Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . Episodul 6
Autor : ciprianp - 2010-06-07
Citita de 12132 ori - Nota 8.11 (2123 voturi)
6. “1001 de nopti”

In camera era intuneric si liniste. M-am trezit plin de fericire dar naclait de transpiratie si lipicios de la dulciurile fanteziilor noastre. Danut ma tinea strans in brate, lipit de pietulul lui cald, umed si paros. Pe sub fesele mele i-am simtit Buzduganul, imens ca un salam, dar moale si vlaguit. Danut continua sa doarma linistit, iar motorasul toarcea regulat si cald in crestetul capului meu. M-am intors usor, cu grija sa nu il trezesc, ca sa vad cat era ceasul: 9 si jumatate. Mi-am amintit ca Danut mi-a promis o surpriza in dimineata aceea si ca am hotarat o noapte ca in “1001 de Nopti”. Aveam nevoie la baie. Am incercat sa ma desprind din stransoarea bratelor lui puternice fara sa il trezesc. Aproape ca am reusit cand, simtind miscarea si dorinta de eliberare, m-a apucat din nou strans in brate si m-a adus la loc langa trupul sau masiv, jilav si paros, mormaind nemultumit ceva prin somn. M-am supus nevrand sa il trezesc iar dupa cateva minute cand s-a adancit in somn iar bratele si trupul sau au slabit stransoarea, m-am strecurat usor ca o soparla si am reusit sa evadez. Am intrat la baie si dupa ce m-am usurat, m-am hotarat sa fac un dus. M-am lasat biciut de ploaia dusului, muschii mei se relaxau si am uitat de timp.
Deodata Danut a dat buzna pe usa cu ochii carpiti de somn si inca pe jumatate adormit mi-a reprosat: “Raule, de ce nu mai trezit si pe mine. Vrei sa faci baie singur? Cum ne-a fost intelegerea, sa facem baie impreuna?” “Da, si apoi sa o terminam cu o partida de sex?” “Puiut, iubire nu inseamna numai sex! Ne putem iubi sub dus fara sa ne futem!” “Serios? Si vrei sa te cred la cat esti de lacom si flamand, ca un armasar de monta nesatisfacut?” “Bine Puiut, mai facut si armasar comunal nesatisfacut! Dar numai tu esti de vina: ma provoci, ma starnesti si imi pierd pur si simplu controlul si simt nevoia sa te posed!” “Cum asa?” “Da, Puiut, cand esti langa mine la dus si iti vad corpul tau superb siroind de apa, fesele tale rodunde si pline, bratele si picioarele tale elegante si alungite, pielea ta roza si catifelata, puful tau fin inmuiat de apa, ochii tai mari si albastri, gura ta senzuala, buzele rosii si catifelate, obrajii tai ca de copil, bucalati si rozalii, nu mai rezist. Simt o nevoie nestavilita sa te am, sa te strang la piept, sa ma scufund in tine, sa ma contopesc cu tine, iar cand imi zambesti plin de dragoste sau ma saruti cu atata patima, pur si simplu uit de mine si nu ma mai pot controla. Asta e, ma inebunesti de fiecare data si in plus, dragul meu Puiut, te iubesc enorm.”
Desi am ramas foarte impresionat de aceasta inflacarata declaratie de dragoste, dorind sa evit povestea cu Fat Frumos sau Zeul Grec, m-am strecurat repede din cabina de dus. Langa mine Buzduganul lui Danut s-a trezit la viata. “Dragul meu Ursulet, te rog sa fii baiat cuminte, fa si tu un dus ca ai nevoie.” Danut se rasfata copilareste: “Nu, nu vreau sa fac dus decat cu tine!” si m-a impins inapoi sub dus intrand apoi si el langa mine. M-am strecurat abil pe sub bratele lui, am iesit din cabina si m-am infasurat repede cu prosopul. Disperat cautam o solutie de salvare din calea armasarului meu nesatisfacut pe cale sa ma posede sub dus: “Ursulet, ai uitat ca urmeaza “1001 de Nopti”, vrei sa strici tot farmecul? Si in plus mi-ai promis azi dimineata ca daca am sa fiu cuminte imi vei face o surpriza!”
