Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Danut, mon amour . Episodul 5
Autor : ciprianp - 2010-06-04
Citita de 12743 ori - Nota 5.60 (2118 voturi)
5. Fantezii cu fructe, frisca si crema de ciocolata

Iata-ma din nou singur. M-am uitat la ceas si am vazut ca timpul era inaintat, 7 si 50 de minute. Mai era putin timp pana la intalnirea cu tanti Maria. Trebuia sa fiu pragmatic si eficient. Mai intai, un dus scurt, zis si facut, imbracarea si evident bandajarea „ranitului” pe care „ Domnul Doctor”, mai preocupat de „lectia sexuala a micului sau pacient”, a uitat sa o presteze. Trebuia sa salvam „legenda”, nu-i asa?
M-am indreptat la bucatarie sa salvez onoarea lui Danut, referitor la ordine si curatenie. Cu un oarecare efort, am terminat de spalat mormanul de vase si tacamuri. Am avut dreptate, a fost o masa cat pentru 4 persoane. Suportul de vase de pe marginea chiuvetei gemea de vase.Voiam sa le aranjez, fiecare la locul lor, pentru a nu lasa loc de suspiciuni cu privire la festinul de la micul dejun, dar mai intai trebuia sa sterg vasele. Am cautat un servet sau un prosop potrivit, dar nu am gasit nimic util in acest sens. M-am resemnat si m-am hotarasc sa folosesc sulul urias de hartie, gen servet, foarte bun si pentru asa ceva. Cam mare risipa, dar unde s-a dus mia, mergea si suta!
Deodata a sunat telefonul! Nu aveam instructiuni in acest sens, asa ca l-am ignorat. Telefonul s-a oprit dupa vreo 2 minute dar a revenit din nou si mai insistent. L-am ignorat din nou, dar acesta s-a incapatanat sa sune a treia oara. Am banuit ca era ceva extrem de important si m-am hotarat sa raspund. „Alo?” „Allooo! Tu esti Puiut, de ce naiba nu raspunzi, erai adormit?!” „Nu Ursulet, dar nu stiam daca am permisiunea sa raspund.” „ La naiba, e vina mea ca nu ti-am permis, bine, lasa asta acum! Vezi ca am facut o mare prostie.” „Ce prostie?” „In graba am uitat sa iti refac bandajul de la picior. Te rog din suflet sa te descurci singur, improvizeaza si tu, trebuie sa salvam aparentele in fata lui tanti Maria care este foarte isteata si se va prinde usor. Vezi ca in dulapiorul de la birou este farmacia si trusa mea medicala. Gasesti acolo de toate. Cheita de la dulapior se afla in buzunarasul cu monograma din mapa de pe birou. Succes si iarta-ma te rog! Acum inchid, ca vorbesc din camera doctorilor si oricand poate sa intre cineva. Te iubesc Puiut, ne vedem dupa amiaza!” „Stai linistit, Doctorasule! Oi fi eu „printul tau blond” dar NU SUNT O BLONDA! Ai uitat ca am facut 12 ani gimnastica de performanta si faceam 2-3 entorse pe an ?! La acest capitol de ortopedie, tu si prietenul tau de la Spital, ar trebui sa veniti sa va dau meditatii!” „Magarule!!” „?!...” „Ba nu, Magarul meu iubit!” Si a inchis, lasandu-ma fara replica. Oricum m-am racorit dupa lectia de medicina, de dimineata, predata atat de savant si plin de importanta, de Domnul Doctor Danut!
