iar coaiele umflate si negolite ma dureau apasate de marginea mesei. Danut s-a ridicat cu grija de pe mine si si-a scos din fundul meu pula inca tare, facand un zgomot de sticla desfundata. Apoi m-a ridicat de pe masa, m-a intors inspre el, m-a sautata cu putere si dragoste pe gura, bagandu-si limba adinc in gura mea, buzele lui carnoase si puternice framantandu-mi buzele. Fara sa se opresca din sarut m-a aszat cu fundul pe masa. Mi-a cuprins capul in palme si a inceput cu patima sa ma sarute pe ochi, pe fata, pe obraji si din nou pe gura. S-a oprit brusc si am vazut ca Buzduganul dadea semne de vlaguire asa ca si-a scos prezevativul cu grija sa nu verse samanta adunata, care atarna grea in saculetul colector. S-a dus cu el la cosul de gunoi din bucatarie, aruncandu-l langa celalat din noaptea trecuta apoi a revenit langa mine, a ingenunchiat intre picioarele mele si mi-a luat sexul la supt. Buzele lui puternice si mari imi frecau pula cu pricepere iar cu limba lui mare si aspra, o masa cu profesionalism. In nici doua minute am simtit ca voi termina: “Acum, acum!” M-am golit in doua jeturi scurte spre surprindera lui Danut care s-a ridicat, m-a luat de pe masa si intr-un sarut pasional am savurat repede, amandoi, putina mea samanta. “Cam putina productia, tinere!” mi-a reprosat Danut nemultumit, comparativ cu cantitatea de armasar care o producea el. “Functia creeaza organul, parca asa spuneai, eu fiind caminist o fac destul de rar, ca nu am conditii, iar in situatia de acum cand o facem de mai multe ori pe zi, bilutele mele neantrenate fac fata si ele cum pot”, m-am scuzat rusinat de reprosul justificat a lui Danut.
“Bine, sa lasam asta acum. Mor de foame, dar mai intai, hai sa facem dus.” “Du-te tu mai intai, Ursulet, pana atunci eu am sa pun masa.” “Puiut, cred ca astazi ai si tu dreptate, timpul e inaintat, dar maine…amandoi.” A luat fata de masa mototolita pastrand, uda, urma trupului meu naclait de sudoarea noastra si a scos din sifonier o fata de masa calcata si apretata. Cu vechea fata de masa la subrat a intrat repede la baie. Intre timp mi-am pus sortul pe mine si am inceput sa car din bucatarie platourile cu mancare aranjand o masa eleganta, cu tot protocolul de rigoare.
In scurt timp Danut a iesit de la baie proaspat spalat, barbiert si parfumat, cu fata radiind de fericire. “Ce masa minunata, ca la un mare restaurant! Puiut, tu esti o comoara la casa omului! Hai, repede, fa si tu un dus scurt, ca mor de foame si de nerabdare!” Intre timp eu cautam geanta cu hainele mele, ca sa ma pot schimba. “Cauti ceva?” “Da, cred ca mi-a furat cineva geanta cu haine!” Danut a izbucnit in hohote de ras si trandindu-se in fotoliu radea cu pofta, dand usor din picioare. “Nu vad nimic amuzant in faptul ca am ramas in fundul gol, sechestrat asfel inca o data in casa ta!” am raspuns suparat si furios pe hohotele care nu se mai opreau. “Iarta-ma Puiut, la mijloc e o neintelegere. Ieri, tanti Maria a gasit geanta ta in care erau atat haine folosite cat si probabil, haine curate. Le-a luat sa ti le spele, a vrut sa iti ceara voie dar tu dormeai ...



    Login