Bosumflat ca un copil, Danut a cedat in cele din urma: “Bine, dar sa stii ca e ultima oara cand te mai las! In casa mea eu sant Stapanul. Si drept pedeapsa tu o sa spui in seara asta povestea si vei fi… adica eu voi fi Califul. Sa ma astepti, ca nu stau mult! Apoi am sa pregatesc un vin dulce si racoritor, ca sa pot savura cu placere povestirile tale.” Vrand sa il impac intr-un fel, m-am oferit singur: “Ursulet, te rog sa ma lasi pe mine si iti promit ca nu vei regreta. In alta viata am fost sommelier, pot sa umblu in colectia ta de vinuri?” “Bine inteles Puiut, alege orice doresti, dar sa fie bun, dulce, rece si parfumat.” Primind acordul am disparut repede pe usa, ca nu cumva sa se razgandeasca si sa ma sechestreze langa el sub dus.
Aveam putin timp la dispozitie, trebuia sa improvizez. Am ales din colectie o sticla de vin alb, “Cotnari 1987, Rezerve XX”, un foarte apreciat vin de colectie, cu larga recunoastere internationala de catre “connaisseuri”, un cupaj de vinuri albe de Cotnari productie 1987 (Grasa de Cotnari, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Alba si Francusa), usor, catifelat si fin, dulceag, cu aroma de flori de salcam si miere de flori de camp. Am introdus sticla in congelator pentru frapare rapida, am ales doua pahare elegante cu picior “Riedel Sommeliers”, pe care le-am pus la frigider pentru racire, am cautat si am gasit in bucatarie fructe confiate si fistic prajit, pe care le-am asezat pe o farfurie si am improvizat o frapiera in care am golit ultima rezerva de cuburi de gheata.
Dupa foarte scurt timp am auzit zgomot de la baie. Danut a iesit proaspat dusat si parfumat asezandu-se confortabil in fotoliu. “Puiut, eu sant gata!” “Sosesc si eu imediat, draga Ursulet!” Am asezat pe o tava paharele, farfuria cu fructe si fistic si le-am adus in camera punandu-le pe masa. Am scos sticla de la congelator, am introdus-o in frapiera improvizata ( o vaza mai mare de flori ) si am asezat-o pe masa langa tava. Danut ma urmarea foarte interesat, zambind usor pe sub “mustata”. Cautam un tirbuson si nu il gaseseam. “Ai pierdut ceva?” “Caut un tirbuson.” Danut s-a ridicat din fotoliu si a adus de la bucatarie un tirbuson foarte profi, un “Winemaster” de culoare neagra, foarte elegant si sofisticat. Desi nu am mai lucrat cu acest model, m-am descurcat binisor, am extras rapid si usor dopul, capsula de protectie fiind decupata concomitent si exact sub buza sticlei. Ca un profesionist ce voiam sa par a fi, am turnat in pahare un deget de vin, am clatit de cateva ori interiorul paharelor prin rotire usoara, adulmecand discret aroma care se degaja din ele si apoi am adaugat vin pana la jumatatea paharelor. Le-am asezat pe tava si l-am servit pe Danut. Acesta foarte serios si protocolar a luat un pahar, a adulmecat aroma florala din pahar, a luat o inghititura, a plimbat-o usor in gura pentru a simti gustul si aroma, a inghitit plescaind usor cu limba si satisfacut si-a dat verdictul: ”Excelenta alegere, domnul meu, cred ca este un Cotnari Rezerve XX 1987, este unul din vinurile mele preferate, din pacate este ultima butelie pe care o mai am. Cu prima ocazie trebuie sa imi completez rezerva!” Intre timp am aranjat pe doua farfuriute fructe confiate si fistic prajit si l-am sevit cu una. “Sunt foarte multumit ca Domnul apreciaza alegera mea si sper sa petreaca o seara deosebita.” M-am inclinat protocolar ca un sommelier adevarat si abia atunci am realizezat imensul ridicol al scenei: doi domni cu morga si in curul gol. Izbucnind in hohote de ras, mi-am luat paharul si farfuriuta si m-am trantit pe pat. “De ce razi ca un nebun, Puiut ?” “De ridicolulul situatiei, doi domni protocolari si in fundul gol”. Danut a zambit si a continuat: “E cam ridicol, dar mie imi convine “naked” pentru ca ma simt foarte confortabil iar vinul este intradevar foarte savuros si placut. Puiutul meu scump si drag dupa cum deja am stabilit tu vei fi Seherezada, iar eu Califul tau, care asteapta nerabdator povestea promisa.”