M-am intors in camera si am observat ca s-a facut noua si jumatate. Trebuia sa apara tanti Maria. De abia atunci am bagat de seama „medicamentele sexuale” uitate pe birou, am aruncat pliculetul de la prezervativ la gunoi, ascunzadu-l sub mormanul de resturi, am recuperat si prezervativul epuizat si uitat neglijent in baie langa cosul de rufe murdare, l-am ascuns si pe el la gunoi iar apoi m-am pregatit sa pun in sertar „medicamentele”. Cand am deschis sertarul, minune!, era plin cu tot felul de cutiute, flacoane, tuburi si prezervative, toate de provenienta straina. M-am hotarat sa le studiez cu atentie, dar am auzit la usa un zgomot de chei. Am inchis repede sertarul cu „minuni”, am smuls la repezeala o revista de pe birou si m-am aruncat in pat, „studiind” preocupat un articol. Pe usa si-a facut aparitia zambind o femeie subtirica, mai degraba scunda, trecuta de 60 de ani. „Buna ziua! Nu, va rog sa nu va ridicati din pat .” „Buna ziua, Doamna Maria ! Eu sunt Vicentiu Manea, prietenul lui Danut.” „Da Domnu’ Vic, mi-a povestit Domnu’ Doctor ieri, la telefon, necazul care l-ati avut. Cum va mai simtiti, va mai doare?” „Doamna Maria, lucrurile se indreapta spre bine, dar mi-a spus Danut ca mai trebuie sa stau in repaus cateva zile.” „Spuneti-mi tanti Maria Domnu’ Vic, ca asa ma cheama si Domnu’ Doctor”.
Intre timp a inceput sa care din hol sacosele si gentile cu care a venit. Doua sacose le-a dus la bucatarie, una in baie si doua genti de voiaj le-a lasat langa sifonier. „Cum ati reusit sa le carati singura pe toate, nu v-a fost greu?” „Nici o problema Domnu’ Vic, cand vin la Domnu’ Doctor, ma aduce un nepot cu masina, e taximetrist, chiar aici la Piata Rosetti, iar eu stau in apropiere, pe Mantuleasa. Nepotul ma ajuta sa le urc pana sus, asta e.” Tanti Maria avea chef de vorba, dar eu trebuia sa ma conformez indicatiilor lui „Domnu’ Doctor”, asa ca m-am intors la studiul articolului de medicina. Vazand ca nu are cu cine continua sueta, tanti Maria a tacut si s-a apucat de treaba. O urmaream cu coada ochiului. Era foarte harnica si eficienta. A inceput treaba la bucatarie, a trecut apoi la baie, in hol, in camera a aranjat in sifonier hainele aduse, fiecare la locul lor, apoi lenjeria de pat, intr-un sertar de sub pat.
„Domnu’ Vic, o sa va deranjez un pic cu aspiratorul, dar nu dureaza mult.” Am observat cu surprindere cum a tras de cuierul de pe hol si s-a deschis o usa. A intrat in camaruta de acolo si a revenit cu un aspirator foarte modern si compact. Practic cuierul era prins de usa si masca intrarea in debara. Foarte ingenios. Tanti Maria a inceput sa aspire peste tot, fara sa faca prea mult zgomot, se misca repede si profesionist. A terminat cu aspiratul si cu stersul prafului, a dus la loc aspiratorul, a verificat incaltamintea lui Danut, totul era OK, nimic de curatat.
Intre timp aproape ca am terminat de citit revista. Era o revista medicala germana de chirurgie si lectura ei mi-a prilejuit un mic antrenament lingvistic. Am studiat germana 12 ani, acasa la mine, in Ardeal. Acolo e o traditie la familiile de vaza si de intelectuali sa isi dea odraslele la Scoala germana. Intradevar, scolile germane sunt renumite pentru seriozitate, rigurozitate si disciplina, iar copiii au ocazia sa deprinda temeinic limba germana si sa fie educati in spiritul german. Daca nu as fi urmat Scoala germana nu cred ca as fi facut gimnastica. Sportul pentru germani este la fel de important ca matematica sau tehnologia. Orele de sport nu erau o distractie, totul se facea temeinic. Poate voi mai avea ocazia sa mai povestesc despre asta.
