Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . Episodul 4
Autor : ciprianp - 2010-06-03
Citita de 14010 ori - Nota 8.11 (2145 voturi)

4. Prima lectie

M-a trezit un miros placut de mancare si un usor zanganit de vase. Am deschis ochii, Danut nu era in pat. M-am uita inspre bucatarie si l-am vazut acolo, trebaluind de zor. Era imbracat numai cu un sort alb, scurt si mulat, care reliefa frumos fesele lui rotunde si ferme, iar in fata, se vedea mare, intreaga lui barbatie. M-am asezat intr-o rana, sprijinit in cot ca sa il pot admira mai bine. Fereastra de la bucatarie era larg deschisa lasand sa patrunda aerul proaspat si curat al diminetii, impreuna cu primele raze de soare. Trecand prin fata acestora parul de pe trupul lui Danut iriza lumina si parea realmente acoperit cu o blana maroniu –aurie, ca de urs. Deodata, m-a zarit si zambindu-mi dragastos m-a intreabat: “Te-ai sculat Puiut, ai facut ochi?” “Ce harnic esti Ursulet, la ce ora te-ai sculat?” “La cinci si jumatate, ca de obicei.” “Asa devreme, dar de ce!?” “De obicei fac o ora joging in fiecare dimineata, chiar si iarna, ca sa recuperez orele pe care le stau in scaun la facultate sau la volan. In plus, imi da un tons bun pentru tot restul zilei. Apoi imi fac dusul, ma barbieresc, imi fac micul dejun, mananc, imi permit 10 minute de leneveala in fata cestii de cafea si gata, timpul a zburat. De obicei incepem cursurile la opt diminetata iar cand avem ore la spital trebuie sa ajung chiar mai devreme, deoarece vizita incepe pe la opt si jumatate si trebuie sa ma pregatesc cu privire la noile cazuri internate sau evolutia cazurilor vechi. Saptamana aceasta voi sari peste joging pentru ca te am de musafir si pacient, oricum “gimnastica” de ieri si de azi noapte a compensat lipsa alergarii” M-am uit la ceasul electronic de pe noptiera. Era ora 6 si 10 minute.
“Mai am putin si termin, pana atunci poti sa faci un dus. Ia sa vad micul meu pacient, ce iti mai face piciorul?” Danut a venit langa mine si dand la o parte cearceaful, a vazut o “harta” imensa desenata pe el, a zambit misterios si s-a apucat sa inlature bandajul de pe laba piciorului meu. Fiind aplecat peste mine simteam mirosul sau proaspat, de curat si recent barbierit, un miros de Hugo Boss. M-a examinat si m-a palpat profesionist: “Doare? Dar aici?” “Ma mai doare putin, dar numai cand ma apesi.” “Excelent, inca cateva zile de repaus si esti ca nou. Acum, haide la baie.” M-a luat in brate ca pe un copil si m-a depus in cabina de dus. “Daca vrei sa te razi, in dulapiorul de la chiuveta gasesti de toate. Serveste-te cu ce vrei! Prosoapele portocalii sunt pentru tine iar cele verzi ale mele. Cand esti gata iti aduc hainele si vin sa te iau.” La privirea mea mirata si usor surprinsa mi-a raspuns, tragand smechereste cu ochiul: “Nu, Puiut, astazi faci dus singur, daca esti baietel cuminte, poate mai vedem!” si a disparut grabit, inchizand usa.
Singur in baie, cu regretul de a-l fi pierdut pe Danut de partener de dus, m-am apucat meticulos de treba, inlaturand de pe trupul meu urmele sudorii lui Danut si ale noptii ciudate. In savoniera am gasit pregatit un sapun urias, neinceput, de culoare portocalie, cu miros de citrice. M-am sapunit bine, apoi am zarit si flaconul de sampon, evident de culoare portocalie, mirosind in aceeasi tenta cu sapunul. M-am spalat pe cap, m-am clatit bine iar la final am facut un scurt dus rece, pentru inviorare. M-am sters bine pe cap si pe corp si m-am pregatit de barbierit. Am deschis dulapiorul cu atatea lucruri parfumate, mi-am ales un aparat de ras din rezeva lui Danut si desi pe etajera chiuvetei era toata gama de cosmetice necesare, marca Hugo Boss, a caror miros ma inebunea (si acum il asociez cu mirosul special a lui Danut), am preferat, din respect, sa utilizez gama Gilette, completa si ea din punct de vedere sortimental. (Desi acum nu mai suntem impreuna si in prezent, in materie de cosmetice, sunt fan Gilette, in amintirea vremurilor noastre atat de frumoase.)