NARATIUNE :

VIC SAVUREAZA DIN PAHAR SI CU OCHII INTREDESCHISI PRIVIND UNDEVA IN TRECUT INCEPE SA POVESTEASCA. ESTE AL TREILEA COPIL, MEZINUL FAMILIEI MANEA, NASCUT INTR-UN VECHI ORAS ISTORIC DIN TRANSILVANIA, CARACTERIZAT PRINTR-UN AMESTEC MULTIETNIC, MULTICONFESIONAL SI MULTICULTURAL DAR SI PRINTR-UN SPIRIT DE MUNCA SI SERIOZITATE GENERATE DE PREZENTA DE SECOLE A UNUI GRUP IMPORTANT DE GERMANI (SASI). PARINTII OCUPAU IN ORAS O POZITIE SOCIALA SUPERIOARA FACAND PARTE DIN CLASA RECUNOSCUTA A INTELECTUALITATII, TATAL FIIND INGINER SI APOI MULTI ANI SEFUL UNEI INSTITUTII PUBLICE JUDETENE IAR MAMA, PROFESOARA DE ISTORIE SI CATIVA ANI DIRECTOARE LA CEL MAI PRESTIGIOS LICEU DIN JUDET. IN SPIRITUL TRADITIEI INTELECTUALITATII LOCALE, TOTI COPIII FAMILIEI URMEAZA SCOALA GERMANA RENUMITA PENTRU SERIOZITATE, DISCIPLINA SI CALITATEA INVATAMANTULUI. DE OARECE IN ULTIMA VREME NUMARUL GERMANILOR DIN ORAS SCAZUSE FOARTE MULT, PRACTIC MAJORITATEA ELEVILOR ERAU DE ALTE ETNII, DIN “LUMEA BUNA” A ORASULUI. IN SPIRITUL SCOLII GERMANE, EDUCATIA FIZICA SI SPORTUL ERAU CONSIDERATE ELEMENTE ESENTIALE SI DE BAZA IN FORMAREA VIITORULUI TANAR, ASA CA VIC DE MIC COPIL A FACUT SPORT.
IN ORAS FUNCTIONEAZA DE MULT TIMP UN PUTERNIC CLUB SPORTIV CU O SECTIE DE GIMNASTICA MASCULINA FOARTE VALOROASA, CAT SI UN LICEU SPORTIV DE TRADITIE, DE ACEEA AVAND CA NUCLEU CELE DOUA STRUCTURI, A FOST INFIINTAT CENTRUL NATIONAL OLIMPIC DE PREGATIRE A JUNIORILOR , O REPLICA MASCULINA A CENTRULUI NATIONAL OLIMPIC FEMININ DE LA DEVA. INCA DIN CLASA I-A, UNUL DIN PROFESORII DE SPORT AI SCOLII, CARE ERA SI ANTRENOR DE GIMNASTICA, L-A REMARCAT PE VIC SI LE-A PROPUS PARINTILOR CA ACESTA SA PARTICIPE LA UN TRIAL ORGANIZAT DE SECTIA DE GIMNASTICA A CLUBULUI SPORTIV. LA ACEST TRIAL VIC A FOST SELECTIONAT SI PRACTIC DE ATUNCI A INCEPUT CARIERA LUI DE GIMNAST, PARCURGAND TOATE ETAPELE DE VARSTA, DE LA COPII PANA LA SENIORI.