„Domnu’ Vic, doriti sa va servesc masa? Domnu’ Doctor m-a rugat sa ma ocup si de dumneavoastra. Am pregatit vineri o ciorbita de pui cu verdeata si smantana, avem friptura de pasare cu fasole verde, iar de regim, dar nu cred ca tineti regim pentru picior, deci de regim, o tocanita manastireasca de legume, asta e speciala pentru Domnu’ Doctor, pentru cina cand mai tine regim. Deci ce ati dori Domnu’ Vic?” Meniul parea imbietor si mi-era pofta de mancare gatita, de casa. „Mananc tanti Maria, dar cu o conditie: sa serviti si dumneavoastra masa cu mine.” „In regula Domnu’ Vic, cand Domnu’ Doctor e acasa intodeauna servesc masa cu el. Lui Domnu’ Doctor nu-i place sa manance singur si e pacat de mancare. Mai mereu ar trebui sa arunc jumatate din ea, noroc cu nepotul meu , taximetristul, caruia i-o pun la sufertas. Ma bucur ca o sa stati mai mult timp aici, asa macar o sa golesc si eu frigiderul si poate o sa vina mai des si Domnu’ Doctor la masa de pranz.”
Trecuse cu putin de ora doua, ne-am asezat la masa, am mancat ciorbita, friptura de pasare si la desert fructe, aduse dimineata de tanti Maria, „Domnu’ Doctor” fiind un mare amator de fructe. In timp ce tanti Maria si-a facut o cafea, eu refuzand sa mai beau una, m-am asezat la loc in pat . In scurt timp am adormit.
Cand m-am trezit era aproape cinci. Tanti Maria plecase, nici nu stiu cand, avand grija sa nu ma trezeasca. Stateam in pat cu gandul la ea si la cele cateva lucruri aflate de la ea despre Danut. Vineri, cand ar fi venit din nou, ar fi trebuit sa stau de vorba mai mult, asa as fi putut afla mai multe despre el, chiar daca astfel as fi incalcat consemnul. Am auzit un zgomot de chei.
Danut a intrat si mi-a zambit de la intrare: „Buna, Puiut drag! Ce faceai? Ti-a fost dor de mine?” „Buna, Ursuletul meu drag ! Da, toata ziua m-am gandit la tine si mi-a fost tare dor. Ma bucur nespus ca ai venit.” Danut s-a descaltat, m-a sarutat parinteste pe obraz si fara sa se mai dezbrace s-a trantit in fotoliu, oftand din greu. „Cum a fost la spital, ai avut o zi grea?” „A fost banal, dar obositor si caldura asta m-a epuizat. Cum te-ai descurcat cu Tanti Maria? Este foarte incantata de tine, am inteles ca tu deja ai mancat cu ea si ca ti-a placut cum gateste.” „Cand a avut timp sa-ti dea raportul?” „Am sunat-o eu pe mobil inainte de a pleca de la spital. Sper ca ai tinut cont ce te-am rugat, desi nu prea as crede dupa entuziasmul ei cu privire la ziua de azi.” „Ursulet, sa stii ca nu ai dreptate. Chiar am fost foarte cuminte. Am avut o foarte scurta discutie cat se poate de banala dimineata si cand am vazut ca vrea sa se intinda la vorbe i-am curmat intentia luand o revista de a ta de pe birou pe care am studit-o atent toata dimineta. La pranz, cand am mancat, am schimbat cateva propozitii conventionale, iar apoi eu m-am culcat pana cand ai venit tu. Nu ai de ce sa fii suspicios.” „Bine, te cred, hai sa lasam asta acum!” „Tie nu ti-e foame, Ursulet?” „Nu, am mancat la spital si in plus a fost aniversarea unei doctorite care a facut tratatie, dar mi-e foame de tine. Parca as bea ceva si as vrea ceva racoritor.” „Perfect, iti propun eu ceva deosebit care sa le imbine pe amandoua. Tu dezbraca-te si fa-ti un dus ca sa te racoresti iar pana atunci eu ma voi ocupa de restul.” „Ce anume vom bea, ca mai facut curios?” „Surpriza!”
Danut s-a dezbraca ramanand numai in chiloti, foarte sexi, de culoare alba dintr-o plasa fina prin care se intrezarea toata mandria lui, si-a aranjat pantalonii pe umeras in sifonier iar camasa a luat-o cu el la baie. Intre timp m-am dus la bucatarie, am scos de la congelator gheata, am maruntit-o cu blenderul, am scos niste capsune proaspete si reci iar in doua cupe largi am pus capsunele, gheata pisata, un pic de nectar de portocale si apoi am turnat generos coniac din colectia lui Danut, avand norocul ca sticla din marca aleasa de mine (Metaxa) sa fie deja inceputa.