M-am barbierit repede si profesionist, mi-am aplicat pe fata cateva picaturi de after shave care m-au inviorat si mi-au improspatat obrajii, accentuind roseata lor ca de copil, mi-am dat, generos, cu deodorantul din aceeasi gama cand deodata am auzit la usa; “Esti gata Puiut?” si fara sa mai astepte raspunsul Danut a navalit in baie, cu hainele mele in brate. “Ce frumos esti Puiut asa proaspat si mirosi atat de bine! Ti se potriveste de minune. Parca stiam pentru cine le-am cumparat. Hai, imbraca-te!” Mi-am pus pe mine hainele alese de Danut: o pereche de chiloti albi, ingusti si foarte sexi, un sort usor din panza, de culoarea cerului de vara, un tricou bleu fara maneci, adanc decoltat si singura mea pereche, curata, de sosete albe. O data imbracat, m-a lut in brate si m-a asezat pe scaun, la masa. Intre timp el a disparut o secunda la baie, in brate cu cerarceafurile folosite.
Cand m-am uit la masa mi-a venit sa lesin. Pe masa, mancare cat pentru un pluton: o omleta uriasa, cred ca din 6-8 oua, cu mult bacon, ciuperci si cascaval, un castron imens plin cu salata asortata de rosii, ardei si catraveti, un cos plin cu chifle, o punga cu paine feliata prajita, branza feta, feliute de muschi file, unt, un borcan cu gem si o carafa cu suc de portocale. Danut statea mandru pe scaun asteptand verdictul. “De ce nu mi-ai spus ca mai asteptam pe cineva!?” Danut a izbucnit in ras. “E numai pentru noi doi, Puiut. Eu mananc consistent dimineta, e masa mea de baza. Mai ciugulesc ceva seara si uneori cand sunt la spital, la pranz mai imbuc cate ceva, dar stii si tu cum e mancarea de acolo.” “Da, de regim.” Danut si-a pus, consistent, de mancare din fiecare fel si a mancat cu o pofta care ma indemna si pe mine. Nu a iertat nimic de pe masa. In ceea ce ma priveste am ciugulit cate putin din fiecare fel, din respect pentru efortul depus de gazda, am baut un pahar de nectar de portocale iar in foarte scurt timp, spre uimirea mea, Danut a lichidat totul de pe masa. Stateam si il priveam ingrozit, intrebandu-ma unde incape in el atata mancare. “Ridica-te, te rog! Intoarce-te in profil.” Mirat, Danut s-a executat. Nimic, nici o schimbare. Abdomenul lui la fel de plat, cu muschii frumos reliefati prin maieul mulat, pe care il purta.
Danut a strans grabit masa. A dus vasele in bucatarie si a revenit cu o tava, cu doua cesti mari, aburinde, cu cafea aromata. “Si acum sa ne regalam zece minute. De obicei nu las vasele nespalate si nearanjate la locul lor, dar astazi vine tanti Maria, e ziua ei. Nu vreau sa pierd timpul pretios, pe care vreau sa ti-l dedic exclusiv tie, draga Puiut“. “Cine e tanti Maria?” Danut mi-a povestit ca tanti Maria era doamna care se ocupa de menajul casei, de doua ori pe saptamana: facea curatenie, ordine, aprovizionarea bucatariei, a celor necesare la baie, mai putin cosmeticele. Se ocupa de rufele si hainele murdare, pe unele le ducea la Nufarul iar pe altele le spala personal la ea acasa si le calca pe toate. Danut isi spala singur lenjeria intima si ciorapii. Cateodata, mai ales in sesiune sau cand Danut statea mai mult pe acasa tanti Maria mai gatea. Danut a mostenit-o pe tanti Maria o data cu locuinta, a fost menajera de o viata a matusii sale. In timp ce Danut povestea, eu m-am retras confortabil pe pat savurand cafeaua calda si aromata si ascultam cu interes relatarile.
Danut a terminat de povestit, a soarbit tacticos din cafea si a inceput sa ma priveasca insistent, de parca m-ar fi studiat. Dupa cateva minute lungi de tacere nu am mai rezistat:”Ce este Danut, e ceva in neregula cu mine?” “Nu Puiut, stateam si te admiram. Doamne, ce noroc a dat peste mine! Esti frumos ca un print din filmele americane!” “Exagerezi, Ursulet!” “Nu, deloc. Chiar asa este. Ai un corp superb, care ma inebuneste: esti inalt, zvelt, bine cladit si proportionat, cu oasele lungi si delicate, musculatura, fara sa fie masiva, umple frumos aceste oase si se reliefeaza elegant sub piele ta fina si elastica, usor bronzata, de culoare aurie, accentuata de puful moale si auriu care o acopera. Ai un cap de zeu grec, masiv, acoperit de bucle bogate si matasoase, de culoarea mierii, o frunte larga si senina, ochii luminosi si umezi de un albastru atat de intens, cum nu am mai vazut, iar pleoapele tale subtiri, marginite de gene imense sunt ca doi fluturi care acopera doua flori albastre. Ai un nas drept si subtire, o gura mica dar frumos conturata cu niste buze mereu umede si rosii care imbie la sarut. Iar obrajii proaspeti si delicati sunt ca o piersica coapta, cu o roseata nefireasca, de copil abia trezit din somn.”