IN ACTIVITATEA SPORTIVA, MICUL VIC A DEPUS MULT SUFLET SI PASIUNE DAR SI FOARTE MULT EFORT ASTFEL CA IN SCURT TIMP S-A REMARCAT SI A INCEPUT SA CASTIGE DIVERSE CONCURSURI, MAI INTAI NATIONALE APOI, CA JUNIOR SI SENIOR S-A REMARCAT SI IN CONCURSURI INTERNATIONALE. IN PALMARESUL SAU VIC DETINE CATEVA TITLURI NATIONALE LA DIFERITE CATEGORII DE VARSTA SI APARATE, PESTE DOUAZECI DE MEDALII LA CONCURSURI INTERNATIONALE, CHIAR CATEVA TITLURI DE CAMPION EUROPEAN SI MONDIAL LA JUNIORI SI TINERET. CA URMARE A REZULTATELOR SALE VALOROASE VIC A FOST SELECTIONAT IN LOTUL OLMPIC LARGIT, DAR ESECUL ADMITERII LA FACULTATE, A INTRERUPT BRUSC CARIERA SPORTIVA, LA INSISTENTELE FAMILIEI. LA FINELE CLASEI A XI-A, TATAL LUI VIC A MURIT CA URMARE A UNUI INFARCT DE MIOCARD FAPT CARE L-A MARCAT PROFUND, INCLUSIV PE PLAN SCOLAR. LA ACEASTA S-AU ADAUGAT ORELE SPORITE DE ANTRENAMENT SI DESELE DEPLASARI LA CONCURSURILE DIN TARA SI STRAINATATE. DESI VIC A INCEARCAT SA ECHILIBREZE SPORTUL CU SCOALA NU A REUSIT, ASFEL INCAT A RATAT EXAMENUL DE ADMITERE LA FACULTATEA DE ELECTRONICA DIN BUCURESTI. FAMILIA LUI VIC NEMULTUMITA DE REZULTAT, S-A INTRUNIT INTR-UN CONSILIU DE FAMILIE LA CARE A PARTICIPAT SI FRATELE SAU MAI MARE CIPRIAN, VENIT SPECIAL DIN GERMANIA UNDE ERA STABILIT DE CATVA TIMP, FIIND DIRECTOR LA O FABRICA A COMPANIEI SIEMENS. CIPRIAN, IN CALITATE DE CAP AL FAMILIEI SI MAMA LUI VIC AU STABILIT, DE COMUN ACORD CU ACESTA, CA ESTE MAI BINE PENTRU VIC SA RENUNTE LA SPORTUL DE PERFORMANTA SI SA SE DEDICE STUDIULUI PENTRU O MESERIE SIGURA SI PROFITABILA. DE OARECE LACUNELE LA INVATATURA ACUMULATE IN TIMP FACEAU IMPROBABIL UN SUCCES LA FACULTATEA DE ELECTRONICA ( VISUL LUI VIC ERA SA URMEZE CARIERA FRATELUI SAU SI SA AJUNGA CU AJUTORUL LUI IN GERMANIA ), S-A LUAT DECIZIA CA VIC SA DEVINA AVOCAT, ADMITEREA LA DREPT FIIND MAI USOARA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL MATERIEI CARE TREBUIA INVATATA. IN VARA SI TOAMNA ACELUI AN, VIC A MAI PARTICIPAT LA CATEVA CONCURSURI INTERNATIONALE PENTRU A-SI ONORA ANGAJAMENTELE FACUTE ANTERIOR, CASTIGAND CHIAR CATEVA MEDALII, APOI A SPUS ADIO GIMNASTICII DE PERFORMANTA SI S-A DEDICA STUDIULUI.