Danut s-a intors din baie improspatat, si-a pus un sort si s-a uitat intrigat la cupe: „Excelent, capsune, chiar imi era pofta, dar bautura?” „Gusta si ai sa vezi.” Danut a gustat si s-a declarat multumit: „Foarte bun, draga Puiut, ai pus cumva coniac?” „Da, si fiind o reteta greceasca am folosit Metaxa, fiind cel mai potrivit din colectia ta de coniacuri.” „Parca spuneai ca nu te pricepi?” „Nu am spus eu asta. Din contra, chiar ma pricep bine, am sa iti povestesc eu alta data despre asta.” „Mor de curiozitate, mai trebuie sa-mi spui si cu gimnastica si inca multe altele.” Danut si-a luat cupa si s-a asezat in pat langa mine. „Puiut, uite, iti propun un joc, „ O mie si una de nopti” si ca in poveste, in fiecare seara sa spunem cate ceva despre noi.” „De acord, dar cine va fi cadana si cine califul?” „Nu m-am gandit la ce te gandesti tu acum, perversule!”
A lasat cupa pe noptiera, mi-a luat-o si pe a mea, a pus-o pe noptiera si m-a imbratisat cu foc, sarutandu-ma patimas. M-am incolacit de el ca o liana si l-am sarutat la fel de pasional. Buzele noastre se cautau insetate, limbile noastre se incalecau, ne sorbeam unul altuia respiratia. Danut s-a rasturnat usor peste mine, si-a asezat picioarele intre ale mele si a inceput sa ma sarute pe gat, pe piept, pe burta, in timp ce bratele lui se misca pe trupul meu infierbantat ca doi serpi lacomi. La randul meu l-am strans in brate, l-am sarutat si l-am muscat usor dar cu disperarea unui flamand. Focul pasiunii si al placerii ne bantuia tupurile si curand am ajuns la extaz.
Foarte excitati dar si obositi ne-am oprit pentru un timp sa ne refacem si am sorbit cu sete bautura din cupe. Ne-am oferit cu buzele, unul altuia, capsunele zemuinde de alcool, dupa care ne-am sarutat incantati de parfumul gurilor noastre. Am terminat si fructele iar Danut privindu-ma cu dragoste m-a rugat: „Puiut, am o mare dorinta si te rog mult sa nu ma refuzi. E vorba de o fantezie erotica pe care mi-o doresc de mult dar pe care nu am avut placerea sa o am.” „O.K. Ursulet, daca e vorba de fantezie erotica iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere!” „Mai avem capsune?” „Da, in frigider”. Danut s-a ridicat si s-a indreaptat spre bucatarie si a revenit cu un castron cu capsuni si un tub mare de spray cu frisca. S-a uitat la mine lung, mi-a zambit si s-a ajazat langa mine. A inceput sa ma sarute din nou si in acelasi timp sa ma dezbrace. Mi-a dat jos sortul, chilotii si s-a dezbracat si el. Cum stateam intins si asteptam sa vad ce urmeaza nu ma saturam sa admir, din profil, trupul frumos si paros a lui Danut. Acesta s-a asezat in genunchi langa mine si a inceput sa ma sarute usor pe piept si pe burta. A luat apoi tubul de spray si usor mi-a acoperit pieptul si burta cu frisca pufoasa si racoritoare. Trupul meu incins de dragoste si de sarutarile lui Danut se infioara la contactul cu spuma rece. Peste spuma a asezat apoi capsunele coapte, srtivindu-le usor intre degete. Zeama lor peste frisca alba parca ar fi fost picaturi de sange.
„Ma duc sa ma spal pe maini” „Nu Ursulet, da mi-le mie”. In timp ce el se apleaca usor si lingea frisca si capsunile strivite de pe pieptul meu, eu m-am ocupat de degetele sale puternice si paroase manjite cu suc de capsuni. Le-am luat pe rand in gura si le-am supt cu putere ca pe niste penisuri mici, am curatat apoi cu limba zeama dintre degete si palmele usor batatorite, de sportiv. Intre t...



    Login