Simteam ca trebuia sa intervin in aceasta pictura de Rafael si sa il readuc pe Danut la realitate: “Danut, hai sa revenim la realitate. Sunt incantat ca ma vezi atat de frumos, dar cam exagerezi : print? zeu grec? Sunt un tanar normal, cu un corp bine format, gratie celor 12 ani de gimnastica sportiva si a miilor de ore de antrenament.” Danut a ridicat sprancenele mirat si suparat ca l-am intrerupt din “pictura” mi-a spus: “Faptul ca ai facut gimnastica, doar explica frumusetea corpului tau, si asta numai partial, dar nu contrazice cu ce te-a inzestrat Dumnezeu. Sa nu iti fie rusine de tine! Dragul meu Vic, ( Aha, nu mai sunt Puiut) ar trebui sa fii mandru ca arati atat de bine si sa ai grija sa pastrezi si sa pretuiesti darul acesta oferit de Dumnezeu. Unii ar da o avere sa fie ca tine si probabil, ca foarte multi ar profita de asta daca ar fi in locul tau. Uite, si de asta te iubesc, esti naiv si prostut ca un copilas, simt nevoia sa te apar, sa te ocrotesc. Puiut, (Aha, a revenit la sentimente mai bune, sunt din nou Puiut) esti inca necopt, nu cunosti inca bine lumea care poate fi, de fapt este, al naibi de rea si de parsiva!”
Rusinat de aceasta lectie “parinteasca”, stiind ca de fapt are foarte multa dreptate, (imi cunosteam slabiciunile : naivitate, sinceritate si credulitate, si inca cateva…) m-am ridicat, l-am imbratisat pe la spate si l-am sarutat pe crestet: “Ai dreptate Ursulet, stiu ca ai spus din dragoste pentru mine, nu am vrut sa te supar, iarta-ma!” Danut s-a intors brusc pe scaun, m-a luat in brate, m-a strans cu putere la pieptul sau si a inceput sa ma sarute patimas pe gura, pe fata, pe ochi, pe gat si sa-mi sopteasca fericit: “Puiut, te iubesc atat de mult, vreau sa fii numai al meu, numai al meu, as vrea sa nu ma parasesti niciodata.” In timp ce-l sarutam si eu la fel de pasional, simteam cum inima imi bate nebuneste de fericire si o dulce iubire imi strabatea trupul . Il iubeam pe Danut, dar o iubire ciudata: iubeam barbatul de langa mine, care ma aducea in culmile fericirii, dar il iubeam si altfel cum, Danut era inteligent si generos, bun si iertator, aveam nevoie de afectiunea lui, de grija si ocrotirea lui, ma domina ca un parinte si ma simteam ca un copil in fata lui, desi ne desparteau doar cativa ani. Simteam ca si iubirea lui Danut era la fel: iubirea trupeasca, carnala pentru un tanar frumos care il excita la culme si dragostea curata si ocrotitoare, de parinte, fata de puiul sau, simtea nevoia de a fi parinte dar si de a domina .