IN TIMP CE VIC ISI DEPANA POVESTEA, DANUT A MAI UMPLUT DE CATEVA ORI PAHARELE SI FARFURIUTELE SI S-A MUTAT CONFORTABIL PE PAT LANGA VIC. “FOARTE INTERESANTA POVESTEA DRAGUL MEU PUIUT, AS MAI AVEA CATEVA INTREBARI DAR, CA SA PASTRAM SPIRITUL DIN “1001 DE NOPTI”, LE VOI PUNE MAINE SEARA. SA TOASTAM ACUM LA ULTIMUL PAHAR PENTRU SUCCESELE TALE, PENTRU REGRETUL LUMII SPORTIVE DE A FI PIERDUT UN MARE CAMPION DAR SI PENTRU NOROCUL MEU, PENTRU CA ASA AM AVUT OCAZIA SA TE CUNOSC! VEZI CUM ESTE VIATA, UN NENOROC PENTRU UNUL POATE ADUCE UN NOROC PENTRU ALTUL, NIMIC NU ESTE ABSOLUT, TOTUL ESTE IN SCHIMBARE SI TRANSFORMARE, TOTUL ESTE RELATIV”. DUPA CE AU CIOCNIT PAHARELE, AU BAUT CU PLACERE VINUL DULCE, PARFUMAT SI RACORITOR, CARE DEJA ISI FACEA EFECTUL, OBRAJII LOR FIIND ROSII, OCHII LUCIOSI, BUZDUGANELE INTARITE SI VOCILE USOR INGROSATE.
“Draga Puiut, pentru ca ai povestit atat de frumos - chiar sa stii ca ai talent de povestitor, ar trebui sa te apuci de scris - pentru ca te iubesc enorm, pentru ca ti-am promis, am sa iti aduc surpriza.” Danut s-a ridicat din pat, a mers in hol, a cautat ceva in geanta lui de serviciu si s-a intors vesel si incantat cu un pachet patratos frumos ambalat. Mi-a dat pachetul si mi-a spuns: “Hai, desfa pachetul, cred ca am facut o alegere extrem de necesara si utila pentru amandoi. Sper sa iti placa.” Am desfacut pachetul si am gasit o cutie de telefon mobil marca Nokia, ultimul racnet, cum am vazut numai in reclamele de la televiziunile straine. (De notat ca totul se intampla in anul 2000, cand in Romania telefoanele celulare erau totusi destul de rare si nu oricine isi putea permite unul, daramite un model de calitate si foarte performant.) Am ramas mut de uimire si evident foarte incantat, ca un copil care primeste o jucarie la care visa fara speranta. “Dragul meu Ursulet, nici nu stiu cum sa iti multumesc, demult imi doream un telefon mobil, dar posibilitatile mele financiare nu mi-au permis, totusi este un cadou mult prea scump si ma tem ca nu pot sa-l accept. In plus m-ar obliga la niste cheltuieli pe care in calitate de student bursier inca nu mi-le pot permite.” “Nici nu vreau sa aud de un refuz, mai ales ca iti doreai un telefon mobil. In privinta costului sa nu iti faci probleme, pentru ca nu am dat bani pe el. Am primit cadou cateva telefoane de la un var din State, cand am fost in primavara pe la el. De altfel acest model inca nu a intrat pe piata romaneasca. Telefonul ne va fi util la amandoi sa comunicam atunci cand nu vom fi impreuna, iar de cheltuieli sa nu iti faci griji, ai un abonament “full option” platit pe un an intreg. Cred ca merit un pupic.”
Eviden...



    Login