In toiul acestei iubiri infocate am simtit cum umflatura pe care sedeam se inalta si devenea tot mai ferma iar mainile si gura lui Danut tot mai patimase si mai fierbinti. Acesta m-a mai cuprins o data, stringandu-ma puternic la piept si apoi brusc mi-a dat drumul din brate. Fata lui, usor transpirata, radia de fericire. “Gata, a sosit momentul! Prima ta lectie, de sex adevarat, de la un mare maestru!” Danut s-a ridicat de pe scaun si s-a indreapta spre noptiera de pe partea lui, a deschis sertarul, a cautat ceva si a revinit langa birou cu o cutiuta rotunda si albastra, un flacon cu un lichid galben, uleios si cu un pliculet. “Vino mai aproape! Nu stiu cum sa iti explic, nu vreau sa te jignesc, as vrea sa ma intelegi bine. Puiut te iubesc enorm, ma simt extraordinar cu tine si esti un baiat priceput in dragoste, dar imi doresc enorm sa te patrund, sa intru adinc in tine, sa ma contopesc cu tine.” “Adica, vrei sa ma futi in fund!” “Nu fii vulgar Puiut, dar de fapt, pe scurt, asta e. Cred ca ai mai facut sex anal, mi-am dat seama, doar ca dimensiunile “sculei” mele, de care de altfel sunt foarte mandru, sunt nepotrivite inca pentru tine si cred ca de asta ti-e teama.” “Da, ai dreptate.” “Buzduganul meu, stiai ca asa mi-am poreclit pula? (ce coincidenta, si eu am numit-o la fel, dupa marime, forma si putere), nu isi poate reduce dimensiunile. Din fericire le putem largi pe ale tale. Totul e o chestiune de anatomie. Nu voi insista acum, iti voi explica mai stiintific alta data daca vrei, te rog sa ai incredere in mine, doar sunt medic”. “In devenire, Ursulet”. “Ma rog, oricum am mai incercat asta cu altii la fel de stramti ca si tine si a mers excelent. Trebuie un pic de antrenament si rabdare. In biologie, “functia creeaza organul”. La fel ca si la vagin, musculatura sfincterului anal si a anusului in general, se adapteaza conditiilor si isi poate schimba dimensiunile. Asa cum voua, gimnastilor, vi se maresc anumite categorii de muschi in functie de solicitare.” “Se maresc, cum bine ai spus, dar nu se largesc!” “Dar pieptul, dar spatele?!” Da, avea si el dreptate! “Puiut, tu crezi ca voi mai suporta mult timp experimentul tau de azi noapte?” “Nu dormeai?” “Ba da, dar despre asta mai vorbim noi, violatorule!” Au inceput sa ma cuprinda ganduri negre in legatura cu noaptea trecuta si ma rodea o mare curiozitate dar si neliniste. Imi era teama de reactia lui Danut si de usoara lui amenintare din glas: “mai vorbim noi!”
Perspectiva unei penetrari, in mod sigur dureroasa, cu “Buzduganul” lui Danut, ma speria si nu era de loc atragatoare. Pe de alta parte, explicatiile lui pareau plauzibile iar experienta noptii trecute era edificatoare, Danut dorea sa ma futa in cur, macar in somn, ar fi urmat nopti de calvar sau in caz de refuz, destramarea legaturii noastre. Asa ceva nu doream de loc, am ajuns sa ma indragostesc de Ursulet si numai puteam fara el, asa ca vorba proverbului : “Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasma!” “Bine, sunt de acord, dar te rog Ursulet scump si iubit, cu mare grija si blandete, incet, sa nu ma doara prea tare!” “Puiut mic si prostut, nu o sa te doara deloc. Tu crezi ca eu iti vreau tie raul numai pentru a-mi satisface in mod egoist o placere? Te iubesc prea mult, asta ar fi ultimul lucru care s-ar intampla vreodata. Din contra, vreu sa fii la fel de fericit ca si mine si te asigur ca asa va fi. Vino aici langa mine”. M-am dus si l-am imbratisat disperat, ca inaintea unei operatii fatale, tremuram in bratele lui si privindu-l in ochi speriat, cerseam in gand pricepere si talent. Cred ca de spaima sau de emotie mi-au dat lacrimile. “Puiutul meu speriat, ti-au dat lacrimile!” Danut cu infinita tandrete mi-a sorbit lacrimile din ochi, cu buzele lui calde si moi, dandu-mi asfel curaj.
“Nu te teme, totul o sa fie OK. Dezbraca-te te rog si vino, apleaca-te in fata peste bratul fotoliului. Sprijina-te pe coate si lasa fundul moale, relaxat, sa nu strangi din el absolut de loc.” Intre timp s-a dezbracat rapid si el. Buzduganul mare si intarit s-a itit batos in sus. Danut a desfacut pliculetul, a scos un prezervativ tranparent si lucios, subtire ca o foita, l-a tras peste Buzdugan, iar acesta nici nu se vedea ca era acoperit. Apoi a desfacut sticluta si a turnat cateva picaturi de ulei in palma, a masat bine cu mana tot Buzduganul care lucea ca un palos in lumina soarelui care a inceput sa bata in fereastra de la birou. A desfacut apoi cutiuta si a scos, cu doua degete, o crema translucida, usor albastruie, cu un parfum placut. “Aceasta este o crema speciala, din State, are efect miorelaxant, adica favorizeaza largirea si relaxarea sfincterului si muschilor anali si mai contine, un produs anestezic pentru a inlatura, local, orice durere ...



    Login